Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Én örülök hogy sajátomat tudom pörgetni most, elég nekem ez 😄 Fõleg hogy 20 perc és kezdõdik ticket 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

hát jah, wizard faxa ^^berzi+felezõ vel +10 szinttel nagyobb 1 nuke ^^ (player)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Servers up, letsgo Hunokat irtani :F

Be legit!

dragon11
Am amit silkért veszek egynapos 100%-os ticket akkoris megy ha állok,nemharcolok,stallozok,és nemvagyok fent?(Mint ez amit a karihoz kapsz)

Hiba, taxizzuk kiskarikat mint a dög, wizardom ownol már 26on is 😄

Be legit!

WuFraZselic
lawl 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Na mivan összebeszéltetek ? =DD

Lord Nomak
mouzSportsba vagyok 😊 eu-s karim meg nincs szóval.. 😊 pontosítok nem is lesz xD

Te merre bujkálsz Athensen ?
Pm WuFraWizard ^^

Be legit!

Lord Nomak
Sõt, már kivették azt is hogy megvolt az extra inszpeksön =DD na szép joymax asszem away vásárolni mert hogy még 2 órát sro nélkül leszünk az is biztos 😄

dragon11
De mi a tököm van vele am a helperem kikapcsoltam a gépet este(szabáloysan)maradt 23óra helper..bekapcsolom reggel 9óra maradt mondom lol márcsak 7óra mostmeg olyan 5marad good game...(Ez nem vett helper,ez a játékhoz tartozó ma veszek újra silket..)

WuFraZselic
jösz klánba teee? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
lol, inspection... gg

Lord Nomak
Én már csak azon gondolkodom, hogy 90re mekkora lesza távolság növelés maximuma ? Low grafikánál az embert se fogom már látni így xD Csak lövöldözök a ködbe a messzeségbe xD

dragon11
Go server,easy.

WuFraZselic
hehe, meg sonic mutatta uj strong bow 27m távból lõ xD az mekkora 😄 legnagyobb teleport is 19 v 20m lesz 80on, magyarul bower strong bow + combo + anti devilt beléd tol mire odaérsz... oltás 😊
uqur egy féreg

Lord Nomak
Na látod, ezért maxoltam mindent nukeremnél, tudtam én hogy kelleni fog valamikor xD Új teleport nem nagy cucc, uqur azzal rohangált tegnap dh elött, hát nem rossz de az a +1-2 méter nekem aztán annyira mindegy, mostani is elég lvl8on, lényeg hogy bower távolságon kívül kerüljek hogy lõni tudjak vissza 😊 már lvl8 is sok mondjuk.. 6on elég lett volna

Lord Nomak
Kéne sun bow, az a lényeg, 70es :o utána tök8 ki mennyire full farmed ^^ Jó szar mondjuk =D de istenem nem a kéket kell nézni meg a %okat :|

WuFraZselic
sonic tegnap bemutatót tartott, 3 felé lövõ antidevil(?) meg a knockback-es 5ös kombó... tetszik...
de nekem most 60k sp-m van, 9es famr még mindig de... 72õn jön uj teleport, uj imbue 71en, és nem akarom levenni a 9es farmot szal... nekem csak van 1 uj light nukeom, aztán csoki. majd 80on lejebbveszem farmot :S ja és izé, uj fire nukehoz az 1. könyves fire nukenak lvl 18on kell lennie... hát a f*szom fog 10k+ sp-t elkölteni hogy maxoljam azt a szart... elvették a kedvem uj nuketól >.>

Lord Nomak
Naja, nem baj.. majd egyszer én is xD most új anti devilre meg kombóra kell öszpontosítanom, sniperek segítenek ebben, 540 sxp/mob ticket alatt 😛 hunterek 575 sxp/mob asszem..

WuFraZselic
ja, panicos geciknél is maxolt mana shield, soul spear emperor, uj hard fire, maxolt imbue... szal gg...

Lord Nomak
Karácsonyra kb. Az pont jó is lenne. De már most láttam vicces buffos imbues karaktereket. Lvl8as soul, lvl2es earth fire, lvl2es flame trial.. uqurnak is 80on van már minden állítólag
Tradere visszatérve, azért tegnap a blader mint megtudtam 68as volt, 68+6 bladdel, és 3. kd-val 1200at vert rám. Nekem ez gyanús.. 70es nuker meg 3kt nukeolt rám

Doomista
hát akkor mi ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

WuFraZselic
hát akkor... 😞

doxadmin
kösz. Átsiklottam felette biztos.

#43301 tudom, senki sem lehet olyan tökéletes mint te <#vigyor>

Egy szar mapon nem fogok veletek összeveszni az is biztos, úgyis még kérni fogják kb 8 milliószor szóval jobb 2x mint soha.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Maala
idõvel meg fogják, csak türelem. türelem, mindjárt jön Roc Mountain. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ez a triangular conflict egyik sarokköve😊
Lord Nomak
Azért mert tapasztalati elõny van a játékban, nem 1 hetes.. Nem jelenti azt hogy másnak is van. Itt néhányan még egy kurva skill táblát sem találnak meg, akkor meg fõleg nem fogják fel az új rendszert..

Lord Nomak
Jó, hidd el hogy leszarom. Nem érted a lényeget, teszem azt egy láma vagy, 2 hónapja kezdted a játékot, örülsz hogy luk van a seggeden, eléred 45öt örülsz hogy végre szép fehér ló, bepakolsz 1 csilit, arra sétál egy 80as, és szétbasz. Na akkor have fun. Biztos jól esne.

Maala
21es c10es axe van. 😊 meg 10+4es cleric rod. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Doomista
fsza,mert én nem tudom elnyomni 80ig csak szolok :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mert megunjátok

btw: WTB 16 feletti dagger és crossbow illetve female prot !!! (nem bolti elõnyben ^^)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lvl 42-n 1 csili 110k fér be ^^
5 csili 600k akkor most 80 asnka mennyi is ? ^^ ráadászuél csak 5 tíf jelenik meg neki 😛

Maala
miért ne nyomnánk? lol.

Doomista
és ez a guild is felmegy egyszer lvl5re,meg nyomjátok full lvig el a karitokat,vagy csak belekostoltok ?

Maala
80on 4 csili max oxxal, 76on még 5 csili a max... azért 4 és 5 csillag közt van egy kis különbség. ennyit az inspection elõtti állapotokról.

én amikor volt anno a bug, hogy 40 trade item mehetett 1 slotba, 78on felpakoltam fullra 1 lovat, és elindultam, és azt a 30 db npc tífet sztem az isten sem állította volna meg...

de most tényleg 40 trade item mehet 1 slotba, mert akkor tényleg nem értem, mirõl beszélsz, rakj fel 1 oxot, és nézd meg, mirõl van szó. 😊

Doomista
jeeeeeeeeeeeeeeee

Super Saiyan
jó a sro

>:C

Lord Nomak

Lord Nomak
Én 70 alatt nem is tradeltem, na ennyit errõl. Egyébként 4 csilis 76os oxost megfogtuk hajnalban, szóval nem igazán értem amit mondasz így fõleg. 😊

WuFraZselic
nekem kb 40k van a kis wufrával xD

Maala
hmm, a hangyás játék bent lehetne banner alatt "Inspection esetére". xD

WuFraZselic
hm, 27 körüli nálunk már mindenki klánba, zuzunk felfelé, ma lvl 35 körüli a cél 😊 hétvégén már penonozni akarok (akarunk, ugye???) ^^ 15 seces poti delay a gáz egyedül, ma 2en nyomtuk 2 wizard és hát... meglehet halni 23as party gianttól lazán 😄 de ha felkel a brigád és nyomjuk muha

Maala
igen. 😊

Maala
de most komolyan, ki a rák megy Tradernek magas szinten? egyszerûen nem tud full csillagot menni, mert nincs olyan/annyi hunter, aki meg tudja ölni a tífjeit. 1*onként meg összetrédelni 100k-kat, hát lol, inkább mész grindelni, ugyanott vagy pénzben. 😊

Hehehe, mar 10%-nal tartok a cliensel torrenten.. Jol haladok mit mondjak...<#mf1>

Szaraxik a sro, megleptem a lv 36ot, sos gatya, tennap esett sos kesztyu, nembirom hasznalni, --->megyek sutit vedeni a hangyaktol XD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

lol az akadémia már van 10k pontom de már alig várom h mit tudok vele csinûéni XD 4 kor megtudom

doxadmin
tényleg? fura én nem vettem észre pedíg percenként néztem a forumot mikor kerestem hátha valaki válaszol. De nem hát kerestem magamnak. Amúgy tudom hogy ügyes vagyok 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Nem látom az értelmét ennyi.