Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem pusztul bele egybol, mikor raneznek😊

dragon11
Öm értelek,már sejtem mire akarsz kilyukadni😊,csak egyet nemértek a fire maradjon 0-a?a meteor elég erõs...S: hát a bicheon skill is kell meg a fire is..hát nemtom..:S help😄

Lord Nomak
Full int alapból nem spaeres grindet kivévve, különben öngyilkos. Hibrid meg minek legyen swordos amikor van hp-ja elegendõ hogy spearrel stuntoljon és alázzon. Meg hibrid is milyen hibrid ? 2:1 ? 5:1 ? Nem mindegy.. Meg tekints a jövõbe is, 300as mastery limit marad, szóval 3 masteryvel elmehetsz a sunyiba 😊 Én full int cold, light, bicheon skilleket ajánlom, és ha bejön ide is lvl120 akkor light és bicheon 120 és cold vissza 60ra. Minden karit így érdemes elkezdeni, hogy lvl120al számolja az ember.. Tehát full int, light 120, bicheon 120, cold 60 és vígan elvagy.. Ha meg nukert akarsz akkor cold 120 light 120 és bicheon 60.. Tudom fire imbue erõsebb, de full intesnek meg 55%os mana shield plusz 140 phy def összesen vagy mennyi jelenleg.. Hát nagyon nem mindegy. Light nuke meg csak tömegesen sebez, cold szintén és az még vicces is, nem erõs, de annyira elég hogy lehessen ölni vele normál szettes embereket ( ez alatt a full blue +5 részt értem max )

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

dragon11
Ok..de én kínaizom sorry...erre válaszolj please^^

KapuBen
eu-s wizard a legjobb szvsz!^^

LAMBORGHINI THE BEST CAR

LeonSilver
Nekem is ezt csinálja.Már sík ideg vagyok ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

dragon11
Szerintetek mijobb?:
-Full int Cold+light+fire>sword+shield
-Ugyanez csak spear-ral
-Hibrid cold+light+fire sword
-Hibrid ugyanaz csak spear

Olyan kéne ami jó nagyot nukeol mint a full,de nemhal be 1nukétól(a mana shield ezt is szolgállja,de ehhez kell-e még a hibrid?).Köszi az értelmetlen válaszomra a választ:$

Lord Nomak
Nekem az a glavie azért tetszett eléggé amelyik sun+9 volt, szóval hogy azzal nem tudta szétcsapni egy vicc =D Bár ezzel a felállással az a hibrid amivel a srác volt eléggé tank érzetem lett. Fõleg az ilyen 11k nuke után és a 8-9k critekkel, bár crt16 úgy emlékszem a spearje hát az a durva 😊

Lord Nomak
Nekem bladert volt nehéz megszokni, hiába toltam 68 szintet magamtól =D Valahogy pvp-nél nem úgy akarta adni magát ahogy szerettem volna, egy ideig mondjuk hibás volt ezért cold imbue is hogy a jó anyámat meg joymaxét is a bugzor miatt :F

Zaylka
Ezt mond annak a gyereknek aki a vidit csinálta...^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Simán kiismersz bármilyen karaktert ha elkezdesz vele pvp-zni.
Nem kell 24/7 elötte ülni ehhez 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Zaylka
Elég szutyok az a bow, egy normális critet nem láttam tõle. És valóban, sokkal hülyébben nem használhatná a skilleket. Meg kell amugy hagyni a speares srác se egy nagy õstehetség, ennyit szenvedni egy azzal a bowossal, rányomott volna 2 nukot+pörgés szevasz ennyi lett volna, erre mindenáron csapkodni akarja.... Na tipikusan az a jelenet amikor felbotolja a kariját és nem tud 1-rõl a 2-re jutni a skilljeivel, 80-ra rég meg kellett volna tanulni, melyik kari ellen hogy küzdjön, de ugye ez úgy nehéz a 7/24-be nincs a gépnél!<#whatever>

Elkepesztoen bugyuta emberek vannak... Jott a ficko voros fejjel (nevvel), es azon elvezkedett, hogy megolte a kutyamat.. Pesze egybol kiiktattam, a party tarsam meg meg ketszer mikor kijott a varosbol, de hogy lehet valaki ilyen beteg, azert ez mar az alja...

Hasznos útmutatók kezdõknek (akár haladóknak is) angolul

[url=http://www.silkroad-gold.com/showgameguide.php?G_Id=1&GA_Id=93&GA_Title=%20CLERIC%20GUIDE/CLERIC%20SUBCLASS%20V%201.1]Cleric karakterek mikéntje és hogyanja[/url]

A pénzcsinálás alapjai avagy legyen Ön is milliomos

Hogyan purcantsuk meg taktikusan Tigrislányt? (hunting for TIGER GIRL)

[url=http://www.silkroad-gold.com/showgameguide.php?G_Id=1&GA_Id=66&GA_Title=How%20to%20powerlevel%20euro%20characters]Gyors szintlépés avagy "karaktervontatás" mesterfokon

[url=http://www.silkroad-gold.com/showgameguide.php?G_Id=1&GA_Id=80&GA_Title=SRO%20Account%20Hacks:%20How%20it\'s%20done%20and%20how%20to%20stop%20it.]Account tolvajok elleni óvszerek

[url=http://www.silkroad-gold.com/showgameguide.php?G_Id=1&GA_Id=100&GA_Title=%20Successful%20euro%20partying]Eu karakterek összhangban avagy Partizás Európában

És még sok más nyalánkság ugyanott
Lord Nomak
ez egy jó videó most találtam divxen.. Blader a legjobb a 300as ütésekkel =D Amúgy bower itt is fogyatékos, mert 3 skillt használ, kombo, steel és strong, devil meg sehol pedig azzal lehetne kiváltani steelt. Plusz nem teleportol, és stuntolás után kombót használ ami kiüti az ellenfelét a stuntból. Szóval neki se köze van a bowhoz 😊

Lord Nomak
cuki 😊

sm fórum own.. ezért szeretek odajárni mindig találni valami jópofa dolgot

Lord Nomak
Na igen, bower ezért jó és rossz kari is egyben 😊 Nem egy emberrel találkoztam én is, aki hüdekurvajóbower aztán úgy használta a skilleket hogy kapartam a falat 😄 Pl 74es kari aki csak anti devilt és kombót használ, kérdeztem hogy devilt miért nem használja, hát mert az szar skill és nem fejleszti =DD Na mondom ügyi vagy figyi, kapott egyett devilel 11k crit és egyet strongal aztán elfeküdt, erre beírja, hogy megy grindelni mert kell neki ez a skill 😊

Van még pár kép, d.u. jönnek... Pl d10 sun spear :$

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Zaylka
Nem tom, én nem tartanám élvezhetõnek, a játékot ha mindenki max szinten lenne kifarmoltan tele sosunnal... Nállam pont az a kihivás mikor egy darab sosun sincs rajtam és rámjön egy olyan akinek viszont mindene az! Sokan azt hiszik esik nekik egy sosun fegyo, felbotolnak egy karit 80-ra és akkor már mindenhez értenek. 69-esen nem váltom meg a világot, de azért nevetséges mikor 75-ös sosun bowos 0-ás gappel nem bir megölni, mert nem ért hozzá mit hogy kell csinálni, csak esztelenül lövöldöz, mert azt hiszi sunnal elver bárkit.

Nem azt akarom mondani, hogy ez a játék igy jó ahogy van, hiszen néha egy nagy fos, tele batár hibákkal, de szvsz tört szervernek, sõt pvp szervernek én nem sok értelmét látnám...

Maala
heh miért nem SS?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

heh.. 100+7es garment chest... 531 mag def... 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

vááá mindenki póker mániás 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

levelme.net

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
Annak kb annyi értelme lenne mint soha nem játszani a játékkal de powerlevelen venni egy 80as full farmed karit. Még ha az ember bottal tolja de akkor is kitisztul elötte hogy mi mi és miért és egyébként is hogy van.. 😊

KapuBen
kéne private funserver!😄
és mindenki föntlenne és egy lvl 1-es mob és kapunk érte instant lvl 100-at és 2 mill sp-t😄DDD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Lord Nomak
Fun kari kellene nekem, bár nem nagyon izgat már sro, csak ha képeket meg videókat látom azokat értékelem, healer karin gondolkodtam, de áá faxse tudja, jobb sro nélkül.. több idõ van nõre meg pókerezni =D

Lord Nomak
Eladtam =) Kaptam érte wowhoz 6 gamecardot, azokat meg eladtam darabjában 5k-ba =D

WuFraZselic
télleg, a kis trancemegszállott farmoló kariddal mért nem "tolod"?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mala szetje ugyanez pepitába, övén több az str, enyém több a HP... szóval nem értem mire föl mondja... mintha neki +5 garm setje lenne :F
btw nomak, minek legyen jó cucca nagywuffnak, eus kari minnyá fully farmed és 0 gap 80ig, annak lesz majd jó +4/+5 robe+light armor setje - remélem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Ez olyan középkategória, garm szettem is hasonló amit kimentettem még bowerrõl 😊 Jó mondjuk int az szép rajta de hardcore szettek +5 és int/str 5 rajta 😊

Lord Nomak
Amúgy fileshack eléggé izmos, egy az hogy szarakodni kell letöltéssel mire egyáltalán elindíthatja az ember a másik hogy ilyet ír ki fdm-be.. Nagyon jó, hát én meg torrentel nem szedem 5 órán keresztül másfél óra játékért kb. :F A többivel meg el se indul a letöltés =D Legjobb hogy egyszer nem állítottam meg a letöltést még csak hozzá sem értem 😊

"20:07:23 2007.09.27. Ez a kiszolgáló nem támogatja a letöltések folytatását. Ne állítsa meg ezt a letöltést, máskülönben elölrõl kell újrakezdenie
20:07:23 2007.09.27. Leállítva"

WuFraZselic
5x+4 1x+3 prot set 30/25+ int, 1200hp, 30/~15str, nem értem mala mirõl beszélsz...

Lord Nomak
Najó, szal ez megy catnek a következõ neked =DD Wufra szép ember sun spearrel mászkál de npc szettben ? =DD

Lord Nomak
Már 3 hete nem voltam szerveren kb, bowerem meg nem pk-s 20%ot bukott lvl5 pk-ról, csak peches volt mert 11%on volt 77en.

Maala
lol. amilyen szarok wufra cuccai, amik rajtam vannak, tuti megölne még baracka is 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

abbahagytad?
1ébként bowered nem pk-s ? 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Mondjuk amúgy is ha lesz idõm csinálok egy 20as krosszbóvos karit mert megkértek rá.. :F

Lord Nomak
Te ne kötekedje' me belépek barackal azt ráduszítom :F

Maala
háde a KB az nem a teljes lista. 😊

Lord Nomak
Azért kb tudom ki van ott és ki nincs magyarok közül, én sem vagyok annyira hering.

KapuBen
thx!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gameplusz
Teleportnál...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

KapuBen
hogy lehet beállítani hogy ha átmek másik városba(szamárkend) akkor ha meghalok vagy kilépek ott legyek?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

dragon11
Jah,erre használnám..😊) am nem mindenkit bannolnék má sorry..😊)

Maala
lol, az az oldal free to register, 25k member van, szal? 😊

Lord Nomak
De azt is hol ? Sok helyen regisztrálva vagyok és sm fórumon kívül nem láttam még =D

Maala
vagy angolul olvasta? 😊

Lord Nomak
Ha ezek után is van dc akkor elég nagy problémád lehet =D Nem tudom eddig hányan csinálták meg, de akirõl tudok az 8 ember és 2nél még mindig jelentkezik, a másik 6 embernél azóta se volt egy se 😊 Olvasni meg egy helyen olvashattad, max magyar botforumon, ha máshol akkor lopják a szövegemet :F

lenne egy eladó acuntom greecen!!Ez egy lvl 59-es full str Glavies!!!
ha valakit érdekel írjon a [email protected]!!!

cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader

Zaylka
Mintha ezt már olvastam volna vhol.... ^^ Amúgy vigégzongoráztam mindet és ugyanugy van kérdõjeles+dc!<#rinya>