Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ezért senki sem tiltakozna... <#vigyor2>

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Sziasztok

Van két eladó karakterem a Sparta szerverre.Egy lvl95 warrior és egy lvl97 bowos.Akit érdekel és szeretne több mindent megtudni a karikról az vegyen fel msnre. MSN: [email protected]
doxadmin
<#vigyor>, lehet 1x azt is megéljük hogy botmentes lesz isro is, bármikor be tudsz jutni elsõre premi nélkül is, és item mallos cuccok stallozhatóak lesznek <#vigyor><#vigyor><#idiota>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

áááááá naggyon nagy <#worship>

draxler12345
Nekem kell egy ilyen *,*

foxpal

hát õõõ igen... sajna én is erre tippeltem, ha szerencsénk van jövõ nyárra meglessz...

THeArrow
karácsony haha jópoén 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

doxadmin
talán jövõ évben, vagy lehet karácsonyra megkapjuk ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

nem tudja valaki hogy isro-ban mikor dobják be a 11D-t köbö? vagyis hát, hogy mikorra tervezik... 😊

Köszi a részletes leírást meg a sok képet 😊

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

ÁÁÁÁÁ nem lesz mastery limit emelés.... ,hogy mondták ezt már mióta...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Notehát:

- Mobok 110ig, de több mint felük csak régi mob áttextúrázása: van chakji, punisher, devil bug, karra, niya general, sonar, penon, aduna ladon, spider meg még amit nem láttam.
- Medu sajnos tényleg lv 100, hogy ne dobjon d11-et.
- Minden stone kirakásához csak adott degree element kell, és adott degree byproduct csak azon degree elementjeit adja (ergo 100+os mobok csak d11 elementet adnak)
- Droppolódik STONE (eddig egy lucky és egy parry stone esett, közvetlenül mobból)
- Bejött a POWA elixir, 100% eséllyel +1et emel az A típus és +2õt a B típus. Egy itemre csak egyszer használható.
- Jött d12-ig ható invisible detect poti, de új hp/mp nem.
- Kínai kariknak a mastery limit 330 lett, hallottam pletykákat miszerint JM végig tartani akarja a 3 ág húzhatóságát.
- Minden új cucc és fegyver követelménye lvl 101.
- A 102-es masteryhez is csak 13715 sp kell, úgy látszik kicsit lefékezték a növekedést. 102-es szinthez 1500m xp kell, ez sem nõtt nagyon.
- Új barlang insta jellegû, minden egyes party külön barlangot kap. Egyenlõre az elsõ szintet sikerült végigírtani, ha jól emlékszem 5 junik van benne. Az utolsó teremben szarrá vertek minket a mobok, nagyjából 5x halt be az egész party, pedig elég powák voltunk. A 2-3. szintre egyenlõre nem tudtunk lemenni, lehet magasabb szint kell.
- Új városba 30k a teleport Hotanból és 40k janganból (és vica versa), valamint úgy néz ki bizonyos (szint) követelmény is van hozzá, mert volt aki 90es karival nem tudott átjönni.

Képek:

Messi6502
Jobb, mint ha maradt volna 300.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

THeArrow
bõven kevés lol

gameplusz
Viktorka végre büntethetõ korú lett! Ezúton is gratulálunk neki, HBD! 😉 Aztán csak óvatosan az ivással!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Messi6502
330, viszont a max szint 105, tehát ezt szerintem 110re tervezték.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

WuFraZselic
athenson wts 1.1 bil gold nádzson gyorsba 😄 -> occsón 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
ch mastery mennyi lett?

Messi6502
A normál % van kiírva felette, alul meg a % második számjegye illetve az elsõ tizedes jegyet írja. Ha jobban megnézed ott látod, hogy bal oldalt a % elsõ számjegye szerepel.
Tehát 68.11%on van:
bal alul 6, xp csíkon 81%.

Messi6502
Nincsenek...
Alexandriába 36k! teleportálni, durva!
Új OK-ozgatós event, medu szintjét levitték 100ra, hogy ne dobjon d11-et.
d11 Blade irtó-szép. d11 Spear nagyon csúnya, szerintem. Seal of Comet bejövetele, ha minden igaz. Új cave ugyebár. Cave mobok nagyon erõsek lettek.
ÉÉÉÉS nem tudom mennyire értettem jól, de mintha esne STONE mobokból! Ezt valaki erõsítse meg..
Ennyi jutott hirtelen eszembe, de van még.

#79119 Nem vagyok in-game. Majd holnap valamikor, esetleg más dob képeket.

mi az a 81% ott alul?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

foxpal
Új skillek gondolom nincsenek..

Doomista
Képeket az újdonságokról ! 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Messi6502
Amúgy jah, nagyon jó update lett.
Külön örülök mastery emelésnek 😛

THeArrow
jólnéz ki az új HID

😛

Just the reggae,ska,dreadlock!

+1

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

foxpal

Eladó lv 87 es Nuker kari full int.(10000-12000Ft)
Server : Aege
A karin szinte minden van.Farkasa 85 ös.(PW váltó van hozzá)
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html

Érdeklõdni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdekélõdõket.
Az új update WOOOOOOT!

hehe 5 perc után incorrect versio ... még potit sem tudtam venni ...<#boxer>

kb engem is 😄

jack0101
KB 9 kor akkor

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

jack0101
mikor lett vége az updaténak?
Mert már fél órája nem enged be

Már kezdek nagyon ideges lenni

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

draxler12345
az XP event hány órától kezdõdik tudja valaki ?....

Így van benne kihívás, készülni kell rá, szervezni meg ilyenek...

doxadmin
Már megint 1 új ruha <#idiota>

Gondolom sokan updatelnek egyszerre. Várj kicsit, vagy próbálgasd.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Csak nekem ír ki "Connection to the seerver has ended" hibaüzit és lép ki?
Vagy most is inspi alatt kurtak el valamit?

Sziasztok!
Ugyan nem találom at17 hozzászólásait aki segített felkerseni azt aki átvágott de az õ által megtalált telefonon beszéltem egy emberrel láthatóan nagyon egyszerû hapek volt és nagyon kedves és teljesne megdöbbent hogy az unokaöccse mit tett... egyenlõre ennyi 😊

doxadmin
Roc heti 1x, és csak 2 órára jelenik meg?! Mit ne mondjak, ennek is sok értelme van.

Üdv. ELADÓ FULL INT s/s hera szerón 90es +3-+6 fb cuccok +5 fegyó és pajzs 87es wolffal halott nyúllal és még van az accon 11 silk és kb 50 millája + ajándék stall kari acc 300 millányi cuccal 22k-ért
scammerek kíméljenek. msn: [email protected] (ez e-mail cím is egyben) További szép napot!
Én a Neptunon vagyok, több ismerõsömmel egyetemben, ráadásul a net (kapcsolat sebesség-szolgáltató) is ugyanaz. 1-2 óra alatt 90% hogy belépek, pár ismerõs napokig sem tud...
No ebbõl gondolnám hoyg nem szerver függõ. (Bár nyilván vannak tömöttebb szerverek is)

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

doxadmin
ki vásárol kártyával silket?! Ha netán bannolnának örökre silk vétel után, legalább hagy chargebackeljem vissza a pénzem 3 hónapra visszamenõleg, nem? 😄

Ááááhh.Többszöri kliens idítgatás után leszedett valami pár kilós izét és továbbment.De minek..? Nem gondoltam, hogy egy játékba ennyire nehéz bejutni.
Próbálkozok még aztán azthiszem uninstall lesz a vége. 😞

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Hát kérlek van ott még ~20GB szabad hely 😉

Egy ismerõsöm mondta, hogy régebben a szerver választásnál nem lehetett tovább jutni.Akkor ezek szerint már addig sem megy el?
Mert ami a képen van az rögtön az indítás után fogad nem pedig a szerverek választásánál.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"