Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Hogy GM legyen és bannoljon mindenkit plusz korlátlanul dobálja magának a sun cuccokat x)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GamerAdams007
Ingyenes a játék, akkor minek neked privát szerver?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

dragon11
Oks,köszi😊

nincs

add nekem a felét xD

dragon11
Tudom hülye kérdés,de megkérdem:
Van magyar private server vagy mi ?:S

pl teleport, + átmehetsz 3 helyen is

WazheadBoci
Hello!

Nem tudjátok hogy lehet Kínából átutazni Európába? 😄 Ha lehet egyátalán ? 😄
Mert láttam kínaiakat Európában és fordítva

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Lord Nomak
Sose bánd, ez már nem vész el, max ha törlöd 😊 Most meg már ráér megcsinálni, ha valakinek kell úgy is megtalálja és egyszerû kiszúrni mert nincs közel s távol hasonló terjedelmû komment 😄

gameplusz
Hát, egy darabig el fog tartani, amíg valahogy megoldom, és most sajna eléggé be vagyok táblázva :/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Mivel game+ várhatólag nem készül el rövid idõn bellül a dc leírással így bemásolom ide, de közölném már most, ha valamit elbaxtok a gépen közöm nincs hozzá, én csak tippeket adok nem pedig parancsokat. Még két dolog, az egyik hogy köszönet érte Sulfurionak sm fórumról a másik hogy remélem sehol nem írtem el mert nincs már VIP-em ide így nem tudok javítani =D

1)

Elsõ körben takarítsuk le a gépünket mindenféle kártékony dolgot távolítsunk el. Töredezettségmentesítés, vírus, dataminer írtás, bak fájlok kiszedése és hasonló dolgok. CCleaner az egyik lehetõség bár én System Mechanic 5, Zone Alarm Security és Ad-Aware programokat használok, mindig megoldják a problémámat.
Tehát elsõ körben takarítás, majd a registry javítása, erre is lehet találni ingyenes, fizetõs programokat. Ajánlanám azért a System Mechanic beszerzését mivel mindent tartalmaz amire szükség lehet.

2)

Mivel SRO DirectX 9.0c kompatibilis fõként ezért nem árt beszerezni. Plusz mellé DirectX SDK és DirectX Redist programokat. Ezeket meglehet találni Windows update honlapon. De persze belinkelem hogy egyszerûbb legyen ( 2007 Augusztusi updatelt DX9 )

DirectX9.0c runtime
DirectX SDK ( Igen, nagy fájl, de szükséges azért.. )
DirectX Redist

3)

Updateld a videokártyád, álltalában ez okozza a legtöbb gondot mindenkinél.

ATI tulajdonosoknak ( Catalystet is töltsétek le mellé )
NVidia tulajdonosoknak ( Akinek problémája van valamelyik driverrel ajánlott a Bétákat is kipróbálni )

Ha ezeket a beállításokat végigzongoráztad elvileg meg kell hogy szünjön a szeretett kérdõjeles probléma ablak feltûnése ami persze VGA driver problémák miatt lehet fõleg.

4)

A nagyobb problémák közé sorolható az egyik átalános amatõr feleszerelés probléma. Sokak szerint elég egy olcsó vagy bármilyen gyengébb kategóriába tartozó hûtés a gépeknek. Hát ez nem így van szeretném közölni. Tehát tessék beszerezni egy jó proci hûtõt és VGA hûtés sem árt, kevés ( relatív kevés.. ) pénz megoldhatja sok gondunkat. VGA kártyák álltalában városban mászkálás alatt szoktak túlpörögni stallok és karakterek miatt. Ezt lehet küszöbölni egy izmos, jól hütõtt kártyával és procival, de elég egy közepes osztályba tartozó VGA és proci is viszont jó hûtéssel. Tehát erre tessék odafigyelni.

CoreTemp nevû program letölthetõ, ez kijelzi a VGA és CPU adatokat is.

5)

Lehet különbözõ tweak programokat leszedni netrõl, ezt tanácsolja is Sulfurio az eredeti szövegben, de én ebbe nem bonyolodnék bele, akinek van kellõ tapasztalata gépek terén úgy is talál egyett és beállítja, akinek meg nincs az meg csak megölné a gépét vele. Ez egyénre szabott tehát nem idõznék itt sokat.

6)

Van amikor RAM probléma miatt hal meg SRO vagy a gép, ezt is lehet ellenõrizni egyszerûen. MemTest nevû honlapon megtaláljátok ami kell ezzel kapcsolatban. Miután leszedtétek a programot, kell egy cd amire kiírjátok, után az marad a gépben, restartolni kell a gépet. Persze CD-rõl kell elsõdlegesen bootolnia a gépnek csak úgy fogja beolvasni a programot. 10 tesztet automatán végigcsinál utána ha valamilyen piros vonal látható esetlegesen akkor RAM csere és a régi mehet a kukába. Ha készen van mind a 10 teszt után kezdi az elsõtõl elõrõl, egy ESC megnyomása után megszakítható a dolog.

7)

Updatelni kell az alaplap chipset drivert is ezt nem taglalom miért, mivel annyira kötelezõ mint egy jó tûzfal. Tehát errõl mindig tessék gondoskodni.

8)

Updatelni kell a hangkártya drivert is mert néha az is okozhatja a teljes összeomlást sajnos. Szóval játéknál szedjünk ki minden hangot, majd húzzuk le a hangkártya drivernél is. Tehát.. Start, futtatás, beírni dxdiag és utána enter. A bejövõ ablaknál Audio fül és utána allul található egy DirectX-re vonatkozó hangbeállítás kis csusztató ( mint egérmozgás beállításnál pl.. 😄 ) azt szedjük minimumra aztán ok és restart a gép mindenesetre..

9)

Egy utolsó tipp azért.. Ha totálisan problmával megáldott még így is a szegény gép és sro akkor egy alaplapi BIOS update sem árt.

10)

Van amikor csak reinstallálni kell egy VGA drivert mivel a játék azt hiszi nem kompatibilis vele és problémázik, persze ez nem így van mivel 50 emberbõl 50nél ugyanaz a driver de csak 5 DC-zik kérdõjeles ablakkal folyamatosan..

KapuBen
gameplusz
Gyerekek, ez nem chat, arra ott a privát vagy MSN...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

KapuBen
......(ezt már láttam😛)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
jólehet a grúp híling!!!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Pl wizard melett csak abrdból moving speedet feltoltam 40-re az ad 50% moving speeds rolt azt hello ennyi, többit felesnek tartom ^^

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

yesss
mastery az nem érdekes minden ki van húzva szépn 0 ás gappal😄

mutatok ma megmondjátok hova töltsek fel

KapuBen
plz rakj!!!(lázba vagyok és rombolok amíg nem látom!!!)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Üdv, arra lennék kiváncsi h mennyire befolyásolja pl wizard támadáasát az hogy fejelszti a cleriket vagy bardot, jóval nagyobb támadást tudk ihozni magából, vagy inkább másokat lehet úgymond feltuningolni..??!

KapuBen
jameg a masteryeidrõl is 1-et plz!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Maala
A frászt a bard skillek pl sokkal hasznosabbak amíg powerlvleznek. 😊
Meg egyedüli grindhez is. Hála Joymaxnak és a kamuGGnek...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
nem offerin hanem a 26 os fless😄

van pár kép csak nincs kedvem feltölteni😄

KapuBen
na képet a cuccaidról és az offeringrõl akcíóban plz!(legalább megjön a kedvem a játékhoz😊))

LAMBORGHINI THE BEST CAR

yesss
persze kül nem lenne rám szükség bezzega cleric õ az AtyaÚristen ajátékba😄

Maala
De az EUs kari örüljön, hogy ki tud nyírni 1 giantot egyedül, nem erre van tervezve...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Úgy értem, hogy az eus karik nagyobbat sebeznek alapból, mint kínai társaik. Viszont berziben a videó alapján ugyanaddig tart neki leölnie egy giant-ot, mint egy kínai karinak. Marad kb 1-2 berzi pont.

Maala
heh? miért tartana tovább a Berzerkje az eus karinak, mint a kínaié?

Maala
SP ticketje van.

Ahogy elnéztem az az Axe-s kari sem öli gyorsabban a giant-ot mint a kínai karik. Kb ugyanaddig tart a Berzije.

KapuBen
offering?wowowowowowow

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

yesss
na megvan a skillem de szeretem ezt még heallelni is elfelejtettem😊

ui.: nemtudom mi van de olyan népszerû cleric lettem hogy mikor beléptem már pm be írták hogy akarok e menni partyba😄 10 szintel felettem lévõkhöz mondom persze😄

Használsz vmien tekit? esetleg sp duplazot? vagy mind 2t amennyiben lehetséges?😄DD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

LeonSilver
Szamárkend közelében néhány bot beszaladt a híd alá.... <#vigyor1>

Próbáltak kikeveredni de nemigazán akart sikerülni nekik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

''Továbbá senki sem kíváncsi a sok érdektelen üzenetre. Ha semmi komoly mondandód nincs, illetve a fentiekkel nem értesz egyet, akkor használd az Offtopicot!''

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
ez már szép ^^

>:C

Parancsolj az aktuális állás:

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lol te aljas 😊
Most a Maala van benn vele ha szépen megkérem talán nyom egy shotot 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
lemaradt a 666.666ról xD

Atisz
A cleric-nek van a játékban a legjobb páncélzata: passzív bónusz, különbözõ aktív buffok, és a 45 sec-es vészpajzs. Az a szintenkénti 1 str csak a heal-t és a dmg-t redukálja...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csak full int!!!!

A heal mértéke függ a mag dmg-tõl...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
amugy hogy álasz sp ügyben? ^^

>:C

jah, ti már háj lvl ek vagytok és nem szörnyet öltök xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nyugi van emberek 😄 itt mindig nagy az idegesség csak nem tudni minek? CSak egy játék aki botol botol aki nem nem Minek folyton belekötni másikba nem teccik valami akkor ird le egyszerüen nem kell ekkora ellenséheskedés tök felesleges csak jön nagy balhé... és mindenki veszekedni kezd egy apro
hülyeségen😊 SZOVAAAL PIHI😄

Azért nem árt ha túlél pár ütést...
Ésszerûen ha eu party ellen nyomulsz a clericet csapod elõször.

akkor is full int 😊
(több int - > nagyobb heal) ugye ott a pajzs neki meg ugye terület heal õt is healeli

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;