Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KapuBen
pap vagyok és azisakarok lenni de milegyen az alkasztom???

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gameplusz
11-tõl indulnak a szerverek, és event lesz. Minden világosan le van írva, csak használni kéne a tököket.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

KapuBen
rendezvény,esemény egyébként annyi hogy gyorsabban fejlõdsz😛
demég nem megy a client mert a servereknél mindnél azt írja check!(biztos sakkoznak^^)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

és te mi akarsz lenni ? 😄 vagyis mi vagy most?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

KapuBen
de a protectorhoz warri rogue meg pap mastery kell!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

jajjmár, hülyeség ez a warrior az armor miatt

ha helybõl pap vagy akkor prot mert van olyan passzív skillje h prot+pap bot akkor kapsz egy csomó +-t

ha meg str es vagy akkor rogue+pap (sztem elég a paptól húzni a healt, meg ress-t és kész, + van pár jó heal es buff azokat is , utcsó sor nem kell mert partyban úgyis csak ölsz)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Rogue + cleric, ennyi. Többet úgysem fogsz bírni.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

KapuBen
egyébként miez az academy?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
mind1 most hogy event van 25-30-ig elkéne jutnom😛
egyébként szerintetek clericnek jó a rogue alkasztnak?
csakmert a warriort meg a roguet úgyis kell tanulnom hogy tudjak jobb armort hordani...

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Pont ienkor nemleszek itthon >.< amugy megvan lv 42 keresni kell cuki kis sos+5swordot :F (elotte elkone passzolni som swordom szal ha van rá jelentkezõ itt irjon privit 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

óóóóóó mikor elõszõr játszottam én még a Tutorialt is megcsináltam xD
ott kerestem az embereket, aztán mentem keresen a srác cipõjét kb a térkép legaljára 😄 most meg ki mangyangokhoz azt lets rock (eu-s karival lev en 3-4 es monci simán megvan 😮)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ksroban 39 en léptem be és kaptam 40 % -t

KapuBen
onnan hogy vagy 10 percet játszok vagy nézelõdök😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

LeonSilver
Vagy ládák voltak és nyitogatni kellett??Na erre már nem emlékszem .. de volt valami ilyen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Valamikor tavaly volt, hogy ilyen monster szkroll esett meg iylenek.Arra emlékszem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lord Nomak
Hát igen, csak az a gond, hogy megint semmit se kapunk, semmi event item vagy valami.. Legalábbis ebbõl nem derül ki hogy lenne. Utoljára droppos eventünk vagy már 1 éve volt.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

LeonSilver
Hát mondjuk egy hétig röhögtem rajta én is.

#45680 <--- Ez qrva jó!!

Lord Nomak
Hello. This is Silkroad Online.

Summer festival with Silkroad Online !

We have readied the first Character Experience Points/Skill Points event for you. We really hope you welcome and enjoy this event.

Event Server : All servers

Event Date : 8/21/2007 ~ 9/4/2007

Event Content: Character Experience Points/Skill Points 20% Increase

Lord Nomak
Azt én tudom csak nem rég találtam aztán jót mosolyogtam rajta. =)

QuickHUN
Te már úgy is tudod,nekem sajna 1 hónap alatt nem sikrült szintet lépnem mert állandóan kidobált,5 perc után, mindent kipróbáltam már,tegnap feltettem a régebbi gyári drivert a vidikártyának és bent maradt 1 órát is 😊
Huha,de jó 😊
Na mondom erre felteszem a legújjabb drivert ,erre olyan laggos lett mint neked 😊vissza kellett tennem a régi gyárit 😊
Ma meló ,kíváncsi leszek szerdán mi lesz 😊
De minél jobban nyomkodom a kérdõjeleket ,annál tovább bent marad 😊
Tegnap volt 2 óra is 😊
1 hónapon belül ez a rekordom 😊
Nem tok rájönni mi a bibi 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

LeonSilver
Hááát ez már elég régen lefutott. :p

Tessék...

Lord Nomak
OFF:

"A szabály életveszélyes helyzetben is szabály. A rendõrség a Blikk tudósítása szerint nem mérlegelt, 14 000 forintra büntette azt a tévést, aki vezetés közben mobilozott. Nem érdekelte õket az sem, hogy a férfi támadók elõl menekülve éppen a rendõrségtõl kért segítséget.

Súlyos pénzbírságot szabtak ki a rendõrök arra a tévésre, akit tavasszal, az illegális szemétügyek felderítése közben üldözõbe vettek a kunsági tanyavilág lakói, írja a Blikk. A rendõrök kifogásolták, hogy az üldözõi elõl menekülõ tévés vezetés közben, mobiltelefonon kérte segítségüket, márpedig a KRESZ tiltja, hogy vezetés közben kézbõl telefonáljunk.

Pozsgai Ákos operatõr társával Pirtón forgatott egy illegális szemétteleprõl. A helyiek fenyegetni kezdték õket, egy tagbaszakadt tanyasi ököllel beverte a kocsi vezetõ melleti ablakát. Pozsgai ekkor menekülõre fogta, és közben telefonon riasztotta a rendõröket.

"Operatõr kollégám kamerával rögzítette a telefonálást. A felvételen látszik, hogy vezetés közben beszélek, ráadásul a biztonsági övem sincs bekapcsolva" - mesélte Pozsgai a Blikknek."

Most találtam véletlen xDD ügyi..

A Guardian csak akkor kap Honor Pontot, ha a tanítvány 30alatt lép be az Academy-jébe. A tnítványra is a 30as szint vonatkozik, ha jól tudom, ha megakarja kapni az 50%-ot 40-en való kilépéskor.

Sziasztok...
Nekem az Akadémiai vizsgával kapcsolatban lenne kérdésem.
Klánunkban már ketten is levizsgáztak, de sem Õk sem a Guardin nem kapott semmit.
Esetleg ha volt már sikeres vizsgázó v. guardin pls írjon, hogy Õk hogyan csinálták.

Köszi..

<#vigyor2><#banplz>
nekem 2 óra alatt lett 10 es karim xD h csinálod? 😄

KapuBen
na megtaláltam 1 hegyen😛 holnap grind logos baroi😛igaz hogy cleric vok és a trial crosstól bedöglik így one shot kill de azé uncsi lesz😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
de én ott nem találom nem vagyok noob hogy megse nézem😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

twityo
nyomd meg at M-betut es nezz picit szet 😄 ott van konstantinapolyi folott: witch lighthouse

athens | twister_ | [warrior 2H sword]

KapuBen
nekem megy ráadásul majdnem minden server populated szóval elég gyors csak nem tok továbblépni mert nemtom hol a boszorkány világítotornya!😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

lehet h a vihar miatt van

nekem sincs C9-em, de update után amikor beírtam a kódot, töltené be a akrimat és ledobott...mind a két accom-ról

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

se a poseidon, se az Alps, se az Odin nem enged fel.

tele a szerver?

Ti be tudtok jelentkezni a játékba? Tegnap este annyira lagos volt, hogy abba is hagytam. ma már be sem enged. Valami C9 hiba, pedig update patch is megvolt. Egész nap itthon punnyadtam, lett volna idõm játszani, de nem tudtam. 😞

twityo
Sracok, mitol fugg hogy jon champion vagy giant ? mert party mobot gondoltam meg azt olvastam is valahol, hogyha party van akkor jon es eltunik valmai 5 perc mulva ha nem banCCSak. A masik ketto mitol fugg? 😛

athens | twister_ | [warrior 2H sword]

ebben sikítanak v a szomszéd meglátott 1 villámot?

dragon11
Hát kicsit hasonlít az én verzióm cat-éhez...Nekem nincsidõm ahhoz hogy legyen egy high lv karim...és ugyebár eldorado nem olyan régi de nemis új server ezért van rajta 80as ott lehetetlen nekem megölnöm tg-t 38on de itt még van valamennyi....szóval nekem már tökmind1 milyen karival vagyok csak legyen egy élményem,mivel idõm sajnos nemtellik....Szóval akkor milyen imbue-t használjak hibrid int bow-oshoz?Plz válaszoljatok.

LeonSilver
Nembeszélve arról, hogy ha új játékos akkor szeretné elõször maga megtapasztalni, hogy melyikkel - milyen játszani.
És külömben is.A szabadidejében mindenki azt csinál amit akar 😛

összeadja és úgy jó, nincs minden embernek idje 1000 órát beleölni h legyen 1 háj lvl karija

THeArrow
bocsi de muszály megkérdeznem, hány karit kezdtél már el? , második, mit élvezel azon h elviszed 20ig megunod és vixel egy másikat megint csak 20ig, köszi ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

dragon11
Na a géphez jutottam látom van új server csináltam is karit rá hibrid int és pacheon vagy mi :S milyen imbue(ket) használjak hozzá?Köszi a választ.

lol ezt nézzétek meg Silkroad Bugs

Just the reggae,ska,dreadlock!

Akkor kénytelen leszek csinálni egy uj karit mert ez igy ahogy van egy szar lesz 40 töl nem lehet tradelni.Mert egyböl jön 80 as aztán ovlt nincs trade.

THeArrow
nem c9 a problem, hanem maga a delay meg a lassúság 1, 2dikra beenged de az elöbb említett dolgok idegeítöbbek remélem holnapi inspi után jólex mert ha nem meglex pakolva vmeik koreai fakfej -.-

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Mindenkinek más a megoldás, sok sikert. Nekem van minden szar gépemen ATI mellé nincs vele gond.. cafeban catalystel nem megy, viszont szintén cafeban 3. gépen meg kettõvel ezelötti driverel megy csak..

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépemben lévõ x1650-es típusú ATI grafikus kártyával az sro minden 10. percben (folyamatosan,non-stop) ledob kérdõjeles ablak megjelenítésével.
Próbáltam már egészen a 7.02-7.08-ig minden drivert, de semmi, valaki jelezte hogy katalizátort, ne használjak, ezért azt nem is tettem fel.
Már windows reinstall is megvolt, de semmi változás…

Kérném, ha valaki tud erre esetlegesen megoldást, hálásan megköszönöm!
Nem tom én fent volltam nem rég és semmi laggom nem volt (spartas vok) 😄

gameplusz
😄DDDD

hja az kéne, csak sehol senki.

nekem nincs lag se c9 ^^
g+ lets trace 😄

Maala
ez. 😊 c9es hegyek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU