Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokan elvannak ájulva az iphonért, pedig 5800 express music kb. tud annyit mint iphone és jóval olcsóbb, most vettem nem rég és kiba jó.
nekem nagyon nem mia a gépem, de mivel nem használom, nem is érdekel, hogy idejét múlt, 2.8as proci, egy radeon 9800 XT vga, ehhez volt 512mb ram, hát 1 kliens is épphogy elfutott... 2 óra játék után egy Ferry teleport tartott kb 30 mp-ig, ez job közben rendkivül kellemes. 2gb rammal viszont 3at futtattam...
#78684 majd 19én megfoghatod... az iphonet 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Just the reggae,ska,dreadlock!
(Fox már abbahagyta)
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ne olvasd el mert nem szabad!
Meg ha 2 v. több srot indítasz 2magossal, jobb.. Hidd el.😊 ha csak 1gyel vagy is jobb..😊
végülis nem fontos valóban pl egy multiclientnél hogy mennyi ram van a gépbe, és hogy ez mennyire befolyásolja a játszhatóságot
(amúgy az 2giga lett végül szívem 😄)
Kérdezd meg Zselicet milyen volt 512-vel majd milyen lett 1 gigával... mást nem cserélt a gépben...
Gondold át ezt mégegyszer szerintem.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Megváltoztattak valamit? Nem
Mirõl beszélünk?
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Nem írhatják, csak úgy át..
legalább a verzión változtathattak volna hogy ne tudjanak egybõl felmenni a goldbotok...
Van két eladó karakterem a Sparta szervere.lvl95 warrior és egy lvl97 bowos kari.Akit érdekel és több mindent megszeretne tudni a karikról az vegyen fel msn-re. MSN [email protected]
+4 +5 set 98+7 xbow 500m gold, tabik, kövek, elementek, szedö pet(halott).
Wts 86 wizz/cleric FF +860k sp Pluto szerver. Név: Omnlpotent
elég gyenge set 500m gold, pár tabi.
Érdeklödni: [email protected]
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Pedig id/pw jó ,hivatalos oldalon megnéztem.
Ötlet?
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
már 10 órája próbálok bejutni, de semmi. persze azzal az üzivel vágott ki, hogy telepítsem újra a game-t...
pedig csak loader ment
Ne olvasd el mert nem szabad!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hányszor kiírták már hogy csúnya dolog és bünti jár érte.
Ellenszer valahogy így fog kinézni:
7 day block -> 700 silk unblock
14 day block -> 1400 silk unblock
Permanent block -> Kinek mennyit ér meg... (határ a csillagos ég 😊)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
Mit gondoltok most már lesz vmi ebbõl a bot elleni szarakodásból?😄
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Nem tudjátok ,hogy mit csináljak ,hogy ne szaggason?<#wow3>#wow3>