Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal,hogy lehet email alapján is pw-t váltani grat joymaxnak.
Sikerült jelszót váltsak a lvl90-es boweremen amit feltörtek még év elején.<#worship>

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

gameplusz
Trédelési táblázat.
Jangan - Downhang 232% a trade itemért
Jangan - Samarkand 562% a trade itemért

Stb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Doomista
Jah értem, csak mivel az én hsz-mre irtad, azt hittem, nekem szántad ^^ sry.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Messi6502
Circa kérdezte, nincs-e valami táblázat a sikeres-trade utáni szorzóról.
Ez arra hivatott válaszolni. Amit viszel árut, mennyiszeres áron veszik meg a másik városban. Pölö: Janganból viszel 2milla értékû árut Donwhangbe, akkor a 232%át kapod meg a pénznek, mint amennyit belefektettél, ami 4,32kk. Persze csak ha sikeres a trade.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Doomista
amúgy lehet n00bnak nézel, de nem értem ezt a táblázatot annyira, hogy semennyire 😄D valami damage % ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Messi6502
Semmi =)

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Doomista
bocs, csak megszoktam hogy IE-be kell raknom a békásokat, mert nem hozza be FF alatt 😊

Messi6502
Talán nyomj rá 😊

Doomista
Ebbõl semmit nem látok 😄D Mármint a kép túl kicsi.

Messi6502
Áhh ez már nagyon régi. 😊

#78942 Pár hete linkelték, asszem ds.

Doomista
hmmm értem, köszi a válaszokat.
Amúgy õ lenne az a Death2All
Régen nekem is volt karim, huh de nagyon régen, de nem jött össze a dolog...tiszteletem a játék iránt, mivel ez volt az elsõ "online mmorpg" játékom, és totál belezúgtam, aztán kezdõdött ez után ez mmo addict dolog 😄

hja 😄

asd

THeArrow
no sro no life? wtf xd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Regarding inspection period related patch Sep 01, 2009
Hello. This is Silkroad Online.

Currently we have experienced temporary patch related matter while inspection.

Inspection period will be extended to 19:30 Silkroad time.

We will fix this problem as soon as possible.

We apologize for any inconvenience caused.

Történhetne már valami..nem hiszem el,hogy ennyi ideig tart csinálni bármit is drága gaymaxnak..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Azt nem tom hogy mennyi idõ után, de szerintem azoknak a nagyja a régebben bannolt accok lesznek.

Andr0
1 hét után silkkel 2 hét ^^

Armin & Ayu fan

Sept 1st, 2009 13:00~18:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)

nálam ez 5 óra 30 perc... no comment

- non active account would be terminated

no ez most vajon mitjelent? mennyi idõ után törlik?

asd

circa
Hehe AM/PM-et nem is néztem <#miaz>

Amúgy nem tud valaki egy olyan táblázatszerûséget vagy leírást, hogy melyik városból hova, melyik cuccot éri meg a legjobban vinni tréderként?

rá nememlékszem, mondjuk késõn kezdtem mercury-n, bár 80asokat már ismertem mikor annyi volt a cap.

Milán:
kár jah, de ezvan... mondjuk úgyse megyek már vissza gamelni szal nekem édesmindegy =)

kn00bis:
03:20 PM az délután 3:20
szal majd ha 05:30at ír akk lesz vége 😄

asd

Hali most meddig tart majd az inspi, csak mert:

Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)

A silkroad standard time nálam 03:20 o.O

Messi6502
Természetesen én voltam! Erkölcsileg nem venné jól ki magát, ha leírnám az "érdemeimet". Born volt a második. 😄
Hát én amúgy egyértelmûen _Gallipoli_-t mondanám, mert sun xbow-val nekünk is több unique killünk lenne. De van jó pár erõs kari. (YK? 😄)

Azért kár, hogy felbomlott, de sajnos érezhetõ volt..
Arra mondjuk emlékeztem, hogy egy darabig mentetek Medura, párszor csináltunk közös partyt is, de aztán mindenki megunta 😊

Doomista
Mert én csak arra emléxem, mikor még Death2All volt a legerõsebb játékos a Mercury szerveren 😄

legerõsebb énvoltam 😄
am nemtom ^^ leghíresebb az mondjuk StrykeR, meg van egy török rugó/lock nemjut eszembe neve, de õ alázta warikat is elégszépen.

Milán:
Hát igazából akk még ment klán, jártunk medura stb. aztán effe abbahagyta, énis már szinte csak cl-be botoltam, de már akkoris néztem csetet volt h egésznap 2 sor volt guild csetbe azis azér mer rossz helyre írta 😄 szal már csak botolt mindenki, akimeg eljárt trédelni, meduzni szépen otthagyták klánt... mentek aktívabba, mostanra meg szétszóródott mindenki, de már mikor ezvolt énse játszottam.
am jah télleg szép +9 😄
update után felmentem, vagy 20 töröknek adtam be h ez seal of mars meg pluto stb 😄

asd

Doomista
Ki a legerõsebb játékos a Mercury serveren ?

Messi6502
Ott hagyom a klánt és felbomlik? xD
Am viccet félretéve, mi történt?
+9 glaive? Viccelsz? Legszebb 😄

okés átadom =)
hát nemtom mert SoG feloszlott 😄 enyémmel nemjárok fel, sayával is csak azért léptem be h megnézzem +9 glaive h néz ki 😄 aztán most kicsit feljárkálok napi 1-2 órát... de klánba akik maradtak mindenki inaktív

asd

Messi6502
Most nézem, Saya 85-ös, gratulálj már neki a nevemben!
És mi ez az új logo? 😊

köszi holborn! ma új gép remélem elfut rajta 3 klient <3

sro > Tibet _heC_ warrior/cleric LvL 20 Farming Tibet InsideBow bow/fire LvL 64 (inactive) SELL ! PM

hja ha tudná megölne 😛 😄

asd

silkroadonlyne.net-en belogolsz a botirtásos szart becsukod és 3-as gomb. igen elvvileg ha megvan a megfelelõ mennyiségû coupon akkor viheted a cuccot. 😄

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Messi6502
Szegény Saya-kutyája :'(
Te meg ilyeneknek teszed ki?

hátha 😄

sro > Tibet _heC_ warrior/cleric LvL 20 Farming Tibet InsideBow bow/fire LvL 64 (inactive) SELL ! PM

nemhiszem, h megtudták volna ölni 😄

asd

hagytad volna megöletni a kutyát ^^ adtam volna goldot újraéleszteni <#vigyor3>

néha felnézek egyik barátnõm karijával seal-eket gyûjteni, na most már goldbotok is elkezdték ölni seal-eket, csak még nem tökéletes a beállítás 😄 ütik kutyámat is ^^

asd

close gombra katt ! <#vigyor4><#vigyor4>

miylen bot list bezárásol ebszélsz
ezt nem rétem modn el részletesebben😄
Holborn !

Ha megvan a megfelelõ pont a megfelõle a cucchoz és rákattintok akkor meg is lesz? Vagy megint sorsolnak mit sz Ali babánál? -.-

WuFraZselic
athenson még mindig WTS FF 100 nuker sun karddal, olcsón (30-35k) 😄 pm

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

amúgy van egy 3. event is csak egy kicsit elbújt...
belogolsz a joymax oldalán katt a sro-ra és miután bezártad a botbann cuccost lesznek ott számok katt a 3-asra és a naptáron a megfelelõ napra. és ezt minden nap meg kell csinálni és lehet nyerni sp-t nintendo játékkonzolt, nikon fényképezõt... de minden nap kell logolni mert ha 1X elfelejtesz elõröl kezdõdik... de ott minden le van írva... sok sikert mindenkinek!

sry a dupla postért

azt nem tudod leadni, gyüjts össze minél többet mert az event végén abból sorsolják majd ki a SOx-eket... 😄

haljátok skacok.... van az a alibaba seal vagy mi... azt hová kell le adni hogy nyerhesek is vele valamit?
jaja nem rossz

Messi6502
Jó a spawn-rate 😄

Ez mi???
GM rakta oda vagy mi ez? 😄

a.a 39+1 kell és azért kapsz alibaba sealt és majd kisorsolják a SOx-ot 😄 nem azért kapod sajna...

igen azt tom az dobja az alibaba seal-t és én azt olvastam hogy 15db kell és kapsz sox-t
amugy menj az ventes csajhoz. 😄

sry a dupla postért