Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
amugy, vki elmondaná, hogy láthattam az Odinon ruha nélküli csajokat?

>:C

Super Saiyan
szinte mindenkinek Athens,de én az Odinon vok, mert nincs 1,5-2 órám várni a belépésre

>:C

cement
akik euval toljátok, melyik szerveren van a karitok?

respect to the man in the ice cream van

na ebben egyetértünk

gameplusz
Szerintem amíg nincsenek normális highlvl eu cuccok, addig nincs mirõl beszélni.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

van neki olyan ami sebzés x%át valamekkora valószínûséggel visszaküldi támadóra, meg olyan is van, hogy akire rárakja az stunnol

nem tévedsz, azt a részét pontosan úgy értettem, és sztem nyilvánvaló is, hogy eus kari 15s poti miatt nem bírja nagyon ha ütik, épp ezért kell gyorsan ölnie, így az erre képes kasztok elõnyben vannak

John Cena
Warlocknak van valami buffja amit magára tehet? és oylan buffja is amit másra mert eddig csak egyel találkoztam az is csk 15 S-ig jó!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

gameplusz
Te nem tudsz fogalmazni... "eus karinak" -> minden kaszt, beleértve wizard, warrior, rogue, cleric, warlock, bard. Mert ugye a wizard is csak eus, vagy tévednék?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

olvasdd el még1x figyelmesen, épp ezt mondom, wizardot nem tudják annyira elverni, nem élnek addig...

gameplusz
"addig meg ugye ütik, ami eus karinak rossz hír..."

Jaj, Istenem... És a kínainak nem rossz hír, ha megcsapja egy 80-as wiz? Hagyjátok már ezt a hülyeséget...

hát nemtom, warlockot próbáltam 1x, de nem jött be, túl lassan öl, addig meg ugye ütik, ami eus karinak rossz hír...

wizard esetén meg 1-2 nuke gyorsan, jó távolról temet bárkit...

fõképp ha cleric is fejlesztve van, mert akkor felrakod blesst és 45s-ig gyakorlatilag sebezhetetlen vagy...

Atisz
Hát igen. Csak ne lenne olyan nagy a cooldown-ja...

A másik kari ami mindent üt a wizard. 52+-osok úgy ölik 64+-osokat (str, int egyre megy) hogy öröm nézni 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hát jah, csak árampazarlás :S meg a bot se ingyen van ^^
de tudsz villogni h a botom sun-t ütött

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
az lehet, de egy lvl 80as 1123-1372(967%)os cleric nuke egy csupán teszem azt 72+5 cleric rodtól ami cirka felér egy... 72+9 spear dmg-ével, na most ez igy összeadódva egy 80as pure int nuker garmentbe olyan simán kifektet hogy csak na, kb a hp-ja dupláját sebzi
én 67en 60as masteryvel, 64+0ás npc roddal sebeztem 10.5l-11k-t lvl 80 full farmed sun prot setes str glavies emberkére(DMX26), 64-65ön meg 7.8k-t full farmed lvl 80 str bladerre - 80on mind1 milyen a kinai ellen, megfog halni 1 nuketól, lehet bármilyen jó setje

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hu hát ez aztán remek gondolod, "Warlockal bárkit megversz akinek nincs autopill beállítva", most õszintén, szerinted kinek nincs beállitva, pláne ~lvl 30 fölött? erre alapoz szerinted a warlock? hát lol

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Nem biztos, mert azoknak ugye brutális mag. def-ük van... a full str-es karikat viszont üti 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

KapuBen
Warlockal bárkit megversz akinek nincs autopill beállítva😛 aki nálad 20 szinttel nagyobb a mérgezés és egyebek így is ugyanannyit sebeznek rajta😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Lord Nomak
És akkor mi lesz ? Semmi, megnyílik még egy terület, bejönnek új cuccok, a játék ugyan olyan monoton, semmilyen, kockulós, botolos.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Sáska
hi!
fel akartam telepiteni a játékot, de mindig ezt irja ki, mikor elkezdeném az install-t:
"SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_110.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

mar 2x is letoltottem, 1x a hivatalos torrenttel, 1x meg a filefront-ról. vki tudja, mi lehet a gond?
Thx

vajon lesz Hálaadás event? sztem nem 😞)

Jelenleg Warrior ellen a Bladernek, távolról ha van elég ideje nukernek van van esélye 80 körül. A blader körülbelül ugyanazan elven mûködik, mint a warrior, kd-zzuk szarrá az ellent míg meg nem unja. Egy nuker 10-13k+os támadásai meg csak elöntik barnával a warrior-t. 😄

Wizard ellen most talán a glavisnak van esélye, a mag def növelõvel, meg a viszonylag nagyobb crit lehetõséggel.

Warlock-al még nem pvp-ztem, de egy ideig nem is akarok. Szemét egy kari ezért kezdtem én is egyet. 😄D

figyu az "atomcsapással" pap egybõl elintézne 3-4 full intest 😊

halacska
ilyenek a botok 😄 (vki nem tudta régebben)
teki ^^

Zaylka
Tegnap kinn pvpzek, erre jön egy pap. Elkezdett varázsolgatni aztán jött egy akkora atomrobbanás, hogy 3-4 70-es csak ugy terült. Az lehet hogy miután nem tudott varázsolni sima imbues lövéssel 2 arrow volt, de az, hogy ilyet varázsol huhh. Volt kinn crossbowos is, na hát az se volt kutya, bár azon mulott az egész beletudtam-e lõni 1 skillt vagy sem, több neki se kellett. Mégis talán a legidegesitöbb az a kétkezes kardos volt, hát az a fos stunnol, hátralök, fellök, kiver a skillbõl, hát örültem ha félpercenként eltudtam nyomni egy skillt, jó mondjuk az egyikbõl kapott 12k critet, de akkor is mocsok idegesitõ karakter. Szóval csapatmunka ide vagy oda, sztem ha 2 partyt összeengednénk (eu vs kinai) továbbra se hiszem, hogy jobbak a kinainál. Majd talán ez változik, remélem nem! ^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

ellenek meg prenium ticket 😊
1ébként elég uncs a videó xD de a Stupify meg a Down with the sickness jó ^^

az nem jó :S legalábbis 40 körül ^^

Én valahol a 2:1 és a full str között voltam.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

IfjuSkywalker
Honor Buffok.....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

gameplusz
Majd ha karácsonykor bejön a 90-es cap, akkor mondd ezt ("nem játszom") 😉

Lord Nomak
Jó szar bow. Azzal én is menõ lennék, amíg lõ 11k critet 80%al, én 115%al 14k critet. Tehát ja, jó build. Én bowerem se nyomta még le hibrid bower, de nem is fogja fõleg hogy már nem játszom =D és mert nem jó. De azért szép egyébként.

gameplusz
Te vagy a 12-es ^^ Na ennyi elég is az OFFTOPIC helyett a fõtopicba írásból 😉

80:80 archer
build je

érdekes, DS te 2:1 voltál ?

Lord Nomak
Amúgy meg azt nem értem, hogy 1 nuke miatt ami lightnál sebez teszem azt 1k-val többet megér 120 masteryt ? =D Jó nem tudom 120on fullozva light nuke és fire nuke között mennyi a különbség, de én 1 használható skill végett 120 masteryt nem tolnék fel, fõleg pure intesként.. Sokkal többet érek azzal ha van pluszban 120on hmhm mondjuk 400 phy deffem buffolva és 55%os mana shield vagy nagyobb nem tudom.. mint egy nuke ami elenyészõ sebzéssel több mint a másik. Max azt megcsinálhatja valaki, hogy 120 cold és light, mellé 60 fire, shield buff és mag buff miatt.. De nem tudom mennyire jó az ha nem lehet kd-zni pureként azon a szinten. Számomra ez a logikus ezért mondom ezt, meg ezért tanácsolom ezt, és mert esetleg bevált nekem.. 77en mikor már bejöttek bõven új skillek nem nagyon nukeolt rám senki firel pl.. Ez is meglepõ nekem.

Lord Nomak
A fogjuk rá az kb elegendõ kifejezés neki. Már nem azért, de egy pure int nukernek kurvára nem számít a 330% ha light nincs meg neki ágnak, és nincs mag növelés stb. Mivel cold az kötelezõ így vagy a lightot szedi ki vagy bicheont, bicheon jelenleg még kockázatosabb. Amúgy is többet ér ha fire helyett bicheon van mivel 1-2 kd fõleg egymás után durván életmentõ lehet.

"nuke hát.. fogjuk rá hogy jó."

lvl 81tõl mind2 (használható) fire nuke 330%-os. A fogjuk rá-nál azért kicsit sokkal erõsebbek...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
Neked is hasonló válaszom van, pure intes garmentben 69en npc itemekben kb 1600 mag deffel rohangál.. Fire nuke meg ja nagyon erõs. De nézzük csak az oldalát a dolgoknak hol mit használhatsz pure intesként..

fire: imbue, mag def, nuke ; imbue jó erõs.. mag def, pure int garmentben minek ? nuke hát.. fogjuk rá hogy jó.
light: imbue, futás, mag buff, teleport, parry, passzív, lion széria.. itt minden kötelezõ nukernek
cold: phy def, mana shield, crystal wall, passzív, sõt még fagyasztás is jó.. itt minden phy növelés szóval kötelezõ és életmentõ
bicheon: kd, 6os kombó.. kd túléléshez, 6os kombónak meg jó a stat amit ráver az ellenfélre.

Na most ha ezeket végig olvasod melyik a hasznos ág és melyik nem ? Persze 3. kd és 6os kombó csak addig van érvényben amíg 120 be nem jön mert akkor választani kell hogy mit dobsz el helyette ha tartani akarod.

Lord Nomak
Pure int ? Garmentben ? mana shieldel ? lola. fura kérdés. Én is abban toltam intesemmel pedig csak 33%os vagy mennyi a mana shield és ritkán csapott le szintemen beli ember.. nukerek azok meg kb semmit se értek el.

yesss
lehet azért ugyhogy csak 10 után megyek fel újra😄

gameplusz
Lehet azért, ment péntek este van?

gameplusz
Valamit nagyon félrebotolhattál, mert elég sovány az a 40k... Jah és tanulj meg írni, zhtx.

Zaylka
És szted fire protection nélkül életképes? 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

yesss
na mi történt foly amatos dc-t kapok játékindításkor? levágott miindenkit?

dragon11
Oké értem,köszi.

nem ^^

dragon11
Tudtok valamit a következõ serverrõl,mikor és a nevét?😄(tudom nemvagytok tudósok,de azért lehet ti tudtok vlamit😛)

jah_és_dw_kapunál_kb_3szor_jött_nekem(3om_külömbözõ_thief)berzerkerbe-_-

asztán4*-re_meg_2v1_volt

botforum.co.cc :p

http://gallery.filefront.com/inv123//781480/
jobb_also_sarok_<#falbav>
http://gallery.filefront.com/inv123//781478/
kis_csillag_szóró-val😊
(nagyal48k,volt_csak_nemtudtam_lekapni)

botforum.co.cc :p