Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ez textúra hack
shaime csinálta
lol, jo kis pk edit 😄
botforum.co.cc :p
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A kiesett napokat mindenkinek jóváírjuk!
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!
>:C
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
(utána még haltam párszor míg az alagútba visszaértem, de ez már egy másik történet)
Ma sztem megnézzük nagy nachal szobát, illetve kis karik az elõtte lévõ alagút falát tanulmányozzák majd.
Ha lenne SRO-ban bányászat mint foglalkozás, már rég megkapták volna a "Kiváló Dolgozó" címet, gameplusz-szal az élen 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ugyanez wizardnál.
Tegnap poénból mondom meglövöm picit earth-cuccmánnyal Zsela kariját, hiszen mi baj lehet...
Õ 63 pap garmentben, pajzzsal én 57 wizard 52-es npc cuccokban.
Hát piros lettem, utána belegondoltam, ha garmentre ekkorát lõ akkor mi lesz szegény protisokkal/armorosokkal ?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Tud vki olyan linket adni, amin olyan sp számoló van ami rendelkezik az új skillekkel is, illetve elég megbizható (értem itt, hogy tuti jól számolja ki). Elõre is köszi!
Ui: Ha esetleg az elmúlt pár oldalon esett volna róla szó akkor elnézést, de nem sok idõm van mostanában olvasgatni a fórumot! Köszi mégegyszer!
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
1ébként teleport rulz alatt a safe zone ba teleport rulz érted?
milyen új petrõl beszélsz? ksroban is csak pingvin meg cica meg mutáns kenguru van
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lol...yarkant ölön..fél hpját levertük már én zerk scrollal véggi zerkben ütöttem valószínû enyém lett volna erre: ??????? hibaüzenet.. xD
aztán visszajövök lagg...halál...ennyi...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A kifogást meg nem szemétkedésbõl írtam mert minek.. csak ez a quanxival is pot warozol vagy mi hát anyám.. xD Ezért írtam. 😊
nem tud vki tanácsot adni hogy pure str blade-esnek meik force(beerõsítés) kell?
fire vagy cold?
lvl 40ig kb az a pont, amíg minden kezdõ eljut, ezért nekik kell a legnagyobb terület... aztán jön a többi rész, 50tõl lehet menni Cavebem egy EUs pty simán megél bugoknál, ha ügyesek, tehét 50-70 is 2 területrész van... aztán jön Roc Mountain majd, az is 70-90, tehát oda is van rész, de ebbõl 70-80as szintet lefedi még Takla 1 része is... aztán jön Chin Tomb, a franc se tudja, hogy lesznek ott még a dolgok.
Teherán, Bagdad, még 1,5-2 év, míg itt lesznek. ha ez lesz a nevük... 😊
valszeg fél év múlva cap90+d9+stronghold+RocM?ountain rencer, aztán még fél év múlva cap 110+d10+chin tomb...
Még a Hegyvidék, Teherán, Baghdad, Chin Tomb és a war fog jönni a jövõben valamikor. Nem is beszélve az uj petekrõl.