Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kilépek klánbol mennyit kell várni 3 napot?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
lol. miután felvettél vkit Academybe, 24 óráig nem kickelheted. gl hf. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Tudom, hogy rám céloztál 😄 De megyek hamarost tényleg 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
most miért az anyjukat? 45ön már úgyis inkább fullos tevét kéne menned, 40 item/slottal így szép hasznod lesz rajta, és a huntereknek is adsz izzasztó munkát, ugyanis még lvl 80as hunternak is akad piros tíf egy ilyen tradertõl. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shinewalk
Remélem 13órára készen lesznek.

Amúgy nincs valakinek az Odinon EU-s klánja??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Maala
hihi, csak 1,5 óra... btw, EuWarriors, lvl 2 guild várja az intelligens emberkéket a klán soraiba. PM Maalita, WuFraWizard, és még sokan mások. xD

Lord Nomak
Na, akadémiát indítottam egyébként Athenson, szeretett várok mindenkit aki nem 40+os, igaz most tele külföldiekkel, de ezen változtathatok ha valaki dob nekem egy pm-t update után, Nomak nicken vagyok fent.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Doomista
mi jobban csinálnánk mi ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Lol,ezért visszamentem a városba énis 😄 lol,legalább nincs olyan,hogy nincs quested 😄,bár értelmetlen mert 52-57 vagy meddig nincs quest és felveszed 52n(Csak példa) a 60as questet hát...megölnek 😄

lol
valami kockákat írtak be notice ba 😄
1más után kb 3-4et

asztán 1perc mulva 1et és akkor is szar volt 😄

botforum.co.cc :p

az academy az mire is jó tulajdon képpen és hogy kel használni?
nem tom én még mindig fel tom venni an ygaobbkata

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Tegnap felvettem 28ason a 32es questet(Virág hunting)meg az összeset,most ez a patch eztjavították ki?😄

Doomista
De te azt tudod hogy én tudom amit te most tucc és leírtad ide.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Szeretjük mikor eltünedeznek csak úgy a kommentek és a fele társaság nem érti mirõl van szó és mit miért írtam 😊

Lord Nomak
Miután leszedted klienst egész gépen vírus ellenörzés és töredezettségmentesítés, három embernek tanácsoltam ezt mert nekem is ilyesmi gondom volt, mind a 3 megcsinálta mint én is és megy nekik xD

QuickHUN
Nem baj,csak így ha nincs tele sokan abbahagynák ennek láttán!
"Nincs ember de szar játék lehet" 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Lord Nomak
Na igen, annak lett volna úgy értelme, igaz így is hasznos de legalább akkor nem lenne tele hotan emberekkel.

Lord Nomak
Ivy spawn pontok, köszönet érte SM forumnak

QuickHUN
Halihó

A stall a játékban nem egyszerû,csak valahogy úgy kellett volna megcsinálni,hogy ha kilépsz akkor is árulja !

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Lord Nomak
Pontosan, ügyes update, 40es tradereket se fogok többet látni az is biztos.

Lord Nomak
Van egy olyan érzésem, hogy olyan questet vettél fel ami nem engedélyezi a teleport használatát.

LeonSilver
Tuti, hogy én vagyok a láma de tegnap tudtam használni teleSport szkrollt ma meg ezt írja : The requested order cannot be carried out.
Mi a rák?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Doomista
lol itt most mindenki lol lvl 😄 de a guidl összejönne,abbol sok low levesen lenne,tudnál összkreálni egyet szrntm.

Morphin
Nemtok mit leszûrni ebbõl akkor aki több mint 40 annak az 1 csillesét is támadhatják v mi?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Jah meg mondom csatlakozok hunterbe irja h 10k...volt nálam 144k..erre irja hogy nem elég a pénz, mondo ma mi a fax van kiprobáltam minden városban....vittem 500k-t és levont 200at LOL...ezt a szart...akkor miért 10et ir ki.

Lord Nomak
Hello. This is Silkroad Online.

After Triangular Conflict System II applied, we have recieved some reports of one star trade not guaranteed by security.

This is not a bug, it has only applied to Lv 40 to make the Triangular Conflict more active.

szerk.: Nem szép ha ezt írom, ezért csak szimplán ássák el magukat.

Lord Nomak
Én tegnap akartam kreálni egyett csak nincs sok low lvl akit ismerek, eu miatt meg most pont jó lenne ez ismerõsök kreálgattak kis karikat aztán lehetne nyomatni a felvételt

Lord Nomak
Kéne bele ember stb 😊

Doomista
jaaaa,ez az az academy féle,ebbe beiratkoztam, II. vok 😄
de érdekes

Morphin
Ez a Bargain sell speciall goods....ez mi a rák???
Én nyitottam nagy karival Akadémiát de még nem számol semmit pontot nekem...

Lord Nomak
Vagyis tudom pontosan mert botforumon megvan leírás de hosszú és nem linkelem be 😄 Maalának megvan a leírás asszem valahol neten txt formában ha megtalálom akkor bemásolom..

Doomista
kimondott itt 5 percet ? -.-

3 db jo program van,az 15 perc alat végez,max 30 perc,de akkor sem órák,és képzeld el hogy teljesen igyvan,a karbantarto szoftverek helyettesitik a tör.mentesitö cuccot.de ha nem hiszed,probáld ki.

Lord Nomak
Most röviden hát olyan mint egy akadémia végülis, lehetnek tanoncok, van egy guardian meg két segítõje lehet vagy miaszösz, 5 tanonc lehet akik ha elérték lvl40et vizsgázni kell valami ilyesmi végülis röviden. Közben vannak ilyen bónusz cuccok is benne, hogy xp gyüjtés aztán elhasználás buff formában, de pontosan nem tudom xD Meg ha lvl40en levizsgázik egy tanonc akkor 50% xp-t kap azonnal, szal fele szintet megkapja ingyen 😊

Morphin
Azért ez nem teljesen így van...a tör.mentesitõ fizikailag rakosgatja a fájlokat ami nem 5 perc...nemhiszem h a "karbantarto" progijaid ezt 5 perc alatt végig nyomja

Morphin
Az mire jó?

Doomista
Mi ez a guardian rendszer ?

Doomista
kül meg tök fölösleges a töre.ment.,karbantarto programokat nyomok már 2 éve,minden honapban 1x lefuttatod az xxxx-t,és kész,nemkell orákat nyomni ilyen töre.ment.tövel,a program pár perc alat elvégzi ugyan ezt...leis teszteltem,lefuttatom a legjobbb karbantarto szoftvereket,és utána este benthagytam egy tör.mentesitõt,és olálá,2 db piros 2 mm, 1 mm csik volt !
mikor meg nem használtam,televolt piros csikokkal.

Lord Nomak
Ezt a guardian rendszert egyébként valaki elkezdte már használni Athenson közületek ? Lehet alapítok egy ilyen cucclit ha még nem, aztán akkor 5 embert feltudok venni ha van kedve hozzá..

Doomista
azt a krva ! 😮
ezt bszki bekell adnom egy rendszerfelügyelõ szakembernek 😄
szerintem a székrõl 2x attackal esik le 😮

Lord Nomak
Más: Tegnap ugye nem értettem miért fagyok ki folyamatosan meg miért tölt lassan a gép, na most alapjáraton a töredezettségmentesítést minden este lefuttatom hogy ne legyen gondom soha. Szóval ezt 2 napja este lefuttattam, felraktam EU-t ( ugye háromszor mert abnormal process volt stb. ) most megnéztem és voálá:

Lord Nomak
Én nem fejlesztem autumn szériát, majd ha 80 megvan, és full farmed leszek akkor talán nekiesek ha nincs jobb dolgom 😊 Új bow skill meg több irányba lõ, elsõ könyv 2 irányba, második 3 irányba, harmedik 4 irányba, nekem a 2. könyv van meg hát eszméletlen =D sniperekre imbueval kb 3k-t sebez, az meg nekem elég bõven. Craft is vicces a stunt és 10 crit növeléssel, plusz 4 méteres növelés is van skill használat közben eléggé komoly xDD

A tradelõs dolog meg igaz, én tegnap bepakoltam 150k értékben kb lovat.. néztem is hogy miaszösz erre 2 thief nekem jött dr-ben lol, csak hát pont kissebbek voltak mint én szóval 2-2 skillbõl letudtam õket 😊 Viszont gáz hogy nem lehet támadni npc-t ami spawnol tradernek vagy thiefnek :| Csak akkor ha van az emberem valami job cucc

Morphin
Jah és LOL ahogy elõszrö beléptem az EUba akkor irták ki h : _Evolution_ killed Cerberos... azthittem leesek a székrõl 😛PP
Tényleg támadhatnak 1 csilest a thiefek??vki erõsitse ezt meg

Morphin
Hmm énsem olvasok vissza...milyen az uj bow skill mit tud?Jah és az Autumn szériábol van egy uj...még mindig nem éri meg fejleszteni?

Lord Nomak
Ügyes srác vagy, kár hogy tegnap már belinkeltem egyszer.

Lord Nomak
Skill felépítés, ruhák, ékszerek, fegyverek.

Háát án egy one handed sworodos vagyok mit ne mondjak nem árasztották el sok skillel😄

doxadmin
Kerberos spawn map - köszönettel nekem a megkeresésért.

Na én mondtam hogy 1 csillagot is betámadhatnak a buzi thiefek.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Doomista
Épp mék ki,jön egy ilyen 80 lvls tradelõ egy szép elifönnel,egyszercsak ott lesz 15-20 thief,bszki a fele staffos,durva volt,énmeg csak sikoltva menekülök el 😊 Már épp bent voltam a veszély zonában :C

arnyek1000
Így elbasz ni a játékot komolyan most sikerült kiprószáljam 1 nagy kalap sz............... let
minden teleportnál kilép a thief 1 * aggal is megöl