Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jack0101
jah és mi az a rollback?? 😄

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

jack0101
Tegnap eltaxiztam 2 misit, és kb este 6- kor DC volt de 7741 SP-m volt ja meg 22% most meg belépek és mit látok... 6k SP(amennyirõl tegnap kezdtem) és 20 % de 64 es vagyok és ha meg is haltam volna akkro is csak 1 % ment volna le, mi volt itt, nem tudja valaki??

jack0101
ILYEEEEN NIIIIIIIIIIINCS

Lol új pw-m megmaradt a régi karimon rollback után..asdasdasdasd

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

jack0101
Megmondom õszintén tudom hogy erõs a force glaive, DE én azért félek tõle, mert nem tudom hogy milyen hatásos grindelésnél.
Szóval a 6. verzió grindnél jobb-e a 3. nál.
Lécci segítsetek, elõre is köszönöm ^^

jack0101
Melyik skillek kellenek a forcéból a force glaivénak?

gameplusz
Glavie-snek mindenképp fire/heuksal a kettõ. A harmadik meg tetszés szerint 😊 Bár én a force-t ajnálom mellé.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Messi6502
A 2-es divat kari kezd lenni.
Én, ha most kezdenék egy glaivert az heuksal/fire/cold 100 lenne.
Ez a 88-12-es dolog szerintem hülyeség.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

lehet rollback lesz 😄

asd

az anyám ideges már megint minuszba megy az inspi ideje...<#violent>

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Andr0
na most mi van behaltak a szerók vagy mi? mióta van inspi?

Armin & Ayu fan

6. semmiképp ^^ én 2. vagy 5-re szavazok

asd

szerintem lligh-tot nincs értelme 12-ig kihúzni mert nagyobb szinten úgy is kevés lessz és veszel futó lötyit 😄
én spec fegyó-force-fire-re szavazok. lehet hogy csak azért írtam a forcet mert force bowwer vok és a szivemhez nõtt már <#nyes>

jack0101
vajon melyik a jobb a sok közül : (full str grmentben mindegyiknél)
1.Glaive 100, cold 88, lightning 12(futás miatt), fire 100
2.Glaive 100, fire 100 light 80, cold 20 (snow shield miatt)
3.Glaive 100, fire 100, lighning 100
4.Glaive 100, fire 100, cold 100
5.glaive 100, force 100, fire 100
6.glaive 100, fire 100, force 88, lightning 12

nah 30 perc 😊

jack0101
jaja
én 17:50-kor látom rev6-on hogy még 45 perc, 7-kot visszajövök, még nyomát se látom hogy változott volna vlami azóta.

jelenleg 42 perc van kiírva, de amikor épp lejárt volna fél 7-kor hirtelen nõni kezdett -.-"

jack0101
*meddig

jack0101
Valaki tudja meggig lesz inspection?

doxadmin
Az igen. Még a keddi inspi se volt ennyire hosszú 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

gameplusz
Nem router topic!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

okés köszi 😊 ezek szerint már csak 11 perc... 😊

Igen, elvileg fél7kor indulnak serverek.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

rev 6-on a servercapacyti -nél a rejtett kiírásnál az idõ elvileg a szerók megnyitását jelntheti?

sry a dupolásért

lehet, bár nem a goldbot vs wolf bugot kellene kiszedni hanem a goldbotokat...

WuFraZselic
talán mert elbaszták a PW váltó rendszert, és azt hekkelt meg az ember akit akart, kisebb túlzással

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jah az nem lenne rosz... kicsit csúnyán érintett amikor 4 nuktol feküdt a low lv kutymuty...

doxadmin
Pasz. Talán javítják amit elcsesztek, hogy tudjak karit venni 😄 illetve kiszedik a goldbot vs wolf bugot. Esetleg más valami.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

tudna valaki valamit mondani arról hogy miért van most inspi?

WuFraZselic
OFF
Athenson WTS 1.2 bil gold

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Messi6502
Oldalon betudsz lépni akármikor, akár benn van játékban, akár nincs.
Amúgy sima ügy..ha fenn van friendlistben vagy guildben akkor látod ha dc-zik, gyors restart. Ha nincs, akkor pm-elgetsz rá..
És, kitudja mit felejtettem még el 😊
Rev6-nak is van valami online-figyelõje, nem tudom, hogy mûködik.
Lényeg, aki akarja, az végig viszi.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

doxadmin
nem kap semmit, kipróbáltam saját accon. Simán átválthatom bármikor.

jah de gondolom 24/7 online, szal várd ki mikor dc-zik plusz juss fel mielõtt észre venné h nem mûxik pass-a 😄 kb képtelenség hacsak nincs premije

asd

Messi6502
Arra jó az egész, hogy mikor megcsinálod, lepakolod acc-ot és kész..
Utána azzal a karival játszani életveszély..
Hülyeségnek tartom ezt most.
Nem hinném, hogy kapna.

doxadmin
Az a bug hogy elszedték az e-mailt a id + sec pass hármasból. Bár lehet nem bug, hanem direkt csinálták, hogy ne adják vegyék egymás karijait, inkább öljenek pár 1000 siket mindegyikbe.

hmm most nézem vissza tudom így szerezni régi karim... most egy töröké asszem 😄
kap vajon értesítést emailben új jelszóról?

#78975 hja azis igaz õis át tudja váltani újra -.-

asd

Messi6502
Bug? Õszintén, mi abban a bug, hogy megjelenik egy olyan opció amivel megváltoztathatod a pw-t, csak az id+s.a.-val?
Eddig, ha eladtad a karid/vettél egyet, lehetett utána 100% biztonsággal használni, mert kellett a pw jelszócseréhez...már nem..
Most, akkor nyúlod vissza eladott karid amikor akarod illetve õ megint vissza veszi és ez így megy tovább... Aki tudja id+s.a.-t az azt csinál, amit akar.
E-mail cím is kéne, hogy ne lehessen lenyúlni karikat..

doxadmin
De mint hallom ez egy új "bug" és már pár 100as ff karit behúztak ezzel.

hmm jah igaz

asd

Messi6502
Félreérted...#78967-ben írja, van egy olyan opció, hogy elfelejtett id/pw és ott nem kell megadni pw-t, elég csak id+ secret answer.
Ezért mondtam, hogy eléggé sebezhetõ ez így.

hát úgy kell venni karit, h tudj jelszót váltani... ha régi tulaj nemtudja új pw-d akk nemtudja utána megváltoztatni... hiába tudja titkos választ vagy van e-mail verification akármije

vagy már nemértem 😄

asd

doxadmin
az hogy veszek egy karit, az eredeti tulaj tudja az im-m + titkos kérdése és az arra való jelszót. Ha netán túladja, mert miért ne tenné, akkor bárki lepakolhatja a karimat.

Elég csak véletlenül elszólnia magát, és már fel is hackeltek.

de kell hozzá jelszavad is h váltani tudj... ha azt nemtudják akk mi a gond?

asd

doxadmin
Röviden elég az id + titkos jelszó és már lehet is váltani jelszót. tudtommal régebben az e-mailt is meg kellett adni 3. adatként, ami bonyolította, hogyha csak erre a célra készített az ember 1et.

doxadmin
Igen, és ezek után fölmennek a joymax.com/silkroad oldalra ott lap tetején loging, majd " Forgot Your Account ID or Password?" Beírja az id m + sec passom és változtathat jelszót.

Na ez az én gondom. Ez ellen nem lehet mit tenni. Jútubon is egy videó errõl, elején nem értettem, most már kezdem érteni.

Messi6502
Szerintem ez így eléggé sebezhetõ, de mind1, nincs karim már iSRO-n, tehát nem izgat 😄

ui: Egy mákom van,nem tudja senki a secret answerem(még én sem).Nálam ezért vált be ez,mert nem tudnak feltörni secret question/answer útján.

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Na lépésrõl lépésre:
1.joymax.com/portal
2. belépsz
3. jobb felsõ sarokban email vertification,ezt megcsinálod
4. e-mailbe katt ahova jelzi+kapott kódot bemásolni a feljövõ ablakba,majd confirm.
5.manage account
6.account password modification
7.Itt van egy olyan fül az secret question and answer mellett,hogy: E-mail (only the verified e-mails at the subscription are valid)
8.Erre katt
9. Végig menni az utasításokon(hasonló lesz mint a 4-es pont.)
10. ha minden fasza akkor kéri a jelenlegi jelszót,meg az új jelszót 2x.
11. confirm
12. ha minden okés akkor sikerült jelszót váltani😉

doxadmin
Ezt én végképp nem értem. Hiába írom át az e-mailt, illetve újítom meg a jelszót, ha id+sec answerrel módosítható a változtatott jelszó is. E-mail verification is van az accon, de nincs beleszólása ebbe.

Na szóval ha vennék karit, és átváltom a jelszót + az e-mailt, és ha az eredeti tulaj elmondja valakinek az id m + sec passom akkor simán feltörhetnek nyugodt szívvel, nem áll az útjukba semmi. Jól mondom? vagy esetleg valamit kihagytam?

Olyankor ha jól tudom kéri a mail címed, felh. név helyett, és utána jön a titkos kérdés.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;