Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez tényleg hülye kérdés volt 😄
én teljesen meg vagyok zavarodva a skilleknél nagyon nem értem
és egy wariort akarok azzal a szépnagy kétkezes kardal ebben csak a wariorban pakolgatni vagy vannak másféle varázslatok amiket használhat??
egyáltalán van már vala
ki aki játszik vele?????
Doomista
annak intesnek,elvégre mágus,ez nagyon hülye kérdés volt édesem :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mágusbotosnak str érdemes tennie?
hello nemtaláltam silkroad europa forumot ugyhogy ide irok talán tudtok segiteni
na szoval itt teljesen ujak a skillek meg a fegyverek és nem nagyon tudom hogy milyen fegyohoz milyen ruha kell és milyen skileket kel pakolni
mint pl a régi SRO ban hogy garment hez galive fegyot kel rakni és full str

bocs hogy ide irtam ha zavar akkor nyitok majd egy uj topikot
Na végre sikerült,oda telepítettem ahova a fájt, és sikerült😊😊
hali!kezdõ vagyok és azt szeretném kérdezni hogy a jade tablet meg a ruby tablet mire jó.valami entchant féleség?
nah csak találtam quest listát
http://gportal.hu/portal/eusro/

http://emulehelp.uw.hu

Doomista
nah haladásban van ez az sg-s guild féleség ?

kül meg lvl 10 vok,ma még elnyomom 13ra,KaBuToS néven,és staffos,krva jo kaszt ez a staff 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

doxadmin
és ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne irogassa ki? (Remélem mielõbb észreveszik és javítják)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

melyik enpécé adja az elsõ questet?

http://emulehelp.uw.hu

doxadmin
Nektek kiírja hogy mikor spawnol az uniqe? xy appeared in xy. Vagy nem?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

1ébként pt-k szarok szal gózok kínába 😄
Athnes en van eu klán?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kék téglalap

ksro ban ha belépsz egy területre kiírja a nevét és h milyen szörnyek vanak ott és a neveiket, hát igen úgy tûnik h a forrásban bennehagyták de a neveket nem csinálták meg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rise Against
szted izomból kell varázsolni? 😄

Ez tetszik kiírja hohyy silkroadbol hibát észletl ezért leáll kellemetlenségért elnézést kérnek, de akkor nem írnák oda h mi hiba, msot íyg ember mit csináljon?😞
doxadmin
specialyti shop talán. Két város között. Most jó eu részen tradelni egyedül 4*agot bevittem, úgy hogy csak az npc thiefek jöttek. Amúgy furi azt írták lesznek npc huntik, de eddíg 1 darabot sem láttam.

Gubberx
ne izgulj nekem elszállt az alaplapom ugyhogy 3 hétig nem hogy eu-t még windowst se tok futtatni 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ööööö europában honan hova kell vini a tradét??
De jó hogy mások már elvannak mint befött, én nekem meg elsem indul... ien lottó 5ösöm legyen, hogy 100- emberõl 99-nek elindul, és vagyok az 1etlen akinek cseszik elindulni, inkább hibát észlel a suttyója: =(
Gubberx
Erre: #43149 tudtok vmit mondani? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Taylorka

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

EU szörnyek lelõhelyérõl tudtok mapot adni?

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Mit kezdjek azzal, hogy tálca oldalra ugrottNem alul van, hanem oldalt jelent meg, nem nyúlam semmihez, magától odateremtödött..Régen is volt ilyen,sokáig úgymaradt, azt meguntam, azt valahogy visszavarázsoltam, de most nem megy, és full idögölõ!!!
az academi mire való?????????
Ja, morcos lennék ha újra kéne tölteni mert:
Tegnap hivatalos odlalról probáltam, oké, 28%on volt mielött lefekdüte mreggelra 28,4% , ne msezdem onann fos.
Oké 2odszor, leszedem filefrontosról 84%, leáll, nem lehettett újraindítani, redben.
3. jó fasz kivan, falsgat, mert úyge aZZAL HA Megszakad újra lehet...
jó, elmegy 60%ig, lelláitom mert el kellet mennem, visszajövök, és nem indult el, hanem törölni kelett, mert hiába inditottam el, piros pötty volt, és nem indult ok.
4.edszerre lesjön flasgattel, nem szakadt meg egyszer sem, nagy az öröm, elinditottam ezt buzit, 5 percm íg 1általán behozza, teljesen kicsinéja gépm az hoyg behozza, tleejsen dolgozik, kiírja please waIT, ÉS UTÁNA MÉG 5 PERC😄, mire behozza install kiírja h genyója hibát élszel é mégsére kell mennem, wáááá, nagyon bosszantó ám 😞
Tatyla
tényleg tyé

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gubberx
nevezd át .exe-re a fájl végét és jó lesz

Hali varázslónak mit érdemes nyomni? Int vagy Str?

Tatyla
nekem el se inditja ezt a 867 mb-os fájlt hanem társitani akarja valivel?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja, és nem a hivatalos odlalról szedtem, meg az rohadt idegesitõ, kb. 20 kb a mx, 1000 év míg lejön, és elindul letöltés elmegy 20 kb-ig, untáa egyre lasabb viisazesik 0,5 kb-ra és tetüje nem emgy tovább.
Ezért a filefromtosról szedtem, és a nyavajás ne makar elindulni mit tanácsoltok?
Persze a régi sro töröltve van-
még 1 sos xDD omg

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Hi
Én leszedtem a gamét, elinditottam,, install, és azt írja ki hogy silglob.. exe hibárt észlet, ezért az adatok elveszthetnek, újrainditottam a gépet, és ugyan ez a szitu, ja és elötte 5 perc míg bejön, kiírja please wait, és csak dolgozi kcsak dolgozik, és 5 perc mulva hozza be, az sro-t, start, canal, majd install, seart, cancal, instalra megyek, és fönt leírt hibát írja ki.😞
Gubberx
Sziasztok nekem csak egyetlen kérdésem lenne EU-val kapcsolatban(bocsi ha már kérdezte valaki), a serverekre való bejutás itt is 20-30 perc vagy vmivel könyebb a bejutás? Köszi

mármint EU-n😊)

OMG SOS esett xDDD csak male 😞(

Tatyla
amikor inditanám a rendes játékot mondja hogy töltsem le a full-t,le is van de az csak egy sima fájl amit valamivel társitani kéne,de mivel?
ugyan azt töltené ami már levan csak már felfele töltené!
akkor most mi a teendö?

a megoldás englishre beállítani az indítónál a nyalvet

Just the reggae,ska,dreadlock!

és a LANTOSnak melyik sikllágat kell fejlesztenie?

Romeon elsõ Cerberos killt egy magyar hajtotta végre😊)

Lantos kari INT AVGY STR??? HELP PLS xDD

doxadmin
kell cinálni elõtte egy álnevet. LOL álnév megváltoztatása nekem 2.6millbe kerülne azt a kú**a.

Miért nem írja ki hogy az uniqe mobok apperelnek. és mi az a kék téglalap a képernyõ közepén.

Számítottam rá hogy elcseszik a játékot de ennyire.

Szep, az uj oldalra nem tudok belepni a regi accommal, igy csinaltam egy ujat.. Mindez azert, mert kenytelen vagyok a hivatalos oldalrol tolteni a klienset, mert a Filefrontos cimrol toltve, ha egyszer megszakad a toltes, soha az eletbe nem indul el ujra...<#mf1>

Lord Nomak
Mert hivatalos honlapot sem tudsz olvasni azért.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Csodás felraktam eu-t már fura volt a gépem, beléptem, karimat felvittem 74re, gondoltam beállítom trader szarságokat erre dc, azóta 1. kifagy a gépem ha rámegyek sro-ra, 2. abnormal processt ír folyamatosan. jupijé

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

a trader felget mé nem toom felvenni?
jóreggelt

Athenson _Ori_ klán már van, csak mostani guild ragaszkodik hozzám, úgyhogy nemtom mi lesz, na minn1...

majd este eu, bye...

ismerõs szitu

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Arthas
Nálam, is négyzetek vannak szöveg helyett....

gertrud
Négyzetes hibára megoldási javaslat valaki?

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

doxadmin
mi a rohadás van. Nálam nem írja ki hogy tiger girl vagy lord yarkan appeared, hanem csak azt hogy valaki kinyírta. Ezen kívül 5-10 percenként a képernyõ közepén megjelenik egy üres kék téglalap az mi? Kezd idegesíteni picit. Lagg az van viszont rendesen.