Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
doantus: 40 ig nem támadthat thief 1 csillag,a bargain priced cuccokra elvileg több thief spawnol (v gyakrabban, már nem tom)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kemény
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
kérdésem a következö
Most ugye hétfõ van holnap lesz a job hétnek vége most per pill hunter vagyok és ha és van 7 milla contibution pontom ami után kapom a lovét
DE mi van akkor ha én ma kilépek megkapom a lovét és akkor már holnap az éehetek ami akarok nem ?
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
mókus textóra csere Lord Yarkanéra , Lory Yarkan szedi a cuccot, de Lord Yarkan ölésnél egy mókust ölsz 😄 (ezt csak te látod így) és mivel d9 már benne van ezért lehet cserélni d8 at d9 re de akár d1 et is
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ezért nem is értem miért velünk baknak ki, mikor sztem ez a szeró hozza nekik legtöbb hasznot 😛
18. szint – Fehér tigris bor (White Tiger’s Skin)
Ismétlés: 3 alkalommal
NPC: JODAESAN (specialities shop)
1. lépés: Szedj össze 100 darabot a White Tigertol kapott "White Tiger Skin"-bõl.
Ha végeztél, menj vissza a jutalomért.
2. lépés: Szedj össze 100 darabot a White Tigertol kapott "White Tiger Skin"-bõl.
3. lépés: Szedj össze 200 darabot a White Tigertol kapott "White Tiger Skin"-bõl.
Jutalom: Összesen 84600 exp, 20000 sxp, 10900 arany
Ezt írja level 18as küldinek és hol vannak ezek a White Tiger-ek?? nem tudjátok? vagy level hanyasok ezek?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
>:C
btw háj lvl en fasza :S