Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
avagy a GM-ek már a spájzban vannak xD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
na szal mindenki isteníti az EUs varázslót , mert ,h jó nagyot lõ , meg suttyomba odamegy lát(h)at(at)lanban és hátbakúrja még a legpureSTReset is . És a Zerkrõl akkor még nem is beszéltem .
Nade itt az EUs Crossbowos <#hawaii>#hawaii> aki szintén távolsági , szintén tudja az egy gyûrû erejét <#heureka>#heureka> és ha jól tudom még futóskillje is van .... és még Criticalja !!! ééééss még kurvasok HPja ,mert ugyebár full STRes ..... és persze LightArmourja ami azért nem rossz .
Na szóval akkor miröl is beszélünk ?
X-bow Apollo
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Kavicsos dologhoz: Eleinte nekem is bejött ez a módszer csak önzõ vagyok és nem sok mindenkivel osztottam meg, azonban ma már rengetegszer elõfordul, hogy kiirja hogy 5 hely kell, mégis helycsinálás után csak elementet ad. És nem, nem 5-öt!<#beka3>#beka3>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
1. Inspi volt vagy mi? merthogy 0ás gappal olyan sok sp-m maradt hogy nem tudom hova tenni😄
2. láttam egy cleric skill(legalábbis annak tünt skinje alapján) a lényeg hogy úgy néz ki hogy a mobot bezárja egy tojásalakú akármibe és kurva sokat sebez megtudná mondani melyik skill az??😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Egyébként amikor azt írja ki hogy needed slot: 7 (vagy akár 8) akkor utána érhetnek meglepetések. Nem egyszer ugyanis ilyenkor is csupán 1 követ adott csak...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ui: Ezt az üzenetet jól átgondoltam, nincs benne obszcén kifejezés, nem közöltem megtévesztésre alkalmas adatot, nem követtem el törvénytelenséget és igenis nem érdektelen, mert új a logom!<#nezze>#nezze>
# Tilos durva, vulgáris, obszcén, mások szidalmazása, vagy személyiségi jogait sértõ üzenetet írni!
# Tilos pontatlan, valótlan, mások megtévesztésére alkalmas adatot közölni. Ha úgy gondolod, hogy a téma olvasói számára érdekes anyaggal van dolgod, akkor mindig jelöld meg, hogy az anyag tartalma és hitelessége megkérdõjelezhetõ!
# Tilos bármilyen törvénybe ütközõ tevékenységet folytatni! Többek között: illegáls tartalmak kiszolgálása és informálása...
# Továbbá senki sem kíváncsi a sok érdektelen üzenetre. Ha semmi komoly mondandód nincs, illetve a fentiekkel nem értesz egyet, akkor használd az Offtopicot! (benne van a nevében, OFF 😊)
de nyugottan beírhatod h új a logom, nem kell köntörfalazni
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Csak guild mester idézheti, sacc/kb 5 percig tart, de nem tudom pontosan; én speciel még sohasem néztem.
lvl 3as guild 1, aza egyet idézhet
lvl 4es guild 3at
lvl 5ös guild 5öt
union leader lvl 5ös klán pedig 10et.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ha van motyóm eladásra, és nem nagyon drágán eladható, akkor végigpróbálom mindet, néha bejön.
Egy cucc mindíg egyféle dolgot fog dobni, úgyhogy fölösleges sokszor nyomogatni, változni nem fog.
Hogy a gép mi alapján dönti el hogy lesz e stone vagy nem...? Rák tudja.😊
Amikor d.r.-val(destroyer rondo) cuccot elementekre szedsz, mindenképpen kapsz 4 elementet. Ha mákod van kaphatsz mellé stone-t vagy stone-okat is. A trükk az hogy ha az inventorydban max 3 helyed van szabad, akkor anélkül hogy maga cuccod szét lenne szedve, kapsz egy rendszerüzit, hogy minimum 4 hely kell a d.s.-ezéshez. DE ha a rendszer azt írja hogy 5 vagy 6 hely kell, akkor bizton számíthatsz a 4 element mellé kavicsokra is. Nincs más teendõd mint helyet csinálni, és rányomni mégegyx a fuse-ra.
Kék cuccoknál magasabb az esély, npc motyóknál 0.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Íme:
Destroy rondo – 100%stones
This is a guide to get at 100% a stone from destroying items using destroy rondo !
First of all, we know that we get atleast 4 elements from the item destroyed, two same degree, and two lower degree ! So you will need to make your inventory full, dont leave more than 3 slots free !
Here are the steps to follow :
1 Be sure to dont have more than 3 slots free in your inventory !
2 Open your alchimy window, put the rondo and the item, press fuse all, you will get a message in the system chat : "needed slot 6" for example, which mean you can get max 4 elements and 2 stones from the item, now close the alchimy window !
3Now make as much as needed free slots ( drop or put them on ur pet ..)
4 Try again
Follow this guide only if the required slots are higher than 4!
There are items that need only 4 free slots, which mean 4 slots for elements, they wont give you any stone !
Blue'd stuff need more slots = more stones.
Npc stuff requiers 4 slots only so to dont use !
You are sure to get a stone if the needed slots are 6 or higher, for 5 there is a small chance to dont earn any
Nna? Egyszerû de nagyszerû mi?
ps. du. lvl 83, jönnek majd a shotok az új nyúkról 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha nem lerágott csont akkor nyomom a linket...
Nekem újdonság volt, de ez nem csoda az öregekhez képest.
78: 38,840 (gap 7)
79: 64,464 (gap 8)
80: 142,216 (gap 9)
Szóval, ha becsülettel megcsinálod a 80-at, akkor nem lesz gáz vele 😊
Kellene nekem még 80 as szinten 160k sp,de nagyon lassan jön,még 9 es farban is.
Ha vissza halok két szintet jobban jön az sp? talán nagyobbak lennének a szörnyek!
De akkor ha visszahalok 78 ra akkor 7 es farm lenne megint,visszakéne azt is nyomni megint 9 es re ugye?
De akkor erõsebbek lennének nekem.
Tudoma multkor kérdeztem már ezt ,de senki nem írt rá😊
Megérné ez nekem?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
You 2007-09-23 20:27:44
So, this is an official statement from tpl.com that you coorperate with joymax, right?
TPL009 2007-09-23 20:28:0
you are very right😄
Amúgy az egész log kb másfél vagy két oldal, mókás a szöveg de mivel túl sok így nem írom 😊
ilyenek vannak
Például ilyen nevek vannak, hogy :
-Hasdf
-GKFGF
-Ftyyhg
-Bhjkl
Mind bléder ugyan olyan cuccban.Szóval elég könnyû észrevenni.Ha nemhiszed járj utána ... 😛
+ legtöbb kaszt tele van passzív buffal (roguenak pl qva sok van)