82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Holborn #79718 azért ez szentem egy enyhe túlzás :) én ugyan úgy be tudok lépni mint ezelött... sőt még könnyebb is az autologin miatt, belövöm és elmegyek a dolgomra. -
BaSRuTTeN #79717 Sziasztok!
Eladó egy lvl 91-es warrior1h+2h/cleric 365000 sp-vel?(pluto szeró)+4-es szet +5wep 90-es wolf gold stb. pm pls -
WorldTorrent #79716 Hat miota autologin van egyszer sem tudtam belepni:D reggel berakom aztan 2-ig hagyom hogy mennyen es nem lep be.. regen legalabb reggel elsore beengedett :D delutan is 10-20 perc utan de mostmar.. -
#79715 Viszont van auto-loggin progi is. Ismereteim szerint, azzal a progival, de nem ezzel a belépési rendszerrel gyorsabb, mint most, segédprogram nélkül. -
Holborn #79714 miért lenne rosszabb? nem kell ott ülnöd orakon keresztül és ütni az entert... most nyomsz egy entert és elmész a dolgodra. nem egyszerűbb?
am meg van premi is. -
WorldTorrent #79713 nem:p -
#79712 Ez csak egy vicc akart lenni. Ugye? :D -
WorldTorrent #79711 Ah.. kedvem lenne ujbol jatszani de meg roszabb a login mint regen :| remelem egyszer megcsinaljak mar -
Cat 02 #79710
/off ^^
btw ez lenne a roc set ?
-
Saxo17 #79709 Én meg akkor téged egészítenélek ki azzal, hogy előtte poti árusnál fel kell venni a hozzá való küldetést! -
BaSRuTTeN #79708 Sziasztok!
Érdekel valakit egy lvl 91-es warrior1h+2h/cleric 365000 sp-vel?(pluto szeró)+4-es szet +5wep 90-es wolf gold stb. pm pls -
#79707 Kiegészíteném előttem szóló kollégát szóval benyomod a pémium +ot és kimész ölni és felszeded na így a pontos -
WorldTorrent #79706 Gold: kimesz megolsz egy moobot es felszeded a goldot -
ceb1t #79705 Valaki el tudna igazítani gold/prem+ sp quest-ileg? Még nem volt gold/prem+om így nemtom hogy zajlik. Pivátba is lehet. Előre is köszi.
Üdv -
Holborn #79704 december 15. amúgy meg itt-e :):) -
bulitka #79703 evet mikor kezdödik majd? -
#79702 Kevés lesz az az 50 ezer :D -
horitazi #79701 Na ja.. -
#79700 Tisztességet jó ha kivered a fejedből! Ha havi 50ezer $-t bekaszálnál a goldbotoktól és 25ezer$-t a normális bot nélküli emberektől (csak silk) te kilőnéd a botot?! Szerintem nem, úgy ahogy én sem, inkább mennék hawaira süttetni a hasam!
(számok csak az elmém szüleményei)
-
#79699 hidd el, vannak még zombik -
horitazi #79698 Mennyi a hiszékeny,legálisan játszani akaró ember még mindig..csodálkozom. -
#79697 Beloginolsz az oldalra, majd a bal oldali menüben megtalálod az Item Mall-ban a Silk Charge opciót.
Miután vettél silket az accountodra, azt utána a játékban el tudod költeni pld prémiumra. (F10)
Dombornyomott bankkártya szükséges az egész procedúrához mellesleg. -
kapika11 #79696 Egy kis segítség kéne. A Silkroad hivatalos oldalán hol kell venni préniumot és az havidíjas? -
Cat 02 #79695 Reggel belövöd és mire hazaérsz bent leszel ... vagy veszel prémiumot ugye ^^ -
#79694 vicces a srác xddd -
#79693 -
#79692 Tisztesség is van a világon, ezt valamennyire nekik is bekéne tartani, oké hogy abból élnek -
#79691 Látom nem érted mit akarok mondani. Olvasd el még 1x azt amit írtam. És próbáld fel is fogni. Ha nem megy szólj, és kifejtem. -
#79690 Azt hogy a normál ember aki hazaesik a munkából betudjon rendesen jutni a szerverre és ne fél napig loginiljon a rendszer
-
#79689 Meg joymax papa bevétele is negyedére csökkenne. Itt nem a botokkal van csak a probléma, hanem hogy van aki veszi tőlük a goldot. Ezek után kár siránkozni. Míg van kereslet az aranyért, addig lesznek is goldbotok. Kivágják a törököket, akkor a helyükre jön 2x annyi goldbot, mivel van aki akkor is meg fogja tőlük venni a goldot, hogy legyen a kezében egy sun, és mehessen a villogás, meg az arcoskodás.
Ha nem venné senki a goldot szerintetek futkorászna feleslegesen ennyi goldbot a szerveren? Nem, mivel nem érné meg nekik, illetve a futtatójuknak. De ugye anyuci pici fiacskájának sun kell meg +45ös ruha, hogy tudjon villogni mindenki előtt. Ezek után mit vártok?! -
#79688 Amúgy mindig ezek a felvetések hogy majd lesz jobb szerver, ezt várjuk évek óta, de semmi sem változott, botok voltak, vannak, lesznek
Szerintem a harcos botokat kiszűrnék, tuti negyedére csökkenne a létszám a szervereken -
#79687 Jól látod..
Kár hogy nem fotóztam le
Bot 1és 7 közötti kari futott egy területen..
7 karit indított 17es moboknál..
tudnám hogy csinálják :( -
#79686 hát szerintem a karit el tudják adni és talán lesznek az új szerókon 'nyitási akciók' de amugy ezt a külön török szerver-t nem hiszem nagyon el. -
donatus13 #79685 Csak egy felvetés : Szerinted ha itt már van mondjuk egy 100 - 110 es karaktered te elmész teljesen újat kezdeni , csak azért mert a te országodnak jön egy kliens ahol valszeg nincs is annyi ember mint itt?
+ ha még befektettél már ide mondjuk 30-40 k-t? Valószínű ,hogy itt maradsz a probléma nem a törökökkel van, hanem a botokkal. -
kapika11 #79684 az a baj hogy egész nap soha nem lehet bejutni 1 szerverre se mert mindig tele van. állítólag 2010. jan. vagy feb.-ben csinálnak a törököknek egy cilentet , és ha letakarodnak a szerverről spk lesz a hely mert, a 70% ők teszik ki!. -
#79683 Ki milyen kari ? -
#79682 Köszönöm a válaszokat -
Holborn #79681 tőlem is mentek a privátok :) -
#79680 Az hogy hogyan áruljak ha egész nap harcolok és 1 gépem van :) -
Murakawa #79679 Hejj:)
Igazán nem értem, ezen mi nem volt érthető, szerintem egészen magyarul írtam le :)
A biztonság kedvéért azért ment a pm, részletezve:)