Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûködnek már a szerók?
sajnos nem tudom megnézni, mert nyaralni vagyok.
aki már bent van,m írjon légyszi, mi a helyzet!
Köszi!
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
tesztelni meg muszáj-> kiszivárogna 1-2 kép
1.) Szeptember
2.) December
Nem tudok melyiknek nagyobb a valóságtartama..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
viszont hamarosan jön hozzájuk ( pár hónap gondolom, lehet fél év ) és arra írtam ha igaz amit olvastam, hogy az SRO-t fel akarják zárkóztatni a KSROhoz, akkor " elképzelhetõ hogy hamarosan hozzánk is jön? " nem azt írtam hogy õk megkapták😄
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Sok apróbb változtatás lett, és valószínûsíthetõ Decemberre egy nagyobb update. Persze ezek még csak pletyka szinten vannak, hivatalosan ha jól tudom még nincs megerõsítve semmi.
Ez az új event iSRO-n érdekes lesz, ez kicsit segíti azokat akik nem vesznek silket illetve nem botolnak, hiszen így is lesz esélyük nyerni sox-ot. Ez egy jó húzás JOYMAX-tól.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ezt te tudod a legjobban Mantás. =)
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Még 2 nap az updateig....no és a Loki meccsig ^^
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
vagy ha ilyen rádiós neted van akkor törõdj bele
bocs hogy ilyen hüjeséggekel zavarok
de én szeretnék játszani
Csak tudod lassan 2 honapja abbahagytam és fakult az emléke, de felugrottam képeket csinálni szoval "csak" 846k van. 😛
Ugynézki elviszik, ma vagy holnap egyeztetek a vevövel msnen, ha érdekel vegyél fel. =)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Elado LvL 86 FF wizz/cleric 846k sp nagyon gyenge set, 500m gold-dal.
Érdeklödni: [email protected]
msn: [email protected]
<#szomoru1>#szomoru1>
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Vagy vegyek rá immortalt és akkor ha piszkálom az értékeit akkor is törhet?
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
1 egyáltalán nem olyan egyszerû feltörni valakinek a bankkártyáját.
2 az összes utalást,meg minden mást ment a szerver szóval azonnal vissza követhetõ.Rendõrségnél feljelentik és név alapján elõlehet keríteni 😄 szóval ha akarják elõtudják keríteni hamar...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha botolsz és multiklienst használsz, akkor igen, valóban számít. Én sosem botoltam, ergó magamból kiindulva mondtam, hogy a vidkari a legfontosabb. Pont.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De ez édes-kevés.
Ehhez rakd hozzá hogy mennyi egy 2h és egy 1h sword max critje 😉
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Critelve mindenki nyerhet (kivéve int), ha valaki crit bajnok akar lenni, kezdjen ch bowost vagy daggerest.
Nem véletlen van 3 wep type warriorban. Abból kettõt minimum használni kell pvpben + cleric.
Te azt hol látod, hogy nincs esély? Mutasd már meg nekem plz, köszi.
Bladert -utálom mint sz*rt-, de el kell ismerni, nagyon erõs 100on, ez van.
ja
"Mivel menjenek neki? Ha 1h-al behalnak, szerinted 2h-el tovább kibírják?"
2h-val meg sok crt jön, azzal meg meg lehet ölni
Mivel menjenek neki? Ha 1h-al behalnak, szerinted 2h-el tovább kibírják?
Vagy úgy gondolod 2 ütésbõl befekteti a bladert?
Gondolom max szintû pvpkre gondolsz, és ha a blader kivan húzva, nem sok kaszt marad meg elõtte. És akkor arról nem beszéltünk viszi-e a coldot...
Na nem azt mondom, hogy warrior gyenge, csak azt mondom, hogy annak is kell jó szett, hozzáértés, gyors reakció.. ezek nélkül ㅡㅡ
Illetve töménytelen sp ^^
Ezek nem hülyék, inkább tapasztalatlanok.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
persze török.. és most feszít a +9 blade-ével..
Avi, hjogy birtátok Alikát a hosszu hétvégén? Láttam képeket, eléggé wasted volt😊
ON:
nincs SRO related témám😊
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric