82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holborn
    azért ez szentem egy enyhe túlzás :) én ugyan úgy be tudok lépni mint ezelött... sőt még könnyebb is az autologin miatt, belövöm és elmegyek a dolgomra.
  • BaSRuTTeN
    Sziasztok!

Eladó egy lvl 91-es warrior1h+2h/cleric 365000 sp-vel?(pluto szeró)+4-es szet +5wep 90-es wolf gold stb. pm pls
  • WorldTorrent
    Hat miota autologin van egyszer sem tudtam belepni:D reggel berakom aztan 2-ig hagyom hogy mennyen es nem lep be.. regen legalabb reggel elsore beengedett :D delutan is 10-20 perc utan de mostmar..
  • Super Saiyan
    Viszont van auto-loggin progi is. Ismereteim szerint, azzal a progival, de nem ezzel a belépési rendszerrel gyorsabb, mint most, segédprogram nélkül.
  • Holborn
    miért lenne rosszabb? nem kell ott ülnöd orakon keresztül és ütni az entert... most nyomsz egy entert és elmész a dolgodra. nem egyszerűbb?
    am meg van premi is.
  • WorldTorrent
    nem:p
  • doxadmin
    Ez csak egy vicc akart lenni. Ugye? :D
  • WorldTorrent
    Ah.. kedvem lenne ujbol jatszani de meg roszabb a login mint regen :| remelem egyszer megcsinaljak mar
  • Cat 02 #79710

/off ^^

btw ez lenne a roc set ?

• Saxo17
    Én meg akkor téged egészítenélek ki azzal, hogy előtte poti árusnál fel kell venni a hozzá való küldetést!
  • BaSRuTTeN
    Sziasztok!

Érdekel valakit egy lvl 91-es warrior1h+2h/cleric 365000 sp-vel?(pluto szeró)+4-es szet +5wep 90-es wolf gold stb. pm pls
  • Logikok
    Kiegészíteném előttem szóló kollégát szóval benyomod a pémium +ot és kimész ölni és felszeded na így a pontos
  • WorldTorrent
    Gold: kimesz megolsz egy moobot es felszeded a goldot
  • ceb1t
    Valaki el tudna igazítani gold/prem+ sp quest-ileg? Még nem volt gold/prem+om így nemtom hogy zajlik. Pivátba is lehet. Előre is köszi.

Üdv
  • Holborn
    december 15. amúgy meg itt-e :):)
  • bulitka
    evet mikor kezdödik majd?
  • gameplusz
    Kevés lesz az az 50 ezer :D
  • horitazi
    Na ja..
  • doxadmin
    Tisztességet jó ha kivered a fejedből! Ha havi 50ezer $-t bekaszálnál a goldbotoktól és 25ezer$-t a normális bot nélküli emberektől (csak silk) te kilőnéd a botot?! Szerintem nem, úgy ahogy én sem, inkább mennék hawaira süttetni a hasam!

(számok csak az elmém szüleményei)
  • THeArrow
    hidd el, vannak még zombik
  • horitazi
    Mennyi a hiszékeny,legálisan játszani akaró ember még mindig..csodálkozom.
    Beloginolsz az oldalra, majd a bal oldali menüben megtalálod az Item Mall-ban a Silk Charge opciót.
    Miután vettél silket az accountodra, azt utána a játékban el tudod költeni pld prémiumra. (F10)
    Dombornyomott bankkártya szükséges az egész procedúrához mellesleg.
  • kapika11
    Egy kis segítség kéne. A Silkroad hivatalos oldalán hol kell venni préniumot és az havidíjas?
  • Cat 02 #79695
    Reggel belövöd és mire hazaérsz bent leszel ... vagy veszel prémiumot ugye ^^
  • THeArrow
    vicces a srác xddd
  • Holdpro
    Tisztesség is van a világon, ezt valamennyire nekik is bekéne tartani, oké hogy abból élnek
  • doxadmin
    Látom nem érted mit akarok mondani. Olvasd el még 1x azt amit írtam. És próbáld fel is fogni. Ha nem megy szólj, és kifejtem.
  • Holdpro
    Azt hogy a normál ember aki hazaesik a munkából betudjon rendesen jutni a szerverre és ne fél napig loginiljon a rendszer
  • doxadmin
    Meg joymax papa bevétele is negyedére csökkenne. Itt nem a botokkal van csak a probléma, hanem hogy van aki veszi tőlük a goldot. Ezek után kár siránkozni. Míg van kereslet az aranyért, addig lesznek is goldbotok. Kivágják a törököket, akkor a helyükre jön 2x annyi goldbot, mivel van aki akkor is meg fogja tőlük venni a goldot, hogy legyen a kezében egy sun, és mehessen a villogás, meg az arcoskodás.

Ha nem venné senki a goldot szerintetek futkorászna feleslegesen ennyi goldbot a szerveren? Nem, mivel nem érné meg nekik, illetve a futtatójuknak. De ugye anyuci pici fiacskájának sun kell meg +45ös ruha, hogy tudjon villogni mindenki előtt. Ezek után mit vártok?!
  • Holdpro
    Amúgy mindig ezek a felvetések hogy majd lesz jobb szerver, ezt várjuk évek óta, de semmi sem változott, botok voltak, vannak, lesznek
    Szerintem a harcos botokat kiszűrnék, tuti negyedére csökkenne a létszám a szervereken
  • Holdpro
    Jól látod..
    Kár hogy nem fotóztam le
    Bot 1és 7 közötti kari futott egy területen..
    7 karit indított 17es moboknál..
    tudnám hogy csinálják :(
  • Andr0
    hát szerintem a karit el tudják adni és talán lesznek az új szerókon 'nyitási akciók' de amugy ezt a külön török szerver-t nem hiszem nagyon el.
  • donatus13
    Csak egy felvetés : Szerinted ha itt már van mondjuk egy 100 - 110 es karaktered te elmész teljesen újat kezdeni , csak azért mert a te országodnak jön egy kliens ahol valszeg nincs is annyi ember mint itt?
    + ha még befektettél már ide mondjuk 30-40 k-t? Valószínű ,hogy itt maradsz a probléma nem a törökökkel van, hanem a botokkal.
  • kapika11
    az a baj hogy egész nap soha nem lehet bejutni 1 szerverre se mert mindig tele van. állítólag 2010. jan. vagy feb.-ben csinálnak a törököknek egy cilentet , és ha letakarodnak a szerverről spk lesz a hely mert, a 70% ők teszik ki!.
  • Holdpro
    Ki milyen kari ?
  • Holdpro
    Köszönöm a válaszokat
  • Holborn
    tőlem is mentek a privátok :)
  • Holdpro
    Az hogy hogyan áruljak ha egész nap harcolok és 1 gépem van :)
  • Murakawa
    Hejj:)
    Igazán nem értem, ezen mi nem volt érthető, szerintem egészen magyarul írtam le :)
    A biztonság kedvéért azért ment a pm, részletezve:)