Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
demég nem megy a client mert a servereknél mindnél azt írja check!(biztos sakkoznak^^)
LAMBORGHINI THE BEST CAR
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha helybõl pap vagy akkor prot mert van olyan passzív skillje h prot+pap bot akkor kapsz egy csomó +-t
ha meg str es vagy akkor rogue+pap (sztem elég a paptól húzni a healt, meg ress-t és kész, + van pár jó heal es buff azokat is , utcsó sor nem kell mert partyban úgyis csak ölsz)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
egyébként szerintetek clericnek jó a rogue alkasztnak?
csakmert a warriort meg a roguet úgyis kell tanulnom hogy tudjak jobb armort hordani...
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ott kerestem az embereket, aztán mentem keresen a srác cipõjét kb a térkép legaljára 😄 most meg ki mangyangokhoz azt lets rock (eu-s karival lev en 3-4 es monci simán megvan 😮)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
#45680 <--- Ez qrva jó!!
Summer festival with Silkroad Online !
We have readied the first Character Experience Points/Skill Points event for you. We really hope you welcome and enjoy this event.
Event Server : All servers
Event Date : 8/21/2007 ~ 9/4/2007
Event Content: Character Experience Points/Skill Points 20% Increase
Huha,de jó 😊
Na mondom erre felteszem a legújjabb drivert ,erre olyan laggos lett mint neked 😊vissza kellett tennem a régi gyárit 😊
Ma meló ,kíváncsi leszek szerdán mi lesz 😊
De minél jobban nyomkodom a kérdõjeleket ,annál tovább bent marad 😊
Tegnap volt 2 óra is 😊
1 hónapon belül ez a rekordom 😊
Nem tok rájönni mi a bibi 😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
"A szabály életveszélyes helyzetben is szabály. A rendõrség a Blikk tudósítása szerint nem mérlegelt, 14 000 forintra büntette azt a tévést, aki vezetés közben mobilozott. Nem érdekelte õket az sem, hogy a férfi támadók elõl menekülve éppen a rendõrségtõl kért segítséget.
Súlyos pénzbírságot szabtak ki a rendõrök arra a tévésre, akit tavasszal, az illegális szemétügyek felderítése közben üldözõbe vettek a kunsági tanyavilág lakói, írja a Blikk. A rendõrök kifogásolták, hogy az üldözõi elõl menekülõ tévés vezetés közben, mobiltelefonon kérte segítségüket, márpedig a KRESZ tiltja, hogy vezetés közben kézbõl telefonáljunk.
Pozsgai Ákos operatõr társával Pirtón forgatott egy illegális szemétteleprõl. A helyiek fenyegetni kezdték õket, egy tagbaszakadt tanyasi ököllel beverte a kocsi vezetõ melleti ablakát. Pozsgai ekkor menekülõre fogta, és közben telefonon riasztotta a rendõröket.
"Operatõr kollégám kamerával rögzítette a telefonálást. A felvételen látszik, hogy vezetés közben beszélek, ráadásul a biztonsági övem sincs bekapcsolva" - mesélte Pozsgai a Blikknek."
Most találtam véletlen xDD ügyi..
Nekem az Akadémiai vizsgával kapcsolatban lenne kérdésem.
Klánunkban már ketten is levizsgáztak, de sem Õk sem a Guardin nem kapott semmit.
Esetleg ha volt már sikeres vizsgázó v. guardin pls írjon, hogy Õk hogyan csinálták.
Köszi..
<#vigyor2>#vigyor2><#banplz>#banplz>
LAMBORGHINI THE BEST CAR
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
LAMBORGHINI THE BEST CAR
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
És külömben is.A szabadidejében mindenki azt csinál amit akar 😛
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Just the reggae,ska,dreadlock!
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépemben lévõ x1650-es típusú ATI grafikus kártyával az sro minden 10. percben (folyamatosan,non-stop) ledob kérdõjeles ablak megjelenítésével.
Próbáltam már egészen a 7.02-7.08-ig minden drivert, de semmi, valaki jelezte hogy katalizátort, ne használjak, ezért azt nem is tettem fel.
Már windows reinstall is megvolt, de semmi változás…
Kérném, ha valaki tud erre esetlegesen megoldást, hálásan megköszönöm!
hja az kéne, csak sehol senki.
g+ lets trace 😄