82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Izidor1990
    .
  • surr3al
    tudomásom szerint most nincs magyar klán. vagyis még megvan a régi klánunk, de inaktív lett, és egy német haver csinált egy nemzetközi guildot, ahol összegyűjtöttük a nagyszintű külföldiek nagyrészét és ide jött át mindenki onnan, aki még aktív volt. Talán még 1-2 ember feljárogat a régi guildban
  • WorldTorrent
    Elkezdtem jatszani ksro-n de kellene egy magyar klan:P tudna valaki adni ?
  • Atisz #79991
    Ja, nem a desszert csokira gondoltam, hanem a személygépjárműre :D
  • Atisz #79990
    Nem off, ha komolyan játszani szeretnél vele, anélkül hogy eltapsolnád rá egy használt Merci árát, akkor mindenképp ksro.
  • dragon11
    Jó..^^ folytasd tovább az éretlenkedésed... asszed ezzel kitűnsz? mind1, nem vagyok hajlandó még nagyobb vitába keveredni veled..
  • surr3al
    igen, nem árt, ha felírod valahova, ugyanis 2008. augusztus 28-án ezért hagyta ott ksrot a fél magyar populáció, mert ujra kellett reggelni az accokat (ksro levált a yahoo-ról) és kellett hozzá a kssn.
  • kn00bis
    Átmásoltam parasztba egyik gépből másikra a játékot úgy ahogy van, lesz ami lesz, és az a furcsa, hogy azt látja hogy legrissebb verzió, el is indul start gombal, szerverek terheltségét is jól mutatja, aztán meg C9 meg C10 hiba jön...
  • kn00bis
    A bűnöst megtaláltam, a wireless usb stick amit nemrég cseréltem le mert a másik tönkrement, és pont mióta azt használom nem megy a battlefield heroes meg még egy pár ilyen netes játék meg sro se de nem értem miért, lakásban laptopon a beépített wifi-vel megy a nagygépen meg a stickel nem megy egyikse :S :( Biztos a stick a hibás, de net van most is erről a gépről írok, de a játékok meg valamiért blokkolva vannak?! vagy nem tom...
  • Rabbit20
    elvileg az a legújabb pedig, de ez eleve a legend 4 plus kliens szal nem vezethetik be legend 4-et :D nemtom milehet
  • kn00bis
    Miért van az ha win7-re akarom telepíteni a játékot azt írja hogy várjam meg amíg bevezetig legend 4-et? o.O
    Ezt telepíteném: SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_225.exe
  • THeArrow
    ien ez a világ, kegyetlen, csúnya... tuggyátok a vélemény oan mint a segglyuk mindenkinek van de senki nemkíváncsi a másikéra, ien ez a popszakma ^^ amúgymeg "másnak nem csak a gép az élete" :D erre csak annyit hogy kb 5-6hónapja quittoltam srot, mert egy szar végre rájöttem..
    első fele darkmannak, másik fele dragon TIZENEGYNEK :d
  • Cat 02 #79982
    Jó lenne. Sokan buktak miatta sokat.
  • ThedarkmanHUN
    Viszont azért leszólni valakit mert olyan családba született ahol nincs kinyalva a segge a világon az egyik leggecibb dolog ... Már bocsánat a kifejezésért g+
  • WorldTorrent
    En is nehezen regiztem de internet exploderrel sikerult (KSSN szamot meg kene jegyezni amivel regiztem?)
  • dragon11
    törtön tolom, de mint látom Te write-onlyban működsz..^^
    A sértegetést meg inkább elfelejtem, de jogos lenne a reportolás.. annyival kiegészíteném idióta megjegyzésed, hogy a keret adott lenne, de nem vagyok hajlandó havi 7k-t srora költeni.. tudod.. másnak nem csak a gép az élete.:)
  • THeArrow
    ja am vágom, nekem is voltak nagyon jo haverok akik legitek voltak,, dehát ien ez a popszakma "come to the dark side, we have c00kies"
  • Cat 02 #79977
    Biza van olyan láma is aki játszik a játékkal. Bár egyre kevesebb :D
  • THeArrow
    xXdDD ki aza nyomorék aki handgrindel?:D viccelsz lol , amúgy de tudom anno talán enyém volt a 3dik lv80as eus kari de nvm mert a kutyát nemérdekli :D ja és bocs, nem 1 karit botoltam fel lv100ra
    jah bocs, hogy neked nincs pénzed silkre, botra, stb-re? arról senki nem tehet hogy paré familiából valo xd, na off ^^
  • donatus13
    A lehetőségek előtted is adottak, felesleges szenvedned handgrindel mostmár 90 alatt a karid sokat nem ér, legalábbis pvpben nem.
  • dragon11
    dikkdenagyvagy?:O me felbotoltál egy karit 100ra azt' azt se tudod mi az a handgrind..oO halkulj srác..
  • surr3al
    ja és most sok embernél nem működik a reg, vsz valami szar van az oldallal amióta behozták ezt az AhnLab-os security szart.
  • surr3al
    igen, mindig elsőre enged, de ha tényleg csak emiatt jönnél, neki se kezdj sztem
  • Cat 02 #79971
    kSRO.
    arrow: akkor nem :D
  • THeArrow
    micsoda o.O
  • Holborn
    ha a login miatt választasz a 2 közül akkor te se állj neki!!!
  • szeki87
    egy kis offot engedjetek meg : a ksrora könnyebb bejutni mint az isrora ??
    loginoléásra gondlom
  • Cat 02 #79967
    Nem te vagy az új hírírónk ? :D
  • THeArrow
    én else kezdem a srác oltását :d pedig anno én osztottam eléggé, mostmár csak jokat kacagok, de látom vannak követőim! <3

ui: srácok segítsetek mien build lenne jó pvpre, unikra, jobra, pfarmra, plvlre, bujócskára,goldbotolásra, stallozásra, afkzásra.. :| nemtudok dönteni HELP PL0X
  • dragon11
    Nem lesz így, nyugi.:)
  • Cat 02 #79964
    Az el se kezdd részre jött, bár így utólag tényleg furán jön le. Ám igazából nem csak handgrind van, de normális ruháért bizony azt kell csinálni (seal of comet vagy mi a fene).
    Nos, nem tudom, hogy a lv32-es téma hogyan jött a képbe (jó vágom, valamit be kellett dobni) ugye a kiindulás az az volt, hogy szeretne a srác egy (NEM lv 32-es) 1:5 hibridet.
    A handgrind erőltetését Joymax részéről én dícséretesnek tartom 100 felett, ha tényleg így van.
    Nem tudom, ki él ebből én biztos nem, goldból még nem vettek kenyeret a boltban :O
  • Cat 02 #79962
    Igazából volt már erről vita, vkinek az a játék h lvl 32-n öli a mobokat, pár arccal és örül a fejének, valakinek meg az h benyomja x-edik accountot ong-okhoz és naponta megy delvlezni. Joymax is rájött már erre és pl lvl 100 felett, ha el akar majd érni valamit az ember, akkor bizony handgrind (vagyis insta, de az is grind :D). Ja, és senki se vegye magára, mert akkor off lesz :) Aki meg ebből él az végképp örüljön, hogy azt csinálja amit szeret.
  • ThedarkmanHUN
    Pwnd
    Omg ecsro, az aztán számít gondolom...
    Isroról beszélj, saxonak igaza van ebben, mindig új kari, és mindig abbamarad.
    Most is így lesz, szvsz már el se kezdd... ;)
  • dragon11
    Nem hát, 85vagyok ecsro pubon, meg 96 vipen amit 2napja eladtam.:) nemhát=D
  • Saxo17
    Én meg csak annyit szeretnék hozzá szólni. ( mindenféle kötözködés és vitakezdés nélkül), hogy kb 3 éve olvasgatom a fórumot, de Te 1-2 havonta mindig tanácsot kérsz mert karit fogsz csinálni 100-ra, meg h pvp-re kell meg unique-ra, de sztem még 50es karaktered se volt :p
  • dragon11
    Értem.. Rabbit20 ugyanezt számolta ki nekem.:)

Draxler: iGotQ10nek is ilyen volt 90ig a karija, nem ? (én 100ig akarom ilyenre..) v. 100ra van jobb ötleted is ?:-P
  • Maala
    Ha az elején lévő 20:20as elosztást, és a később kapott automata 1:1-et is beleszámítod, lvl 100on alapból 119str 119int-ed lesz, meg 297 elosztható stat pontod, amiből nem nagyon jön ki sehogy sem az 5:1 arány. :)

De a kéket nem szokták ebbe beleszámolni, sem a prém, vagy skill/scroll adta str/intet sem.

Régen még a 2:1, 2,5:1, 3:1 3,5:1 buildekbe beleszámítható volt, de egy rendes 4:1es buildre még várni kell pár capemelést.

Szóval csak az elosztást kell nézni, hogy 5:1 legyen (vagyis kétszintenként 3:0+2:1). Uff.
  • dragon11
    jahm.. :)