Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
phy mag def fél óráig, healing 5 percig, bless spell 45m-ig... egyedül az absorb a kevés, de az is 20sec. és igen, megölök 80as sun settes bladert is (mana shield nélkülit) 2 lövésbõl... ezt bármikor bebizonyitom neked (ticket time után 😊 )

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

buffot nem is szoktam használni, fear+nuke és pápá

tpisti24
jah.. nemvagy egyedül, szerencsére nekem csak xp-vista gondjaim vannak...

WuFraZselic
(Soliquid-rõl van szó, itt forumon asszem TheArrow)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Buff többsége nem sok ideig van rajtad, ha jól tudom 42% elnyelés 15sec, márpedig 1 nukeból vagy 2-bõl nem ölsz meg egy bladert.
WuFraZselic
ja és ha szerinted nekem vannak ilyen beteg sztereotípiáim, kérdezd bátran Aege szerveren tevékenykedõ wizard kollégát, hog Õ mennyit nukeol 80as karikba. akkor talán elhiszed. vagy bocs, lehet mindketten hazudunk és kitalálunk dolgokat, ugye?

látom téged is üldöz a szerencse :S

lol, 80as bladert 75ös wizardal alázom nem ritkán...
az abszolút eu gyilkos az a kínai bower

WuFraZselic
figyelj, olvasd el szépenkérlek FIGYELMESEN amit irtam. CLERIC SUB MASTERYM VAN. értem?! magamra rakok healinget, +146 phy +206 mag defed, +915 phy +1464 mag def buffot, emellé 42% phy absorbot... ne mondd már hogy ezt levered. EZEK NÉLKÜL LEHET HOGY MEGVERSZ, SENKI SEM MONDTA HOGY NEM. én buffolt állapotról beszéltem mindvégig.

ha ilyen szánalmas vagyok, akkor várj, mindjárt kimegyek ticket után dh elõ, keresek egy 80as full farmed bladert, és meglátod hogy aki itt orvosi kezelésre szorul az TE vagy. mutass már egy 80as wizardot aki 10-12k-t lõ ugy hogy még mana shield sincs rajtad... és milyen tényekre is hivatkozzak? elvégre nekem van itt wizard karim, és csak tudom már hogy 1 nukeból leszedem a 80asok nagytöbbségét...

DS mi is az a Shield seria?😊 90-en,mert többünket érdekli, kérlek írd le...aztmondják vadálatosítják a BLadert
Szánalmas, hogy képtelen vagy tényekre hivatkozni csak az idiotista, ultrális önmagad által kitalált trágyával próbálod termõvé tenni hitetlen mondataidat.
Képtelenségeket írsz és még el is hiteted önmagaddal. Erre orvosilag megfelelõ definíció cuzamme volide van (elmebeteg kategóriában).
Sosem tudsz abszolút fölényes gyõzelmet aratni egy Blader ellen, mely borításaival az egyetlen kari ami megállja helyét eu-s ellen, és ami képes egyenlõ félként ledarálni pici kis hp-dat.
WuFraZselic
LOOOL 😄 rendben kissrác, élj ebben a hitben 😄😄DD 10-12k full manashield nélkül, jólvan. 😄D szerintem az a te dmg-ed zerkben egy lvl 30 körüli karira... te, szerintem fejezd be mielõtt mégjobban szánalmassá teszed magad... tudod nekem van bizonyitási alapom (akkor csinálok neked SS-t amikor akarod) míg szerintem neked kb egy 40 körüli karid lehet

Maala
szerintem meg majd perzsas arcok felnyomjak wufra wizardjat, oszt' majd mikor az elhekkelt kari ellen toljuk, meglatjuk, hogy lehet-e ownolni, avagy sem.

u.i.: meghalt a notebookom. b@ssz@meg.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tpisti24
pontosan tudom,hogy ezek az eus karik miben jók és hát õpersze épp ezért válnak erõsebbé, nem leszólni akartalak, csak vmivel vissza kell vágni<#nyes>, mert ilyenkor belegondolok h pl engem is alázni tud egy eus kari mégha én 80as vok és õ 75ös... de ha belegondolsz mégha a sunra noymják rá a buffokat azmár tényleg gázos, ez úgy lenne jó ha eus buffok csak eus karikon lehetnének, mer így az eus karik a végén márcsak arra kellenek 1-2 embernek h felbuffolja a nagy kínai kariját aztán lezúzzon mindenkit

80-as full farmolt blader manshield nélkül kap 80-as ful farmolt wizardtól 10-12k-t ennyit rólad, addig kd-t nyomok, amíg lenem megy rólad a buff, azt csumidález
WuFraZselic
szerinted 90en milyen buffokat tud magára tenni egy cleric? 😊 hiába lesz húdeerõs (az már legalább 1.5k-t sebzõ) kd-d, ha közben a def buffok is erõsödnek 😊

Eléggé sok karim van remélem nem zavar, 2éve gamelek vagy lehet már 2.5 franc sem tudja.

DS mi is lesz a 90-es kd-m😊) 4 leszúrás + extra crit?😊
És még valami DS, mi az az új sorozat bicheon-ban, valami shield nemtudom mi az új könyv neve...
WuFraZselic
most kezdted hogy babelen hogy halnak a wizardok, aztán hogy persián vagy, most meg aege serveren lévõ wizardok...

ember tudod mennyit ütsz te boritással? kb 2k-t. healin orbit, rec division... amit leütsz rólam a földön, mire felkelek, már vissza is töltödõtt. illetve annál hamarabb... ha 80as sun settes nem öl meg bless spell ideje alatt, majd pont te fogsz 😊 ráadásul pont a blader kariddal izmozol, ez már LOL 😊

Nagyon tanker karid lehet xD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

boritás-boritás pápá innetõl kezdve pápá b*meg.

4PK vs Bármelyik wizard Aege server
dragon11
Szerintem kerüljétek a témát 😉 EU-Kína egyensúlyozva van!Minden a cuccodtól->farmodtól függ->gyorsaság esetleg..ennyi asszem..😊

Ott a pont de én most süllyedek me mék <#pias>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

WuFraZselic
LOL b*meg te látom nem olvasod amit irtam. van olyan hogy wizard magában, de hallottál már sub masteryrõl? nem unfarmed noobokat kell alapul venni baszod, akinek 3 hét alatt 80 lett és még 1 masteryre sincs elegendõ sp-je. cleric sub mas-os wizarddal harcolj akkor pls... vagy warlockossal

LoL mi a m@kk énis persian zuzom most xD és engem ledobbentett hogy a lokaki 23as szintemmel 32es str-es karit ha nem ért hozzám lezuztam 😄 (és nem ért mivel light shock+charged wind 😉)

Mielõtt letámadsz hogy honnan veszem Babelrõl szöktem 😄 tudom mi folyik ott néha még fel kukkerolok és pont azé hogy meglessem mit alkotnak a high eus karik 😊)

WuFraZselic
45 secig. egyébként tökmind1, (athensesek tudják, ismerik) AmabisMarthora 17et tolok, egy mezei 80as full farmed bladerre 22õt. ergo tökmind1 meddig tart a buffom, mana shielddel együtt 2 lövésbe belehal, ja és van blind fear status is... és healelni is tudom magam. mp-ént 1822 hp. nemkéne lebecsülni az eu karikat, vagy elõtte harcolj egy full farmed 80assal mint én teszem kínai és eu-s változatukkal

Én most persian vagyok, van 1.7 billám, de fenének kell sun, majd megvárom a 9 deg-et. Mivel az unionkban egy komplett clan eu-s karikból áll 72+ mind így volt tréningezésre lehetõségem.
Jah h Babel? Ott kb minden 3. wizardnak van "rendes" cucca a tobbi szinte npc-ben rohangál 😉

Wufra da surviver 😄 mindegy sztem témát zárjátok le, tudjuk mien tanker karik vannak ezen a félen meg azon a félen is 😉)

Elnézést a flood-ért csak azt nem tudom megválaszolni ami azután írodik, miután már írtam.
Látom szépen álmodsz babelen eléggé borulnak a wizardok és nem kell sun hozzá.
WuFraZselic
igencsak megkérdõjelezem, hoyg te valaha pvp-ztél 72+os eu karival... vagy ha igen, kb nem volt submasteryje... összes phy def: 938. robe-ba. light armor setembe 1100 körül. és ugyanennyit ad bless spell. na, hajrá

jah és meddig is tart az extra buffod?
gameplusz
A továbbiakban próbáld kerülni a multipostolást, meg lehet ezt egy kommentben is fogalmazni, thx.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

WuFraZselic
ja, az 1k-s kd spamek 😊 azokat szeressük. sun+7 blade/shieldes 80as blader nem nyom le ha magamat felbuffolom, és 2 nuke-ba belehal (na ja, de neki sun+5 garm és acc setje van, szerintem neked nincs )

gameplusz
Ez nem mák kérdése... Ha sok pénzed van bármit megtehetsz kérdése szvsz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nekem csak egy picike +5 shield 18br-es 80-as full farmed glaviesbe raktam 2*10k crit-et, úgy hogy light hellyett cold ágat húz.És még ki sem vagyok farmolva.Mennyi is az összes phy def-ed?
dragon11
Lol de forgalmas totyik lett..
OFF:
Melyik az a szám ami 7perce ment a danubiusba?😄(,,szám dzsínsz" XD->some jeans vagymii?youtuben keresgéltem dehát..😊
ON:

WuFraZselic
+7 shieldem van, +146 phy defem alapból... ha arra te rányomsz 6k-t divison, bleed nélkül... és bless spellel még +1k phy def... azalatt Amabis sem tud lenyomni szóval.. lol 😊

A borításom és sok szép finomság
És még hol van a lvl 90-nél kapott extra crit-em
És igaz vonjunk le 10-12 crit-embõl 42%-ot, vagy egy sima ütésembõl olyan 6k körül 42%-ot, mennyi is az életed?5-ös comboval megpakolva amiben simán lehet crit szép számmal kapsz.
Hát nézzük, nekem is van 6-os combo,Flying stone smash, manashield,ironwall shield.
WuFraZselic
srf-en irták, és mint irtam "HA MINDEN IGAZ", ergo k*rvára nem biztosra mondtam 😊 olvastam, ennyi...

WuFraZselic
nyomj már le pls bless spell és 42% phy dmg absorb alatt 😊

Szerintem rugo mellé bard a nyerõ, de ez csak észrevétel.
datango
rouge mellett melyik masodlagos masteryt ajanljatok? szerintem is sok minden fugg a csapatjatek es csapatszellemtol...! de egyebkent orulok annak hogy a sosun +9999 es karik is pusztulnak, igy nem az van hogy egyket embernek akinek "mak" ja van az diktal a serveren!

Ezt nem tudom honnan vetted, de akkora kacsa mint a ház. 15 sec a delay.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

A helyesírási hibákért elnézést kérek, kár hogy nincs „szerkesztési” lehetõség.
5=%
Amúgy eu-s karik csapatban királyak!
Bár Chanai kari mellett, ha van szintén buffer, akkor tök 8
sziasztok!
Nem tudom mi ez az eu mámor én lvl78 Blader vagyok 73-as masterykkel, és 1-1 lenyomom bármelyik eu-s karit.
Harcoltam tõrössel,wizardal is 805-osan jobb az arányom 1 vs 1, mind nekik.
72+ wizard belém tud nyomni igaz 12-14k is,de utána már nincs több lehetõsége lövöldözni.
Tõrös is belém tud nyomni akár 20k crit-et, de ha nem crit és ha rajtam a manashield + 15 sec phy def. növelés (ez csak, ha olyan kedvem van) neki annyi.