Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Van két eladó karakterem a Sparta szerverre.Egy lvl95 warrior és egy lvl97 bowos.Akit érdekel és szeretne több mindent megtudni a karikról az vegyen fel msnre. MSN: [email protected]
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

- Mobok 110ig, de több mint felük csak régi mob áttextúrázása: van chakji, punisher, devil bug, karra, niya general, sonar, penon, aduna ladon, spider meg még amit nem láttam.
- Medu sajnos tényleg lv 100, hogy ne dobjon d11-et.
- Minden stone kirakásához csak adott degree element kell, és adott degree byproduct csak azon degree elementjeit adja (ergo 100+os mobok csak d11 elementet adnak)
- Droppolódik STONE (eddig egy lucky és egy parry stone esett, közvetlenül mobból)
- Bejött a POWA elixir, 100% eséllyel +1et emel az A típus és +2õt a B típus. Egy itemre csak egyszer használható.
- Jött d12-ig ható invisible detect poti, de új hp/mp nem.
- Kínai kariknak a mastery limit 330 lett, hallottam pletykákat miszerint JM végig tartani akarja a 3 ág húzhatóságát.
- Minden új cucc és fegyver követelménye lvl 101.
- A 102-es masteryhez is csak 13715 sp kell, úgy látszik kicsit lefékezték a növekedést. 102-es szinthez 1500m xp kell, ez sem nõtt nagyon.
- Új barlang insta jellegû, minden egyes party külön barlangot kap. Egyenlõre az elsõ szintet sikerült végigírtani, ha jól emlékszem 5 junik van benne. Az utolsó teremben szarrá vertek minket a mobok, nagyjából 5x halt be az egész party, pedig elég powák voltunk. A 2-3. szintre egyenlõre nem tudtunk lemenni, lehet magasabb szint kell.
- Új városba 30k a teleport Hotanból és 40k janganból (és vica versa), valamint úgy néz ki bizonyos (szint) követelmény is van hozzá, mert volt aki 90es karival nem tudott átjönni.
Képek:
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Tehát 68.11%on van:
bal alul 6, xp csíkon 81%.
Alexandriába 36k! teleportálni, durva!
Új OK-ozgatós event, medu szintjét levitték 100ra, hogy ne dobjon d11-et.
d11 Blade irtó-szép. d11 Spear nagyon csúnya, szerintem. Seal of Comet bejövetele, ha minden igaz. Új cave ugyebár. Cave mobok nagyon erõsek lettek.
ÉÉÉÉS nem tudom mennyire értettem jól, de mintha esne STONE mobokból! Ezt valaki erõsítse meg..
Ennyi jutott hirtelen eszembe, de van még.
#79119 Nem vagyok in-game. Majd holnap valamikor, esetleg más dob képeket.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Külön örülök mastery emelésnek 😛
😛
Just the reggae,ska,dreadlock!
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Server : Aege
A karin szinte minden van.Farkasa 85 ös.(PW váltó van hozzá)
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html
Érdeklõdni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdekélõdõket.
Mert már fél órája nem enged be
Már kezdek nagyon ideges lenni
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Vagy most is inspi alatt kurtak el valamit?
Ugyan nem találom at17 hozzászólásait aki segített felkerseni azt aki átvágott de az õ által megtalált telefonon beszéltem egy emberrel láthatóan nagyon egyszerû hapek volt és nagyon kedves és teljesne megdöbbent hogy az unokaöccse mit tett... egyenlõre ennyi 😊
scammerek kíméljenek. msn: [email protected] (ez e-mail cím is egyben) További szép napot!
No ebbõl gondolnám hoyg nem szerver függõ. (Bár nyilván vannak tömöttebb szerverek is)
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Próbálkozok még aztán azthiszem uninstall lesz a vége. 😞
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Egy ismerõsöm mondta, hogy régebben a szerver választásnál nem lehetett tovább jutni.Akkor ezek szerint már addig sem megy el?
Mert ami a képen van az rögtön az indítás után fogad nem pedig a szerverek választásánál.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"