Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Ohh értem,én int szeretnék lenni,de szavazidból azt vettem ki warlock igazán str-ként mûxik szépen..😊 mind1 estére meggonodlom úgyis itthon meló van -.-

WuFraZselic
ksro-ból majd kapjuk a friss infókat, azalapján elválik 😊 nem mintha többe kerülne felhuzni 80ra + full farmedre 2-3 hónapnál... annyit meg kibirok 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
én meg benyomhatok 1 party invisiblet, és stealthbõl elk*rok egy earth quake-et, 3 80asból 2 halott. de mégsem teszek így. és õ nem a "hátulról 2 kézzel belédb*szom a daggert" skillt tolta... elmászott szépen, crossbow elõ és lõtt, vagy daggerrel kombózott

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na látod 3 ból 1 szer õ ölt meg ^^

btw kiváncsi leszek arabokra, lehet ott meg eu-sokat fogják pownolni és majd ti nem lesztek boldogak ^^

másik meg Atisznak igaza van, +10/30 % sebzés ha stealth bõl támad

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Nos a dagger-es rogue-nál a stealth-es támadás nem gerinc kérdése, hanem a józan észé. Akkor ugyanis ha stealth-bõl támad, iszonyat sebzésbónuszt kap (joynax úgy látszik hallott már vmit az AD&D-rõl és a backstab-rõl - hiába vannak dolgok amik Dél-Koreába is eljutnak...)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

WuFraZselic
hát attól függ 😊 warrior / warlock ha str-es karit akarsz (mivel a warlock debuffok mûködnek str-esként, amik a fõ lényegek), ha meg pure int akarsz lenni... egyértelmûen egy támadókaszt kell warlock mellé -> wizard.

Nem értelek most elképzelem hogy mit mûvelsz a gép elöt vérben úszó szemekkel vered a billentyûzetedet!? Ez csak 1 játék ha lenne életed vagy néha kikapcsolódnál szerintem jobb ember lehetnél. Ne 1 játékon vitatkozzatok meg hogy mi szánaélmas és mi nem mert megmondom én hogy mi szánalmas amit most itt mûvelsz. Nah pacsi.
zsela én felfogtam amit írtál és grat

/inaktív/

dragon11
Warlock mellé milyen ,,mágiát" vagy mit ajánlanátok ?😊

WuFraZselic
de mivel a sok gyökér azthiszi ha van egy sun glavie a kezében és összebotolt 300k sp-t és full farmed, akkor õ az atyauristen, és nem csinál eu-s karit, mert magaszerint halhatatlan... az a kevés 72+os eus meg nagyrészt hunter... btw 2 rugó volt, 1ik elég korán elment, a másik +7 daggerrel 1x ölt meg, pedig gyanitom hogy 80 közeli volt, és még annyi gerinc sem volt benne, amikor 5-6szoros túlerõbe voltak, hogy NE stealthbõl támadjon...

hát jah, de azt se kéne elfeledni h eu-sok buffal 3szor erõsebbek + ha lett volna 2-3 eu-s mágus / rugó ellennél akkor a mai / tegnapi warról nem ez lett volna a véleményed

gameplusz
Abszolút igazat adok neked.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Ja és arról nem is beszélve, hogy te említetted a sun szettesre 18k nuke rámegy. Tehát a sun szett csak akkor érvényesül egy kínai karinál ha grindel vagy pvp-zik másik kínaival, mivel wiz szétbaxxa egy "sima" fegyverrel. Hát még ha wiznél is sun+9 staff lenne omfg..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Miért szánalmas ha sun szettesre rákerülnek a buffok ? Az nem szánalmas amikor egy 77es karakter 4 eu-s full farmed karakter támad be ? Faszt nem. Innentõl kezdve akkor az is szánalmas, hogy mi az hogy eu-s karakterek 1 skillbõl ölik a kínai karaktereket. Meg mi az a 15 sec poti.. amikor kap az ember rugotól kb 20-22k criteket alsó hangon =D Lehetne vitatkozni egy jót arról, hogy mi szánalmas és mi nem meg mi, hogy, merre.

WuFraZselic
elég szánalmas lenne, ha sun+7 prot, sun+5 acc és sun +9 glavie settel buffokra szorulna. eu karik EGYÜTTMÛKÖDVE a jók, de látom jópáron nem fogták itt még ezt fel.. mért ne rakják rám a def buffokat? 15 seces pot delayem van, nincs sun-om, micsoda szemétség ha használom, mi? sp-t költöttem rá, olyan buffokat tolok magamra amilyeneket akarok, érjen már kevesebbet a tegnapi alázás csak mert használni mertem õket...

datango
akkor most hogy mit?
az nyer akin a buffok vannak? hiaba a sos,sun,sosun? euba fog csokkenni a poti delay?

tpisti24
az hát, ha pl azokat a buffokat rárakták volna a sun+9es emberkékre hozzájuk sem lehetne nyúlni...

Lord Nomak
Ezt nem érti meg, túl sötét ahhoz hogy észre vegye buff nélküli kariról beszéltem. Boweremet nekem is telebaszta 75ös bard/cleric buffokkal sun+7 glavies nem ütött le 80as skillekkel. Na ennyit errõl. Buffal nekem is nagy a pofám.

hát igazából azzal a pajzssal amúgy is (blessing asszem) 😊

WuFraZselic
figy, amig van egy warrior velem (pláne warlock subcast-tal), kb halhatatlan vagyok... szóval az 5 seces pot delay akkor lenne jó, ha egyedül vagyok 😄

ezek a tündérmesék ^^ (pot delay)
Ds-t kéne megkérdezni h ksro ban mennyi

WuFraZselic
én ennek csak örülök 😊 Vapore és én szétvertük a társaságot, screm mask, dmg reflect, bless spell, phy-mag screen, phy-mag fence, és earth fence... 300 fölött nem ütöttek rám sun+9 glavieval... vapore meg lol, 10 thiefet tulél, pedig kapta a soul speareket végig... csunyán elvertük a népet , na, és ha mindenigaz 90es capnél 5seces lesz a pot delay eusoknál, ugyhoyg mégerõsebbek lesznek eu karik

ez van ^^ Joymax csak csinál már vmi ellene ...

tpisti24
túl jók lettek ezek a wizardok...😊 kevés aza 15 msdperc potikésleltetés😊

WuFraZselic
tegnap éjjel (illetve inkább ma hajnalba 2-5 óra közt) Athens thieftársadalma a legcsuníább megaláztatást élte át. samarkand déli kapu, egy 80as warrior/warlock és egy 80as wizard/cleric rögtönzött huntertársulat 11 80as, full farmed, köztük sosun+9 és 3 sosun+7 glavies thiefeket olyan szinten megalázott, hogy már fájt. persze egy 80as rugó is befigyelt thiefk oldalán, aki a 10-11vs2-ben is stealth-et használt... elég jó volt látni hogy 2 80as eu hunter kint áll, és a szerver legerõsebbnek titulált kinai karijai bent állnak és csak caps lockal szövegelnek... ugyhogy nemtom kimondta, hoyg szar sub cast a cleric wizardnak, de tegnap este 3 óra alatt ha 3x haltam sokat mondok, míg 80as thiefkollégak csak ugy nyelték a 17-24k-s earth quakeket (a lol az volt mikor warlock debuffolt, és 36k simán ráment a sun+7 prot setes barátunkra)

Köszi az infót^^
tpisti24
THeArrow! mekkora volt a max sebzésed a wizardoddal? vagy yarkanba mennyit sebzel?

Super Saiyan
ha jól tom a mag balance-tõl is függ. tehát ha INT-es vagy többet tölt az mp poti, ha STR-es a karid akkor pedig a Hp potion

>:C

Hy all.
ÚJ tag vok mercuryn jáccom. Az lenne a kérdésem, h az, h mennyit tölt egy poti az mitõl függ? mert tuti többet tölt a 220as mint220😄
THeArrow
nekem a max axxem 18k volt 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

THeArrow
nem mert nemvok chicken ^^ leölnek leölnek, nemvok tanker, de 45msig ha valaki leüt amit beírta gratulálok neki, ja igen ha RÁ rakják de ugye ha magára teszi rá pl daggeres hiába a +defensek a desperate levixi 75%át szal kitörölheti vele a seggét, ugyanígy xbowos is csak az a 40%át axxem szal evvan ;-) rouge ebböl a szempontól nem a legelönyösebb perxe dmg növelö nélkül lofaxt nemér 😄 a wizz meg anélkül is imba

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

dragon11
Te is köszi cat! már sikeresen megértettem😊

dragon11
Ahh,értem!!Köszi,hogy elmagyarásztad😄
(Szívem szerint kezdenék én karit,csak EU-t nem annyira szeretem,s azt elcserélném kínaira😄 de itt meg átvernek,kínait meg már 100x kezdtem elõrõl...és így nincs kedvem:S )<#vigyor2>

Maala
nekem volt mar 30k hpm is! max e-penis. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát nálunk... wiz benyomta stealth-et, beállt 3 ember közé, aztán a fele partynk kidõlt... Lvl 100as, 97es meg 96os... Azért azt sem szabad lebecsülni...
De utána megagyaltam 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

hát ez a buff dolog ^^ ugyanezt rárakják rugóra te se fogod leütni , ha meg lejár a buff rohansz vissza a safe zone ba nem:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
ja ÉS intes létemre 8,6k hp beficcen nemtom mien 5król bexélsz te de jólelvagy tévedve na pá

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

THeArrow
kurva nagyot tévedsz, mert pl wiz/cle > bs > healing cycle > earth fence ÜSSÉL MÁR LE... büdös életbe nem tucc, tegnap pvpztem bowerrel, nc úgy szopattam ahogy azt illik /0as gap/ perxe ha lemennek a dolgok kicsit nehezebb de pl, van invi, turnover meg ugye salamander blow, mire éxreveszik hol vok már hp0 szal gg... nemtom hol élsz, ja meg a másik h ugye cleric is vok, és van egy stres rúzs/cle haverom 77es +3as cuccokal nem mer healelni a generaloknál mert meghal na mondom lol, énmeg megállás nélkül folyamatosan heallelek 3-4órán keresztül úgy h meghalok max 1x ha kb 6pt mob csapkodja a fejemet... na azt hf...<#hehe>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

rád rak mérgezést, bleedinget, stuntot, el tud altatni ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
OFF: kar, pedig drukkoltam nektek, azidotajt meg fel is keltem egy 5 percre imadkozni ertetek. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Hát nem nyert, majd legközelebb...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

bazz, még most sem enged be, köszönet érte az összes goldminernek és multikliensezõnek...<#mf2>

gameplusz
Vicces, hogy még most sem lehet bejutni... Na nem baj, majd reggel 4-kor...

Lord Nomak
Ahm, csak azért vegyük figyelembe a rugó távolságát, skilleket. 1 hónapja vagy nem tudom mikor én ezzel szívtam nagyot bowerrel pvp-ben, tetves rugó stealthet nyomott aztán azt vettem csak észre hogy másfélszer akkora távból kaptam 21k critet xbowal. Wiz csinálja meg ezt =D Meg azért az se mindegy, hogy egy 78as +5 szettes rugóra sebzek skillel 2k-t kb, míg egy wizard azért megkapja szintén ezt csak 5k hp-ra x) Én alapból a str-es karikat támogatom mivel azokkal lehet túlélni. Egy intes soha nem bír el annyi támadást mint egy str-es karakter ha csak nincs valami morbid szett vagy 600 buff rajta. Wizardal még nem volt dolgom nagyon, ha meg volt az 2-3 szintel alacsonyabb volt és 2 strongtól elhullott. Igaz majdnem én is csak hát stun és knock back nagy segítség.

Lord Nomak
Mivel intesek lamanoidok, és ahogy elnéztem warriorok szépen tudnak tömegben magukra húzni embereket 1 mp-s halál nélkül.

kb mennyi mert nem találtam az oldlon

WuFraZselic
amabisra sun+5 settel sun+7 shielddel 15-16k-t tolok, szerinted 80as light armoros rogúra mennyit? 😊 1 hitbõl leszedem 80as rugút, õ is engem...

Atisz
Warrior miért kell secondary-be a rogue-nak? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ezzel és az elõzõ hsz-oddal teljes mértékben egyetértek, nem tudtam volna jobban (de ennyire sem 😊) megfogalmazni...

Lord Nomak
Én amit láttam és nem tapasztalat, hogy rugó a wizardot 1 critbõl szétkapta míg a wizard a rugót nem egy skillbõl és ha a wizard nem tud egy skillbõl ölni valakit, és persze nincs támogatás lehet futkorászni. Tehát én azt mondom rugó-warrior kombináció nyerõ.

Lord Nomak
Szerintem meg rugó éri eu-nál a legtöbbet ^^ Miért is mondom ezt muhaha.. =DD Szarrá aláz mindenkit, fõleg extreme és desperate skillekkel omfglol.. 24es rugó a 31es bladerre 3k crit long shotal és extremel =DD Azt hittem nem jól látok, aztán rájöttem, hogy még is ^^