Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
hát sztem:
ha 1edül akarsz ölni akkor full int.
ha partyban szeretnél játszani akkor sztem elég a 2:1 hibrid int

>:C

Morphin
kérdés: clericnek milyen build kéne? full int??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

1/3 oldal off 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Nem foglalkozom csak felbosszantott tegnap a hülyeségével 😊

Amúgy rányomtam topic szabályzatra és az oldal aljáig ment le de a menük fent maradtak =DD aláz! Legjobb mikor gépem rotál és ilyeneket csinál néha =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

dragon11
Nomak nefoglalkozz már azzal a Curbu-val ..^^már énis unom...^^szvsz hagyd rá aki ilyen balfasz...

Lord Nomak
Ment a szöveg, remélem mindent sikerült benne normálisan leírnom hogy merre mi miért ^^ Sok sikert

gameplusz
Nyugodtan küldheted...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Csak a szöveget tudom bemásolni, ezért tanácsoltam inkább, hogy game+ megkapja aztán majd linkeli hasznos cuccokhoz. De ha ma nem téved fel estig akkor beírom majd =)

Zaylka
Nekem egyikõtökkel sincs semmi bajom csak azt magyarázd meg nekem, honnan veszed hogy "elégedett pofákkal" irja ide le a dolgokat...

Nomak: Igen léci linkeld be mert elegem van a kérdõjelbõl!! ^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Ja amúgy 2 hete találtam teljes leírást kérdõjeles dc megszüntetésére ismét MÁS FÓRUMról, vagyis hát.. Nagy részében bejött az embereknek, majd ha kell akkor beírom vagy game+ megkapja és berakja topicba. Bár ez nem saját gondolat megint, így lehet felesleges lenne kirakni majd mások megkeresik ha akarják.

Lord Nomak
Ez egy fórum, információkat osztanak meg egymásal az emberek, tehát nem értem mire ilyen nagy az arcod. Az meg hogy botot használtam és akkor ? Most akkor mi lesz ? huha.. Amúgy meg senkinél se tudom jobban a buildeket meg skilleket csak mivel volt már 4 fajta buildom BOT MIATT és más fórumokra is járok így igen, képben vagyok mi micsoda. Most akkor ha informált vagyok a dolgokról akkor kussolnom kéne, végülis van benne logika. Neked olyan dolgokkal van problémád aminek semmi értelme ezt kellene észrevenned. Meg azt, hogy belinkelek egy videót és akkor mekkora egy botter patkány vagyok =DD Eszed az van, csak nem sok.. =) Amúgy meg igen elégedett vagyok azzal amit sro-ban csináltam és azzal amiket tudok MÁS FÓRUMOKRÓL IS AKÁR. Mert még mindig elõrébb járok ezek miatt a dolgok miatt mint te, neked is visszakellene olvasnod a kommenteket hogy hány értékes volt azok közül ami másokat érdekelt, másoknak segített, másoknak tetszett. Igaz amiket én írok több helyrõl származnak mint tanács, vagy csak érdekes információ, de még mindig ez a lényeg, hogy ha tudok valamit segíteni azzal amit mondok azzal AMIT MÁSHONNAN TUDOK akkor segítek és ez a lényeg. =)
Logikátlan sötét ember vagy, nem vagy képes másoknak segíteni semmiben, nem vagy képes olyan dolgokat belinkelni MÁSHONNAN ami esetleg vicces, vagy alapjáraton érdekes. Amúgy meg akkor senki se használjon youtubeot, senki se menjen más fórumra csak ide, senki se használja googlet és még lehetne sorolni. Mindenkinek csak ezt az sro-val kapcsolatos oldalt szabad nézegetnie, és így mindenki informáltabb lesz ÁLTALAD mint volt. Gondolom te is olyan büszke ember vagy, hogy belekötök az élõ fába is amikor nincs is mibe belekötni =)

Maala
Sztem ha neked is lenne egy 83as nem-botolt karid, mint DSnek, tudnád, hogy õ Nomaknál sokkal elégedettebb arccal közli az infókat. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ha kellene valakinek rudolph, 25öt árulnak 8 milláért trades és potis közt kb félúton...

Tessék Nomakról lepattanni mert harapok 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

áh belémkötött de visszakötök mert faszacsávó vok fíling 😞
aki hülye az hülye ez van nem kell foglalkozni (mindenki döntse el mire(kire?😛) értettem)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Szerinted engem zavarna ha gémplusz mérges lenne ? Kicsit sem =)
Ha az utolsó 2 kommentenben nem volt semmi igazság akkor megértem ha kiakad rám, de amíg egy ilyen élõlénye beleköt folyamatosan az emberek hozzászólásaiba addig jogom van reagálni rá. Ha pedig ez nem így lenne akkor most vagyok itt utoljára lolz. Mert nem sok kedvem van olyan helyre járni ahol 1, eltürik az ilyeneket 2, nem "védhetem" meg magam. Nem az elsõ ilyen stílusú komment kapcsolódik a kedves fórumharcoshoz.
És szerintem a provokatív hozzászólások sem igazán tartoznak a szabályzat elnézhetõ pontjai közé és van egy olyan érzésem, ha visszanézne az ember pár kommentet nem a normális szövegeket találná meg azok között amik az õ nevéhez füzõdnek.

Mindegy, majd game+ eldönti mi lesz, bár szerintem kommenteket töröl és beírja hogy no flame, aztán eltellik 2 hét és szimpatikus barátom megint itt lesz és valakinek a mondandójába beleköt aminek a másik 30 emberrel semmi problémája nincs/nem volt.

yesss
asszem srácok vagy offtopicba folytassátok vagy hagyátok abba mert game+ csak egyszer jön ki a sodrából és egy életre vége lesz az egymás szapulásának asziszem😄

Lord Nomak
Bár az is lehet, hogy szimplán nem tudod elviselni ha valaki olyat kommentezik amit te nem és ezért megsérül a te lelkivilágod.. Amiért persze bele kell kötni mindenbe.

Lord Nomak
Volt valahol arra utalás, hogy válaszolj arra amiket kommentezek ? Már régebben is megkértelek rá, hogy az én kommenteimre ne válaszolj mivel unom a fogyatékos megjegyzéseidet. Azt meg fõként nem veszed észre, hogy senkinek se tetszik az amiket írsz az esetek döntõ részében. Amúgy sincs sok közöd hozzá, honnan szerzem az esetleges információkat, vagy képeket esetleg videókat és mennyit linkelek be azokból. Szóval még mindig nem értem miért nem fogod be a pofádat és akkor szépen mondtam még.

Super Saiyan
Super Saiyan <--- Owned

Morphin
off hegyek...amúgy azt irta h: hova NE

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Super Saiyan
szerintem a WC-be a leglogikusabb 😄

dragon11
Szerintem ne sértegesd.....mert veszekedés lesz aminek game+ nemörül..😄

És most hova ne szarjak ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Úgy látszik hivatásodnak érzed, hogy mindent átmásolj-lekoppints arról a bizonyos oldalról.
Hamár ilyen szépen informálod a népet, az egész oldalt cakkról-pakkra fordítsd már le, és linkeld be. Ne végezz félmunkát.

gameplusz
Azt hiszem, igen.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
nem lessz még elég az offbol? ^^

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lord Nomak
Jah van benne valami, de amikor crt13+ glavivel vagy bowal neked ront valaki kitörölheted a crt csökkentéseddel =D Amúgy tényleg szép ha crt100 van rajta.

Most néztem hogy glavie új skillnél nem tudom mi a neve a 76os az 20 sec dull.. szép :o

KapuBen
belinkelnéd azt a vidit?😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Maala
off: mind1, nézzük. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

off: hát jah, de 50 perces

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
az elsõ Széchenyi? mmint a legnagyobb magyar az Alexanderon?

OFF: Avi
Most néztem meg PB 301-302-t, fél óra, és lejön Heroes 201 is, oszt megyek TSre is. ^^
Szaros Heroes, 700MBs változatok vannak csak. :-s

láthatatlansággal nincs gáz 😛
off: nézem

inv grt, bottal qva nehéz lehet, gondolom minden magyag rüheel ...

jah, c23 as daggerhez kell ám a critnövelõ, meg a 350 % os skillhez ...

yeah,alexanderona2.iklegnagyobb_magyar_vagyok_xP

botforum.co.cc :p

lol,mekkoramárxD

botforum.co.cc :p

IfjuSkywalker
EUs karik lényege vagy elöbb ölsz, vagy meghalsz. Ezalol kivétel tán a warrior, ha épp nincs cooldown alatt az iron meg a mana skin, mert akkor nagy a védelme, meg a warlock, ha ügyesen játszik és ugy megfingatja az ellenfelét,h mozdulni se tudjon😊

OFF:
Hõsök uj részét látta már valaki????? (GYK: 2. évad 1. epizod)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Critical érték a penetration kövektõl származik, és fegyverre nem lehet rátenni. Critical érték pajzson annyit jelent, hogy csökkenti az esélyét annak, hogy az ellenfél rádcritezik.

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

cement
nem, minél magasabb a critical értéke a pajzson, annál kevesebb az esélye hogy az ellenség akivel harcolsz, critical-t üssön rád. asszem

respect to the man in the ice cream van

Van a pajzsomon egy kék plusz nevezetesen "critical 9".
Ha jól tudom, ennek semmi hatása nincs ha rod-ot használok, de amúgy pl. karddal mi lenne a hatása? egyszerûen hozzáadódik a fegyó critical-jához?
Atisz
Saját magát buktatta le a hülye 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol ez teljesen így van 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Teljesen random. Elmondható hogy a 4 vagy több kékkel rendelkezõ cuccok nagyrészt adnak köveket. A kõ amit kpasz abszolót nem függ a tárgyon lévõ kékektõl.

Ami nagy hátránya a roguenak a wizarddal szemben hogy nincs semmilyen multi-attackja, pld. npc-thiefek gyors leszedésére ideális a wizzy fõleg ha egy warrior rárakja az aggro elnyelõ buffját^^
yesss
köszi majd kihúzom ha elérek addig😄

Zaylka
Arról beszélünk, hogy pvpztem 71.es crosbowossal, lehet hogy megéreztem mikor 1 skillje után maradt kb 500 hpm, csak az a baj, hogy az õ 5k hpja is megérezte azt a 14k critet amit bekapott. Szal fogalmazzunk úgy, hogy addig erõs az eus mig nem lõnek vissza! ^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

cement
hm

respect to the man in the ice cream van

húú gyerekek... itt gond lesz. A nyúker már megint marha erõs 😄
Megvan a 83as nuke... o.O Hybrid intként szintszörny belehal... SSek d.u.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lol ez nagyon kemény 😄