Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és már többször figyeltem, ksro-ban a premi máshogy néz ki. Ez valami új fajta? vagy melyik ez?
am még énse tudtam gratulálni neki, nemmegy msn-em... -.-" pedig most pont kéne, mer karim eladása is folyamatban van
asd
Saskia meg..már megint..😊 vasi detto.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
HIGH_Staf, I_Saskia_I, Rey_Misterio, Dalaga, Firemet, Absoluteevil, cCcEFSANEcCc, Xterminio, GOKTURKUZ, Dark_Legato, Soul_Damage, Irashil, BigBadaBoom, ChinaFee, vasi
Legó SOM-ot nyert 😄D örülök neki ^^
asd
joymax felébredt?
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Burada öğe vardır 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
én épp most esek át ezen hogy van premem és mégsem nyillik elõttem a szerver
péntek este 2nap 1órám volt még és gondoltam restartolom a gépet
de már nem tudtam bemenni, így éjszaka loginolt be valamikor
most ki sem lépek😊 vas este tudom indítani az újat
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Volt már valakinek? vagy ezt is én szívom meg az elsõk között?!
Server : Aege
Sett : +4+5 wep +5 FB-k
Pet : 85 Wolf
Avatar : 2db full Halloween sett 1 male 1 female + 1 sapi nélküli sett.
Storage: 1,5oldal element, meg vagy 30-40 milla stalozni váró cucc.
Sok elixir.
Academyvel:55 Honor pontal.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html
Egyéb az accon van 2 kiskari mindegyik raktár karinak készült.
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
Érdeklõdni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdeklõdõket.
Gameplusz! kitennéd kérlek oda felülre?
Elõre köszönöm!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Van Venice Serveren Karim ami eladó! Lv 68 as Glavie.
Neve: Kezdet_Phia
Srv:Venice
Build: Fire 65-FF Heuksal 66-/64 ig FF) Lighting 52-FF
Set: Garment +2+3 ,Fegyver 64+3 Glavie
Pet: Pingvin lv 67 , Majom: Halott
Avatar: 2 Male Full Haloween Set - Devil Spirit(ON),.. + 3 Female Heloween Sapka. -Trader Job-ba van.. RED Flag-al
Storage: Eladni Váro Cuccok kb 10 mill értékbe.
Sok Elixir. elementek. stb..
Academyvel. Pár Honor Pontal. Full Str. 14k HP , 4k MP
Egyéb: 16 os Ong Farmer CH Male Bower az accounton 16+3 sos bow. lv 21 wolf 😄
Jelszó váltó van! Csere-Elado msn: [email protected]
További Szép napot 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Gameplusz! kitennéd kérlek oda felülre?
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
asd
Szóval a build PVP meg Unique killre kéne.. erõs szeretnék lenni.;-)
Én Cold Light meg Bicheonra gondoltam..
köszi a helpet..
Server : Aege
A karin szinte minden van.Farkasa 85 ös.(PW váltó van hozzá)
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html
Érdeklõdni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdeklõdõket.
Még mindig keresek EOS szerveren magyar csapatot akihez beléphetnék...
Sick-o-meter: 6/10
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.