82377
Silkroad Online (iSRO)
  • iLoveSmileyz
    Nekem 100 FF a karin tény h kell rá költeni. De sztem eléggé leköt ahhoz.
    Egyzserü utam volt fel segitettek a barátaim. =)

Jelenleg 52900 spm van igy full után. Havonta a 60%os premet veszem csak igy is jön napi 1.5-2k sp ugy h csak premet tolom le. mire bejön d11(LvL105) lesz annyi spm h me kelljen farmolnom semmit.

Szerintem is szemétség ugy hirdetni ezt a játékot h free^^ mert nagyon nem. AKi eléri a 100, vagy megközeliti és szeretne kicsit funolni már. Annak ujra csak költenie kell rá Avatar(4x1% moster defense ignore) + devil. Ha unikot is akar ölni reverse. Személy szerint a reverses unqiue pontok kirakását szemétségnek tartom az összes lusta pöcs ölhet uniqueot, csak azért mert költ a játékra. Ezen kivül reversere rászokni nagyon könnyü...nem figyel az ember és hipp-hopp napi 30 elmegy.

Persze vannak más lehetöségek is funolni pl.: trade, pvp.
    Ha vki ezel játszik sajnos szánnia kell rá. Idöt és Pénzt is.
  • Cat 02 #79842
    Mert ott nem botolnak =]
    Csak goldbotok, más nem.
  • dragon11
    Végülis hja.. premiből szakíthat rendesen.. de úgy értettem, hogy a sima playereket szarja le.:-s
  • at16
    joymax mr ebből a játékból 3 életre elegendő lóvét nyert, nem értem miért csinálja ezt. miért nem lehet ténylegesen kidobi a botokat ?!?!
    ksro-n miért tudják kidobni ?
  • at16
    még rosszabb a helyzet .... XD
  • WorldTorrent
    Ugy van, multkor felmentem egy szerverre , kezdtem egy roguet es meg mindig ugyanaz a bugja ami 1 eve volt:)))))) nyomom a skillt es szalad a moob utan fos az egesz jatek:D
  • Doomista
    Akkor most mi van ezzel a botirtásos dologgal, valamikor írták hogy a játékban már nem lesz annyi bottert meg mittudom én mi, aztán nagy irtást csináltak...de látom nem javult a helyzet...informáljatok pls :D
  • Cat 02 #79836
    Jön neki így is pénz. Ha nem jönne, akkor tenne valamit.
    Dehogy szarja, jó pénzt szakít belőle ;)
  • dragon11
    itt azzal van a gond, hogy Joymax leszarja az egészet..
  • Rabbit20
    hát jah itt az a gond h bese nagyon tudsz lépni :D mer tele vannak szerverek egész nap
  • Super Saiyan
    Nem, csak rengetegen vannak. A havidíj nem lenne nekik jó, így több pénz jön be nekik. :) Sok szerencsét ha bejutsz, de sztem még reggel se fogsz.
  • balintkaa97
    már nem azért de ennek semmi értelme! Akkor már legyen havis mint a wow. Na de mindegy azért kipróbálom max ha nem teszik hát ezvan:) Köszi az infót minden jót
  • balintkaa97
    Túl erősek a botok?
  • Super Saiyan
    Nem. Hát figyelj, a játék ingyenes, játszhat(nál)sz, de nem fogsz... Több óra loggin után ölni nem fogsz tudni a botok miatt. De, ha veszel prémiumot, elsőre bejutsz, ha veszel botot tudsz ölni. Na de ez még semmi, venni pickup petet, hogy szedje a cuccokat bot közbe. Vinszt havonta kell neki óra. Szóval ez így már kb 10k FT havonta, és nincsennek benne az SP/XP ticketek, dressek, scrollok, semmi....
  • balintkaa97
    Ezt most me, vágom idézem pcguruból: "Végre-valahára megjelent a sokak által várt első expanzió a Silkroad Online nevű ingyenes MMORPG-hez." Most akkor mivan? Azt olvastam hogy van egy 14napos trial verzió de egybk meg kell a havit fizetni (???)
  • Super Saiyan
    Elméletileg nem. Gyakorlatilag igen! ;)
  • balintkaa97
    pay to play?
  • ThedarkmanHUN
    Az alapszintű tájékoztatás a már elavult de még használható FAQ-ban megtalálható :)

( Jo tanács: akármennyire is vonzónak látod, pénz nélkül bele se fogj )
  • balintkaa97
    Sziasztok! Valaki adna egy "alapszintű tájékosztatást" erről a játékról? Előre is köszönöm
  • Super Saiyan
    Lesheted a botot. :)
  • Holdpro
    100as karim lenne..
    de felbotozni mi értelme, mi az élvezet benne ?
    A 100-as karidat azért tudod élvezni, a fejlődés odáig viszont roppant nehéz és unalmas... mint eddig bármikor :)
  • Holdpro
    Engem továbbra is az zavar hogy 5 percet nem tudok ölni, állandóan botok jönnek oda ahol ölök.. persze 1 mobra 5 ugrik, értelmetlen így már a játék..
    sok botozott 100as karinak meg mi értelme, régen azért játszottam hogy élvezzem, de ezt már nem lehet
  • WorldTorrent
    Silkroadot botok jatszak nem emberek, max ha majd kifejlesztenek valami inteligens botot
  • Cat 02 #79818
    Aki kSRO-zik nyomjon rám egy privit, thnx.
  • Aneko
    Mindenkinek kellemes ünnepeket!Emberek a kérdésem a következő.Csak nálunk a Gaia szerveren nincs élet vagy ez egy kivételes szerver? Komolyan mondom röhej az egész,bejutni órákig tart még hajnalban is.Azt már meg sem említem,hogy a régi szép időkben 3-4-5 parti oldal ma jó ha 1 másfél.És semmi élet! Se tréd se (semmisemsincsen) :( Tegnap pk-ás lettem és 1 órán keresztül rohangáltam a városok közt és még csak belém sem kötött senki!
  • Rabbit20
    naja azis igaz ^^
  • Cat 02 #79815
    Régi szép szerverkezdéses idők ? :D
    Ma már annyiból áll h lvl 10es karik lövik és egyből élednek >.<
  • Rabbit20
    hmm bocs dupla postért ^^ de régen mikor tg-t húztuk városhoz úgyemlékszem eltűnt...
  • Rabbit20
    hát igen... lehet ha nemmondja senkinek se jut eszébe :D
  • Cat 02 #79812
    "The VIP Server crashed because some Users lured an Unique monster in an Unique Event into town.
    Next time please listen to me, if I say don't lure Uniques to town.
    We try to open the Server as fast as possible. " :D
  • Misi1108
    Boldog karácsonyt!
  • Logikok
    Boldog karácsonyt mindenkinek (és sok ajándékot:D)
  • horitazi
    Happy X-mas!
  • Mantastic
    sziasztok

Boldog Karácsonyt Mindenkinek
  • mcweol
    Köszönöm a segítséget.
  • MilkesFlakon
    Kb 3 perc egy másik acc csinálása :)
    ( feltéve ha ezen a loginon nem volt már egy lv 100as full sun os karid..akkor szivacs :P)
  • mcweol
    És létezik valamilyen megoldás hogy beléphessek ?
  • doxadmin
    accod blokkolta a joymax company.