Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HencStein
FAkk leszedm ma azt majd felmegyek szétnézni D:

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Összedobni lolez😄 Beléptek nagyokkal , kicsik meg tréde be azt mehet😄
5 kör az megvan a pénz lvl 5 ig

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Doomista
ezek után nem fogjátok ? de izé,mondom hogy nem leszek low lvl,csak idõ kérdése.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

WuFraZselic
azért elviseltük hiányod eddig 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
nélkülem akkorsem tudtak élni 😊 énvok a legkisebb kari,szal ezért !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

WuFraZselic
nem, nem halunk bele, hála hogy vannak 79-80as karijaink 😊 szal aki Gunnar, VV majd pm me amikor akartok jönni klánba, hotanba v karakoramba megtaláltok 😊 szal pm

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
nyugi jönni fogok 😉 ha meg kell tõlem is gold,adok szívesen 😊

holnap megyek én is ^^ bár már 3k t szedtem és megint farmolok 😄 (csunya a 28-29 es felsõ, ki lóg az elfecském hasija és azt nem szereti)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

doxadmin
ha ki lett volna írva meg sem kérdezem. Hülye azért nem vagyok és olvasni is tudok.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
elõbb még nem volt kiírva se hivatalos oldalon sem a játék kezdetekor.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

dragon11
950k-ért kínálnak som lv29es prot felsõt megéri ? Ha igen mennyiér tudnám eladni ? thx

Maala
Zeus Emergency Inspection Notice 7/27/2007
Hello. This is Silkroad Online.

Zeus is currently undergoing emergency server inspection.

We apologize for the delay in our inspection. We will open service of Zeus as soon as possible.

vajon miért...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
gp-t szedni* -.-

WuFraZselic
jaja, de guild lvl uppokat klánnal közösen szoktuk fizetni... szal jöhetnél gammázni és szinteked lépkedni, meg elsõsorban GP-T!!! 😊

Doomista
lvl 3 má ?? dejó guildben vagyok 😊

doxadmin
Én sem tudok bejutni rá. Disconnectet kaptam mob öls közben azóta áll.

dragon11
De akkoris milyen skill ?mitcsinál..én nemtudom -.-

hali!mindenkinek áll a server(zeus) vagy csak én nem tudok belépni?
dragon11
Ahol a nyíl van az a kettõ skill micsoda ? THX a választ.

lol, csak húzatod magad? 😄

botforum.co.cc :p

WuFraZselic
van. EuWarriors, lvl 3 guild ( 72 óra alatt, lol 😊) aláirásomba látod az EUS KARI NEVEM(!) arra pm-elj, látni fogod melyik az 😊

Gunner
Athens serveren Europe részen van magyar Guild? Ha igen és felvétel is van akkor PM rám plz 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Super Saiyan
az mit csinál? nekem is kéne 1 bot, lv20 ig

>:C

Doomista
már kijött

sztetek eus karikhoz mikor jön ki party bot? jobb mimt a jég mert van drop xD

Doomista
tudom,mivel ha egyágon fekszik,akkor sátán csillag,de ha 2 ágon,akkor az 5 elem vagymi a tököm,izé,meditálok meg minden,szal hlye nemvok 😛😄
off de nagyon.

Gubberx
-be

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
A pentagram nem egyenlõ a sátánizmussal, hanem a mágia szimbóluma is^^ be

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
wow, mintha sátánista karakterrel lenne az ember

Super Saiyan
nekem még csak d3-as van xDDDDDd

>:C

WuFraZselic
jövõhéten már ezt akarom a kezemben fogni 😄DD ez kvajól néz ki 1xerûen =]]

WuFraZselic
LOL 😊

LeonSilver
Kössz pajtás !!Ez a kép igazán jólesett 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Thuner Waterfall nagyon balra 😄
kép

LeonSilver
dankesÜn 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gubberx
azok a medvék, forest of sorrow-ban vannak a hegyvonulat mentén végig.

Lord Nomak
Olyan 760k xp ahogy számoltam. Akik rajtam kívül ütötték azok 72esek voltak kb +3 fegyverrel szóval ja kb 760k, de így jobb volt egyébként. Nem engem ütött végig a giant mivel 5ös kombóval mindig hátravágtam, és mivel nekem idõ kell skillt elsütni inkább a glaviesre csapott olyan 5k-t critben 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

LeonSilver
Hol a francba találok Dow Genetos nevü monsztát?

HencStein
nomak menyit adot volna az a niya ha 1edül ölöd le? cuz ~ 1.2 mill xpt?
és kell wmlékeim szerint 120mill? szál 120 és llv up ?

WuFraZselic
athensen 43. többi szerverrõl nemtudok
egyébként láttunk tegnap athenson eus karit ironclad horseon 😊

Gubberx
Sztem tuti eu-ban van vhol a thief tábor is mert a hunter és a trader npc is külön van eu-ban, csak a thief van ugy eldugva hogy hetekig kereshetem majd... xD

ráadusálul ha van veled hunti akkor amikor eladod kap a hunti hunti xp-t 😄

új rendszer ^^
lvl 40 en 120k 1 csili 700k 5 csili ^^

Lord Nomak
Azért egy ilyen "Silkroad Master" trader ranknak örülnék, lvl7.. omg.. =D 4ig is szenvedés eljutni nem hogy 7ig, szerintem az napi 20 kör tradet igényel kb 1-2 évig 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Athens en 40+

jah és hanyas lehet alegnagyobb eus kari? 😛magyar

spartan 28 😛

nekem meg esett má megint 1 sos

5.ik sos legs em lol, csak legs sosokat droppolt

hát Athens régi szerver lvl 1 sosun 2h 30 mill xD

itt nincs leírva?