Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Azt még hozzáteszem ha elsõ kört 2 eus város között buktam volna akkor összesen 16k pénzem van. xDD De most van 3.5 mil nyekekeke.. sokat alchemyztem mostanában 😛

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Mai nap rövid történet:

Délután, unatkozom menjünk tradelni mondom Maalának. Késõbb.. Jólvan megyek pvp-zni rájöttem, hogy rossz ötlet sunos full farmedek tömkelege, agyonvágnak 10k crittel glaviesek. Ok, akkor trade egyedül dw-ht, lenyomtam, kis grind. Mondom Maalának na most trade, jólvan trade. Irány konsti, veszek elefántot, fullra megpakolom 1.4 mil benne, hát mondom ez szép de több nincs, de azért induljunk, ki jön rajtad kívül kérdést felteszem, Mitto egyik srác Harcosokból, hát mondom menjünk, elindulunk, eu-s thiefek 5k-t nyomnak elefántra, mire elértünk ferryhez elfogyott 100 poti fáninak, teleportolni akarok, de mondom hol a fáni, mivan, miért, ki merre.. npc-k szétszedték, jólvan irány vissza oxért hát ha belefér minden, veszem elõ lovat, erre Mitto megszólal neki van ox, jó hogy szólsz.. ox elõ, kezdem szedegetni azt a 3k cuccot ami földön van, erre kérdõjeles dc-t kapok, ordítok mint fábaszorult.. sro nem enged vissza abnormal process, 10ik próbálkozásra visszaengedett, ok, cucc fel, irány város, beérünk, jólvan nincs gáz, jött még 2 hunter Maala álltal második részben, városban hunterek körém, eladom cuccot kaptok xp-t, minden megvan megdupláztam pénzem. Mondom késõbb re majd folyt köv. aztán késõbb re, Maala kis karinak segít, többiek sehol, hát na mondom irány 3 csilivel hotan lesz ami lesz, eltipegek aircraftig kérdezem Maalát te ez mükszik, hát nem, mondom ok, de azért próba cseresznye, közben 80as glavies +7 glavivel betalál aircraft elött, hát oké, akkor zerk, zerk be, 10k criteket ráverek elhasal, na mondom elbújok mielött visszajön mert nincs több zerk =D oké, nem jön, aircraft powa, átérek karába, irány jégre, mire jégrõl kiértem rájöttem mehettem volna pókokon keresztül is, rövidebb.. na mindegy.. oxom meghal nincs több hp potim neki, hát anyád, új ox elõ, irány hotan, beérek már majdnem kb 2 teleport a távolság szal 40 méternél nincs több, másik 80as +7 glavies rámjön, ownolt 2 critbõl pattogok mint az állat, írom Maalának pm-t kéne help, aszondja pont hotanban vagyok, kijön Maala, srácra ráver elhasal, feláll, megint ráver, jó Maala megunta, mercek elõ srác fekszik, még egy thief jön az is elfekszik, én cuccot fel, hotanba be, cucc elad. Idõ közben kiderül az elsõ glavies aki nekemjött az haver, csak aliasok miatt nem tudtok, nem gáz. Szóval ennyit a mai napról. Egyébként 20%ot kaptam trader xp-nek a 2 eus város közötti részen lvl3as traderként, pwned.

Na jóccak.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

setuh
ok megvannak😛

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
hol talalok Bartis nevu szornyeket?

Doomista
quest miatt,ezt csomoszór leírták 😊)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rise Against
miért van az, hogy nem mûködik a return scroll?
azt írja: the requested order cannot be carried out.

Hi.Malaaa!
Nekem a mágusbotos Staffos csajom CASTER wizard, azon belül fejelszti tüzet és jeget, fejelszem a többit is?És még mit lehet fejéleszteni wizardnak?Buff mondták hogy clericet de azt nem engedi csak Clrei kRodnak, akkor wizardnak még mit elhet fejleszten iami hasznos, tüzön, colodn, elektromosságon, köven kivül?
byzhouse
nah végra valaki huzza a szintem msot lvl21 Athens holnap meg irány lvl30

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

dragon11
Igen,kínai.(Full int,lv31 lassan 32 71.51%,sword+shield),szóval segíts lécci.köszi.

HyperGames
Torrent-rõl szedem (hivatalos oldal) és 5 Mbit/s netem van.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Maala
kínai kari?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

dragon11
Én igazi nuker szeretnék lenni^^tiszta int vagyok van fire,éés lighting nukem ugyebár al ighting lassabban töltõdik közbe lehetne cold-nuket is dobálni szerintetek megérné kifejlesztenem ?(Vagy várjak 45 vagy mennyire a 2.fire nuke-ra?)Thx a válaszért!!

Idegesitõ nagyon tesommal vagyok fent és mindig azt hiszem net miatt van mert hogy ketten vagyunk de aztan rajöttem hogy nem mert tegnap elött vagy 3 orat toltuk ketten partyba és egy lagg se volt szoval nem tom miért van hol jo hol nem de inkább nem😊

Athens en is :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bufOK???
miért van több féle?

botforum.co.cc :p

Én spartan vagyon de ittis sok a dc most 😞

setuh
nalatok nem disconectal 10 percenkent most? mondjatok mar ti melyik servren nyomultok?en a greecen vok.a nevem QuadDmg aki meg ott jatszik vegyen fel friendnek .koszi

LeonSilver
Honnan a francból szeded??És milyen nyeted van??Nekem olyan 1 óra alatt lentvolt az agész hóbelevanc.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HyperGames
Na még egy nap és én is nyomom veletek!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Maala
gondolom automata...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ez automatikus? mert nálunk elvileg én adtam a legzöbbb pontot de nincs semmi

Maala
állítólag egyedül én vagyok Honor Rank-ben Athensen, Nomak majd ad róla Shotit, sztem az 1-2-3. helyezettek kapják ezt a buffot. és perpill mind3 én vok. 😊

shinewalk
Nemtudja valaki mi a rogue második sor 1. skillje??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

másik oldal xD

Maala az nincs leírva h h kell kapni ?

LeonSilver
Dankesün, vödörszén 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Maala

Maala
btw, 20as, 30as küldetést nézzétek csak meg jobban, Cerberus és Captian Ivy legyõzése. 😊

Maala
Coast of Troy. Crab, Megalopa. 😊 Szívesen

shinewalk
Hogy vannak ezek a küldetések?
Ha egy kis szintû küldetéstõl elhaladok sok szintel akkor már nem lehet felvenni?
Mert 20as szinten mentem egy olyan NPC-hez akinél sok 20alatti küldetést olvastam a KSRO-küldetés leírásában ,de nekem az elsõ küldetés amit adott az már 20 szint fölötti.
Most hogy van ez??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

LeonSilver
Basszus.Vakuljon meg a lovam de nemlátok a térképen olyant, hogy Megalopa ...<#zavart2>

LeonSilver
Értem én.Csak qrva kíváncsi vagyok rá, hogy mégis milyen lesz.

*--*

Már csak ~200k-t kell összeharácsolnom és megint tudok venni kisfarkit!!

Maala
mert a kínai kari hybridnek van teremtbe, mag és phy sebzését egyszerre így tudja legjobban hasznosítani, persze aki a túlélésre megy, az STRes, aki sebzésre, az int inkább.
de eunak nincs ilyen, annak csak mag vagy phy sebzése van, ezért meelee pure str, caster pure int, a buffer pedig eldönti, hogy hybridre megy, vagy marad pure int (mivel kell neki a mana)

LeonSilver
Olyasmire gondolok, hogy például vegyuk a kínai oldalon a nyilast.
Neki ottvannak ugye a skilljei meg még mellette vehet fel tûz, jég mittomén akármit.De itt az eu-s kari nem.

Maala
hmm, honor buffok. nem rossz, nem rossz. csak meddig tart?

LeonSilver
Azért én qrva kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek ezek az eu karakterek magasabb szinten.Mert hát azt ugye tugggyyyyuk, hogy a kínai karikból igen csak f@sza kombot összelehet hozni.
Vagy ezek már voltak korábban koreában és van ott tapasztalat??Tudtok errõl valamit?

"leglátogatottabb nap 1 509, 2007. július 24., kedd"

vajon ha mindne jól ment volna akkor is ennyi lenne ? xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mi ez baze fõnik ? az támad fel a hamvaibõl :S
(má 1 éve nem volt ilyenem ^^)

WuFra mikor guildben votlam lecsekkoltam és nem láttam de akkor sry ^^

Quest leírás ^^

Maala
nem is tudom... tán banner alatt?

Normális leírás valahol eus küldikrõl? 1-40ig?
Hi.
Na kéne tapasztalat, én neke mágusbot nagyon tetszik ezért azt választottam, és ugyem indig intre kell tenni
casterba a wizardot kell fejleszteni, ott tüzet és a jeget fejlesztem,
állitóalg a buffa a cleriket érdemes, az mit takar?Fel elhet vele buffolni karikat, és hogyan? Vagy akinek van tapasztalata mágusbotosal mit tegyek vele?
jupili 3 sos drop 2 ora alatt ez egy jo nap 😄

Maala
hát igen, attól, hogy vki kSROzik, még nem biztos, hogy mindent jobban tud. 😊

WuFraZselic
és axe ofc

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
PFFFF. mi nincs eus ember? nézz már szét guild npc-nél... dagger, crossbow, 2h, 1h sword, earth fire cold light mentalist EU mercek vannak...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

elképzeltme ahofy megidézek 8 papot és healelnek 😄

eu-s nincs 😊
btw holnap tök jönni reggel talán nem tom pontsoan

Maala
úgy érted, megveszed, átadod Maalanak, az meg ownol mindenkit a 80as EU merccel. xD

Maala
izé, mellesleg, akiknek lassan indul el!!!

Options > Set Game > Game Settings > High Setting Intro - itt a pipa nem kell! nekem így qrva gyorsan elindul a SRO...
ettõl átlóban felfelé (jobb alsó) található az ablakos futtatási mód, csak akkor mûxik, ha a játék felbontása kisebb az asztalénál!

WuFraZselic
lol, lvl 3 lett a guild, tudok venni mercenaryt 😄 ahhaha, lvl 60 felett egy earth v egy fire mentalist merc eus ofcourse OMG szétcsap mindenkit muahahha 😊