Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nem tudjátok hogy lehet Kínából átutazni Európába? 😄 Ha lehet egyátalán ? 😄
Mert láttam kínaiakat Európában és fordítva
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
1)
Elsõ körben takarítsuk le a gépünket mindenféle kártékony dolgot távolítsunk el. Töredezettségmentesítés, vírus, dataminer írtás, bak fájlok kiszedése és hasonló dolgok. CCleaner az egyik lehetõség bár én System Mechanic 5, Zone Alarm Security és Ad-Aware programokat használok, mindig megoldják a problémámat.
Tehát elsõ körben takarítás, majd a registry javítása, erre is lehet találni ingyenes, fizetõs programokat. Ajánlanám azért a System Mechanic beszerzését mivel mindent tartalmaz amire szükség lehet.
2)
Mivel SRO DirectX 9.0c kompatibilis fõként ezért nem árt beszerezni. Plusz mellé DirectX SDK és DirectX Redist programokat. Ezeket meglehet találni Windows update honlapon. De persze belinkelem hogy egyszerûbb legyen ( 2007 Augusztusi updatelt DX9 )
DirectX9.0c runtime
DirectX SDK ( Igen, nagy fájl, de szükséges azért.. )
DirectX Redist
3)
Updateld a videokártyád, álltalában ez okozza a legtöbb gondot mindenkinél.
ATI tulajdonosoknak ( Catalystet is töltsétek le mellé )
NVidia tulajdonosoknak ( Akinek problémája van valamelyik driverrel ajánlott a Bétákat is kipróbálni )
Ha ezeket a beállításokat végigzongoráztad elvileg meg kell hogy szünjön a szeretett kérdõjeles probléma ablak feltûnése ami persze VGA driver problémák miatt lehet fõleg.
4)
A nagyobb problémák közé sorolható az egyik átalános amatõr feleszerelés probléma. Sokak szerint elég egy olcsó vagy bármilyen gyengébb kategóriába tartozó hûtés a gépeknek. Hát ez nem így van szeretném közölni. Tehát tessék beszerezni egy jó proci hûtõt és VGA hûtés sem árt, kevés ( relatív kevés.. ) pénz megoldhatja sok gondunkat. VGA kártyák álltalában városban mászkálás alatt szoktak túlpörögni stallok és karakterek miatt. Ezt lehet küszöbölni egy izmos, jól hütõtt kártyával és procival, de elég egy közepes osztályba tartozó VGA és proci is viszont jó hûtéssel. Tehát erre tessék odafigyelni.
CoreTemp nevû program letölthetõ, ez kijelzi a VGA és CPU adatokat is.
5)
Lehet különbözõ tweak programokat leszedni netrõl, ezt tanácsolja is Sulfurio az eredeti szövegben, de én ebbe nem bonyolodnék bele, akinek van kellõ tapasztalata gépek terén úgy is talál egyett és beállítja, akinek meg nincs az meg csak megölné a gépét vele. Ez egyénre szabott tehát nem idõznék itt sokat.
6)
Van amikor RAM probléma miatt hal meg SRO vagy a gép, ezt is lehet ellenõrizni egyszerûen. MemTest nevû honlapon megtaláljátok ami kell ezzel kapcsolatban. Miután leszedtétek a programot, kell egy cd amire kiírjátok, után az marad a gépben, restartolni kell a gépet. Persze CD-rõl kell elsõdlegesen bootolnia a gépnek csak úgy fogja beolvasni a programot. 10 tesztet automatán végigcsinál utána ha valamilyen piros vonal látható esetlegesen akkor RAM csere és a régi mehet a kukába. Ha készen van mind a 10 teszt után kezdi az elsõtõl elõrõl, egy ESC megnyomása után megszakítható a dolog.
7)
Updatelni kell az alaplap chipset drivert is ezt nem taglalom miért, mivel annyira kötelezõ mint egy jó tûzfal. Tehát errõl mindig tessék gondoskodni.
8)
Updatelni kell a hangkártya drivert is mert néha az is okozhatja a teljes összeomlást sajnos. Szóval játéknál szedjünk ki minden hangot, majd húzzuk le a hangkártya drivernél is. Tehát.. Start, futtatás, beírni dxdiag és utána enter. A bejövõ ablaknál Audio fül és utána allul található egy DirectX-re vonatkozó hangbeállítás kis csusztató ( mint egérmozgás beállításnál pl.. 😄 ) azt szedjük minimumra aztán ok és restart a gép mindenesetre..
9)
Egy utolsó tipp azért.. Ha totálisan problmával megáldott még így is a szegény gép és sro akkor egy alaplapi BIOS update sem árt.
10)
Van amikor csak reinstallálni kell egy VGA drivert mivel a játék azt hiszi nem kompatibilis vele és problémázik, persze ez nem így van mivel 50 emberbõl 50nél ugyanaz a driver de csak 5 DC-zik kérdõjeles ablakkal folyamatosan..
LAMBORGHINI THE BEST CAR
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
LAMBORGHINI THE BEST CAR
mutatok ma megmondjátok hova töltsek fel
Meg egyedüli grindhez is. Hála Joymaxnak és a kamuGGnek...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ui.: nemtudom mi van de olyan népszerû cleric lettem hogy mikor beléptem már pm be írták hogy akarok e menni partyba😄 10 szintel felettem lévõkhöz mondom persze😄
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Próbáltak kikeveredni de nemigazán akart sikerülni nekik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Most a Maala van benn vele ha szépen megkérem talán nyom egy shotot 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A heal mértéke függ a mag dmg-tõl...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hülyeségen😊 SZOVAAAL PIHI😄
Ésszerûen ha eu party ellen nyomulsz a clericet csapod elõször.
(több int - > nagyobb heal) ugye ott a pajzs neki meg ugye terület heal õt is healeli
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ