Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anno mikor játszottam sro-val eleinte 1 clientel már akkor szar volt 512 mb rammal, aztán lecseréltem 3 gigára és mindjárt sokkal jobb lett a játék, és több client futott...

sokan elvannak ájulva az iphonért, pedig 5800 express music kb. tud annyit mint iphone és jóval olcsóbb, most vettem nem rég és kiba jó.

WuFraZselic
szerintem max a nagymamák a szülõkkel karöltve vásárolnak kész konfigurációt a 10-12 éves gyerekeknek / unokáknak 😄
nekem nagyon nem mia a gépem, de mivel nem használom, nem is érdekel, hogy idejét múlt, 2.8as proci, egy radeon 9800 XT vga, ehhez volt 512mb ram, hát 1 kliens is épphogy elfutott... 2 óra játék után egy Ferry teleport tartott kb 30 mp-ig, ez job közben rendkivül kellemes. 2gb rammal viszont 3at futtattam...

#78684 majd 19én megfoghatod... az iphonet 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
Ha így folytatják, akkor mi azt már nem éljük meg.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Just the reggae,ska,dreadlock!

am. egyet mondok gyerekek: LEGEND IX BASZKIII 😄

Messi6502
Foxnak ott semmi köze nem volt, hanem a Kovács régi karija, ami volt azóta Szeszié és most Sanyeszé, veszekedett a Marcival.
(Fox már abbahagyta)

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

több kliens mellett nem kötelezõ botolni, és fordítva 😊

Atisz
Bocs, több kliens futtatásáról nincsenek információim. Én a "nem botoltam" kifejezést komolyan gondoltam és nem lózung formájában hajigálom 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nos, ha nem rég vásároltál gépet és esetleg nem te raktad össze hanem konfiguráció formájában került hozzád, akkor nem kéne csodálkozni, hogy az egyébként ütõs teljesítményû gépet egy nevetséges videókártyával fejelik meg (amit, ha játszani is akarsz rajta egybõl kiszedsz és helyettesítessz egy normálissal - ekkor ugye még a garancia is elvész az egész konfigra - tehát még értelme is van az eladó szempontjából).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Igenis kell a ram, fõleg ha több klienst futtatsz. Mág megboldogult sro idõben nekem is rambõvítés oldotta meg a problémám 😊

THeArrow
iphone pls 😞😞 /we like to watch you laughing / MGMT - kids (soulwax remix)

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
és Te sem, hogy ha valakinek 2magos procija van, akkor egy olyan hulladék vidkarija, ami még SRO-t se képes rendesen vinni? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Ja és mégvalami: ugye te sem gondolod komolyan hogy többmagos procis gép mellett vki 512 Mb RAM-mal rendelkezik, ugye? 😊

Atisz
Ok, az 1 Gb RAM nem árt, de többnyire csak teleport/töltési idõnél. Nekem soha nem volt semmi gond vele, egyedül unique spawn-nál szaggatott és azt a videókari csere oldotta meg (igaz, hogy nem sro miatt kellett az új kártya, de azért megnéztem).

Logikok
Ha jól vettem ki akkor Fox és valaki veszekszik (gondolom te)nem tudom ebbe mi a nagy de gz

Ne olvasd el mert nem szabad!

Ja és még annyit hogy egy 2,4 es 2 magosnak erõsebb 1 magja mint a 3000 amd athlon...

kezeli.

jaja tudom h jobb a 2mag. nekem is 2 van

dragon11
XP sem kezeli a 2magot, mégis behal az 1magos Intel P4 3ghzesem 1 komolyabb folyamat elindításnál.. a 2magos mégsem hal be.😊

Meg ha 2 v. több srot indítasz 2magossal, jobb.. Hidd el.😊 ha csak 1gyel vagy is jobb..😊

kemény. tipikus 12 éves vérpisti 😄

hát az a gáz hogy mindegy XD mert sro csak egy magot használ 😄 hiába van neked 2 vagy több :S

dragon11
Meg 2clientnél nem mind1, hogy 2magosod van-e, v. 1;-)

sracok ezta tarsalgast figyeljetek
LoL

WuFraZselic
+1
végülis nem fontos valóban pl egy multiclientnél hogy mennyi ram van a gépbe, és hogy ez mennyire befolyásolja a játszhatóságot

(amúgy az 2giga lett végül szívem 😄)

Ezt most komolyan írtad, hogy a RAM nem mérvadó, vagy csak ideböffentettél valamit megint ? 😊
Kérdezd meg Zselicet milyen volt 512-vel majd milyen lett 1 gigával... mást nem cserélt a gépben...
Gondold át ezt mégegyszer szerintem.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Ja és másik játék ne fusson egyidejûleg 😛

Atisz
Videókártya. Proci, RAM nem mérvadó.

Messi6502
Ha valamit változtatnak update? Igen
Megváltoztattak valamit? Nem
Mirõl beszélünk?

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

THeArrow
mi update kell? egy ruhába megváltoztatnak egy szint picit halványabbra hopp, update so hard?:o

Messi6502
Ahhoz, hogy a verziót átírják, kell valami update..
Nem írhatják, csak úgy át..

ezazzz újra egy hetet várni hogy esetleg legyen vmi...
legalább a verzión változtathattak volna hogy ne tudjanak egybõl felmenni a goldbotok...

Sziasztok!!

Van két eladó karakterem a Sparta szervere.lvl95 warrior és egy lvl97 bowos kari.Akit érdekel és több mindent megszeretne tudni a karikról az vegyen fel msn-re. MSN [email protected]
iLoveSmileyz
Wts 98 xbow/cleric FF + 126k sp Pluto szerver. Név: Daidalos
+4 +5 set 98+7 xbow 500m gold, tabik, kövek, elementek, szedö pet(halott).

Wts 86 wizz/cleric FF +860k sp Pluto szerver. Név: Omnlpotent
elég gyenge set 500m gold, pár tabi.

Érdeklödni: [email protected]

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

thx,de router/modem áramtalanítás megoldotta

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

THeArrow
tedd újra az egész gémet, nekem is ezvolt 2hete..kb

Nem ír ki semmit,csak bezárul a kliens amikor loginolni akarok(legitnél dc üzi,sbot,bezárul)
Pedig id/pw jó ,hivatalos oldalon megnéztem.
Ötlet?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

0-1% -os PoC-al szerintetek érdemes próbálkozni ? ...
már 10 órája próbálok bejutni, de semmi. persze azzal az üzivel vágott ki, hogy telepítsem újra a game-t...
pedig csak loader ment

Logikok
WTS 65FF Wiz (mercuy)Név Dunaferr ha valakit érdekel pm-et nekem ki indulási ár : 4 000 FT

Ne olvasd el mert nem szabad!

doxadmin
"T"-t kell játék alatt megnyomni (ha az emlékeim nem csalnak). Ha meg ecsrozol akkor kérdezd annak a forumán 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Benne van a játékban és ez iSRO topik.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül miért nem mûködik nálam az autopotion? Letöltöttem egyet és mikor megnyitom csak kérdõjeleket ad ki egy ablakban ahol van egy OK gomb és kész ennyi. Tudtok rá valami megoldást? Köszi!

doxadmin
Szerintem ugyan az mint eddig.

Hányszor kiírták már hogy csúnya dolog és bünti jár érte.

Ellenszer valahogy így fog kinézni:

7 day block -> 700 silk unblock
14 day block -> 1400 silk unblock
Permanent block -> Kinek mennyit ér meg... (határ a csillagos ég 😊)

Hát hátha, aztán lehet hogy decemberig még lesz új update is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mijaza bot? :o

asd

Na megint beszél nekünk Andersen ...

Mit gondoltok most már lesz vmi ebbõl a bot elleni szarakodásból?😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Új gép / felbontást vedd kisebbre / grafikai beállításoknál a texture quality-t low-ra , árnyékot kapcsold ki

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Helló!!!

Nem tudjátok ,hogy mit csináljak ,hogy ne szaggason?<#wow3>
Nah yankees abbahagyod? lagg lovagok marad legalább?

Gubberx
FAIL XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne