Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
chinise rész üres 😊
botforum.co.cc :p
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Ennyirevoltam boldog ma 6:05 perckor 😄
Az istelerr nem fagyott le mikor rákatintotam a start bilentyürre 😊
Ez betegség? :\ mind1 megyek játszani 😛 😄
Hallo!
Meg nem kötözködésképpen (tényleg nem) elhiszem, hogy régóta játszol SRO-t de mittomén mondjuk 1/2 - 1 óra játék után hogyan döntötted el, hogy szarok a karik??Tényleg érdekelne mert akkor az ember nem öl bele idõt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1 nap alatt ha vki gap0-val megy, kb lvl 40es eus karit lehet powerlvlezni. vagy 2 hét alatt 150-200k SPt, ami elég is 80ig... (utána 3-4 nap 60 xD)
persze ez szigorúan kockákra érvényes. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
(csak viccelek^^<#worship>#worship>)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
vagy inkább csak lusta vaok rá
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
nem kérdés, biztos a NÕT választanám
jah és jg be vaok eu karival, nem ks el le senki 😛
Új bow skill odabax, ticket nélkül 5ös farmban snipereken kb 1 óra alatt szedtem össze 1%ot, party nélkül.
jah és ne agódj, nemsoká lessz bot 😉
nekem ksroba esett 16os tõr sos ^^
1. EU szar, kipróbáltam 4 típust mind a 4 gáz
2. Legalább Hotan üres, nincs se bot se player aki meg van kommandózik új mapon
3. Takla nagyrésze üres, se cless, se isrobot se sm se semmi, nyugodtan csinálhatom Niya questet, kb mire végzek a 3*1700al kijön úgy is bot akkor meg go vissza cave.
valami qrva nagy medve futott a player után 😄
télleg nemtommiat
talán quest lehet?!
http://emulehelp.uw.hu
Gondolom más is nyomja t-onlányról.Nincs semmi gáz vele??
Mult év október - november körül ( akkor még játszottam vele ) még semmi ilyen nemvolt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
tulsokan voltak, és túl sokan voltunk autoshareba, és túl sok elite jött ránk 😄
és tól kicsik voltunk
meg má elég sokadik eus karit kezdtem :/ (ksro...)
full üres jg-dw-ht
jah és mindeki járkálhat összevissza
és csak 15sec es lett a poti
és nincs meg az uj felütés abladereknek
FONTOS !!!! Szökõkút felett vaan olyan h Guide SIssi asszem katt rá és van olyan h "Move to where i died" vagy vmi ilyesmi 20 ig mûxik is ^^
amúgy lehet öngól lett ez az update, sztem jó, de mér sokan modták nálunk is, hogy így már nem jó a gamma és abbahagyják, összes szerver populated....
azér remélem maradnak mert sztem jó, bár nukernek igazából csak manapajzs ér valamit újak küzül, új nukek elég gyenguszok, úgy látszik naon ütõsek majd 80 fölött jönnek csak 😞
nekem az a problémám, hogy szeretnék csatlakozni a Trader kaszthoz. odaállok a Merchant Associatehez ---> Join Merchant Guild és kiirja, hogy Insufficient gold a mi a gyér angol tudásommal azt jelenti, hogy nincs pénzem...
az ODINen 20as karinál 150knál elsõre összejött...
valakinek valami ötlet?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Felment rendesen a gém, elindul...tudok mozogni + skillekt varázsolni DE 1 percen belül mindig kidob a windos-ba...
Ati -kártyám van, raktam drivert is újat + 6x telepítettem az SRO-t...de semmi.
Valaki találkozott ilyennel?? PLS help..thx
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
íjász 5660 sebzés manapajzsban, crit nélkül....
#43168 😄 😄 😉
Ui.: Faq bõvítve lesz majd EU-val, de amíg nem próbáltam, addig énse tudom mi micsoda 😊 Szóval türelem, még nagyon új a dolog.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
de a skilleknél nagyon kéne a help
a skilleket meg hát warior ra
szerintetek ez igy jó lesz??
és valami más varázslatra nem lehet rakni csak a warioron belül a kétkezesre?
pl mi az a buff meg a kettö közöt van még valmi azok miK????
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
lgalábbis a régiben igy volt az EU s ban kicsit meg vok zavarodva ahogy már leirtam párszor😄