Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- Halloween Event ended
- New Server Venus is added
Venus? a rev6.com már 2 hete írja a saturn alatt a Venus servert...hogy is van ez?😊
Annyival egészíteném ki, hogy a fõállású cleric és bárd egy jobb eu-s party elengedhetetlen "kellékei", akiknek felesleges a másodlagos kaszt, mert az egész pt-ra ható buffok ilyenkor történõ leesése elég kellemetlen lehet.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Kezdjük a warriornál
Egyetlen olyan kari ami igazán tud tankolni az eusok közül mindegy milyen fegyvert választasz (1kezes, 2kezes vagy balta) Nem azért mert full str meg bla bla, hanem mert létezik az ugynevezett iron és mana skin skill, ami 45 másodpercig elég hogy sokat kibirj (még 80as sosunosok ellen is) Ennyi idõd van rá - teszemhozzá hogy ez 1 v 1 - hogy egyedüül ölj. Arra viszont hogy ölj sebzés kell és seretném kihangsulyozni hogy igazán elfogadható sebzése CSAK a 2kezes warriornak van. Ezt kiküszöbölendõ választják ugye az egykezes mellé a warlockot, mert sacc/kb 40%-al dobja meg a sebzésed ugyanazon az ellenfélen ha teljesen megátkozod mindennel amivel lehet (ezt méréssel mértük egy haverral)
Hogy mit akarsz a warrioroddal tankolni vagy ölni az pont ettõl függ. Ezért én azt ajánlom hogy mellé vagy cleric vagy warlock sub-ot válasszon aki emellett dönt ÉS semiképp ne csak egyféle warrior-t huzzon az, aki warlockozik (ajánlom a 2h/1h-warlockot--->fõleg neked Zselé ne legyé kisstilü, mint Vapore, mert 2h-val sokkal jobb a build)
Clericet annak ajánlom, aki mindenképpen 2kezest akar csinálni egész egyszerüen azért, mert sokkal tovább birja a gyürõdést mint bármelyik más EUs kari. Saját pvp szokásom szerint ha 1 v 1 ben vagyok akkor felváltva használom a skineket és a bless spellt igy a védelmem mndig elég magas ahhoz hogy akár egy nukert is kibirjak mig lejön róla a mana shield hogy utána meghalhasson. (80as skillel sima +5 karddal bléderbe 10k-t ütök crit nélkül, glévisbe 12-13k-t) Ez csak a bless spell, ami segitségemre siet,de a másik leghasznosabb a holy word, ami megakadályozza hogy befagyjak és a stun, dull, bleed, division, impotent effectet is rövidebbre redukálja, amit ugye nem kell mondanom mennyire hasznosak. Jobwarban ha épp az kell bless spellt és skineket egyszerre teszem fel, ami épp elég arra, hogy akár 5-6-7 embert is eltankoljak bármiféle probléma nélkül.
Rogue (és nem rouge még mindig<#ejnye1>#ejnye1>) mellé épp azért ajánlom a clericet, mert ugye szintén használható a bless spell és a holy word, melyek közül legfõképp az elsõ hivatott ellensúlyozni a a crossbow Xtreme és a Dagger Desperate skillek negativ hatásait. Épp a Zselé által emlitett daggeres gyereket láttam anno Athensen, amikor felugrottam, akkor sima +4 szettel és maxos bless spellel a srácot két glévis ütötte és az meg csak röhögött majd modszeresen kivégezte mindkettõt. Ha én rogue-t csinálnék tuti, hogy clericre mennék.
Hasonlóan hasznos wizard mellé is a cleric, mint azt Zselé is mondta, hoyg ne feltétlen legyen egy ütésbõl halandó az illetõ.
És ami a bárdot illeti mint sub..csak két buff marad meg fegyverváltáskor a futás és a noise ami hasonló, mint a harmony therapy kinai kariknál (ez pvpben totál hasznavehetetlen)...egyedül cleric mellé ajánlom... maxolt cleric-bard legyõzhetetlen ellenfél tud lenni, ha okosan játszák. Folyton ki tudja healelni a sebzést amit bekap és ugye gyorsan fut a bard miatt.
Ja és az hogy nincs futás buff? Ezért van az event, tessék moving speed scrollt gyüjteni, vagy ott az tabletta amibõl drug of windet lehet csinálni, esetleg megveszed az NPCnél, hogyha megengedheted magadnak.
Nem mondom, hogy teljességgel kimeritettem a variációit az EUs buildeknek, de én ezeket a mozzanatokat fedeztem fel, amik képessé tesznek egy két karit arra, hogy amikor elhagyja a terepet a sok földön fekvõ kinai kari azt irogassa caps lockal, hogy "fucking noob eu, türkmüsün, fark your mother"<#mf1>#mf1>
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
respect to the man in the ice cream van
Nekem sincs soha mákom ezekkel a dolgokkal, de azért erre figyelek 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Sztem legközelebb már ügyelsz rá h legyen rajta 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
utána meg tradelgettünk, parszor 5star odavissza dw ht ^^
Bot punishment ismét egy vicc volt, nézzétek ezeket a neveket lol 😄D
ATHENS anglian
ATHENS capturedy
ATHENS kljdsew
ATHENS sqckuqtjj
ATHENS qtxskpti
ATHENS bingni
ATHENS wuyuop
ATHENS uwwfopw
ATHENS kvdjfadsfd
ATHENS kcvzcvczb
ATHENS azkzdsgf
ATHENS prideper
ATHENS adirvghq
ATHENS crantial
ATHENS hzxcvzc
ATHENS escaptal
ATHENS kdjfasdfa
ATHENS instoran
ATHENS ajfwerwer
ATHENS reforan
ATHENS consortil
ATHENS spatorin
ATHENS ramcorder
ATHENS largrit
ATHENS storinal
ATHENS flawpenal
ATHENS clanerit
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
igen kenny a gyûrû(ékszerek)nagyon sokat számítanak.. jó ha van belõlük ugy mond fultuningos.. ^^
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
éy sehol nem találok még 1 ijen gyûrût :S:S:S:S:S
Melyik olympus-os brigádra gondoltok már csak ugy kiváncsiságbol<#vigyor2>#vigyor2>
Avatar te voltál olympus serveren mi volt ott a karid neve persze csak ha nem titok<#vigyor>#vigyor>lehet ismerlek mivel több mint 1.5éve jácok ott
---
nade idáig 1 ember mondta a cleric et , 1 mondta a warriort ...! hm? nem akarom elbazseválni a karim ígyhát nagyon alaposan kiszeretném tanulni a dolgokat o.O
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
gyors futás nincs akor ? az nem baj mester?😊 izéé igaz egyenlore csak crosbowot tolom , dagger majd a végén :S hmm? mitszolsz apukám ?
Legalább egy 20% jó lett volna 😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Pusztán baráti jószándékból ^^
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egyébként nem tudom, hogy sosunos-e, sun +5 blade és shieldje van és protector setje, de 40%os mana shield bevolt kapcsolva ez a fõ lényeg.
a döntés inenntõl tiéd, a wizard az a tipikus (ha nincs jó sub masteyrje, mint pl Cleric - ugye Koy 😄) 1 lövésbõl ölõ, vagy 1 ütéstõl elhulló kari. egy rogueval pedig lehet tankolni, bár 80as crossbowos roguet nagyon csunyán letudja ötni egy glavies fõleg szép crittel, vagy egy nuker mana shielddel.
és igen, az EU azon mulik, mennyire ismered a karidat, tudod e hogy kell használni. ezért volt vita Koy és köztem is, mivel nekem -szerintem- igencsak jó technikám van pvp-re -tudván hogy 15 seces pot delayem van- igy egy full intes karival is tudok "tankolni", és egy igazán jót tudok pvp-zni.
Nagyon köszi zselé,nagyon sokat segítettél!!!!
szóval wizard masteryn belül felülrõl az elsõ 2 vizszintes sorban lévõ -fõleg passziv- skillek maxolása (kivéve light)
full STR Rogue / Cleric
felrakod clerices bless spellt, váltasz dagerre, phy att növelõ be, és hiába vesztesz a védelmedbõl és hp-dból ha a bless spell kb bisszahozza, sõt meg is növeli az eredeti defensed... és utána kivégzed az ellenfelet.
full STR 1h Sword Warrior / Warlock
mint wizard/warlock kombónál irtam, debuffolod warlock roddal ellenfelet, váltasz 1 kezes kardra, és elpusztítod. igazi tanker karakter, én ilyet szeretnék/fogok kezdeni a közeljövõben
-Full Int Warlock,Warlock Rod+Shield-el Warlock skillek+Wizard
-Rogue vagy mi XD és mivel?😊
-Tudom kivan egyensúlyozva minden,de EU-közül melyik lenne a legerõsebb..?😊
Thanks for válasz..😛
UTP kábel (szerelt)
A magyar számítástechnika-boltok közötti ár-összehasonlításban kiindulópont lehet a Depo.hu:
PCI hálókártyák
Végezetül egy mai shot:
Csendélet a cave-ben 😉
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com