82377
Silkroad Online (iSRO)
  • BaSRuTTeN

-mindenki ott játszik ahol akar,ez csak egy lehetőség.

-HunSRO-n lehet venni silket,de nem kötelező.

-van akinek a játékélmény számít és az hogy sok magyar játékos van ,és szerintem nem csak a silkes cuccoktól élvezetes a játék.

-sok privát szerver bugos ,hiába adnak ingyen silket meg sox-ot alapból ha sok minden nem működik.

-silkes holmi eladható stalban

-ha a silk is ingyen lenne akkor az lenne a baj hogy a d13-as sun wep miért nincs ingyen?....mert más privát szerón az is ingyen van és stb.
    van akinek sosem jó semmi....

jelenleg: Number of Registered Users: 3108

• Hurkans
    Tök jó, hogy van item mall, de ki fog fizetni egy privát szerveren? Most komolyan...
    Más privát szerókon van ingyen silk... Ha kell valami item mallból inkább oda megyek...
  • BaSRuTTeN
    Üdv!

szerintem meg a szerver üzmeltetői azért csináltak angol weboldalt mert azon egy külföldi is jobban eligazodik,és nem az volt a céljuk hogy csak magyarok játszanak rajta.....és ha több a fizetős játékos nekik is jobban megéri mivel a szervert finanszírozni kell valahonnan ;)
  • Hay #82172
    Szia!
    Szerintem akkor is magyarnak kellene lennie az oldalnak, ha már "a szerver 80%-a is magyar".
  • BaSRuTTeN
    a szerver neve HunSRo ,de nem csak magyaroknak van,vannak külföldi játékosok is.100-200 online player mindig van fenn,a Gm-ek magyarok és a szerver 80%-a is magyar.Eventek,Item mall,Fortress,120-ig uniqok,stb.
    Gyertek! szerintem érdemes kipróbálni!
  • Logikok
    Nem értem ... ha HunSro akkor nem magyarok játszanak vele? A legnagyobb poén az h az oldal meg full angol xD
  • ptstar
    Akkor addig várok, és ha kész postolhatnád ide^^ ... Én tuti mennék. Bár csak akkor ha instant 100+os karit kapsz egyből ha regisztrálsz, nincs kedvem grindelni még 15x seron se.. :D
  • vénfarok
    Decemberig minden oké volt, 1000 online player állandóan, aztán nem volt időm, hogy updateket csináljak, és sokan elhagyták a szervert -> nem volt elég bevétel.
    De jövőhéten nyitok egy új szervert, amin már egy hónapja dolgozom.
  • Hurkans
    Miért zárt be? :O
  • vénfarok
    Szia! Az InsaneSRO bezárt. /én voltam az admin/
  • Buciii92
    Talán 15x. :) Elég könnyű. +10es glaviet elsőre, speart +9re elsőre, ruhákat is elsőre +5re .. etc..:)

GalaxtSro
    Buciiiika lv120
    Epinephrine lv107.

Felkereshettek nyugodtan felhuzlak titeket 30perc alatt 101+ra :)
  • dragon11
    Alchemy ?:)
  • ptstar
    Csao! Segítségre lenne szükségem private serverekkel kapcsolatban.
    insane sro eléggé normálisnak tűnik, viszont sehol nem találtam normális leírást, hogyan kell joinolni rá, mint pl wownál, nah mind1. Ha valaki szánna rám egy kis időt azt megköszönném.
  • Marinecorps
    Utánanéztem pontosan. Napi 8 óra 100% xp(sárga), utána 4 óra 50% xp(piros) és ha ez is letelt nincs xp és dropp. És ez az accountra érvényes, nem csak karakterre. Az elgondolás lényege hogy elég kell legyen egy embernek napi 12 óra játék, és így botok nem tudnak egészt nap farmolni.
  • Marinecorps
    Nekem is ez a gondom, tapasztalatom szerint ez valami fatigue rendszer. Sárgánál 100% xp, pirosnál 50% és szürkénél már semmi.
  • VadKacsa
    Hallo!
    Letöltöttem ezt az új Silkroad R-t és megy is a játék minden franko csináltam egy új karit és már a 25ik szintet húzom magam után sőt már 30as is lehetnék ha nem lép fel egy aprócska kis gond. A gond az az hogy hiába ölök meg bármit nem kapok ért se xpt se sp-t.... kiléptem beléptem volt szerver reset is de a helyzet változatlan. A bal felső sarokban a mana csík alatt nekem van egy harmadik vékony vonal ami először sárga aztán piros most pedig szürke színű mondjuk a sárga meg a piros csík elfogyott szépen lassan a szürke meg nem akar. Nem tudom hogy ez milyen célt szolgál ott vagy hogy köze van-e hogy nem kapok xp-t ha valaki tud segíteni kérem tegye meg jah és drop se jön semmi
  • dragon11
    600x-as ratek és free silk mellett is csak TALÁN..

így viszont reménytelen ;)
  • Lipi135
    Gyertek mindannyian egy új privát szerverre jöjjön mindenki egy új privát szerverre http://wwww.galaxysro.tk/
  • Kryon
    Mostanában ráuntam WoW-ra, és gondoltam visszanézek egy kis időre, hol tart a játék, de akkor inkább SW:TOR lesz belőle :)
  • Carmang
    Egyetértek. December elején hagytam abba a 78-as Bladert, mert meguntam, hogy minden frissítés után szórakozni kell a hülye bottal, hogy megint működjön.
    Aztán mikor pár nap pihenő után végiggondoltam, hogy tulképp miért is játszok a játékkal, akkor nem nagyon tudtam mit összeszedni. Péntek, és szombat estén ott vagyok a Guild Arénán. Hétköznap esténként, és hétvégénként napközben pedig csak a bot grindel. Néha, ha többen "online" vagyunk a Guildből, akkor megy a chat.
    Ennyi...
  • Aneko
    Nos Kryon kérdésedre csak azt tudom mondani ,hogy fos lett a játék :( Nagyon sokan ott hagyták magyarok és külföldiek is ezt a szemetet.Silkroadnak leáldozott ha csak nem gyorsan valami radikális változtatást nem fognak beiktatni.A fejlődés fos a játékélmény fos és ha ez nem elég akkor ha nem vagy kő gazdag akkor ne is álmodj arról,hogy 12 degre felett neked lesz jó ruhád ,fegyver paripa pénz stb.Nézd meg a rev 6-on a szerver statisztikát gyakorlatilag üresen tátongnak a szerverek :( Ja és mielőtt azt hinnéd,hogy ez azért mert már biztos nincsennek goldbotok hát el kell keserítselek mert ott vannak mindenhol . :(Remélem azért egyszer még másképpen fogok a játékról írni.Addig is keress valami más gémet.
  • Kryon
    Sziasztok

Hogy áll mostanában sro, volt valami nagy változás vagy olyan mint 3 éve?
    (bot,farmolás,pvp,job)
  • Carmang
    Te kérdezted, hogy ha nullás gapben mész, akkor három osztályt bír a kínai kari. Én meg mondtam, hogy nullásban csak egyet. Egyre elég SP jön csak folyamatosan.
    Ha 3 osztályt akarsz, akkor farmolnod kell 9-es gapben.

Stimmt? :)
  • Gam3r
    Akkor miért mondtad kínai csakis egy osztály bír el?
  • dragon11
    Vártam ~5napot a válaszra..

CAP 100-on szerintetek melyik a legerősebb EU-s kari [mindenre..]?(Talán Warrior és 2h-val vagy Axe?)
  • Carmang
    Igen, én is így értettem :)
  • Gam3r
    De én úgyértettem a három osztályt , hogy egy "fő" , 2 "támogató"

Pl a fő a pacheon , a 2 támogató a lighting és a cold.
  • Carmang
    Hát ha nullás gap-ben mész, akkor a kínai kari csak egy osztályt bír el (esetleg kettőt) :)
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy három ajánlott neki, hogy erős legyen. Ahhoz meg kell farmolni...
    A skill cap miatt viszont 4 osztályt már nem bír. Most a cap ugye 360, a max level 120, tehát 360/120 = 3. Azaz miért ne húzhatna az ember 3 osztályt.
  • Gam3r
    Neki is az a baja ami nekem , olvasd el a kommentemet , abban megtalálod a JÓ linket : #82132 komment
    (De előtte azért elolvashattad volna az előtted hibáért felkereső fórumosokat...)
  • Gam3r
    Várjatok nem úgy van , hogy ha 0ás gapban mész kínai kari csakis 3 ilyen "osztályt" bír el , az eus pedig 2őt??

Mert korlátozva van a mastery level total , vagy miért jó a vegyes , hogy aztán sose legyen a szinteden lévő skilljeid?
  • Carmang
    Passz, én csak iSRO-n játszottam.
  • Carmang
    Hát normál módon ennek úgy kellene működnie, hogy leszeded a főverziót, az a Legend VIII most ha jól sejtem. Amikor ezt elindítod, akkor beszól, hogy van azóta újabb "komolyabb" patch, azt leszeded a Joymax oldaláról, feltelepíted kézzel (mert nehogy már egy program saját maga patch-elje magát 2012-ben...). Ha van apróbb patch, az tud települni önállóan.
    Nem tudom sikerült-e így csinálnod.
  • Carmang
    Nem kell feltétlen Heuksalra is tenni, de jó az ha van :)
    De csináld meg a Fire/Light/Cold-ot, majd meglátod hogy boldogulsz vele. Szerintem STR-re kell majd raknod. De ez egy plusszos Spear-rel kompenzálható.
  • dragon11
    EVX SRO szerintem.:)
  • surr3al
    Carmang: Tudsz egy jó 100 cap pszervert?

Rolly: ha nem nagyon akarsz vele pvpzni, akkor jó nagyon a fire light cold nuker (s/s vagy spear is jó neki, ksron ez a legjellemzőbb nuker fajta, úgy tolják, hogy spearrel fejlődnek, erősebb mobokon, unique-kon, meg jobwaron meg s/s-t használnak.

DOOMISTA: Egy darab bot sincs, mind IP ban-t kapott, mindenki kézzel farmol 5-6m sp-ket, és a joymax havonta minden legit playernek ad ingyen 1k silket. (Természetesen csak vicceltem, ugyan olyan fos, mint eddig :D)
  • KaBuTo666
    Amúgy az iSRO hogy áll? Full botos, vagy már bannolják keményen őket és inkább kézi erővel megy a farm?
  • EvilRicky
    Helló Mindenki!

Kellene egy kis segítség. Valamikor még 1000 éve játszottam a játékkal és most újra "megkívántam". A régi mentet telepítő el se indult, gondoltam szedek le újat, de a hivatalos oldalról 10-40 kb/s -el csorog le így töltöttem le máshonnan. Pikk-Pakk le is jött, fel is települt viszont 1.295 -ös a verzió és frissítést kíván, de a JOYMAX -on csak a a legfrissebb patch van fent és az nem akarja. Tudna -e valaki küldeni vagy valami módot mondani,hogy frissíthetem a játékot, azt nagyon megköszönném!
    Előre is thx a választ/válaszokat!
    Üdv.
  • Rolly
    Inkább spearest, de nemértem, hamár nuker, nemlehetnék meg csak a nukeokból? feltétlen kell heuksai-ra tenni?
  • Carmang
    Spear, vagy sword/shield nukert akarsz?
    Mondjuk mindegy, mert ha rendesen játékra akarod, max szintig, akkor is kell Spear mellé a Heuksal HP növelő passzívja, Sword mellé pedig a Bicheon 3-4 ütéses kombók kötelezőek (1. szintig), illetve a pajzsra blokkot adó passzív ajánlott

De, nem muszáj ezeket szinten tartani, de így is elvesznek szép számú SP-t a maximumból.

Nekem Heuksal/Fire/Light/Cold Spear nukerem volt gold farmra, 5-6 szinttel kisebb mobok ellen, nem okozott egyik sem gondot.
  • Rolly
    Sziasztok! Lenne 1 olyan kérdésem hogy light/cold/fire nuker mennyire lenne életképes? Vagy feltétlen szüksége van neki közelharcra is? Azért kérdem, mert sosem próbáltam még, és érdekelnének a vélemények. Köszönöm előre is!