Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ja, pure int nukerrel bõven elég 30 fölött csak force, úgyis csak nukolni fogsz, borítani meg néha 30as skillel is lehet
Várjuk ki a végét mi lesz...
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Állítólag Zsela adta el azt a karit.
Hogyan jutott hozzá? Mi köze van a karihoz?
Nem tudom, de érdekes dolog és ha Zsela ludas benne bármilyen szinten is
akkor nagyot csalódtam benne, remélem olvassa majd ezt, mert MSN-en nem leltem és játékban sem volt elérhetõ.
Hozzáteszem mostanában nem tudom milyen arcokkal nyomul, de nem velünk az tuti, a kariját sem láttam már vagy 1 hónapja...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Elkezdem kinas karit sword + shield full int szerintetek jol tettem coldot lighingot és firet is tolom + még a kard cuccok is :S Kérdésem az lenne mien farmal kell mennem hogy jo legyen?
"Na nektek most vége itt a jóidõnek mert megjöttünk mi és itt is maradunk."
Eddig még mindíg távoztak idõvel 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Idejönnek mások is pofátlanul beáll powerfarmer karihoz kselni.
No ilyenkor megy a kérés: légyszíves menj odébb, ha nem hajlandó indul a war.
1. lépés: 2-3 80-as kari behozatala ide és rommá ks-elés csoportosan.
2. lépés: monster scrollok idézése a farmer karira (2-3 elég szokott lenni 8as partyban)
3. lépés: PKzni a kiskarijait, így értelmetlenül szórja a pénzt.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
gondolom vmi olyasmi h údahúz mobokat
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sok gennyes féltékeny török mászkál erre, 1x beírja: party pls és már lureol is.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Megnéznéd mivan az ongoknál... omg 😄DD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az Item Mall-ban lévõ itemeket meglehet valahogy a játékban venni nem valós pénzért ?
Ma sztem meglesz a nagy shot 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
Ott volt Easy, HUn_Nuker õt is átvágták de nem Rogegionék...Chabbi hun nem tudom h ismered-e õket Kaname igen, õ is abbahagyta sokáig azt visszajött Kanamével.. bejött eu Kanamét hagyta belépett hozzánk eu karijábal felvitte 41-re daggeres volt, és aztán abbahagyta most kanamét a haverja viszi..
Én is voltam msotani karimal Balckarmyba, mert legelsõ klánoba másik karimal voltam, és hát 2 karival nem lehtett, mert teltház volt, azt beléptem Balcba, azt kb 2-3 hétig ott voltam, azt alig jártek fel, Nukerel kiléptünk visszamentem Klánomba..
Többször volt feljött Félszemü benyögött ilyeneket h muhahaha
Azt halottam Félszemü botolt, valaki mondta, nem tudom h igaz e??