82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#79638 Azon kívül, hogy a régi Barokk körmondatok se voltak ilyen hosszúak - mint a második mondata -, szerintem rendben van. -
bucee18 #79637 valaki tud valamiat erröl a Sro Alexandria legendröl?? -
Murakawa #79636 Négy évvel ezelőtt hány éves voltál?? Nyolc??
Csak mert a helyesírásod, illetve fogalmazásod alapján most sem tűnsz többnek 12nél :D -
#79635 www.silkroadonline.net -
Moszuke #79634 Helló helló! :P
Talán ismer itt valaki, de utoljára 4 éve játszottam silkroad-on, a karakterem neve : "Vakvok" lvl 28, izé meg nem tom mi :P
Volt egy magyar guild még anno, amiben benne voltam, igen jó volt a hangulat, emberek is kedvesek voltak, de most visszaakarok térni, de nem bírom letölteni ezt a kliens sehonnan, van valakinek link-je ahonnan letölthetem? -
WorldTorrent #79633 WTF?
Rev6 szerint 3460/3500 a szerver mar kb 5-10 perce van hely es nem enged fel a jatekba .... -
WorldTorrent #79632 En pedig mar kb 1 eve nem sro-zom, de fel akarnak azer meg nezni csak lehetetlen :S -
#79631 anno még délután 2 kor belehetett lépni 4 próbálkozás után xD -
#79630 lol már 2 éve nem SRO ztam... mik vannak :D -
horitazi #79629 Update Preview - Legend IV Plus Hotan Fortress
● Silkroad’s third fortress is coming!
[Update Contents]
- New Hotan Fortress
- New Fortress War System
- New premium item : Storage expansion item & Glacial Avatar
- Winter Event
* For more information about update will be announced at teaser page on November 24th of 2009 (Silkroad Standard Time) on an official Silkroad website.
Thank you. -
ThedarkmanHUN #79628 Hát én mondjuk a '' handgrinderek '' táborát erősítem, Titan serveren, épp kézzel farmolok és bunwangoknál meglepő módon most lehet fejlődni :)
Mondjuj Ujigi-Mujigi-től cave-ig télleg lehetetlen :D ( Vagy nagyon idegölő és hosszu folyamat :) ) De utána meg már gyerek játék. -
#79627 A fejlődés majdhogynem lehetetlen a handgrindereknek, manapság farmoltatás megy, már akinek van egy csöpp esze, meg kis pénze goldra/silkre.
Prém nélkül már a bejutás is halálra van ítélve, sajnos ez van. -
Holborn #79626 ^^ van benne valami :) -
ThedarkmanHUN #79625 Akk azt tapasztalja majd hogy de jo is volt még akkor amikor CSAK 3 goldbot ment 1 mobra :) -
Holborn #79624 erre nem emlékezni kell hanem kiméssz és megnézed... -
#79623 Én még emléxem azokra az időkre mikor 1 mobra 3 bot ugrott, fejlődni sem lehetett -
#79622 Talán mert a bevétel 1/3át ezek fizetik?! -
#79621 Csak azt nem értem miért nincsen rendes GM team akik törlik a botokat ha kell naponta 1000x.. egy mindig áll a főtéren és napokig ugyan az.. -
Holborn #79620 ujraindítással csak azt érnék el hogy te dc-t kapnál és nemtudnál ujralogolni mert a goldbotok autó visszamennek... 2 napota client frissités az fasza lenne :) -
#79619 Az is csodát tenne, ha betartanák végre amit mondanak. De ne legyünk telhetetlenek. -
#79618 Szerintem napi 1 vagy max 2 naponta 1 újraindítás a szervereken csodát tenne, tegnap bármikor mentem mindig be tudtam lépni, ma meg 2 órája próbálom.. -
#79617 Így legyen! :D -
#79616 Jah, várható volt. Mikor megláttam, hirtelen azt hittem hogy valami török privát szerver.
#79615: lol Virtuális alcatraz :D -
#79615 Az lenne a legjobb ha ez ilyen büntető telep lenne :D Ha valakit mondjuk botoláson kapnak vagy egyéb illegális tevékenységen akkor átteszik a turk serverre a kariját a törökök közé -
donatus13 #79614 Én is azt mondom ,hogy kúrva jó ötlet csak azokat a botokat kéne elpusztítani még. -
#79613 a "fogyatékosabbja" továbbra se tud angolul, tehát a többi szerón nem fog megnőni a török származásúak aránya. Sőt, 1-2 török biztos, hogy át fog menni a török szeróra, ami nekünk is kedvezni fog.
Nyúl ÚR: Hát, ha nagy lesz az érdeklődés, akkor lehet nyitnak még egyet, de többet nem hinném. Mindenesetre továbbra is tartom, hogy remek ötlet! :D -
#79612 Az a baj régi szervereken is megy a török nyelv ahogy néztem.. -
Rabbit20 #79611 hát jah csak nyissanak még pár ilyen szervert, fogyatékos törökök úgyis átmennek ezekre, értelmesebbel meg sose volt bajom azok maradhatnak :D
bár már nekem mindegy -
#79610 Kivételezésnek tűnhet, de szerintem ez egy remek ötlet. -
#79609 Omg egyre szánalmasabb ez a sro ez az igy is sok a török a szerókon igy legalább a "fogyatékos " törökök nem voltak mert nem értettek angolul de most meg ááá lesznek egy csomóan -
Rabbit20 #79608 Malazgirt is recommended for users using Turkish language, but this is a free server for all users.
sztem török nyelvű, de nem csak törököknek -
#79607 Rev6on a szerverek között mi az a Malazgirt(TR)?! CSak nem egy török szerver??? -
#79606 Game Inspection Period : Nov 17th, 2009 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)
Most standardban 4 óra van mégis áll a játék, én nem értek valamit ? -
#79605 Prémium nélkül meg esélytelen mi ?
Még mindig rengeteg a BOT :( -
Holborn #79604 *feljutsz a helyes kifejezés nem a feljútsz... sry :) -
Holborn #79603 premi... 3K/hó és feljútsz amikor akarsz és oda ahova akarsz :) -
Misi1108 #79602 Grat iGotQ10 csak így tovább de ahoz még várni kell egy pár legendet. -
#79601 Minden szerver piros és sehova sem tudok bejutni :(
Régen is macera volt, de most GRRR -
ceb1t #79600 Tudod mit jelent a "felebarát" szó? Mert nem pontos a kiírásod... -
#79599 most olvasom a kép alatti szöveget :) Bocsánat :)