82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Messi6502
    Azon kívül, hogy a régi Barokk körmondatok se voltak ilyen hosszúak - mint a második mondata -, szerintem rendben van.
  • bucee18
    valaki tud valamiat erröl a Sro Alexandria legendröl??
  • Murakawa
    Négy évvel ezelőtt hány éves voltál?? Nyolc??
    Csak mert a helyesírásod, illetve fogalmazásod alapján most sem tűnsz többnek 12nél :D
  • Logikok
    www.silkroadonline.net
  • Moszuke
    Helló helló! :P

Talán ismer itt valaki, de utoljára 4 éve játszottam silkroad-on, a karakterem neve : "Vakvok" lvl 28, izé meg nem tom mi :P
    Volt egy magyar guild még anno, amiben benne voltam, igen jó volt a hangulat, emberek is kedvesek voltak, de most visszaakarok térni, de nem bírom letölteni ezt a kliens sehonnan, van valakinek link-je ahonnan letölthetem?
  • WorldTorrent
    WTF?
    Rev6 szerint 3460/3500 a szerver mar kb 5-10 perce van hely es nem enged fel a jatekba ....
  • WorldTorrent
    En pedig mar kb 1 eve nem sro-zom, de fel akarnak azer meg nezni csak lehetetlen :S
  • S4sa
    anno még délután 2 kor belehetett lépni 4 próbálkozás után xD
  • S4sa
    lol már 2 éve nem SRO ztam... mik vannak :D
  • horitazi
    Update Preview - Legend IV Plus Hotan Fortress

● Silkroad’s third fortress is coming!

[Update Contents]
    - New Hotan Fortress
    - New Fortress War System
    - New premium item : Storage expansion item & Glacial Avatar

- Winter Event

* For more information about update will be announced at teaser page on November 24th of 2009 (Silkroad Standard Time) on an official Silkroad website.
    Thank you.
  • ThedarkmanHUN
    Hát én mondjuk a '' handgrinderek '' táborát erősítem, Titan serveren, épp kézzel farmolok és bunwangoknál meglepő módon most lehet fejlődni :)
    Mondjuj Ujigi-Mujigi-től cave-ig télleg lehetetlen :D ( Vagy nagyon idegölő és hosszu folyamat :) ) De utána meg már gyerek játék.
    A fejlődés majdhogynem lehetetlen a handgrindereknek, manapság farmoltatás megy, már akinek van egy csöpp esze, meg kis pénze goldra/silkre.
    Prém nélkül már a bejutás is halálra van ítélve, sajnos ez van.
  • Holborn
    ^^ van benne valami :)
  • ThedarkmanHUN
    Akk azt tapasztalja majd hogy de jo is volt még akkor amikor CSAK 3 goldbot ment 1 mobra :)
  • Holborn
    erre nem emlékezni kell hanem kiméssz és megnézed...
  • Holdpro
    Én még emléxem azokra az időkre mikor 1 mobra 3 bot ugrott, fejlődni sem lehetett
  • doxadmin
    Talán mert a bevétel 1/3át ezek fizetik?!
  • Holdpro
    Csak azt nem értem miért nincsen rendes GM team akik törlik a botokat ha kell naponta 1000x.. egy mindig áll a főtéren és napokig ugyan az..
  • Holborn
    ujraindítással csak azt érnék el hogy te dc-t kapnál és nemtudnál ujralogolni mert a goldbotok autó visszamennek... 2 napota client frissités az fasza lenne :)
  • doxadmin
    Az is csodát tenne, ha betartanák végre amit mondanak. De ne legyünk telhetetlenek.
  • Holdpro
    Szerintem napi 1 vagy max 2 naponta 1 újraindítás a szervereken csodát tenne, tegnap bármikor mentem mindig be tudtam lépni, ma meg 2 órája próbálom..
  • Messi6502
    Így legyen! :D
  • doxadmin
    Jah, várható volt. Mikor megláttam, hirtelen azt hittem hogy valami török privát szerver.

#79615: lol Virtuális alcatraz :D
  • Gubberx
    Az lenne a legjobb ha ez ilyen büntető telep lenne :D Ha valakit mondjuk botoláson kapnak vagy egyéb illegális tevékenységen akkor átteszik a turk serverre a kariját a törökök közé
  • donatus13
    Én is azt mondom ,hogy kúrva jó ötlet csak azokat a botokat kéne elpusztítani még.
  • Messi6502
    a "fogyatékosabbja" továbbra se tud angolul, tehát a többi szerón nem fog megnőni a török származásúak aránya. Sőt, 1-2 török biztos, hogy át fog menni a török szeróra, ami nekünk is kedvezni fog.

Nyúl ÚR: Hát, ha nagy lesz az érdeklődés, akkor lehet nyitnak még egyet, de többet nem hinném. Mindenesetre továbbra is tartom, hogy remek ötlet! :D
  • Holdpro
    Az a baj régi szervereken is megy a török nyelv ahogy néztem..
  • Rabbit20
    hát jah csak nyissanak még pár ilyen szervert, fogyatékos törökök úgyis átmennek ezekre, értelmesebbel meg sose volt bajom azok maradhatnak :D
    bár már nekem mindegy
  • Messi6502
    Kivételezésnek tűnhet, de szerintem ez egy remek ötlet.
  • Logikok
    Omg egyre szánalmasabb ez a sro ez az igy is sok a török a szerókon igy legalább a "fogyatékos " törökök nem voltak mert nem értettek angolul de most meg ááá lesznek egy csomóan
  • Rabbit20
    Malazgirt is recommended for users using Turkish language, but this is a free server for all users.

sztem török nyelvű, de nem csak törököknek
  • doxadmin
    Rev6on a szerverek között mi az a Malazgirt(TR)?! CSak nem egy török szerver???
  • Holdpro
    Game Inspection Period : Nov 17th, 2009 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)

Most standardban 4 óra van mégis áll a játék, én nem értek valamit ?
  • Holdpro
    Prémium nélkül meg esélytelen mi ?
    Még mindig rengeteg a BOT :(
  • Holborn
    *feljutsz a helyes kifejezés nem a feljútsz... sry :)
  • Holborn
    premi... 3K/hó és feljútsz amikor akarsz és oda ahova akarsz :)
  • Misi1108
    Grat iGotQ10 csak így tovább de ahoz még várni kell egy pár legendet.
  • Holdpro
    Minden szerver piros és sehova sem tudok bejutni :(
    Régen is macera volt, de most GRRR
  • ceb1t
    Tudod mit jelent a "felebarát" szó? Mert nem pontos a kiírásod...
  • Holdpro
    most olvasom a kép alatti szöveget :) Bocsánat :)