Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v2
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kínai öléS: skill (200mp) imbue (400mp)
eu-s: 1-2 skill, összesen 100 mp (PERSZE CSak str eseknek !!!! mágusnak 400 felett vannak a skillke)
eu-soknak csak phy dam van és csak az kell !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A glavisnak is nem egy olyan skillje van (állítólag, én nemértek hozzá) ami sz@rra való.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
>:C
Én voltam a daggeres karival és azért ha ez nemvolt benyomva akkor is ütött szépeket.Ami viszont szopatás az az, hogy míg a sárgák 4mp alatt isznak egy pósönt addig az eu-s karik 14mp-ig...
Na meg az, hogy egy sárga leveszi a garmentet és vezs fel helyette armort.Egy eu-s karinak meg ugye tenulni kell hozzá masteryt.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
figyu, huzatod magad 9 es farmban azt kész, én is azt csinálom hetente lépek 10 % ot xD 30k sp ig meg se állok 😊 már csak 9k kell
2. nagyon sokat kell farmolni
3. 80as bich, fire, light? szertem soha nem jutok el 80ig se 😄
Kijön az sm, utólérem õket és megbaszom a szájukat. Kis köcsög népség...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
1ébként igen, mûxik
Ha mûködik akkor veszek egyet, megyek caveba, keresek pár bottert, azt 1 nap lépek pár szintet.
Amúgy most versenyzem, hogy melyik nap mennyit húznak rajtam a botterek. eddíg 25% volt a legtöbb 5ös farmban xDD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
pl 80 ason
80 as bich, 80 as fire, 80 as lighjt, 30 as cold ...,
btw sztem azok tikettel tolhatják v van csak maguakt huzzák
nem haladsz mi ? :F
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
A most kezdet karakteremnél(lvl 14) nem müködik sem a return scroll sem a teleport (nem tudok ilyen modon eljutni sehova!).Valakinek valami ötlete? Mert nem akarom törölni, mászkálni meg lassan hosszú idõ, a városok közti teleportról már ne is beszéljek.
Elõre is köszi a segítséget!!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ma kezdtem el a gamet,eddig kalonline-al toltam...
Naon bejön a game és szerintem itt maradok hosszútávon.
Odin serveren tolom eu-sba.
dual axe-s karit kezdtem jelenleg lvl 10-es vok.
skill elosztásokba szeretnék 1 kis helpet kérni,mert nagyon új nekem és nem akarom rögtöm az elején eltolni a karim.
Milyen masteryre érdemes pakolni és melyik skillt érdemes kifejleszteni?
válaszokat elõre is köszönöm.
A crosbowos meg a daggeresnal is nagyobbat lõ ?
most handgrind^^
botforum.co.cc :p
2 kicsit üt simán, legtöbb skillje combo tehát kell a crit, bár ha a 40 es 370 % os skill bejön neki critben felezõvel berziben xD