82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#79913 Még mindíg nem kSRO topic! -
#79887 Ja arról már én is hallottam és én is csak csupa jót hallok róla lehet h majd ki is próbálom. -
#79886 lol^^:D
amugy van már ruSRO open beta nemrosszhely... nemrosszhely... -
madmac #79880 OFF: év első képe nekem:D
-
#79879 Értem..:) azt szeretném még megkérdezni, hogy farmolás/fejlődés egy nap a TE szinteden hogy megy? A login képet nehéz megfejteni? Kötelező kóreai nevet használni? Hanyas szinttől lehet úgy ptzni, hogy jó is legyen?
ty -
madmac #79878 neked meg gz!te meg uppoljál már 90re:D én is eléggé haladok az irányába:D minnyá 84:P:D -
surr3al #79877 #79867 lv 89 és egy fillért sem öltem bele. silket csak koreai tud venni, mert koreai bankkártya kell hozzá, de stallban lehet venni item mall cuccokat. Goldot szintén csak koreaiak tudnak venni.
#79868 van amelyik tud, de pl szabály, hogy tilos őket angolul zaklatni, csak ha ők angolul szólnak hozzád. Csak koreaiul.
#79871 nem húznak. share pt. 1 cleric 1 warri 2 bard 1-2 mobszedő 2-3 wizz. nagyon durván lehet fejlődni.
#79875 +1 :) -
madmac #79876 mindenki elkezd költözni ksrora? :_D -
securefb #79875 krso-ról mindent a fórum tetején lévő silkroad online képnél találtok az Offtopic gomb mellett (bár elég nehéz észrevenni ezeket a gombokat, de ott vannak) -
Cat 02 #79874 90 %-uk nem, viszont nincs mit írni, mert tényleg jól tudnak játszani. Van húzás,partyzés,keverék(van 1 high lvl is a partiban, de öl mindenki). Igazából fun, de mégiscsak kSRO :) -
WorldTorrent #79873 Nah valami ksro leirast en is varok, vagy nyithatnank egy KSRO topic-ot!:) -
WorldTorrent #79872 Regen amikor meg jacottak a jatekot nem botoltak partyval fejlodtunk :D -
#79871 Hja, értem.. de a partyzás alatt mit értesz?;-P húznak?:D -
securefb #79870 Sziasztok!
a krso infó engem is érdekelne, mert isro-ra bejutni agybaj -
WorldTorrent #79869 partyzassal tenyleg jol lehet fejlodni... csak hat isro-n nincs kivel :| -
WorldTorrent #79868 koreaiak tudnak angolul irni?:)) -
donatus13 #79867 lvl ? és mennyit öltél bele?:D -
surr3al #79866 nem nehéz:) farmmal együtt a kariban 3-4 hónapom van, napi 1-2-3 óra játékkal :) nem grindolok, ptzek koreaiakkal -
#79865 1x, még kockulással is nehéz.:S -
#79864 Általában privát botokat használnak, de van fizetős goldbot is. -
donatus13 #79863 Hello én is megnézném ezt a ksrot valaki tud valami tájékoztatót mondani róla? -
at16 #79862 ezt most nem értem.
a goldbotok is fizetős Bot-ot használnak? netalán a gaymax által kreált botot? mert akkor az egy nagyon nagy LOL -
Cat 02 #79861 Koreai és van, csak nem használják, mert felesleges. (mondjuk egy FROM befigyel) -
WorldTorrent #79860 hoho itt meg van aki jatszik is :)) Kar hogy kinaiul van az iras :S nincs angolositas hozza? -
surr3al #79859 ksro :)
-
Holborn #79858 Előre is Békés Boldog Új Évet minden kockának és nem kockának és topicolvasónak -
Cat 02 #79857 Az nekem sanszos, hogy event sapi :D De ne offoljunk. -
#79856 Azt tudom de ha jól megfigyeled van rajta egy silkes sapka de nem nagyon láccik :D De amugy meg elötte volt szedőpetem is meg angel wingem is. -
Cat 02 #79855 Azért ez amiatt vicces, mert neked se avatarod, se szedőpeted nincs a képen :D + neved is látszik -
Ksro for ever. Szerintem a ksro a legjobb az összes sro szeró közül ,mert ott nem költesz bele 1 ft se és lehet avatárod meg szedőpeted meg akármi amit isroban silkért tudsz venni.És nincs annyi bot mint isroba. -
Cat 02 #79853 Finding GM
-
Aneko #79852 Na szép napot mindenkinek! Mi ez a fene nagy szerver üresedés? Banolás gyakorlatilag nem volt de hol vannak a drága tesokák ? Ha 24 órán belűl nem kerülnek elő szeretett rokonaim név szerint sfshfj,etreww,ghsdfg és erjdfj12 kénytelen leszek eltünésüket jelenteni az arra hivatott hatóságoknak.(nincs olyan szerencsénk) :( . -
#79851 Hát ha isron célod lvl 100 KÉZZEL, akkor az bele telik ennyi időbe, sőt még többe is ha nem költesz rá. (és akkor még nem vagy ff-sem)
Én már nem játszom, csak összefoglaltam az eddigi véleményem a játékról. Van jobb dolog is az életben illetve neten, mint kockulni egy online game előtt, aminek mondjuk ki semmi értelme nincs. Csak a pénzt nyeli.
Amúgy nem tudom mi az izgalmas abban hogy napi 3 órán keresztül ugyan azokat a mobokat ölöm. Az elején igen, mert akkor még új a játék, de mikor a 100. olyan küldit csinálod hogy ebből ölj le 1500at a másikból 4000 majd ismételd meg 3x, az kicsit uncsi. Legalábbis én ennyire nem vagyok monoton. De hát kinek mi. Valaki akváriumot vesz, és nézi, valaki botott futtat és nézi. :D
Ksro? bejelent valami koreai ferdeszemű mert netán lezúzod pvp-ben azt bannolnak, ugrott 3/4 éved. Ha nincs ksro-s nagy haver, ugyanott vagy mint isron, szenvedhetsz magadtól. -
Hurkans #79850 Te hol játszol? mert ez a szerver engem érdekelne van eu és fele annyi idő?:O és te mennyit költöttél erre a 96os karira?peten meg plusz itemeken kivül gondolok itt mennyi premiumot vettél? -
sanyx85 #79849 Mennyi 2-3-4 év!?
Miért is játszatok ott amúgy ha ennyi idő mire 100lv leszel?
Nem lenne jobb olyan szerveren nyomni ahol csupán 1/2-3/4 éve a 100lv?
Én inkább akkor maradok itt nekem csupán ennyi idő volt az egész,
napi 3 óra ami szerintem ne sok és hát ha játszani akarsz akkor
ne botot futtass bot nélkül egy kicsit izgalmasabb.
http://img245.imageshack.us/img245/9753/party8c.jpg -
Rabbit20 #79848 jah plusz jangan cave... ott nekem is fogyott reverse rendesen :D
meg igen ha funolni akarsz 100on vegyél premit, devilt, avatart azt akk talán lesz esélyed pvp-ben, akármilyen jó lehetsz, ezek nélkül csak idegesség van -
#79847 Szemétség nem szemétség, akkor is free. Végül is ingyen beléphetsz 1-2 nap loging után. Ezek után ingyen ölheted a mobokat, ha tudod a sok bottertől. Fejlődni is fejlődsz, csak kézzel kb 2-3-4 év míg felviszed a karid 100a és akkor még nem is FF. Az hogy van xp teki, szedegető állat, stb. az még nem kötelez arra hogy meg is vedd, az csak bónusz a vip tagoknak. Persze aki gyorsan akar fejlődni az megveszi ígyis úgyis.
Csak JMot, illetve azt lehet szidni ki a goldbotoktól goldot vásárol. Végül is, míg van rá kereslet, addig van kínálat is. Nem lenne kereslet, és nyakukon rohadna a 20-100 bill gold akkor tudod ki futtatna annyi goldbotot. JMot meg azért mert árulhatna ő is silkért/$ért goldot, ugyanott lenne mint most van - kivéve azt hogy nem lenne ennyi goldbot a szerveren.
JM szarik rá, hát én is ezt tenném a helyében. Hulladék játék színvonal - mert az - mégis öntik bele 2 kézzel a pénzt, mintha lenne benne valami élvezet hogy van egy LVL 100as FF karim.
Én is töltöttem, de szerencsére csak 70ezrembe fájt. -
#79846 nekem viszont sürgösen elado a lv100 FF nukerem, full honor buff, asszem +5 fb garment set, meg +0 fb s/s ( both failed to +9 xdd )
+ lv93as asszem.. wizard cleric némi spvel full cuccal a szintre érdeklödni privibe -
#79845 Nem hirdetésnek szántam csak példának hoztam fel. =)
Nem adom már el felhuztam 100ra, szedem spt kövi updatere. -
#79844 Kérd meg game+t azt kiteszi bann alá azt így nem kell mindig hirdetned és ezt nem baszogatásból mondom csak helpböl.