Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok😊
Mûködnek már a szerók?
sajnos nem tudom megnézni, mert nyaralni vagyok.
aki már bent van,m írjon légyszi, mi a helyzet!
Köszi!
most nézem új szeró Helios néven <#vigyor2>

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Kb 2 éve van video youtube-on islam részrõl PK2 segítségével.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

dehát még egyetlen kép vagy videó sincsen arról hogy milyen lesz Islam.
tesztelni meg muszáj-> kiszivárogna 1-2 kép

Messi6502
2 féle/fajta információról tudok

1.) Szeptember
2.) December

Nem tudok melyiknek nagyobb a valóságtartama..

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Mantastic
én azt nagyon jól tudom hogy KSROban sincs még Islam 😊
viszont hamarosan jön hozzájuk ( pár hónap gondolom, lehet fél év ) és arra írtam ha igaz amit olvastam, hogy az SRO-t fel akarják zárkóztatni a KSROhoz, akkor " elképzelhetõ hogy hamarosan hozzánk is jön? " nem azt írtam hogy õk megkapták😄

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

Messi6502
Amúgy mostani update után kicsit megváltozott kSRO, mármint kinézete talán kicsit letisztult, modernizáltabb lett.
Sok apróbb változtatás lett, és valószínûsíthetõ Decemberre egy nagyobb update. Persze ezek még csak pletyka szinten vannak, hivatalosan ha jól tudom még nincs megerõsítve semmi.

Ez az új event iSRO-n érdekes lesz, ez kicsit segíti azokat akik nem vesznek silket illetve nem botolnak, hiszen így is lesz esélyük nyerni sox-ot. Ez egy jó húzás JOYMAX-tól.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

WuFraZselic
hozzánk IS? még ksro-ban sincs... amúgy roc update sokat nem oszt/szoroz, még legalább 6-7 hónapig 100as cap lesz vélhetõen...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

iLoveSmileyz
Sok sikert a frissitésekhez. De ha észrevetted elöbb megteremtették azt a "világot" amiben csak bottal tudsz fejlödni és premmel. Csak bele kell ölni amennyit amennyit tudsz és lesz egy erös karit.
Ezt te tudod a legjobban Mantás. =)

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Mantastic
egy külföldi honlapon olvastam, hogy az SRO-t felzárkóztatják a KSRO-hoz rövid idõn belûl, hogy majd egyforma update-k legyenek. nem tudom mi igaz ebbõl, vagy csak máshol is fantáziálnak. bár szó-szó azért azt elismerhetjük, hogy elkezdtek foglalkozni SRO-val és rohamosan kapjuk az új frissítéseket. Legend4 most Legend4+ elég rövid idõn belül. Elképzelhetõ hogy hozzánk is hamarosan jön Islam?

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

Ali baba és a 40 rabló event? Anyáááámmm vki nagyon beszívott 😛 Arab update elõjele? xD Mondjuk, ezt én sem hiszem. Mibe fogadunk, hogy a SOX itemek 95%-t törkök fogják kapni?

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Közben MSN-ezel netezel amit akarsz, csinálja a loggot magától 😊
Még 2 nap az updateig....no és a Loki meccsig ^^

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

De lehet közbe alt-tabozni mikor megy a várakozás?

hát ez ilyen, türelmes avagy pénzes emberek játéka...

Én ki se tudom próbálni a játékot, egyik szerverre se enged be már 2 napja, csak tölt, hogy várjak mert még nincs hely...

router nélkül próbáld meg.
vagy ha ilyen rádiós neted van akkor törõdj bele

pár napja irtam hogy 5 percenként kidob (valószinû az internet szolgáltató miatt) nem tudtok valami féle módot hogy ne dobjanak ki 5 percenként (nem váltok internetszolgáltatót és nem veszek premit )ezeken kivül mit tudok csinálni???
bocs hogy ilyen hüjeséggekel zavarok
de én szeretnék játszani
iLoveSmileyz
Nem 860k volt 85ön. Mikor 86ra uppolt fogyott a skillekre. =)
Csak tudod lassan 2 honapja abbahagytam és fakult az emléke, de felugrottam képeket csinálni szoval "csak" 846k van. 😛
Ugynézki elviszik, ma vagy holnap egyeztetek a vevövel msnen, ha érdekel vegyél fel. =)

Maala
elõzõ alkalom óta -14k SP, csak nem murderer kari? :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

iLoveSmileyz
Elado LvL 98 xbow/cleric FF 125k sp 98+7 xbow, tabik, kövek, elementek, silkes szedö pet(halott) 500m gold.

Elado LvL 86 FF wizz/cleric 846k sp nagyon gyenge set, 500m gold-dal.

Érdeklödni: [email protected]
msn: [email protected]

hát lelopják a törökök a guildlogónkat..omg.. és azt írják hogy ez az övék...
<#szomoru1>

Nyáron nem nagyon vagyok itthon, koncertrõl hegyi buliba meg ilyenek 😛

de, ha eus shield

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

THeArrow
xDDD te nub, msnen néha lökjél vixa vmi szöveget mert kapszegykokit😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Sunnak nem lehet 12-es blockja 😊

csak +ozáskor törhet, ha br-t piszkálod max lerontja többi értéket is...

Jah Sun pajzsról van szó szóval félek na...^^
Valaki feltudna világosítani hogy ha a pajzson a blockot akkarom fejleszteni 12rol nagyobbra akkor törhet a pajzs?

Vagy vegyek rá immortalt és akkor ha piszkálom az értékeit akkor is törhet?
Thx 😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Happy Birthday ThedarkmanHUN.;-)

Navárj, de én pont ezt mondom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tudna valaki adni olyan tort szervert ahol van eu , lehet regizni es vannak sokan rajta, tudom hogy ez eredeti topic, de mas silkroados nincs 😄 nah aki tud ilyet pls irja le honnan lehet letolteni vagy a weboldalat!

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Nem, jól mondod😄 ez szerintem egy ilyen szokásos "urban legend"
1 egyáltalán nem olyan egyszerû feltörni valakinek a bankkártyáját.
2 az összes utalást,meg minden mást ment a szerver szóval azonnal vissza követhetõ.Rendõrségnél feljelentik és név alapján elõlehet keríteni 😄 szóval ha akarják elõtudják keríteni hamar...

Sietnie kellett volna, mielõtt a rendõrség elkapja... Ha kiveszi a pénzt ott a kamera, wellness szálodában is biztos van, azt is lehet követni h hova utalták át a pénzt... Bár ez lehet csak az amerikai sorozatokban van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Ahülye... inkább vett volna belõle wellness hétvégét vagy akciós tejet (nem tudom mi a sláger manapság 😊). Persze akkor ugye nem lenne hírértéke (non-sro-related)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Azt hittem ebbõl már nem lehet többet kihozni, de úgy látszik mégis:

Ha botolsz és multiklienst használsz, akkor igen, valóban számít. Én sosem botoltam, ergó magamból kiindulva mondtam, hogy a vidkari a legfontosabb. Pont.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Messi6502
Arra gondolt, hogy nagyobb a critje sebzésileg, nem mennyiségileg.
De ez édes-kevés.

És szted 1h-val nemjön sok crit amikor kb minden skillje combo?
Ehhez rakd hozzá hogy mennyi egy 2h és egy 1h sword max critje 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

THeArrow
😄😄 te romááán ^^ halgassunk egy kis armint, én amondó vagyok xd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

OFF: Jól viselte magát és a megpróbáltatásokat a wellness-kúrán xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Messi6502
Jah tényleg bízzuk egész pvpt a "na talán most critelek" lehetõségre.
Critelve mindenki nyerhet (kivéve int), ha valaki crit bajnok akar lenni, kezdjen ch bowost vagy daggerest.
Nem véletlen van 3 wep type warriorban. Abból kettõt minimum használni kell pvpben + cleric.
Te azt hol látod, hogy nincs esély? Mutasd már meg nekem plz, köszi.
Bladert -utálom mint sz*rt-, de el kell ismerni, nagyon erõs 100on, ez van.

"hogy annak is kell jó szett, hozzáértés, gyors reakció.. ezek nélkül ㅡㅡ"
ja

szóval akkor azt mondod hogy warriorral nincs esély? ...
"Mivel menjenek neki? Ha 1h-al behalnak, szerinted 2h-el tovább kibírják?"

2h-val meg sok crt jön, azzal meg meg lehet ölni

Messi6502
Nem kötekedés céljából, de..
Mivel menjenek neki? Ha 1h-al behalnak, szerinted 2h-el tovább kibírják?
Vagy úgy gondolod 2 ütésbõl befekteti a bladert?
Gondolom max szintû pvpkre gondolsz, és ha a blader kivan húzva, nem sok kaszt marad meg elõtte. És akkor arról nem beszéltünk viszi-e a coldot...
Na nem azt mondom, hogy warrior gyenge, csak azt mondom, hogy annak is kell jó szett, hozzáértés, gyors reakció.. ezek nélkül ㅡㅡ
Illetve töménytelen sp ^^

Ezek nem hülyék, inkább tapasztalatlanok.

meg sok hülye van :S 1h-val mennek neki bladernek... és sírnak ha nem sikerül

hát megérdemelné... kurva szar az a szarver :@ nagyon sok a köcsög török.

Doomista
Simán kinyomozhatják, hogy mire ment el a lové, és a gyereknek annyi...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

az milyen dolog hogy Titanon egyik gyerek feltörte vkinek a bankkártyáját aztán abból vett magának 1000 silket meg egy csomó goldot....

persze török.. és most feszít a +9 blade-ével..

IfjuSkywalker
OFF:
Avi, hjogy birtátok Alikát a hosszu hétvégén? Láttam képeket, eléggé wasted volt😊
ON:
nincs SRO related témám😊

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Doomista
Jaja, az még a rosszabbik 😞
Fõleg, hogy nem is emléxel rá, hogy mit csináltál, amiért perkálnod kell, igy "több" lovét is kitudnak perkálni belõled :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.