Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Szóval a 6. verzió grindnél jobb-e a 3. nál.
Lécci segítsetek, elõre is köszönöm ^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Én, ha most kezdenék egy glaivert az heuksal/fire/cold 100 lenne.
Ez a 88-12-es dolog szerintem hülyeség.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
asd
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
asd
én spec fegyó-force-fire-re szavazok. lehet hogy csak azért írtam a forcet mert force bowwer vok és a szivemhez nõtt már <#nyes>#nyes>
1.Glaive 100, cold 88, lightning 12(futás miatt), fire 100
2.Glaive 100, fire 100 light 80, cold 20 (snow shield miatt)
3.Glaive 100, fire 100, lighning 100
4.Glaive 100, fire 100, cold 100
5.glaive 100, force 100, fire 100
6.glaive 100, fire 100, force 88, lightning 12
én 17:50-kor látom rev6-on hogy még 45 perc, 7-kot visszajövök, még nyomát se látom hogy változott volna vlami azóta.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
sry a dupolásért
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Athenson WTS 1.2 bil gold
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amúgy sima ügy..ha fenn van friendlistben vagy guildben akkor látod ha dc-zik, gyors restart. Ha nincs, akkor pm-elgetsz rá..
És, kitudja mit felejtettem még el 😊
Rev6-nak is van valami online-figyelõje, nem tudom, hogy mûködik.
Lényeg, aki akarja, az végig viszi.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
asd
Utána azzal a karival játszani életveszély..
Hülyeségnek tartom ezt most.
Nem hinném, hogy kapna.
kap vajon értesítést emailben új jelszóról?
#78975 hja azis igaz õis át tudja váltani újra -.-
asd
Eddig, ha eladtad a karid/vettél egyet, lehetett utána 100% biztonsággal használni, mert kellett a pw jelszócseréhez...már nem..
Most, akkor nyúlod vissza eladott karid amikor akarod illetve õ megint vissza veszi és ez így megy tovább... Aki tudja id+s.a.-t az azt csinál, amit akar.
E-mail cím is kéne, hogy ne lehessen lenyúlni karikat..
asd
Ezért mondtam, hogy eléggé sebezhetõ ez így.
vagy már nemértem 😄
asd
Elég csak véletlenül elszólnia magát, és már fel is hackeltek.
asd
Na ez az én gondom. Ez ellen nem lehet mit tenni. Jútubon is egy videó errõl, elején nem értettem, most már kezdem érteni.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
1.joymax.com/portal
2. belépsz
3. jobb felsõ sarokban email vertification,ezt megcsinálod
4. e-mailbe katt ahova jelzi+kapott kódot bemásolni a feljövõ ablakba,majd confirm.
5.manage account
6.account password modification
7.Itt van egy olyan fül az secret question and answer mellett,hogy: E-mail (only the verified e-mails at the subscription are valid)
8.Erre katt
9. Végig menni az utasításokon(hasonló lesz mint a 4-es pont.)
10. ha minden fasza akkor kéri a jelenlegi jelszót,meg az új jelszót 2x.
11. confirm
12. ha minden okés akkor sikerült jelszót váltani😉
Na szóval ha vennék karit, és átváltom a jelszót + az e-mailt, és ha az eredeti tulaj elmondja valakinek az id m + sec passom akkor simán feltörhetnek nyugodt szívvel, nem áll az útjukba semmi. Jól mondom? vagy esetleg valamit kihagytam?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ