Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Ja és a vicc az, hogy a 3-4 óra eddigi max. idõ azon a délutánon is érvényes volt, amikor az update jött (akkor ugye azért nem telítõdik meg olyan gyorsan egyik szerver sem). Ebbõl azért már lehetett sejteni, hogy nem olyan "fair" a beléptetõ rendszer és nem szabályos várakozási listáról van szó...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na ja, de érted: adsl-el, 24 óránkénti automata-lebontásnál, azért elég necces a több nap csatlakozás :D

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

de ez a hány nap alatt enged fel ez relatív... szerver függõ, pl aege ott simán megtörténhet 1-2 nap de venusra engem általában 1-2-3 óra és felenged húzósabb napokon 4-5-6 óra MAX ennél több még sosem volt de inkább 1-2 óra. :)

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Atisz
Próbálkozz tovább (elõtte nem árt ha belövöd a silkroad honlapját, onnantól könnyebben csatlakozik - fõleg update után). Érdemes még megnézni a szabad hely mennyiségét a winchesteren, az is gond lehet.

Így hirtelen ennyi.
Ja és készülj fel arra, hogy akár 1 napig sem engedhet be (mint utólag kiderült), illetve egész egyszerûen ledob épp amikor sorra kerülnél. Joynax quality (hogy is szokták mondani? "we know this cannot be enough for you"... hát tényleg nem)

Merhaba.

paypal csinálsz egy ujat és pont :D

csak tájékosztatás céljábol de : a joymax már nem hitelesitett oldal ugyhogy nem ajánlom a z internetes vásárlást erröl az oldlarol simán lenyulhatják akártyádat (elötte hitelsítve volt )
Sziasztok!
Szerettem volna / szeretném kipróbálni a SRO-t de telepítés után ez fogad :

Nem mennek a szerverek vagy ilyenkor mi van?
Köszönöm!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Messi6502
Komoly.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Csõ DS!

Mi történt a forummal? <#nemtudom>
Atisz
Lol, ez komoly? Akkor ekkora szerencsém lett volna közel 1 héten át?
Rohantam lottózni...

Messi6502
15 óra? Az még elenyészõ, ahhoz képest, hogy vannak olyanok akiknek 2 nap kell, hogy belépjenek..
Kitartás :D

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Atisz
Tényleg nem tudom mi van sro-val... eddig 3-4 óra alatt simán be tudott léptetni, most pedig több mint 15 (!) órája "várakozik". Tegnap este 7-kor lõttem be és még most is fut az auto-login. Pedig már pont megszerettem volna a rendszert, mert garantált (eddig legalábbis annak tûnt) a bejutás és nem kell próbálkozni.

Kutyából nem lesz szalonna...

Sziasztok!
A kitlinger familyát szeretném felkutatni esetleg edvan néven is ismert lehet egy Kitlinger Ádám nevezetû egynén aki a Sparta serverne jastik 100 as rougoval hcorE néven. Tõle vettem meg a karakterét de valószínüleg átvágott.

msn:[email protected]

Ha valaki ismeri ennek az embernek a telefonját igazi msn jét lakását akkor az írjon pls itt vagy msn en [email protected]

Elpõre is köszi,

Ja és a LAGG_LOVAGOK guidlban van

Másik karaktere xcorE

Messi6502
Ennyit tudtam, pont amennyit mondtál ^^
Meg van msnje, de lusta vagyok felmenni :D

Doomista: Valakinek ott is kell szerepelnie xD

Doomista
Én is hires voltam azzal a régi glavie karimmal ^^ Hogy miért?

Mert az egyik nap, mikor botirtás volt, szerepeltem a block/ban listben :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

hehe :D

hát netõlem kérdezd :D asse tom enyémmel mivan, nemhogy máséval xD
am asszem tomié (samufeng) most karid, cserélte vagy ilyesmi ^^ de am nemtom te mennyit tudsz :D

asd

Messi6502
Bõven a leghíresebb magyar karakter vagy. ( utánam :P)

Tééényleg mi van a karimmal? Valami infó? :D

:DD

híresnek azért nemmondanám :D normális magyarok azok már úgyis tudják h árulom, külföldinek meg nemadom, nincs kedvem bonyolítgatni h biztonságos legyen fizetés :P

asd

Messi6502
Érdekel, majd kereslek <#alien2>

Egy olyan híres karit szvsz simán elvihetnének, ha globáloznád ?!

30-35ezer ^^
de úgyse lesz ez eladva :) 2 kezemen nemtom megszámolni, hány ember mondta azt h érdekli és majd keres :D

asd

Nem kevés ideig gyakják...
Egy sört adok értük. És csak mert jó kedvem van, legyen Stella Artois.

Más: van nékem egy ROC videjóm

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Sziasztok!!

Van 2 eladó karakterem a Sparta szervere.Egy lvl95 warrior és egy lvl97 bowos.Akit érdekel az vegyen fel msn-re.MSN: [email protected]
Messi6502
Ez tetszett :D

#79035 Mennyit takar az a "kis plusz" ? :)

Szupi lesz pénzem :F

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Hmm, belépés helyett miután sorra kerülnék egybõl ledob. Mi ez, új autologout feature? :)

WuFraZselic
ugyanez, csak Athenson, és hozzá vihetõ üresen egy 100as FF kari, Sun+5 sworddel :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nekem meg gold eladó Mercury-n :D 1.4bill körül... mellé lehet vinni karimat is egy "kis" plusz pénzért :D

asd

Újra megnyitott a régi szar PHPBB, ratyi SRO-s fórum.

http://silkroadonline.hu/forum/

Igen, eléggé elavult, de hát evvan.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MilkesFlakon
Eladó lv 96 os Nuker kari ( 1:5 )
90 ig FF Light/Cold 96 ig Bicheon
Server : Aege
Itt a link a karihoz ( minden infó megvan / nem verifikált stb.)
http://www.rev6.com/player/Aege/xX_skull_Xx.html

Érdeklõdni: [email protected]

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

értem köszike :D

jah néztem kijavították... :)
nemtom mikor volt utoljára rollback, nememlékszem akk mit írtak

asd

Messi6502
Kijavították, vagy ez csak egy tipp?

Hivataloshoz: Nem erre fogták legutoljára is?

hivatalosan:

Database server problem was caused by electrical provision-related problem on the machine.

nemhivatalosan: gondolom mert feltörtek millió karit, mivel pw váltáshoz nemkellett e-mail, ezt javították most

asd

az a ddig tiszta de nem tudja valaki hogy miért is volt a rollback?

Messi6502
1 napért így is egy hetes eventet kaptatok...Ne hogy már ez kevés legyen..

WuFraZselic
én csak az ~1.4 bill goldomat akarom vissza, semmi több :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
Isro szerverei. Ecsro patch meg ecsro oldalán van.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

most õszintén, mit vártál egy napos rollbackért?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Sziasztok! Nem tudom, hogy milyen szerveren játszotok, de én már nagyon unok szinte mindent. Vannak ezek a 30x-os szerók (sj, sw, ...), és már nagyon unom, hogy vagy lagg van, vagy pedig nem lehet fejlõdni rendesen, vagy péz nincs, vagy valami mindíg elrontja a játékélményt. Szval találtam én szervereket, amik csábítóak, de sajnos nem lehet tölteni a patch-et, csak az írja, hogy a clientet szedjem le, és aztán a patch-et. De honnan??????....segtsen valaki, ha tudja....és am milyen szerón játszotok?...thx
Eos szerveren keresek egy jól mûködõ, magyar csapatot ahova beléphetnék. Ha valakinek van ilyen csapara az küldjön nekem egy privát üzenetet!
Event Expension: Sept. 8, 2009 ~ Sept. 15, 2009 (for a Week) (in Slikroad Standard Time)

- 50% Experience Increase
- 50% Droping rate Increase
- 50% Gold amount Increase

Ennyire futja?...ez nem sok.. legalább 100% fölöttit mindenbõl :@

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

gz gaymax!<#boxer>

Doomista
loooooooooooooool...ha velem ilyen történne, akkor most nem ide irnék, hanem elmennék új billentyûzetet venni...meg talán egeret is...de akkor már valami ütésálló félét.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

rev6-on is ezt írták h nemtudják milesz azokkal akik most inspi után nyertek account bounded Sun-t :D

asd

Andr0
lol:D igen azis^^

Armin & Ayu fan

Doomista
És ha valaki vett ennyi millért SOSUN-t, az is visszaállt ?:D

Visszaállították a dolgokat keddi inspi elötti állapotra

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

jack0101
PFF, teknap szerteztem 6 millát és az sincs meg........
Én beperelem a gaymaxosokat ezért<#boxer><#boxer><#boxer>

Eldorado: 64 Force Glaive ^^