82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Saxo17
    Na igen első kör hamar meg is volt, de sztem a 2. kört event végéig se hozzuk össze. Oasis-on kb 4500 / 37360 . Knightok is csak első nap voltak, azóta se látni őket :) Viszont kiskarimmal (86os) leszedtem egy 90es Knighot. Épp a fejemre spawnolt wingeknél és elhúztam. Eltartott vagy 20percig mire leöltem de 7,1m exp-t dobott ami olyan 3%. Ja meg kb annyit dropolt mintha leöltem volna Shaitan-t.
  • Aneko
    Köszönöm szépen a tájékoztatást.A rák egye meg a pofáját a joymaxnak meg a gagyi eventjüknek.Ez van :(
  • gameplusz
    A következő próbálkozás után többet nem látunk téged itt, kicsiricsi.
  • Gubberx
    Ha összegyűlik egy bizonyos mennyiség(nemtudom pontosan mennyi mert már rég nem játszom) akkor mindenki kap 1 órás xp/sb buffot.
  • Aneko
    Ámbörök könyörgöm mondja már meg valaki mi a rákos tályog nyavaja az a hópihés számláló a jobb felső sarok környékén!!??Az információt előre is nagy-nagy tisztelettel köszönöm.
    Halálkomoly :)
  • Cat 02 #79754
    Néha van olyan h le kell szedni teljesen új klienst. Ha bejött a Hotan fortress már akkor most is.
  • Holdpro
    nekem az 1.222 verzió van
    nem frissíti fel az 1.225-verzióra azt írja töltsem le, ez komoly ?
  • Logikok
    Rosszul tagoltad Apor úr isten!
  • Holborn
    köszi a segítségeket :)
  • vénfarok
    lol kb 2 perce dcztem, most meg nem jön be a joymax oldala, loaderrel c9-es hibát kapok, launcher se jön be
    wtf is going on?
  • Holborn
    és ezt hogy tudom beállítani hogy mondjuk a .29-en loginoljon mindig és ne random válassza ki...?
  • Messi6502
    Neve a srácnak? :)
  • miga
    Következő megoldásra váró talány: Mi az az Apor (ki)?
    Destyni: rev6.com
  • Destyni
    Sziasztok srácok.
    Megnézném mi a pálya, szal mi ez a 29 es login szerver és hol tudom beállítani hátha hamarabb feljutnék?:)
    thx
  • Messi6502
    Úristen Apor :D

#79739: utoljára mikor erről olvastam, a 29es volt a "nyerő"..
    Mmint a login szerverre.
  • miga
    Gondolom a DNS server-re gondolt...
    Amúgy ha jól tudom, akkor a 29-es a nyerő szám.
  • Logikok
    Ezt hogy érted ,hogy .30-on akárhogy gondolkodtam nem tudtam rájönni 30-án vagy ,hogy gondoltad?
  • vénfarok
    még mindig a .30-on lehet a legkönnyebben bejutni?
  • Holborn
    életem első sosun droppja, még jó is rám itt... :D
    kár hogy a kiskarinak dobta, de legalább ezen is túl vagyok
  • iLoveSmileyz
    Btw Logikok-nak igaza van h nem igazán használom a forumot, max olvasom.
    Ebböl kifolyolag nem tudom h mi h megy erre fele pontosan.

• Maala
    Btw, miért nem kéred meg G+t, hogy rakja be banner alá?
  • Maala
    LVL 99, lol. :D
  • iLoveSmileyz
    Igy is történt 5 honap után beirtam egyszer =)

Ez nem egyéni vélemény ez tény szoval nem fogok privizni rád ha nem sértödsz meg.
  • Logikok
    Jó akkor másképp mondom: Ez ha jól tudom egy fórum és nem egy hirdető tábla.Jó oké egyszer be írok jól van elakarod adni jó megértem de nem veszed észre hogy itt mindig mindenki ugyan az ha eddig nem akart rád írni senki hogy megveszi a karit minek erőlteted úgy se fogják..(egyéni vélemény.Ha van egyéb hozzáfűznivalód privibe mellékeld.)
  • iLoveSmileyz
    Te szóltál be...ha nem érdekel már bocs de szard le...nem kell a comment...meg olvasni tudni kell 5 honapja nem irtam be kb...szóval ha vkit láttál nem engem. Nem dicsekvés képpen irogatom oda ha meg folyik a nyálad egyéni szoc probléma. Az meg h nem szólók hozzá a sok okossághoz ami itt néha elhangzik az én dolgom...ha lesz vmi ugyis beirom. Gondolkozz mielött beszólsz vkinek azt nem lesz belöle ez...

• gameplusz
    Felesleges itt személyeskedni. Inkább máshol, köszi...
  • Logikok
    A láma nekem szól? Omg volt nekem is egy 99es x-bowosom és akkor most én is verjem a nyálam te low de más se látok már 2 hónapja hogy eladó mit tudom én milyen x-bowos (nem is érdekel) de a témához sose láttalak szólni úgy hogy csak be fognám a helyedbe!!
  • Holborn
    igen ezt aláírom de neki(k) az autologinnal volt bajuk pedig szentem jobb az az embernek ha nyom egy entert, mint ha 1-2-3 akár 10 orán keresztül veri az entert... mert szerintem az kicsit idegesítő lenne én pl 10 perc után abba is hagynám nem ér annyit, am meg premi és pont, akk nincs baj a loginrendszerrel..
  • iLoveSmileyz
    4honapig nem játszottam te láma. 1.5 honapja vagyok megint kb. Felvittem a karit 100ra. Az ilyen idiotákat meg rühellem...Szóval akit érdekel nyugodtan irjon.
  • doxadmin
    Ezen jót röhögtem
  • Logikok
    Hallod te tudsz mást is írni azon kívül hogy eladó a karid ami lassan már vagy egy éve árulsz?
  • iLoveSmileyz
    Elado LvL 100 Xbow/Cleric karakter Pluto Serveren Név: Daidalos. +35k sp
    Képek a karakterröl: http://rapidshare.com/files/317202561/__j_mappa.rar.html

Storage: Elementek, tabik, stone-ok, LvL 95 kutya, 500m gold, másik xbow 98as 4 immortal-lal.

Kérdéseket ide irhattok: [email protected]
  • WorldTorrent
    En Mars-on probalnak jatszani :D
  • ceb1t
    Fire vagy lightos S/S nuker? olyan írjon akinek mind a 2vel volt tapasztalata, meg vélemény pvpben általánosan mit láttok h melyik a jobb?...
  • Saxo17
    Nem mind1 hogy melyik szerverről van szó. Egy előttem szólónak tényleg igaza volt abban hogy Titan-ra szinte bármikor 1 órán belül be lehet jutni. Viszont mivel én 3,5 éve Oasis-on játszom, és ugye az az első 5 szerver egyike, na oda valóban sokszor nem elég a 8-10-14óra login sem.
  • Doomista
    Silkroad Online...
  • szeki87
    mi haldokol ??
  • Cat 02 #79719

Szép lassan haldokol ?