82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#79843 Nekem 100 FF a karin tény h kell rá költeni. De sztem eléggé leköt ahhoz.
Egyzserü utam volt fel segitettek a barátaim. =)
Jelenleg 52900 spm van igy full után. Havonta a 60%os premet veszem csak igy is jön napi 1.5-2k sp ugy h csak premet tolom le. mire bejön d11(LvL105) lesz annyi spm h me kelljen farmolnom semmit.
Szerintem is szemétség ugy hirdetni ezt a játékot h free^^ mert nagyon nem. AKi eléri a 100, vagy megközeliti és szeretne kicsit funolni már. Annak ujra csak költenie kell rá Avatar(4x1% moster defense ignore) + devil. Ha unikot is akar ölni reverse. Személy szerint a reverses unqiue pontok kirakását szemétségnek tartom az összes lusta pöcs ölhet uniqueot, csak azért mert költ a játékra. Ezen kivül reversere rászokni nagyon könnyü...nem figyel az ember és hipp-hopp napi 30 elmegy.
Persze vannak más lehetöségek is funolni pl.: trade, pvp.
Ha vki ezel játszik sajnos szánnia kell rá. Idöt és Pénzt is. -
Cat 02 #79842 Mert ott nem botolnak =]
Csak goldbotok, más nem. -
#79841 Végülis hja.. premiből szakíthat rendesen.. de úgy értettem, hogy a sima playereket szarja le.:-s -
at16 #79840 joymax mr ebből a játékból 3 életre elegendő lóvét nyert, nem értem miért csinálja ezt. miért nem lehet ténylegesen kidobi a botokat ?!?!
ksro-n miért tudják kidobni ? -
at16 #79839 még rosszabb a helyzet .... XD -
WorldTorrent #79838 Ugy van, multkor felmentem egy szerverre , kezdtem egy roguet es meg mindig ugyanaz a bugja ami 1 eve volt:)))))) nyomom a skillt es szalad a moob utan fos az egesz jatek:D -
#79837 Akkor most mi van ezzel a botirtásos dologgal, valamikor írták hogy a játékban már nem lesz annyi bottert meg mittudom én mi, aztán nagy irtást csináltak...de látom nem javult a helyzet...informáljatok pls :D -
Cat 02 #79836 Jön neki így is pénz. Ha nem jönne, akkor tenne valamit. -
#79835 Dehogy szarja, jó pénzt szakít belőle ;) -
#79834 itt azzal van a gond, hogy Joymax leszarja az egészet.. -
Rabbit20 #79833 hát jah itt az a gond h bese nagyon tudsz lépni :D mer tele vannak szerverek egész nap -
#79832 Nem, csak rengetegen vannak. A havidíj nem lenne nekik jó, így több pénz jön be nekik. :) Sok szerencsét ha bejutsz, de sztem még reggel se fogsz. -
balintkaa97 #79831 már nem azért de ennek semmi értelme! Akkor már legyen havis mint a wow. Na de mindegy azért kipróbálom max ha nem teszik hát ezvan:) Köszi az infót minden jót -
balintkaa97 #79830 Túl erősek a botok? -
#79829 Nem. Hát figyelj, a játék ingyenes, játszhat(nál)sz, de nem fogsz... Több óra loggin után ölni nem fogsz tudni a botok miatt. De, ha veszel prémiumot, elsőre bejutsz, ha veszel botot tudsz ölni. Na de ez még semmi, venni pickup petet, hogy szedje a cuccokat bot közbe. Vinszt havonta kell neki óra. Szóval ez így már kb 10k FT havonta, és nincsennek benne az SP/XP ticketek, dressek, scrollok, semmi.... -
balintkaa97 #79828 Ezt most me, vágom idézem pcguruból: "Végre-valahára megjelent a sokak által várt első expanzió a Silkroad Online nevű ingyenes MMORPG-hez." Most akkor mivan? Azt olvastam hogy van egy 14napos trial verzió de egybk meg kell a havit fizetni (???) -
#79827 Elméletileg nem. Gyakorlatilag igen! ;) -
balintkaa97 #79826 pay to play? -
ThedarkmanHUN #79825 Az alapszintű tájékoztatás a már elavult de még használható FAQ-ban megtalálható :)
( Jo tanács: akármennyire is vonzónak látod, pénz nélkül bele se fogj ) -
balintkaa97 #79824 Sziasztok! Valaki adna egy "alapszintű tájékosztatást" erről a játékról? Előre is köszönöm -
#79823 Lesheted a botot. :) -
#79822 100as karim lenne..
de felbotozni mi értelme, mi az élvezet benne ? -
#79821 A 100-as karidat azért tudod élvezni, a fejlődés odáig viszont roppant nehéz és unalmas... mint eddig bármikor :) -
#79820 Engem továbbra is az zavar hogy 5 percet nem tudok ölni, állandóan botok jönnek oda ahol ölök.. persze 1 mobra 5 ugrik, értelmetlen így már a játék..
sok botozott 100as karinak meg mi értelme, régen azért játszottam hogy élvezzem, de ezt már nem lehet -
WorldTorrent #79819 Silkroadot botok jatszak nem emberek, max ha majd kifejlesztenek valami inteligens botot -
Cat 02 #79818 Aki kSRO-zik nyomjon rám egy privit, thnx. -
Aneko #79817 Mindenkinek kellemes ünnepeket!Emberek a kérdésem a következő.Csak nálunk a Gaia szerveren nincs élet vagy ez egy kivételes szerver? Komolyan mondom röhej az egész,bejutni órákig tart még hajnalban is.Azt már meg sem említem,hogy a régi szép időkben 3-4-5 parti oldal ma jó ha 1 másfél.És semmi élet! Se tréd se (semmisemsincsen) :( Tegnap pk-ás lettem és 1 órán keresztül rohangáltam a városok közt és még csak belém sem kötött senki! -
Rabbit20 #79816 naja azis igaz ^^ -
Cat 02 #79815 Régi szép szerverkezdéses idők ? :D
Ma már annyiból áll h lvl 10es karik lövik és egyből élednek >.< -
Rabbit20 #79814 hmm bocs dupla postért ^^ de régen mikor tg-t húztuk városhoz úgyemlékszem eltűnt... -
Rabbit20 #79813 hát igen... lehet ha nemmondja senkinek se jut eszébe :D -
Cat 02 #79812 "The VIP Server crashed because some Users lured an Unique monster in an Unique Event into town.
Next time please listen to me, if I say don't lure Uniques to town.
We try to open the Server as fast as possible. " :D -
Misi1108 #79811 Boldog karácsonyt! -
#79810 Boldog karácsonyt mindenkinek (és sok ajándékot:D) -
horitazi #79809 Happy X-mas! -
#79808 sziasztok
Boldog Karácsonyt Mindenkinek -
mcweol #79807 Köszönöm a segítséget. -
#79806 Kb 3 perc egy másik acc csinálása :)
( feltéve ha ezen a loginon nem volt már egy lv 100as full sun os karid..akkor szivacs :P) -
mcweol #79805 És létezik valamilyen megoldás hogy beléphessek ? -
#79804 accod blokkolta a joymax company.