Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tpisti24
te figy az én karim az a felszemu😊 én vittem fel 64re saját kezemmel, blackarmyt én alapítottam, aztán ezek az ocsmányok átvertek és most ezvan..

tpisti24
az... tudom hol lakik majd egyszer meglátogatom, amúgy nem pwoap vagyok, de ismerem õt

Lols, Félszemühõz én is beléptem kb 1 hónapja szerencsétlnek valami 190k pk pontja volt, soha nem dolgozza le fél Venice tudja jelszavát, örök életére pk-s marad =( Blackarmyba volt anno alapító..😞

Ja bocs, de nem te vagy Pwoap ugye?
LOl klánokat törtek fel haverjaival.. Vegaence vagy ki halál az is 1 kis köcsög állítólagvalaki személyen is ismerte és mondták h egy undorító alak...

De lol full hihetetlen már ez az egész, felmegy + 5-re simán besület vissza + 4,re de nem felviszik + 6ra utána + 7re megint lesül megint kezdheti + 8, utána + 9 megint besül, utána megint + 4-rõl és újrakezdi... és eléri a + 11-et, számomra már lehetetlen mégis igaz...
Lehet h fizett joymaxnak h megcsinálják neki😄..Vagy rengeteg pénzt áldozott 50-100 ezret:\

tpisti24
te mirõl beszélsz? épp azvan leírva, hogy Rogegion meg a haerjai hackeltek meg..ráadásul magyarok..pontosabban átvertek nem hackeltek..

tpisti24
durab 120 100%on szép így renda😄

Elég tréj, láttam már szebbet, crit 14 az szép ,de csak 58% lehete belõle crit 17 is akár😄, phy 61% ami nem valami jó, 80%tól mondom azt h oké😊

Jack Venicén te voltál Rogegigon?SZegény Pwoapot szépen kipakolta aza bizonyos Rogegion mert asszem lvl 11-en kapta, pwoap már 70+os volt az kirámolta, most már külföldinél van Pwoap..

Mit nem adnék most 1 szerverrestartét ='(

tpisti24
egyeltalán nem hülyeség...próbáltad már a pk2-t átírni? ez nemegészen ígyvan...lehet h beírsz +300-at is de ugyanúgy néz ki mint a 255ös, szóval ezzel a videó is gondolom azt akarja mutatni hogy a sroban addig van a színezés megcsinálva, és nyilván tovább nincs, hacsak átnem programozod az sro-t és teszel be egy supernagyon villogót😊

tpisti24
hmm..+11 van egy jópár, nemcsak 1 blade, sokat láttam már, a bladet gondolom azért mondod mert az youtubon is fentvan mikor rányomja

u.i.:

+11 az valós, az 1 52es sun blade, rev6-on is fentvan a többi kamu ami fölötte van:\

yesss
lol ez eldroadon volt?

Lols, valósznû h létezik ilyen fegyver, persze mindene 100% de nagy kamu😄

ha pk2 kisérleteztek akkor simán átlehet írni szal hülyeség 😊

hmhm jpg ez is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

yesss
tpisti24
hát figy szinte mindegyik MMORPGben 255 a max lvl és az enchant level is, amúgy ez a lineages dolog..hát nemtom..szerintem az egész európai részben a ruhák a lineagebõl lettek koppintva, de a 255 az valós mert saját szerón vagy pk2vel kísérletezték már és max 255 volt

KapuBen
a képminõség azért ilyen mert jpgben mentette el😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Atisz
Lol nem lehetsz ennyire naív. Most azonnal futás el a blood flowerekhez és a skorpiókhoz a sivatagba... Túlzás nélkül fogsz találni 500 db goldminer-t ott, hidd el. Nehogy azt hidd hogy csak az ingame gold eladó "cégek" foglalkoznak ilyesmivel...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Sztem nem érdemes alapul venni a Lineage-t (mert ugye ez a 255 onnan van, nem?)... Lehet hogy fognak még implantálni a játékba néhány olyan követ, ami úgy mûködik mint az astral, csak épp nem +4-re viszi le sikertelen enchant után, hanem +8-ig, +12-ig és így tovább...

Aztán ott van még a pgt-nél is az a lvl 1, szóval lehet hogy az adakozó kedvû birkák számára hamarosan vmi újabb "finomság" jön majd ki 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

meg a képminõség is rossz + zavaros a számoknál 😊

clientless bot = goldfarmerek
clientless bot = 20 vagy több kliens is futhat akármilyen szutyok géprõl
clientless bot = automata image kód beírás
tovább nem sorolom...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

tpisti24
+255ig lehet elvileg de figy ha te elviszed addig .. xD lehetetlen ez a +15 is furcsa, kiaza hülye aki eddig elviszi ? XD +7ig kínlódás, még a +9 talán de utána is még 6al feljebb? durva..

ameddig nem szégyelled átírni ps el ? 😊

gameplusz
lol.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

yesss
anyááááád kell aza glavie én is glavis vagyok😄

yesss
bocsi elolvastam😄

doxadmin
Nos egy kérdés. Valójában meddíg is lehet +olni egy fegyót?

+15??

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

KapuBen
pc(player character😄D) thiefeket írtam LOL😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

yesss
teljesen igazad van😄😄

ben: union tarden nem épp az npc thiefek a legnagyobb gond:| amugy megint lesz egy szentem madj még kitalálom mikor

KapuBen
unió traden kidobálnád a pc thiefeket😄D

LAMBORGHINI THE BEST CAR

doxadmin
Meg hát, mi egy külföldinek 50 sõt 30$ amiért már 100millt kap. Amúgy pont ezen a témán vitáztunk Malával kb 1-2 hete, hogy miért nem adnka goldot a hivatalos oldalon. Én lassan 1 éve játszom vele, kissebb nagyobb kihagyásokkal. 2 Szerveren játszottam, és 1x sem láttam GM et, csak videón. Amúgy lehet látni hogy a GM ek is nagy kamuk, vajun miért csak 6-8 hivatalos GM van, amikor 18-19 szerver. Jól kigondolta ezt a JM, ezért csak gratulálni tudok neki. Bárcsak nekem jutna eszembe ilyen ötlet amibõl ennyi pénzt lehetne kicsikarni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Super Saiyan
a KSRO-ba kevés ember van. ezért nincs tele 😉

>:C

yesss
teljesen el van baszva az egész GM-et uttoljára haverom látott kb 1 hete akkor volt a Mars populated uttoljára😄 én lennéka GM óóóó easy😄

doxadmin:
itt aza gond hogy valaki meg is veszi.... dzsójmax helyébe énmagam árulnék goldot és enm lennének goldminerek mert nem érné meg nekik dzsojmax adja 100 szilk-ért a 200 millát és semmi költségük nincs rajat nem kell nekik bot hogy összekaparja a 200millát

goldminerek elõbb utóbb csödbe mennének.....

yesss
helyesbitenék 2000 goldminer és 500 bot a többi normál játékos...😊
amugy baszák meg hogy nem képeseg legalább egy 5000 fõs szerót csinálni

vágottszemûeknél mekora van darkspell help!

doxadmin
Mi értelme a szerverbõvítésnek? 1 hónap és crowded lenne. A godminerek nem 8 botot hanem 16ot futtatnának egyszerre nem 100millt adnának x$-ért hanem 200at. A végén meg oda jutunk ki hogy milliárdos fegyverárak lennének, hisz külföldi óránként keres 50$-t, mi az a 200mill neki.

tpisti24
figy õk sosem használnak keyloggeres cuccokat😊 eléggé értenek hozzá, sõt amõgy a botkészítõk vagy forgalmazók meg az ilyenek még adót is fizetnek elég durva nem? 😄
amúgy azon se csodálkoznék ha maga a joymax forgalmazná a botot, pl a rev6-nak is van vmilyen szerzõdése velük úgy hallottam...

Há szerintem 2000 goldminer, mondjuk 200-300 rendes játékos boter, 200-300 stallozó, a maradék meg rendes játékos akinek fele prémes..

Nem fogják a szervereket bõviteni szerintem soha.... mert ez így jó, így döl a pénz, hülyék lennének bõviteni mondjuk 7000-re hát akkor populed lenne és kutya nem venné a prémet, botokat bannolni megint csak nagy hiba lenne, a kutya nem venné prémet, nem olyan hülye h maga alatt vágja fát..😊Botoknak köszönheti a sok prémiumot amit megvesznek😊

Lol szerintem meg multikliensel tolják, nem tökmind1 a botjának h feltörik vagy sem?
Lehet mindenap ûritenek 1 fõ karihoz... habár ezek multiklientek állítólag keyloggeresek, szal akkor fõ karit akihez átpakolják az árut, azt kitudják rámolni..
Lehet h van megbízható multiklient amiért mondjuk fizetnek?Nem értek hozzá,csak gondolom..

Ha jó az internetem akkor kb simán 1,1,5 2 napig bírja bent, utána magam lépek ki.. ha rájön dili mint pl. tegnap h 4 óránként ledobott majd 2-szer 20 fentöltött perc után, akkor idegesitõ h ember szenved bejutással és 20 perc múlva dc😄 De nem adtam fel, probálkoztam tovább, és lám lett eredménye, tegnap 20:00 óta betnvagyok lazán ^^

tpisti24
neeem azér az 500 azmár sztem a határ több nemnagyon van, akörnyékén lehet, pl egy powerleveles központban van 100 gép és hány ilyet ismersz? van 4-5 db, nemfogom névszerint felsorolni... mondjuk ha multiclienseznek akkor lehet hogy kicsit több van, bár a a multit azt kizárnám

5%-kal nagyobb esély a sikerre.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

SOk noobi venné, már csak azért is mert 3 str 3 int, 5 lucky vagy 5%-al nagyobb esély akemynél,5%-al nagyobb védelem vagy mi a turó, ezért is megvenné a sok láma, akikek nem számít a pénz:...)5% az rohadt kevés nagyon-nagyon kevés.. magyarúl semmi, nemmondja már nekem valaki h sokat számít, a fráaszt ha sikerül akemije annak köszönheti h kuva nagy mákja volt, itt gondolok a srácraakinek shield felment astral immortal nélkül 2-szer is + 7.re.. nem hiszem h közrejátszott a prémiuma által "adott" 5%-al több esély luckyzásra.. vagy 5 "láthatatélan lucky" az?Ami 28 napon át jelen van minden 1es cuccon amit +-olsz csak nem látni?Vagy 5 %al több esélyed van arra h nem sül be?

Super Saiyan
+azé a jégen is vannak páran

>:C

Atisz
500? Haha. Csak kb. 500 a blood flowereknél van és akkor még hol vannak a mujigik meg az ishade-ek? 😄

Jogosan.
Ha nem gondolok semmi rosszabbra, akkor is "mindössze" annyi a bûnük, hogy nem képesek normális szervereket fenntartani.
3000 hely, dél korea... mi van itt?
Nem jut elég dollár egy németországban hostolt szerverre?
Esetleg tényleg valami szervervassal és nem egy leharcolt celeronnal 😉
És akkor nem is kevertem még bele a botokat.

tpisti24
már azis siralmas, hogy a serveren csak max 3000 fõ fér el, és nem lehet bejutni, inkább arra költenék azt a sok pénzt ami bejön h felújítsák magukat, meg amúgyis a 3000bõl kb 500 goldminer, 2000 botter (ezzel nincs gond csak annyi h mindig bentvannak), és 500 normál játékos vagy stallozó...
deamúgy mostanság a fórumon szinte mindenki csak fikázza szegény gaymaxot xD