Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha 1edül akarsz ölni akkor full int.
ha partyban szeretnél játszani akkor sztem elég a 2:1 hibrid int
>:C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy rányomtam topic szabályzatra és az oldal aljáig ment le de a menük fent maradtak =DD aláz! Legjobb mikor gépem rotál és ilyeneket csinál néha =D
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nomak: Igen léci linkeld be mert elegem van a kérdõjelbõl!! ^^
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Logikátlan sötét ember vagy, nem vagy képes másoknak segíteni semmiben, nem vagy képes olyan dolgokat belinkelni MÁSHONNAN ami esetleg vicces, vagy alapjáraton érdekes. Amúgy meg akkor senki se használjon youtubeot, senki se menjen más fórumra csak ide, senki se használja googlet és még lehetne sorolni. Mindenkinek csak ezt az sro-val kapcsolatos oldalt szabad nézegetnie, és így mindenki informáltabb lesz ÁLTALAD mint volt. Gondolom te is olyan büszke ember vagy, hogy belekötök az élõ fába is amikor nincs is mibe belekötni =)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
aki hülye az hülye ez van nem kell foglalkozni (mindenki döntse el mire(kire?😛) értettem)
Ha az utolsó 2 kommentenben nem volt semmi igazság akkor megértem ha kiakad rám, de amíg egy ilyen élõlénye beleköt folyamatosan az emberek hozzászólásaiba addig jogom van reagálni rá. Ha pedig ez nem így lenne akkor most vagyok itt utoljára lolz. Mert nem sok kedvem van olyan helyre járni ahol 1, eltürik az ilyeneket 2, nem "védhetem" meg magam. Nem az elsõ ilyen stílusú komment kapcsolódik a kedves fórumharcoshoz.
És szerintem a provokatív hozzászólások sem igazán tartoznak a szabályzat elnézhetõ pontjai közé és van egy olyan érzésem, ha visszanézne az ember pár kommentet nem a normális szövegeket találná meg azok között amik az õ nevéhez füzõdnek.
Mindegy, majd game+ eldönti mi lesz, bár szerintem kommenteket töröl és beírja hogy no flame, aztán eltellik 2 hét és szimpatikus barátom megint itt lesz és valakinek a mondandójába beleköt aminek a másik 30 emberrel semmi problémája nincs/nem volt.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Hamár ilyen szépen informálod a népet, az egész oldalt cakkról-pakkra fordítsd már le, és linkeld be. Ne végezz félmunkát.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most néztem hogy glavie új skillnél nem tudom mi a neve a 76os az 20 sec dull.. szép :o
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
OFF: Avi
Most néztem meg PB 301-302-t, fél óra, és lejön Heroes 201 is, oszt megyek TSre is. ^^
Szaros Heroes, 700MBs változatok vannak csak. :-s
off: nézem
inv grt, bottal qva nehéz lehet, gondolom minden magyag rüheel ...
botforum.co.cc :p
botforum.co.cc :p
OFF:
Hõsök uj részét látta már valaki????? (GYK: 2. évad 1. epizod)
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
respect to the man in the ice cream van
Ha jól tudom, ennek semmi hatása nincs ha rod-ot használok, de amúgy pl. karddal mi lenne a hatása? egyszerûen hozzáadódik a fegyó critical-jához?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Megvan a 83as nuke... o.O Hybrid intként szintszörny belehal... SSek d.u.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com