82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#79954 nem minden esetbe 80%+ parry kell,, ami talán a legnehezebb a játékba,, nem 1x találkoztam oan esettel hogy a srácnak +5ös garm settje volt kb 3itemen 100% parry a maradékon ien 80%és kevesebbet sebeztem rajta mint egy +7 setes 40-60%os csókán.. mondjuk ez nemmost volt, de akkoris -
#79953 Igen...Fehér %ok, ha magasak többet érnek, mint a FB. A parry meg light nélkül, minden ruhán 60% +nak kell lennie, hogy tudj ellensúlyozni egy lightos karihoz képest, ha van light, akkor meg lehet "elégedni" a 40%al is.
Amúgy az aránypároknál számítják az elején lévő 20:20as elosztást is, tehát azt bele kell számolni. Most így, egy kis kiruccanás után meg nem mondom, hogy pontosan, hogy kell rakni 1:5höz, de Rabbit20nak valószínűleg igaza van, van bőven tapasztalata :) -
Holborn #79952 értem :) am meg szinten belül kibírható tény, hogy nyom a latba de van pill is, igaz nem ocssó... :) -
#79951 jó, ezt rosszul írtam.. ha valaki tol rád 1 debufft és 10k-t egyből rád nyom..érted.. -
Holborn #79950 háát nálunk ha resistet kapunk egy force-stól akk örülünk mert akk nem jött össze a debuff :) magyarul nem ment rád a "varázslat" -
#79949 nemtom mi a téma fingom sincs, de látom kékröl volt szó stb.. nem azt nehéz elérni hogy full blue legyen minden.. hanem hogy a %ok jók legyenek.. na azt kurva nehéz, meg hát a parry meg az ar a legfontosabb dologok a játékba.. de majd rájöttök :D -
#79948 Értem.. én is így gondoltam.:-)
Most nézem, pwnol rendesen az 1:5hibrid.. nagyon bejövős.. csak van esélye a force buildosok ellen?:-s mert ugye nekem nem fér bele a force húzás a mastery limit miatt..:S:S:S és resistet nyomnak rám és meghaltam, nem ?:-s -
surr3al #79947 FB KELL!! hogy legyen:D (legalább 6str 6int dura, parry(ruhán), attack rating(fegyon), hp mp (nadrag sapi felső), stb... :))
Rabbit20: lehet benne igazság, őszintén megvallva nem értek a hibrid karikhoz, 1x volt egy 42es int bowosom, a build pont ez volt, hogy pároson 1-2, páratlanon 0:3 (ezen kívül mindig csak pure karik)
de amúgy ez a bowos nagyon jo volt tg-re, cerbire meg ivyre :D -
#79946 Köszi szépen!!
Ha a ruhákon nem úgy osztom az arányt a lvl100 elérése után, hogy megmaradjon az 1:5 hibrid.. nagy gáz lesz? (Tehát FB lesz minden!)
köszi még1x -
Rabbit20 #79945 jah :D hát minden 2. szinten :D tehát egyik szinten 3 int következőn 1 str 2 int
surr3al: ez ígyvan de ált. (legálábbis én így tudom) csak a 3 eloszthatót szokták nézni, mert ha mindent bele akarsz kalkulálni akk ruhákra is 1:5 arányba kéne tenned str:int-et :D
meg ugye megint csak ha mindent nézünk akk nincsis pure int meg pure str kari :) -
#79944 Értem!
Akkor minden 2. szinten rakok 1STR 2INTet..:)
őő.. de akkor lvl 3, lvl5, lvl7, lvl9 s így tovább.. ugye? -
#79943 Pluto Serveren Smileyz Guild & Union meg tartotta Bandit Fortress-t.
Igaz nem jött senki támadni =) Szóval még 2 hétig a mienk.
Ha valaki tudja hogy lehet kivenni a tax-ot irja meg elöre is köszönöm. -
HardStyleZ #79942 d9-10es kövekben gondolkodtam ott is az str-int-stamina-challange nél.
elementeket sok idő lenne összekaparni -
surr3al #79941 nem akarok kötözködni, de szerintem az a 3:7 int :)
Ugyanis minden lup-kor 5 statpontot kapsz, amiből 1-1-et eloszt automatikusan str-re és int-re. Tehát ha úgy csinálod, hogy minden második szinten 1 str 2 int, akkor az azt jelenti (tegyük fel, hogy minden páros szinten 1 str 2 int, minden páratlanon 3 int), hogy páros szint 1str(+1) 2int(+1) + páratlan szint 0str(+1) 3int(+1) tehát összesen két szint alatt van 3 str és 7 int, ergo 3:7.
Ha netán én tévednék, bocsi ^^ (igaz nem kalkuláltam bele azt a 20 str-t és 20 int-et, amit lv 1esen kezdésnél alapból kapsz) -
ThedarkmanHUN #79940 Kis szint alatt mit értessz?:)
Köveket eddigi tapasztalataim alapján 7-8Degree alatt nem nagyon vesznek :)
Inkább wind 2/3/4/6 elementet meg earth 6-ot csinálj majd ha azon a szinten leszel -
HardStyleZ #79939 mivel szerezhetek könnyen sok goldot kis szinten? arra gondoltam köveket csinálnék és azokat árulnám ebből hamar összejön párszáz mill ugye? -
Rabbit20 #79938 hát sztem minden 2. szinten 1str 2int...
így ugye két szintenként kijön az arány 5 int 1 str -
#79937 Helló! bocsi a hülyeségekért, de biztosan megkérdezném..:)
Ha 1:5hibrid intet szeretnék, akkor:
lvl5ön rakjak 1et STRre 2t intre? és így tovább... lvl 10, 15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90,95,100 ?? így leszek 1:5ös hibrid?
ha nem, javítsatok ki plz.. köszi -
YankeeS #79936 Sziasztok
Van két eladó karakterem a Sparta szerverre.LvL 95 warrior és egy LvL 97 bowos.Akit érdekel valamelyik kari és több infot szeretnem megtudni róluk az írjon msn-en.MSN: [email protected] -
#79935 Pluton vagyunk jo páran^^ Smileyz Union Pl -
#79934 Bann esély mindig megvan :)
Csak a mértéke nem mindegy, amit csökkenthetsz silk vétellel.
És hogy hogy van értelme játszani? Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, gondolok itt pénztárca vastagság kontra szórakozásra.
#79932 +1 -
HardStyleZ #79933 ha nem veszek silket soha a karimra, és úgy botolok az kifizetődő?(ezalatt azt értem van értelme játszani így?)
még annyit h ban esélyes lennék így? v már nagyon ráhagyták a botterekre a dolgot? -
#79932 Szia!:-)
Sajnos csak belépés után lehet elköltened a silkedet.. rev6.com-on keresgélj magyarokat..=) biztos vannak. -
davetot000 #79931 Hali mindenki! megtudnátok mondani h ha veszek silket akkor azt csak bennt a játékban tudom felhasználni vagy már belépés előtt, mert ugye a legtöbb nincs prémiumom, de csak ugy tudok normálisan belépni ha már aktiválva van a prémium! ja! és az alpson vannak magyarok mert én nem nagyon találkoztam velük?! ha igen tudnátok egy két nevet mondani! elöre is kösy mindent! :) -
#79930 as me -
surr3al #79929 amúgy sry a masszív offolásért^^ -
#79928 Látszik, hogy "meik" (idéztem tőled) értelmi színvonalon vagy, Mi itt nem ezen a szálon mozgunk. EZ INTERNATIONAL SILKROAD FÓRUM! NEM KSRO. Bonyolult? Nem. Byebye! -
#79927 Undorító.. -
#79926 nice -
Holborn #79925 sry isro forumon beszélgetünk nem....? -
surr3al #79924 én a helyedben valami inteset vagy kínai strest csinálnék, azokkal lehet fejlődni. amúgy szerver: írd be google fordítóba hogy Chang'an, koreaiul kidobja, az a szerver név (잔안). magyar klán volt, még talán meg is van, csak teljesen inaktív. Mi most egy nemzetközibe vagyunk, de asszem 80+ a limit. -
WorldTorrent #79923 jah hogy te isro-rol beszelsz? XD
en Ksro-n kerdeztem :p -
Holborn #79922 szal gyere venusra :) -
Holborn #79921 alul ki van írva 3 karim am venus 4 karival :) de vagyok gaian is 1 karival :) -
WorldTorrent #79920 Meik szerveren vagytok?:) -
Holborn #79919 #79917 :) mult héten csináltam 1-2 nap és már 4-es a klán ha gondolod gyere gyűjtjük a magyarokat :)
am szerintem minden szerón van magyar talán a mazagirt tr-en nincs de kitudja... vannak elvetemültek :) -
Holborn #79917 vaaagy gyere venusra a klánomba és segítek
sry a dupla postért -
Holborn #79916 ha van türelmed érdemes :) de kézzel annyit farmolni... sok sikert hozzá -
ThedarkmanHUN #79915 Érdemes-e nekikezdeni egy rogue-warlock karinak?
Türelem van, gold van, haverok nincsenek akik farmoljanak ergo kézzel farm, bot sincs, vélemény a kariról? -
Cat 02 #79914 tg 1 hit >.<