Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 buta kérdés: a játékban a kiirasok csak nekem hibasak? ilyen szép kis kockak vannak helyettük... sry h nem ovlasok vissza de annyira hatalmas mennyiségû post van itt...

alias Mr.M@ff1@

mér jó az az oldal ^^van online story is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Style a game1.gportal.hu-n? Ezt gondolom idézõjelben mondtad 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

menny már ezzel a szarral már bocs, style = game1.gportal.hu tartalmakat meg lopkodják

ez
vagy ez lehet benen van

Minden egyes városban Janganban, Donwhangben, Hotanban van egy Piac. Ezen felül lesz még 1-1 a Bandit Strongholdban (JG), Black Robber Denben (DW), és Takla Makánban (HT).

1-3-5: az eddig megszokott árukat adják el.
2-4-6: új, különleges árukat adnak el.

A különleges árukhoz csak a Trader NPCk által adott küldetések megcsinálásával juthatsz hozzá.
- Bandit Stronghold: lvl20 feletti traderek (Bandit Strongholdban lehet felvenni a küldit Specialty Trader Seopok)
- Black Robber Den: lvl30 feletti traderek (küldi ugyanitt, Specialty Trader Hounah)
- Niya Remains: lvl60 feletti traderek (küldi ugyanitt, Specialty Trader Payi)

Trade áruk:
Az elõzõ rendszerben csakis általános árucikkeket árultak a városokban. Az új rendszerben különlegességeket is lehet venni. Ezek a különlegességek a városon kívüli piacokon bizonyos idõközönként vásárolhatók, pl. Bandit Stronghold.

- Trade áruk vétele az NPCtõl csak szállítóeszköz idézése után lehetséges.
- A különlegességeket csak 1 rövid ideig árulják, ezt az idõt játékon belüli üzenettek fogják jelezni.
- Ha egy karakter Trader, a különlegességeket a városokban adhatja el.
- Ha egy karakter Thief, a különlegességeket Thief Townban, az ottani Piacon adhatja el.
- Amikor különlegességet adsz el:
a) Trader: Progitot kap a piac állapotától függõen, és a profit 1 részét a Huntereknek adja.
b) Hunter: Védelmi pénzt kap a Traderektõl és pénzt a Hunter szövetségtõl.
c) Thief: Fix összeget kap az ellopott árut mennyiségétõl függõen.

A rendszer fejlesztett változatában (v2!!!) a Kezelõfelület tovább lett fejlesztve a nagyobb kényelem érdekében. A Traderek választhatnak 1-5 csillagos áruk közül, és ennek függvényében vehetik meg az árut. A régi kezelõfelületet is lehet használni (kézzel pakolás, fújj), de egyszerre a kettõt nem, ezt be lehet állítani majd a menüben.

Parancsolj, Copyright by Maala

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

byzhouse
rosz linket adtam mind1 majd megkeresem ujra a leírást

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

byzhouse
vagyis 30percig kb 1 óránként írja ki

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

byzhouse

Pargain priced special goods will be sold in 30 minutes?

ez a Pargain valami micsoda?

asztán being, meg end

botforum.co.cc :p

lvl77es haverom is kb. addig jutott el 3csilis fire ox-szal..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

2 hely van még Athenses pwrlevel partyban, EuWarriorsból aki akar jönni:
pm ArcherAvataR

arnyek1000
Nem 1 edül sok 80 as Huntis kísérettel 😊
40+ osan mindegy menyi cuccal nagy hunterek nélkül teljesen esélytelen 1 x prószáltam az elsõ virágig jutottam HT alatt😞

jg-ht yó móka volt még eu elött..most már 40+ esélytelen 1dül...

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

arnyek1000
1 Tradel kapcsolatos kérdésem lenne , Ha nem az egyik városból a másikba viszem az árut hanem JG->HT-be DW kihagyásával akkor több a nyereség vagy sem.Vagy érdemesebb JG-> DW ott eladni az árut majd felcuccolni és DW-> HT be menni remélem érthetõen írtam köszönöm az építõ jellegû válaszokat😊

te miért nem a strandon rohadsz?xD
Pargain priced special goods will be sold in 30 minutes?

ez a Pargain valami micsoda?

botforum.co.cc :p

1ébként aki 30 on huzatja magát az h fog 52-n játszani? Taklában huzatja magát?

20 ig még ad 😛

váááááá OLVASSATOk

EURÓPAI kari tud mindent fejleszteni ! De minden ágbeli skilleket csak a hozzátartozó fegyóval lehet haszánli (pap-> pap bot, bard -> hárfa, mágus-> mágus bot). Ha mágus vagy és healelni akarsz átváltassz pap botra és nyomod a healt 😊 (van egy olyan heal ami téged+egy kiválasztottat healel ajánlot ezt használni mert a többivel ki kell jelölnu magad és addigra meghalsz 😊)

10 szinttel nagyobb moboktól kapod a legjobb xpt.
Mivel a penonok 52 felé lézengenek ezért 42 alatt elég gyérül adnak.

Be legit!

LeonSilver
Itt a válasz --> #43713

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

bodesz
az jó ha wizard vagyok (earth és ice) és emellett akarok healelni.szal még clericre raknék.az jó v már túl sok?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Doomista
lol mértnem az euwarriorba jöttél ? ....
hunstraw gyenge szr klán...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Jégre minek ? Nem húzok karikat. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

LeonSilver
Én úgy csináltam, hogy a quick barra bevan téve a staff is meg a klerik bot is.És ha buffolni akarok akkor arra az idõre fegyvert cserélek.
Szerintem nincs más mód.Ha van akkor kérem az oldszkúl emberkék világosicccssssanak fel minket plix! 😉

**--**

Ja.És szeretnék egy magyar guildhez csatlakozni.Igaz, hogy még nyúbi vagyok de mindenki úgy kezdte.És mégegy fontos tulajdonságom.Nem szokásom a lejm !

Wizard vagyok klerik subbal.
A klerik melyik skillel tud hullát feltámasztani??Eccerûen nemlelem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mégszer leírom h érthetõ legyen.
A staff fajta fegyós ugye aki wizard, annak csak a wizard menüpont alatti cuccost tudja fejelszteni?Tûz, elektromossáég,jég föld?Más nem tud?Buffon belül probáltam a cleriket nem engedi, csak ha másik kfegyver van, ha én mágusbotos akarok lenni, csak a wizardon belül tudom fejleszteni, a tûzet,elektromosságot, jeget, földet, meg van még 1-2 másik támadás.
LeonSilver
Hát azért annyira nem 😊 , hogy kint a hegy lábánál nyomok efy shotot és a városban csinál képet.5* egymás után..

Super Saiyan
és végre feljöttek 3-an -.-
mester:szalma

>:C

hát az gáz..melyik guildba vagy?

Super Saiyan
de leirtam hogy a mester SOHA nincs fent.... hozzáteszem egésznap CSAK én vagyok fent a guildból...

Pont amit leírtam..ezzel nem kell 3 napot várni.. xD

Super Saiyan
nincs vmi olyan ötleted, hogy lehet ugy megcsinálni hogy ne keljen 3 napot várni, de soha nincs fent a mester...

1 tipp aki miután elhagy 1 guildot még aznap másikba akar lenni:
pl vagy "A" guildba..szólsz ennek a masterének ,hogy miután logoffoltál az sro-ból dobjon ki,és akkor miután újra beléptél (nincs guildod úgye..) akkor a másik guildba azonnal be tudnak venni!Leírtam..hátha valakinek yó lesz !

biztos lagolsz =)

Maala angol guild volt (Pain union aszem) aztz hittem party ad mondom yes erre guild votl :S

LeonSilver
Az miért van és hogyan lehet kiküszöbölni, hogy ha csinálok egy scr shotot akkor arról csinál felvételt ez a szar ahol kb. 5 percel korábban voltam.
És ha 10* nyomom a prt scr-t akkor 10* az elõzõ helyrõl csinál shotot.

Maala
no jah, mert beléptél 1 tr guildbe, mint G+... én ma már nem leszek (gogo lagzi!), szal majd holnap re. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem
1. kicsi vok
2. nem vok guild tag , nincs ts-em, nem ismer Avatar 😄

byzhouse
jah ok😄

te is jöttél velünk fejlödni ugye?

QuickHUN
Csak vicceltem ,hogy minden ok,egy nagy kalap szart😞
Nem értem,eddig 140 szintig minden tökéletes volt,megjön ez a nagyszerû EU és hopp,ledobál semmi hiba ki írás nélkül!
Hú de elegem van már! <#email>
A kurva ticketet se tom lejátszani!
Mindent megpróbáltam már!!!
Esetleg valmi ötlet?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Athens en vok ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

byzhouse
Cat2 mi a neved a játékban?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

http://www.silkroadonline.net/ pl innen mivel inygyenes játék...

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
<#szomoru1><#buck>

Soldiers
Megtudjátok mondani hogy honnan lehet letölteni ingyen??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

wizardon belül szinte mindent kell fejleszteni és lehet is ^^
+ még papot is ^^ kb úgy jössz ki mintha 2 / 3 masteryt tolnál kínában

1ébként én rugóval vok és mivel nincs új skill se ruha ami jó ezért 4 es farmban vok DD

mindent lehet ^^ btw igen, és exp et is kap ^^

25 ös kari 70 es elit giantért 1k expet kapott XD szal majd csak 50 en menjetek Taklaba =)

THeArrow
wufra, a lv34es karikat lehet karakoramba húzni?

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

LeonSilver
Hát én azért arra kíváncsi lennék, hogy bírod-e sp-vel az összes szart fejleszteni.

gameplusz
Hajrá Nomak. Amúgy jöhetnél a nagykarival te is néha jégre 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn