82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holborn
    nem jó a link...
  • MilkesFlakon
    A kis Demó után itt a teljes PVP vidim, ma megcsináltam :) http://www.youtube.com/watch?v=wM1DA31jhHw
    Enjoy :)
  • Holborn
    akkor töröld azt a karit amit nem fasználsz különben banánt kapsz mindkettőre
  • WarL0rd
    Van egyátalán bármi sansz belépni ebbe a játékba? :)
    Maintance után sikerult.. aztán a net megszakadt, ledobott és most már nem is tudok visszamenni. :(
  • MilkesFlakon
    http://www.youtube.com/watch?v=J3a2m1inpio
    Csináltam egy kis videót, akit érdekel nézze meg :)
  • Hurkans
    Nem az számít a karakterrel mikor léptél be hanem az accountra erről írt a Supportos csávó: User Agreement Policy ez amit elfogadsz amikor acc-ot csinálsz(egyszer nem árt ezeket elolvasni)ez még nekem se sikerült eddig, még én se olvastam végig csak részleteket
  • Aneko
    Hát ez szép :( És mi van akkor ha pl ugyanazon accon mely amúgy igen aktív egy másik szerveren is van karakter amivel hónapok óta nem léptem be.:( ?????
  • Gubberx
    hmm ezt sajnos nemtudtam
  • Hurkans
    Bocsi dupla postért:S nem direkt
  • Hurkans
    Tudomásom szerint 12hónap...
    Ja és itt nem számít ha vettél is silket nem úgy mint botnál...(az is egy gyökérség cheatert bannolni kéne...)
  • Hurkans
    Tudomásom szerint 12hónap...
  • Gubberx
    hm talán 2 év :D de lehet csak 1.5 :D de akkor is egy rakat silket vettem...
  • doxadmin
    Mennyi volt az az idő??
  • Doomista
    Így fog járni a romos karid is :DDDdd
  • Holborn
    ... :D OMG WTF is that??????
  • Gubberx
    Hát ez lol 100 évre letiltottak mert nem léptem be egy jó ideig....

írtam a gaymaxnak levelet és ez a válasz:

Dear Valued Customer,

Greetings from Joymax Customer Support Team!

We apologize for any inconvenience that this may have caused you and we really understand your frustration about this matter. As much as we would like to assist you with your concern but as of the moment, we do not have an account restoration service for blocked accounts due to inactivation. Please be advised that the system will automatically block accounts that are inactive for a period of time as based on the User Agreement Policy. Thank you for understanding.
  • jack0101
    Én azt tudom, de én nem bírnék annyit ölni kézzel, hogy annyi mindent droppoljak :D:D
  • ThedarkmanHUN
    Az nem azé van me belőtted a botot:D
  • jack0101
    Bocs a dupla hsz-ért, de egyépként jó, tegnap egy óra alatt droppolt 2 weapon elixirt, 2 prot elixirt, és 3 acc elixitr, meg egy 64 es cleric rodot :D
  • kenny00
    hajrá fel buffol a karaktered és bann^^ fincsi lesz:P azaz most már csak block (nem botfórum és dupla hozzászólásért is szólni fognak)
  • jack0101
    Ahha, alapból van szerintem 10 óra ingyen, és azután minden nap 16pm-23pm-is, silkroad időben ingyenes, de ha lejár a 10 óra, akkor regelek egy újat, és megint van 10 óra?
  • kismokus159
    Küldtem privátot, nézz és láss :-)
  • ThedarkmanHUN
    TS-re anno se nagyon jártam szal ebben nemtudok segiteni bocsi :/
  • Aneko
    Köszi az infót Sakiékról!Sajnálom,hogy eltüntek.Esetleg a jelenlegi Ts címükről tudsz valamit?
  • miga
    Úgy írnám, hoyg warlockon kívül. Én pl. kb. 2:1 hibrid vagyok, nem sokkal kissebbet sebzek, de van idő pvp-nél feltenni a debuffot. Robe-ot pedig azért használok, mert így jó esélyem van egy wizzel szemben,ha meglep. Light-ban nem-igen lenne. 2h meg így sem ellenfél ;)
  • doxadmin
  • jack0101
    Valaki tudna küldeni vidit a ksro-s huksal skillekről?
  • ThedarkmanHUN
    Amig check a server status
  • bulitka
    lesz*
  • bulitka
    medig nem elsz sro?
  • ThedarkmanHUN
    Én egy vagyok közülük de már rég nem Persian tolom :)

Sakiék meg legjobb tudomásom szerint Aionoznak már szal közük sincs sro-hoz :/
  • kenny00
    köszönöm, csak mert minden hight lvlt robeban látni
  • Andr0
    hybrid eu-nak nem jó szerintem és inkább Light Armor-ba legyen az és full int szerintem.
  • Cat 02 #79522
    1-2 órás kb, de változó.
  • kenny00
    #79511 lécci

és az inspinek általában mikor szokott vége leni azaz mikor nyitnak a szerverek?
  • Aneko
    Sziasztok!Van itt valaki a Perzsia szerverről?( keresem azt aki ismeri Saki Manót ,Esztert stb akikkel régen még a Bábel szerveren játszottunk).
  • Logikok
    WTS 65 FF wizard/bard 24K spvel Dunaferr a keri neve .
  • dragon11
    Kicsit off, de megemlítem én ha nem gond..:S

WTS LVL 83 full int(9str van benne) s/s char ECSRO publicon 400mill +mindennel.. képeket majd csinálok, ugyanakkor 84lvl pure int VIPen, 250millel mindennel együtt.. offer in only HUF.. nagyon olcsó, mert sürgősen kell a pénz.
  • doxadmin
    olvass vissza pár hsz-t, ott van linkelve is.

Az meg hogy átvándorolnának a törökök oda nem nagyon hiszem, ha mégis átmegy pár, akkor a helyükbe belép pár goldbot, szóval nem lesznek üresek a szerverek.
  • Aneko
    Sziasztok! Legyen szíves valaki valamilyen infóval szolgálni a következő témáról.Olvastam,hogy indul valami türki sro,na nem mintha ott szeretnék játszani sőt nagyon nem ! De elképzelhető,hogy sok Török a szerverekről átvándorolna oda?Bár személy szerint semmi bajom velük csak talán kevesebben lennének a szervereken.Valaki valamilyen infót amit előre is köszönök.