82377
Silkroad Online (iSRO)
-
mcweol #79803 Először is,Boldog karácsonyt mindenkinek.
Másodsorban, Új lennék a játékban, 1 éve próbáltam feltenni a játékot de egyszer sem sikerült, kivéve most. Végre elindul de szerver választásnál kapok egy üzenetet hogy:
"Blocking Reason: This account terminated by JOYMAX CO., LTD ..."
Sajnos időm nem engedi hogy végigolvassam a fórumot hogy volt-e már hasonló probléma, ezért elnézést kérek.
Remélem valaki tud segíteni. -
#79802 Honlapon ha bejelentkezek egy accountra, megtudom milyen kari van rajta ? Ha igen hogyan ? -
#79801 Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)
Grat a Bandithoz. -
#79800 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! =)
Karácsony alkalmából Smileyz Guild és Union Közremüködésével Bevettünk Bandit Fortresst.
Csak magyarok szép csapat munka. Grat nekik még egyszer ha olvassák a forumot. -
ThedarkmanHUN #79799 Kellemes egy jó szarás lehet ahogy a mondás tartja ^^
Ettől eltekintve boldog karácsonyt mindenkinek :D -
#79798 Sziasztok
Szeretnék minenkinek Kellemes ünnepeket kívánni
Ezt Ezzel a videoval is kívánom :)
Üdv Nektek -
#79797 De mikor kapsz dct amikor pont bejutsz vagy más benn vagy és dc vagy hogy? -
Holborn #79796 nekem iet akkor csinált amikor gyengusz volt a vidkarim... -
ceb1t #79795 a 9:1 hybridet hogy lehet elérni?(int) -
#79793 Befigyel a videó bal felső részén a gyilkos pontok -
dragonbaby #79792 belépek és egyből ???-es dc
-
#79791 Milyen dc bugról beszélsz? -
dragonbaby #79790 Szevasztok!
Nemtudja valaki, hogy ezt az új DC bugot mivel lehet kiekrülni? -
Holborn #79789 ez még semmi, gyere venus-ra -
Cat 02 #79788 Régi szép idők ^^
-
donatus13 #79787 1 Kúrva unalmas.
1 megint. Fórum arra való ,hogy segítséget kérj. -
ceb1t #79786 1. google a barátod.
2. meg sp meg xp inc buffot kapsz 1 óráig ha jól tom... meg ilyen finomságok... lehet summonálni vmilyen Knight-ot... pontosabb válaszért-> google -
ThedarkmanHUN #79785 Azt is vágom hogy 10 hopihe egy cuccra váltható be, a kérdés arra a jobb oldali számlálóra irányult :) mivan ha az kigyűlik? -
#79784 lol -
ceb1t #79783 Kapsz érte valamit!-.- nagyon nehéz kitalálni ezt:S Meg körülbelül minden gyüjtögetős eventnek ez a lényege, de nemgáz... -
#79782 Amikor a Goldbotok találkoznak -
ThedarkmanHUN #79781 Vki nagy vonalakban elmagyarázná az event folyamatát?:D
Addig oké hogy kis fehér cuccokból hópihéket szállítgatok so-ok-nak, de mi is történik pontosan ha kigyülik annyi amennyi kell? -
#79780 Ez remélem jó lesz. Javitott link -
#79779 Sziasztok :)
2 info : - nyertem POP somot :P
- haverokkal csináltunk fun vidit
Link -
#79778 1et jegyzet csak, de attól én kettöt öltem =) -
Holborn #79777 attól függ mi számít nálad értelmesnek :) am szentem most nem olyan rossz :) -
Holborn #79776 rev6 csak 1-et mutat -
bulitka #79775 helo értelmes event van most? -
#79774 Pluto alapvetöleg elég dcs szerver meg sokszor van vele gond. De most kifejezetten jo volt a mai restart. Védre sikerült White Knight-ot ölni.
Egyböl 2db 90est. A gépem elég szar videot nem eröltetem. -
#79773 Gz, kép? -
#79772 Hmm ki gondolta volna hogy ebbe a shit game be esni fog nekem valaha is sox. Aztán meg véletlen esett egy lv90 es som glavie , véletlen el is kelt 2billért :D. -
Holborn #79771 sőt talán még drágábban is, am nem a karit fikázom a shittel... nekem is van egy 92-es s/s nukerem -
Holborn #79770 tedd fel ebay-re amcsik megvesznek minden shit-et :) -
#79769 Nem akarlak kiábrándítani de a feléért sem fogod tudni eladni kb -
bulitka #79768 ty -
#79767 Client file is damaged Please reinstall the cilent
A fennt emlitett hiba nekem is volt, de rájöttem h a letöltö client nem fejezte be a letöltést és 99%on állt mikor visszanéztem.
Inditsd el a letöltö clientet és elérési útvonalhoz a letöltött sro-t add meg. Végig megy rajta ujra és valószinü megáll 99% körül. Hagy h újra letöltse a fájl végét és lehet telepiteni. -
Skeeto #79766 Hi all! Eladó 90es full int nuker 11 silkkel avatar ruhával Hera szerón (halott nyuszi és 87es farkas is van mellé) +5 cuccokkal msn címem: [email protected] 15 000 Ft-ért vihetitek pw váltó meg mniden van hozzá. scammerek és cserélgetők kíméljenek -
bulitka #79765 Client file is damaged Please reinstall the cilent ez irja ki amikor telepiteni akarom? mi ez? -
#79764 Pluto 9046/13564 holnap délkörül betelik =) -
#79763 DS, két sorifelirat lefordítása között (már ha te vagy az:D) majd feljössz MSNre a lvl 110es skillek SPigényéről beszélgetni? :D