Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik szerveres dolgot kipróbáltatom vele, esélytelen hogy felengedi, de köszi, hogy próbáltál segíteni, egy próbát megér 😊
a kari benn van a játékban? pm-et lehet neki küldeni?
esetleg a holnapi inspi után kellene még megpróbálni ,lehet hogy 1 szerver re-start megoldja a problémát
Egyébként nem az én karim veszett el, hanem a páromé, csak bíztam benne, hátha egy csajnak hamarabb segítetek, de naiv hozzáállás volt. A karinak úgy néz ki lõttek. Nem ma kezdtük, a párom karaktere 2 hete lett lvl99-es, soha nem adta oda senkinek a karit játszásra, nem fogadott el senkitõl illegális progikat, és még a jelszó is, meg a titkos kérdés is furfangos volt, erre lehet hogy feltörték? Csak tudnám hogyan... Ha meg bannolták, akkor elõtte jeleznie kellett volna a joymaxnak valamilyen módon.. tudja a fene. Próbált csinálni ugyanolyan accountot, de azt írja, hogy már használatban van.. de belépni meg nem lehet vele, rossz jelszó, olyan mintha tényleg kitörölték volna a srovilágból. Na mindegy, köszi mindenkinek, és további jó játékot!
Doxadmin - nem tudom, hogy milyen párkapcsolati élményeid lehettek eddig az életben (ha egyáltalán voltak már), de egy normális kapcsolatban az embereknek, ha bajuk van, akkor azt megbeszélik egymással, nem pedig köcsög módon kiszúrnak azzal, akit elvileg szeretnek. Sajnállak nagyon, ha te ez utóbbit már megtapasztaltad.
Just the reggae,ska,dreadlock!
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Ne olvasd el mert nem szabad!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Rogue: xbow(98+7) 98 FF , dagger(98+5)(3passziv 98ig + 4 támadó skill 70 felett).
Cleric: 98 FF Str, Int, Phy, Mag, Res, Bless, Holy Rec, Holy Spell, Healing orbit.
Ezen kívül: 440m gold, kövek, elementek, tabik, pár item, halott szedö pet.
Képek a karakterröl:http://rapidshare.com/files/288089999/__j_mappa__2_.rar.html
Érdeklödni: [email protected] /Normális ajánlattal/
Elado LvL 94 FF bow-fire-force +4+5 sett +5 bow, szedõ pet, premi+ 89k sp 170mill gold. Athens szerver.
Érdeklödni: [email protected] /Normális ajánlattal/
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
2, ha azt írja ki hogy rossz az id+pass akkor rossz, lehet félre ütöd, talán capslock be van kapcsolva, vagy esetleg megváltoztattad és a régit írod be.
3, ha nem tudsz még új jelszót se változtatni id+sec kérdés+pass+e-mail megadásával akkor ott már tényleg nagy gáz van. Talán nincs is olyan accod, lehet álmodtad hogy játszol sro val.
4, tûzfal is belekontárkodhat.
5, feltörnek és nem tudják a sec kérdést+választ akkor nem tudják meg változtatni a jelszavad.
6, Lehet párod csinált valamit, hogy vele is foglalkozz ne csak srozz <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Haverjaim a Rouge/cleric-et ajánlják , viszont valaki Rouge/warlockot mond , egy 3. ember meg Warrior/clericet 😄D Egyéni vélemény valakinek? Mert már nagyon nem tudom mihez kezdjek és hétfõtõl kezdõdik az sp farm.
(abszolut nem rosz értelemben).
Szvsz magasabb szinten meg lehet csinálni már a ruhákat úgy, hogy full intesen sem hal, amúgy én kb. 2:1 hibrid vagyok. 90% felett van a balance-om, rego elég gyorsan öl, de jól jön a plusz hp pvp-nél.
Skillekrõl annyit, hogy azt tudnám leírni én melyikeket használom, van több amit nem húzok, ami másnak esetleg jó lenne. Pl hidden (koponya)-ból nincs csak a 100%-os, másikat visszafejlesztettem.
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Viszont ami hasznol, ami kell, azt én is maximálisan kifarmol(tam)om
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
lol és ennek amúgy mi értelme van?😄 némelyik skillt a büdös életben nem használod, akkor minek?😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És õt kérdezd a skillezésrõl ne engem. Én még bele sem fogtam. De én úgy szeretem a masteriket ha minden skill maxolva van 😄
ja és am szentetek egy kis strt nem kéne bele pakolni?
meg egy pm et küldesz hogy melyik lock skilek szükségesek?
elõre is köszi
Amugy full intesre csináltad a lock/celericet? Mert egyértelmûen az a legjobb. De én ugyen nem kézzel akarom tolni. Nem tom mennyire életképes bottal full intesen...?
makker? csak tegnap 34ezret vesztettem... =/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amúgy nekem is warlock-cleric-em van (lassan 94) és 720k sp-vel kezdtem el. Warlockból megvan minden ami kell, clericbõl "csak" holy rec. div., holy spell, bless, healing orbit, ress. 100-ig elég az sp-m, ha jön a D11, akkor kell csak gondolkoznom.
Vegyél fel diákhitelt, és Lottózd el, amilyen f@kkmakker vagy, elsõ héten 5ösöd lesz. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
athenson ÜRES lvl 100 FF nuker 10d sun sworddel eladó, kb 30k HUF környékén (ami igen olcsó, sõt), sürgõsen kéne a zsé, csupán ezért ennyi, nem akarom körbescammelni a fórumat fejenként 30k-val 😊 akit érdekel > PM! thx, na csoki 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
#79313 én ezt nem vágom regizni nem lehet azaz nekem nem hozta be meg semmi szerver infó nincs meg akkor ez fizetõs lenne?
Ja és remélem nem veszed rossz néven a hsz-m, de vannak ilyen játékosok is. Én is addig élveztem a játékot amíg bot nélkül játszottam low szinten ( kb 3és fél éve kezdtem ). Most van egy 100as FF wiz/cleric-em 91-es unfarmed nukerem ( ezzel kezdtem ) Meg egy majdnem 100-ra FF-ra bowerem 63as szinttel. De közel se élvezem úgy mint mondjuk amikor még 20as moboknál futkoztam npc set-be xD
Én teljesen új vagyok és csak kérdezni szeretnék. Pár napja nem tudok fellépni a játékba, mert azt írja, hogy rossz a jelszóm. Rögtön arra gondoltam, hogy feltörtek, de aztán pl. észrevettem, hogy míg a páromnak 10 percet várni kell a fellépésre ha 3x elrontja, addig nekem egy percet se, folyamatosan írhatom be a jelszókat, aztán ennyi. Na meg ha feltörtek volna, akkor ennyi nap alatt már csak felléptek volna a karimmal. Gondoltam arra is, hogy bannoltak, de se a listában nincs benne a nevem, se alulra nem ír ki semmi ilyesmit, amikor próbálok belépni. Mi lehet a baj? Tud valaki valami okosat mondani? próbáltam már a jelszóváltoztatást is, de hiába írok be mindent jól, nem engedi. Elõre is köszi, ha segítettek!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ