Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Azzal hogy veszed a pgt-t, csak arra ösztönzöd joynax-et hogy ez az állapot így jó és igenis fog továbbra is pénz befolyni a 0 szolgáltatásért...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

doxadmin
Pont ez az. Semmit sem lehet tenni ellene, akkor meg mindek rajta idegeskedni. Majd ha jön a legend x akkor megint pár hónapig populated lesz minden szerver. Ha annyira idegesíthogy nem enged be elsõre, akkor vegyél prémiumot, vagy ha nem tudsz mert nincs rá keret akkor vagy szívsz a bejutással, vagy keresel magadnak valmi más játékot. engem is ugyanúgy idegesít hogy nem tudok visszajutni elsõre mikor dc-t kapok, de megpróbálom 40x és beenged, az igaz hogy a régi szervereknél nincs így, ott nincs mást tenni mint alkalmazkodni JM furcsa gondolkogásmódjához.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Atisz
Ez így van. Ez az egyik oka annak hogy soha nem fizetnék sro-ért 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

pár embert ide vonzottak eu val azok 1-2 hétig élvezték a gamet / függõk lettek utána meg crowded és nem tudtal leszokni róla -> ticket ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

azért sp meg +stat csábító 😛

Demila még játszol vele?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azért sem akarnak nagyon botot írtani, mert a legutolsónál 1-2 hónapig lazán populated-ek voltak a szerverk. Máskérdés hogy EU bejött, de akkor is...

Premium meg a kutyának se kellene ha be lehetne lépni...sztem

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

THeArrow
istenem de szeretem amikor ezt a ''nemlehet bejutni'' témát felveti valaki, hát ezen akármennyire is szeretnétek változtatni nemfogtok tudni, ennyi pwned, nemtuggyátok felfogni h ez a JM-nek pénzt hoz, és esze ágába sincsen ezen változtatni, és azt olvasni h nemlehet bejutni ekkora meg ekkor, hát pff "kutyát se" na písz

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

dragon11
Szerintem senki a jojmax meg nem olyan hülye, hogy kiveszi a premiumot akkor mibõl lesz pénz a sz** Darkeden-re?^^ hát igen..Jojmax rulez...-.-

Ha nem lenne a szerver crowded a kutyának sem hiányozna a prém special game access kitétele.
Én tuti nem vennék akkor 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
Jah..nemérdekel...mostmár^^..no akkor legyen boldog a karival^^cucc nélkül...😊
Cat:Neem..😊 nem cseréltem el még..és már többet nem is...ennyi..!😊

Ez a szomorú, azért lett a prémium mert Joymaxék számításba vették sok botot, így az emberek veszik prémet, nem fognak kínlodni, akkor játszanak mikor akarnak, mert 1.re bejutnak.
De szeritem hogyha nem lennének botok, akkor is vennék.

Gubberx
jah csak a bejutás idegesítõ picit..

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ja, max azért venném h 1.re betudjak jutni, és valszeg goldot szánnák rá, amit saját magam kerestem meg, nem redeltem 100m-ket😊
Sima gold ticetel elennék nem szükséges az 3 str, 3 int 5 lucky meg a többi 5%os jobb lehetõség..

Jaj-jaj szerinted, ha feljutok és jó a netem akkor 2-3 napig simán fentvagyok, vagy reggel belépek, csak mostmár az a gond h teli van korán reggel Goldminerrel és Cromwed a szerver:\

már prémiummal sincs sok értelme, csak +1 szavazat goldminerek maradására, gazdaságot goldminerek teljesen elbaxták egyrészt, így mostmár stallal alig kereshetsz, másrészt ugye akinek valódi pénze van bõven megveszi sunt, és az ellen akármilyen ûberállat karid van nem érsz semmit, event és hasonló értelmetlen dolgok nincsenek, így 1-2 kari kipróbálásán, és társaságon kívül már télleg semmi értelme sronak...

Demila
hidd el nekem is fáj amit most mondok ,de bocs te el is hitted ,h Free to Play ? <#szomoru1> , mert nem az de nemám <#kuss> , igen is fizetõs az SRO , prémium fiú venni kell ez van , anélkül nagy xar az egész <#levele>

X-bow Apollo

Mindent tönkretezsnek goldminerek mindent, semminek nincs értéke csak sunak, elementek tabikhalom mindbõl stonék is millió 7 8d-bõl... emberek azon versengenek ki adja olcsóbban h elöbb igyék, ennyit errõl:\

Lols, sro joymax gg majdnem éjfél és nem tudok bejutni mert fullos minden szerver kivéve az Alexander ez a gáz, és szarnak rá, lassan csak goldminerek lesznek lejön egy normál játékos utolsó genny goldminer is befurakszik a helyére, és sosefog lelépni keddig egyikse hacsak nemkap dc-t így feljutni..😞 reggel 6kor is már cromwed volt:\

Lord Nomak
Megint elfelejtettem amit írni akartam.. Nem rég csekkoltam powerlevelnél az árakat hát édes.. 40 mil 2300 ft.. Ha az ember hozzácsap saját erõbõl még 10-15 millát van egy +5 fullos fegyvere, ha viszont vesz astralt, immortalt, rizikózik kékezéssel stb.. Forintra számolva vagy 6 ezer pénz elmegy, már ha nem olyan makker mint zsela :\

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Kicsit gyenge de aranyos =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gameplusz
Szimplán SM... Ennyi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Azt.. Ismerek.. Egy oviba jártam ladyasianaval :F

gyanús vagy te nekem, ismersz valami dzsójmaxost? 😄

Lord Nomak
Mindenért ban jár ha nem original a kliensed =) És ha már 1 éve használom(tam) botot nem tök mindegy ? =D Amúgy is ez grátiszba van =)

aki "olyan helyen jártas" annak biztos nem 😊

azé' nem jár ban ?

nem nukert cseréltél?

Lord Nomak
Annó 5-6 éve én is belefutottam ilyenekbe steam álltal, hát már ott sem voltam madár most se leszek, meg aki gondolkodik egy csöppet ezeken a dolgokon tuti nem foglalkozik vele alapjáraton. =)

Lord Nomak
No DC módosított kliens nem publikus, nem is lesz az ha rajtam múlik =) Ha van ismerõse valakinek vagy olyan helyen jártas akkor megtalálja. 😛

Super Saiyan
<#hehe>

>:C

Az a baj, hogy egy hotmailes fiók alapján... hát csinál egy másikat a kövi scam-re.
Sok a patkány magyarok között is, ne ossz meg semmit senkivel hacsak nem tudod hol lakik...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
Én csak jót akarok....

yesss
értettük😄

dragon11
Senki ne cserélljen [email protected] nevû emberrel mert csaló^^...azt mondja levan tiltva az acc meg minden...😊 nekem el lopta a glévisem 😄D

Super Saiyan
ja vki nekem is elküldhetné PM-be...

>:C

Morphin
Na és a no dc kliens honnan tom megszerválni? Amúgy én irogatni nem szeretem a kodomat...mert hosszu az ID és a PW is :S

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

KapuBen
akkor privben megdobhatnál egy linkkel ami mûködik mert googleben török micsodákat dob ki😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

És a prémiumot is kitalálták már 😄

Lord Nomak
NO DC kliens modosítással jobb. Nem kell semmivel szarakodni, kiírja hogy a szerver terhelt, vársz 6-7 mp-t aztán megint klikk connectre és dobja fel az új képernyõt, amúgy is silkmind már nincs updatelve régóta..

Morphin
makker vagy...de nem lesz ez mindig így 😛

Morphin
LOL andro...
HASZNÁLJÁTOK MÁR A SILKMIND-ET...én már lexarom h nem enged fel...bepötyögöm csak a képeskodot...mittomén átlagba 5ször..és benntvok...

LOL Joymax elment junkie-ba:

yesss
de most gondolj bele ott a taplója a városba és csak nyomja a szöveget hogy milyen kurvaolcsó a gold és nyomja de arról nem regél hogy csupán azért fulllos a szeró mert van 1-2 hülye aki nem képes 2-3 órákat stallozni hogy legyen pénze hanem inkább megveszi azta pénzt amit 1500 goldminerbot összedobott neki(ne feledjük 3000 férõhely van) aztán meg kurvaanyázik mikor tele a szerver reggel 7 kor

persze hogy vannak goldminer botok ha van rá kereslet szoval aki már vett ilyen szart az húzza be fülét farkát és nézze végig mikor kiirja:disconnected from to server...

tpisti24
sokan mondják az isro-ra hogy szar bétaverzió...de vmiben igazuk van.. egy büdös GMet nem lehet fentlátni sose, lekakálják mit csinálsz, bemásolják az eventeket ksroról, és váráják a nagy pénzeket, aztán a 800 millióból hetente rászánnak 1-et hogy új szervert nyissanak...demostmég aztsem, már mióta nincs új szeró, meg az h NO ITEM-es képet kiraknak a honlapra az égõ...de amúgy szeretem az isrot xD

decemberben kezdted Aegen ?

yesss
engem igazából csak alogin is a goldminerek zavarnak pffff bele se gondolok mingyá ideges is leszek😊

Lord Nomak
Az a baj, hogy ez tényleg létezik, és ha jobban belegondol az ember nem is olyan vicces már. =)

yesss
ez teccik😊