Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menny Janganba ott senki sincs ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tökjó, még midnig mindeki eus karit csinál 😄
chinise rész üres 😊

botforum.co.cc :p

Most inspi van?:\

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Kuva anyádat BAzzeg wáááááááááá! (bocsika)
Ennyirevoltam boldog ma 6:05 perckor 😄
Az istelerr nem fagyott le mikor rákatintotam a start bilentyürre 😊
Ez betegség? :\ mind1 megyek játszani 😛 😄

Hallo!

LeonSilver
Azért ezt kifejthetnéd kicsit bõvebben is.
Meg nem kötözködésképpen (tényleg nem) elhiszem, hogy régóta játszol SRO-t de mittomén mondjuk 1/2 - 1 óra játék után hogyan döntötted el, hogy szarok a karik??Tényleg érdekelne mert akkor az ember nem öl bele idõt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Maala
ölj a kicsinél 15-20 szinttel nagyobb mobot a nagy karival... meglátod csodákra képes...

1 nap alatt ha vki gap0-val megy, kb lvl 40es eus karit lehet powerlvlezni. vagy 2 hét alatt 150-200k SPt, ami elég is 80ig... (utána 3-4 nap 60 xD)

persze ez szigorúan kockákra érvényes. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rise Against
játszik valaki az Odinon EU-ban?

circa
a-a, a nagy csak arra kell, hogy legyen valaki vele autoshare partyban és akkor jönnekl már partys mobok is, és ha naggyal ölöm nem kapok semmit, de a kicsinek meg faszául droppolnak és a sima szörnyeket meg uncsi ölni, lejön egy ilyen partys giant akkor elvagyok vele vagy 15 percig 😊

tpisti24
circa az mér jó ha a kiskaid és a nagykarid partiba vannak és a kicsi öl? a nagy kapja a jó xpt vagy mi?

vissza se gyere xD
<#banplz><#idiota>

(csak viccelek^^<#worship>)

elekzdtem eu questet, valami dirty bowo kell szerezni, azt irja h nyomj rá jobb gombot az egérel, és akkor eltûnik vagy diry bow, rányoom, és aszt írja h nemlehet használni

Maala
néha jó lenne szabad lenni esténként... de most mennem kell. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

azé h asztán mindig meghaljon, meg baszagkodj vele, mire felfejlõdik melléd...én má nem veszek 33ason me aszt mondom szenvedés mire az is 30as körül lessz xD
vagy inkább csak lusta vaok rá

hát láttam már pár elég láma álnevût, kiváncsi vagyok a törökök mit talállnak ki 😄

Lord Nomak
Vagy én vagyok lassú vagy nem tudom, de nem értem. Valahogy nem látom az összefüggést szar eu között és asszony között =D Mindegy két dolognak örülök, skill update, job update. És kéne madarat is venni.. :\

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

nõ v sro?
nem kérdés, biztos a NÕT választanám

jah és jg be vaok eu karival, nem ks el le senki 😛

Lord Nomak
nem mondod..

Lord Nomak
Azt kifelejtettem, hogy trade bug ismét van, tehát nem ártana majd belépkedni nagyobb karival akinek van. 1 csilis oxot lovat megtámadhat thief, 1 csili az nekem 74es 140k gold, az 5 csili elvileg 80asnak 1.3 mil oxba, és erre jön a %os haszon, szóval have fun. Viszont korrekt, hogy npc-nek is növelték imbuet, kapok utána trader xp-t, van álnév, és hogy tetves thiefnek hunter jön nem thief.

Új bow skill odabax, ticket nélkül 5ös farmban snipereken kb 1 óra alatt szedtem össze 1%ot, party nélkül.

jah jó h üres, csak nemtok venni cucokat 😄
jah és ne agódj, nemsoká lessz bot 😉

szép
nekem ksroba esett 16os tõr sos ^^

Maala
hát jah, néha teher a barátnõ... pl. ha új bõvítés jön a kedvenc játékodhoz...

Lord Nomak
Na én ezt a 200 kommentet aminek fele értelmetlen nem olvasom vissza. Viszont:

1. EU szar, kipróbáltam 4 típust mind a 4 gáz
2. Legalább Hotan üres, nincs se bot se player aki meg van kommandózik új mapon
3. Takla nagyrésze üres, se cless, se isrobot se sm se semmi, nyugodtan csinálhatom Niya questet, kb mire végzek a 3*1700al kijön úgy is bot akkor meg go vissza cave.

lol mit láttam 😄
valami qrva nagy medve futott a player után 😄
télleg nemtommiat
talán quest lehet?!

circa
Nagykarival csináltam akadémiát bevettem a 24es kínai kis karit aztán mind a kettõt átvittem euba, a kicsire rátraceltem a nagyot autoshare partyba aztán a másik gépen öltem a kicsivel 16os party mobokat és ez lett belõle: <#vigyor>

nekem városban feszt kifagy ha olyan NPChez megyek ahol sokan vannak.. :S

http://emulehelp.uw.hu

LeonSilver
Nekem igen tetszik.Megint képeslennék fizetni némi cuccért de ettõl a késéstõl vagy mi a franctól a falnak megyek.
Gondolom más is nyomja t-onlányról.Nincs semmi gáz vele??

Mult év október - november körül ( akkor még játszottam vele ) még semmi ilyen nemvolt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

jah és lvl11 után meguntam az eus karit ^^

tulsokan voltak, és túl sokan voltunk autoshareba, és túl sok elite jött ránk 😄
és tól kicsik voltunk
meg má elég sokadik eus karit kezdtem :/ (ksro...)

loll, egnyhén ksros lett 😄
full üres jg-dw-ht
jah és mindeki járkálhat összevissza

és csak 15sec es lett a poti

és nincs meg az uj felütés abladereknek

Maala
no re, lvl 17es pap vagyok, perpill legnagyobb a csapatból, most épp nem vagyok nagyon grindképes, épp pwrlvl-ez Avikám. <3 a Guildbõl éjjelre lehet vmi... és qrvajó ez az update, nagyon állat az egész. xD

csináltam Athensen 13 as rugót ^^ sztem megint megunom de hát remélem nem xD (3 szinten át pap nélkül pt ztünk XD)

FONTOS !!!! Szökõkút felett vaan olyan h Guide SIssi asszem katt rá és van olyan h "Move to where i died" vagy vmi ilyesmi 20 ig mûxik is ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ugyanaz a game csak van eu és új skillek -.-

részemrõl sztem addig eu...

még új a cucc, haldokolnak szerverek kissé, sztem ennyi

amúgy lehet öngól lett ez az update, sztem jó, de mér sokan modták nálunk is, hogy így már nem jó a gamma és abbahagyják, összes szerver populated....

azér remélem maradnak mert sztem jó, bár nukernek igazából csak manapajzs ér valamit újak küzül, új nukek elég gyenguszok, úgy látszik naon ütõsek majd 80 fölött jönnek csak 😞

hmmmmm
nekem az a problémám, hogy szeretnék csatlakozni a Trader kaszthoz. odaállok a Merchant Associatehez ---> Join Merchant Guild és kiirja, hogy Insufficient gold a mi a gyér angol tudásommal azt jelenti, hogy nincs pénzem...
az ODINen 20as karinál 150knál elsõre összejött...

valakinek valami ötlet?
nekem gond nélkül felment nemtom hogy nektek mért irja ki én ugy csinéáltam hogy felraktama régit és utána ráraktam ez eu sat meg kérdezte hogy ki akarom e cserélni a fájlokat vagy valmi hasonlot nyomtam neki eg yigent és felrakta aztán bejött a cliens patch elt egyet 1.113ra és kész simán elindult
ahogy látom elég sok probléma van az eu-val... 😊

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

lééééci nekem is az a problémám ami neked volt !!!!! hibauzenet meg sajnálom de lehet elvesztek a filék..... meg bla.. mitcsináltál h. elindult???? léccci surgos mert már 9óraja folyamatosan csak ezzel foglalkozom!!!!!!!
Sziasztok..
Felment rendesen a gém, elindul...tudok mozogni + skillekt varázsolni DE 1 percen belül mindig kidob a windos-ba...
Ati -kártyám van, raktam drivert is újat + 6x telepítettem az SRO-t...de semmi.
Valaki találkozott ilyennel?? PLS help..thx
doxadmin
Bocs de van spawn map, vagy hol szokott megjelenni? 30perce él én meg keresem mint az õrült konstanc közelében, de nincs sehol.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

aki tradel vigyázzon, eus npc elég durva

íjász 5660 sebzés manapajzsban, crit nélkül....

LeonSilver
Szerinted?

#43168 😄 😄 😉

gameplusz
No, akkor ha minden igaz, holnap beszállok én is EU-ba, Athens-on. Wufra, vagy a régi Harcosok írjanak majd, hogy mi a nevük, aztán felkeresem õket.
Ui.: Faq bõvítve lesz majd EU-val, de amíg nem próbáltam, addig énse tudom mi micsoda 😊 Szóval türelem, még nagyon új a dolog.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

a bárd mellett

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

A hárfa mellé még melyik skill kell???

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

szánalom Pulsar leírástát csórták le

én jobban kedvelem a közel harcot és pont ezért lesz full STR hogy nagyobb legyen az élet és a fizikai sebzése
de a skilleknél nagyon kéne a help
most én azt fogom kiprobálni hogy warior az a szép nagy kardal(mert nagyon tetszik😄 ) és light armor full STR
a skilleket meg hát warior ra
szerintetek ez igy jó lesz??
és valami más varázslatra nem lehet rakni csak a warioron belül a kétkezesre?
pl mi az a buff meg a kettö közöt van még valmi azok miK????
Doomista
én staffal vagyok,velem egylevû mobot szinte 1 lövéssel kinyirok,söt nálam 1 lvlnél nagyobbat is,azért mék erösebbekre mert azokra 2 db lövés kell,krva jo,és nagyon erös,ha szépen használod.intre kell pakolni,épp ezért nem str,mivel épp ez a lényeg ebben a kasztban,hogy gyorsan kinyirja az áldozatot,hogy elne kapja,messze ellõ,igy nem is kellet sok hp potit elnyomnom,csak pár db-t.mire hozzámér a mob,kiisvan nyirva.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

a mágus sok varázslatot használ ezért mell neki több mp szal az int re kell gyurni és havy armor t ha lehet és igy az elenálása erösebb és igy tulajdonképpen kivan egyensulyozva
lgalábbis a régiben igy volt az EU s ban kicsit meg vok zavarodva ahogy már leirtam párszor😄
mondjuk logikusabb lenne épp a str-re nem? hogy mondjuk ne haljon olyan könnyen... azt hittem a mágusnak pont bónusza hogy kevés mp kell egy-egy varihoz nem?