Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megva na tört szerver az illegális??

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

ok donatus 13 de mi a neved és melyik szeron vagy amugy kicsit lassu a játék nálam ami még szarab baz a sok crowded méék ha bekutok😄

WuFraZselic
csak bleed, meg stun 😊 meg lvl 79es imbue-statusok... de ha rakok accokra kékezést, akkor azok sem. stun meg bleed only 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kriszesz gyere mondjuk fél 7 re együtt mennyunk😄

super s... én no dc klienst használok igy nem olyan nehéz😄😄

Gubberx
<#taps><#nyes><#nyes>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

byzhouse
ha bejutsz a szervere 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Gubberx
van vagy 4-5 óra 20-as karit csinálni XD ( de lehet még annyi se kell)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Amúgy wufra, ha van rajtad holy word v. holy spell akkor van olyan warlock debuff ami felmegy rád?
hi all most fogok majd 5 perc mulva 3 honapnyi kihagyás után ujj karit kezdeni sajjna peg 20 as szintü voltam<#shakehead><#sir>

dragon11
Hö?Úgy érted Warlock=Int?😊 oh ok XD
btw lezártátok a vitát?😄

Gubberx
Pure warlock forewa xD

Super Saiyan
prémiumosat... ugyanis szinte lehetetlen prémium nélkül bejutni 😉

>:C

2 h swordos el tolom spartan most 😄 azon nézegettem nem volt rossz clercikel csak nem birom spvel😄

tpisti24
😊 ..elõször elkezdett spammoltatni aztán nyomta h " ressurrectz or ddos to silkroad.net" xDD mer amúgy ez mi?

WuFraZselic
az az abszólút elpusztithatatlan, bless spell + warrior buffok saját magára.. hát lol... 1h sword / warlockra esküszöm 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

warriol / cleric Mi a véleményetek?:S

WuFraZselic
eltudom képzelni a szituációt... 😄
"u'll be DDOS-d u bastard"

tpisti24
DDOS (distributed denial of service) ez tudjátok mi? xD
most nemrég megfenyegetett egy gyerek ezzel azért mert nem resseltem fel.. XDDDDDDDDD

Athensre is szeretnék egy karaktert miet ajánlotok?😄 én általába str os karit csipálom meg clericet😊

WuFraZselic
athensen sok van, sõt... egyébként ne a chinese dmg-et nézd, mert sun+7 glavies critje kisebb, mint egy 80as wizard lövése 😊

Én bármikor nekimegyek bárkinek, tegnap full farmed 80-as sun+5 bow-al és egy 80-as full farmed glavies +7-el gyapott és nem raktak be, szerinted ez gyenge teljesítmény?
Amúgy bladert nem sokat csinálnak, mert bottal is kemény szenvedés a fejlõdés...
WuFraZselic
7.5k, ugy hogy 11 str van rajtam... kb 9k lesz napokon belül (ha szerzek str tabit)

leülök tanulni erre 1 óra alatt 72 hozz szólás, hát kapjátok be xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egyáltalán nem vok elszálva magamtól, csak mindenki bladerre veri magát azt tök vicces nézni hogy samarkand kapujába ilyen 42 es blader támadja 32-33 asokat déli kapuba északiba meg ott pvpzenk 40-45 ök és nem megy oda
mert fosik hogy ott nem tud keménykedni.

Mennyi is az életed?
WuFraZselic
szerintem pont annyival növekednek a védelmek, mint a támadások... egyébként sun+5 spearnek akkora attackja van mint a 72+5 staffomnak... és nekem van +25% mag dmg, +586 mag attack buffom... 4k körüli a mag attackom igy, sun spearesnek kb 3.2k

Ezért vagyok eggyenlõ ellenfél.
A másik dolog te se becsüld le az ellenfelet, éppen azért írtam mert magasban repkedve voltál elszállva magadtól.
El kell fogadnod te is könnyen meghallhatsz.
ez van
Ezt mondom én is,itt attól függ ki hogy bán a karijával most én béna vok akkor biztos hogy még lvl 1 is odaver deha valaki tud bánni a karijával ami nálam azt jelenti nála 1 - 2 lvl nagyobbat is neccesen de megöli akkor
már más a helyzet😊

KD=nem halál, hanem lehetõség, hogy idõt huzva lemenjen a buff (42%)
És ha utána megint kd és leszurkálás (plánem ajd 4szer crit extraval), akkor eléggé valószínû a halál.
OFF:Kéne egy zene vágásra alkalmas progi, (freeware) vki segitsen pls irtó fontos lenne :S

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

WuFraZselic
egyébként pontosan errõl szól az egész, aki tudja használni a karit... felbuffolom magam, heaven glare ->enemy mozdulatlan 10mp-ig, elfutok, turnover be, nuke, és 90% hoyg meghal ellenfél... ha valaki nem használja jól a karit, az lehet tényleg 1 kd-ba belehal, de majd 2 évnyi játék során megtanultam játszani 😊

sun nem lesz szerintem.
nézd meg egy sun+7 spear értékét és azt hogy 8 d-ben is képes vagyok életben maradni ellene, pedig õ ütni is tud szépeket 17 crit meg elég meggyõzõ.
Gyengül az erõ eu-nál akkor, hiszem a 9d-s cuccok bejönnek és a chinai buff-ok is növekednek (védelem)
Na meg cleric offeringje se lesz olyan nagyon gyenge😄

"odaversz"
nem
én azt mondom (írom)blader a legjobban védelemre tankra épülõ kari, amit legnehezebb beütni és aminek 6 combo után iszonyat erõt tud felmutatni.
És még jön a 90-es új széra bicheonba és az új kd 4 leszúrás extra crit növeléssel és még ki tudja mi...
WuFraZselic
dehoyg is... 1123-1372(436%)os meteor ugyanugy kurvaerõs lesz 80on... kb 1400-1650es attackal... ugyanuyg megmarad az erõ, nomeg uj fegyver, és sun sos som...

Ne bízd el magad😄

Akkor gyengülni fognak az eu-s karik, támadó jelleggel.
Private Message asszem megfelelõbb lenne 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Kiváncsi lennék warriort olyan könnyen lenyomod e mert annak is van phy def növelõ buffja ami elég kemény ... Nem hiszem hogy minden eust oda versz, csak nem tudnak jol bánni a karikkal pvpbe és ez igen nagy elõny.

WuFraZselic
eu téren nem fog uj skill bejönni ( mármint támadó) (->buff és debuffból lesz uj), a meglévõket skilleket lehet kimaxolni

Közvetett válaszként írtam, ami annyit jelent a konkrét hozzászolására nem, csak a témában felhozott véleményére reagáltam (ez volt közelebb, amire ezt azaz "azt2 írhattam)
De ami engem érdekel arra Ds tudna válaszolni.

KSRO-ban a 90-es skillek Bladernél milyenek?
-mi az az új shieldxxxxx könyv a bicheonban
-milyen a 4-es leszúrás extra crit-el
-és mik az újdonságok eu-s téren is

KSRO-t csak azért hozom fel ezen a fórumon, mert lassan minket is érint a 90-es skillek bejövetele.
WuFraZselic
gyanus, de én nem aztmondtam hogy senki nem öl meg felbuffolva, csak azt hogy egy blader nem.

Haggyad már, saját maga állitását cáfolja ^^

dragon11
halkan megjegyezném 64es bower leütötte 69es wizardot :S minden a cuccon megy +gyorsaság+ farm..😊

WuFraZselic
te eddig azt irtad hogy 10-12k-t nyom 80as bladerre 80as wizard, most meg elismered hogy a 75ös alázza a 80as bladert... na mind1, postolok késõbb hogy lásd mirõl beszéltem, a beteg és kitalált agyszüleményeimrõl

Bár egy sun bow crit eléggé megdönt abban biztosl ehetsz, tök nyolc a buff-od
Ez így van persze, hogy gyõzhetsz hisz a legnagyobb dmg wiazrd-nak van ez tény, csak hogy amit én írok azaz, hogy blader abszolút ellenfele bármelyiknek, így az eredmény nem 10:0 wizardnak, hanem egyenlõ esélyek, ami más karira nem mondható el.
WuFraZselic
45mp-ig*