Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utp kábel az melyik, amelyik kodembe megy?Vagy padlásról jön modembe, vagy melyik?Fogalmam sincs, új hálókártya az drága?

Rakd újra windowst 😉
Bár ha a modemed is kihagy ott más gebasz is lehet:
- új UTP kábelt próbálj ki
- új hálókártyát próbálj ki
- új modem...
- új szolgáltató

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Bocs, akkor passz. Talán más tud segíteni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ha lejött a Dicret X és telepítettem, mi az sok fájl amit ki kell csomagolni?Nem vágom:\ Bda Bdant,manageddx, dxnt, direx, itt csak direx-et kell csoamgolni és elindítani?
Bocsi Game+,tom a sok hsz, és 1-be kellene.

2-szer írtam h varázsprogi nélkül is ledob😊

Atisz
Próbáld meg nélküle...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

De mért?Ugyan az a fizetõs van mint itt bárkinek, és nekik rendesen müködik..

Régebben a folyton levágott az asztalra és nem volt ott semmi, csak simán föntrõl lefelé futott ak épernyõ és semmi😄 Az eltünt, már nincs jelen, most Dc hegyek vannak...

Atisz
Ne haragudj, fogalmam sincs mi lehet a probléma. Mindenesetre én elõbb gyanakodnék a botra, mint az internet szolgáltatóra (bár tény, hogy azok is megérik a pénzüket néha)

Egyszerüen tök idegesítõ, h megy játék modem szépen villog, aztán egyszercsak leáll a kari körül minden, na modom a modemre nézek,, és pc, és ki bemenõ jel nem villog, csak cable és power, majd csinál egy újraindítást, akkor összes bevillog, majd megy tovább, ennyi ezt csinálja, épp elég h levágjon.. mintha valami idegesité h ölök, és akkor modem is elmegy újraíndítja magát, ha bentáll a városba semmi ilyesmi...

QuickHUN
Menymá te 😊
Nem is beszéltünk róla 😊
De tudod hogy van ez 😊 Több ember, többet tud 😊
Ma meló van, és kell még 40 % 😊

Köszke

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Rendesen belépve is dc kapok mostanába, mért zavarna be?Ha másnak nem zavar be, akkor nekem se zavarjon be!:\

Atisz
Próbáltad bot nélkül? Lehet hogy az zavar be 😛

Torrentes direct X mire jó?

És ha rendesen vagyok belépve akkoir ugyan eza szitu, pedig nem volt ez, kb.1 hónapja észlelem ezt:\Neteseket 3-szor hívtam már ki, és aztmondják minden rendben van..ha városba eláll akkor csak nem nettel van a gond..

Gyanus nekem ez nagyon, jó varázs progit használok, de ma is bentált városba mert megtelt invetoryja, ez már 2szer megtörtént érdekes módón nem kaptam dc-t, ha kimegy akkor 1-2 óra után dc :\ szal net kilöve, akkor gépemmel van baj?Router kihúztam, azzal is 5 óra után dc-t kaptam, utána 1óra alatt 2-öt, és szépen nem marad bent 1 éjjel sem, gõzõm sincs h mért, tök jól megy, majd egyszer csak megáll körülötte minden, és 10 sec múlva dc:\ a városba meg elálldogál..

Atisz
Healing cycle haszna ebben az esetben elhanyagolható, mert össze-vissz 16 sec az idõtartam. Mire visszaváltassz az eredeti fegyverre, már csak ~14 mp maradt... az meg mire jó? Division mellett felesleges, mert sokkal tovább tart, nagyobbat healel, stb.

De igaz, a holy word-öt kihagytam. Warlock ellen nagyon tutkó (meg amúgy szinte minden ellen) 😊

Izé, a hivatalos oldalról a windows 2000 xp cardot tölcsem, és mindegyy h melyik Direct X-et?Annyira nem vágom h mért, de ha bentállok a városba nem kapok dc-t, ha kimegyek gyakni dc-t kapok valamikor:\ lehet hogy hogyha letöltöm ezt a 2 cuccost ne mfogok kapni?

IfjuSkywalker
Cucikám hát hányszor kell még elmondanom??? :-)

Cleric subnak pont az a lényege, hogy sok hasznos buff fentmarad fegyverváltáskor. Emezek pedig...bless spell, recovery division, healing cycle és holy word-holy spell (ami ugye mindenféle effect ellen ad védelmet). Ezek kihúzása nem is annyira sp-költséges, ellenben hasznos fõleg mert bless spell kompenzálja a rogue Xbow-Xtreme és Dg-desperate hatásait.

Csóka családnak ma estére...nem megyek ma fel mer pesten csövelek. Meglett a 72???

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Többek között ezért is jöttünk el anno Persiáról, bár amit te említesz guildnév az nekem nem ismerõs, én az Olympus-ról beszéltem volna eredetileg.
Ordas férgek módjára marták a többi magyar klánt, tolták a CCF-et, meg minden ami belefér, szánalmas brigád volt egy erõs Unióban, bár aztán ha jóltom hackelték az unimastert és szét lett oszlatva a brigád mindenki legnagyobb örömére.
Kicsit örülök, hogy te sem csíped õket, bevallom õszintén már azt hittem, hogy...

Hamár te leírtad én is megosztom: Harcosok guildben RoBoT a karim (76 STR Glavie).

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

na jah én 1 hónap alatt szedtem 20k-t ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tpisti24
ha fel buffolod magadt és átváltasz másik fegyóra a clerik buiffjaid eltûnnek...deha netán tévednék, mert még nem vagyok 80as és lehet h vmelyik skill megmarad akkor bocs, wufra biztos tudja😊

Atisz
Kell természetesen.

QuickHUN
Oki ,köszi a választ,de fegyó kell ,hogy feltegyem õket?
Mintha azt olvastam volna ,hogy nem kell hozzá .

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Atisz
Háát nem jön rosszul a cleric, mint másodlagos kaszt az tény bár sztem mondjuk 2 skill miatt húzni 1 mastery-t... Ha van pár felesleges sp-d akkor rajta. A bless és recovery division nem esik le, az "ezek" kategória alá esõk viszont igen.

QuickHUN
Skacok ,érdemes volna a rugó mellé papot húzni?
Ha feltolom a pap buffokat magamra,és átváltok tõrre ,megmarad a buff ?
Fõleg a bless és ezekre gondolok,amiértékesek!

Atisz
Eh? Hogy jön ez ide? Cleric, mind2 ruhát alapból viselheti és *elvileg* kap mind2 mellé vmi bónuszt is...

Atisz sztem meg azért ad többet cleric buffja light armorban meg healje mert az a sub armorja ^^ robeban wizard erõsebb mint ligtben ^^

gameplusz
Hát, majd meglátjuk 😉 Egyébként ez se volt 2 napnál több 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Atisz
Na itt jön a poén: rajtam sima értékek jelentek meg (light armor) a haverra rakva (aki robe-ban volt) meg már látszott a bónusz +str, +int. Tehát rosszul szól a skill leírás, ráadásul fel is van cserélve akkor faith-tel (lehet hogy light armorban akkor többet lehet gyógyítani O_o)

ez még nem sok, kb 2 nap alatt simán összejöhet, ha mégegy 6os lesz benne, az már valami...

Maala
ehh, egymásra rakjátok, omg...
meg azt nézd meg, hogy light armorban ugyanannyit rax-e magadra phy def növelõvel, mint robe-ban... elég 1 ruhadarab is az effekthez asszem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

arra kell light armor akire skillt rakjuk, vagy clericnek? mert ezen a bónuszon eddig átsiklottam...

utálom az életet ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
2-en próbáltuk. Rajtam light armor, haveron robe. Az volt gyanús hogy ugyanolyan szintûek voltak a skilljeink és ugyannyit (az alap értékeket) pakoltuk az páciensre. Ez tehát elég egyértelmû...

Maala
a 3-4. könyv és a 7. könyv értékei...
de komolyan, tt tuti light armorban vagytok? xD

sajna mar kurvara nem emlexem, hogy kin minek kellett lennie a bonuszhoz, most hiaba megyek fel, nincs kivel megnezni, este meg nem lesz gepem, mivel a qrva notim meghalt, vihetem holnap szervizbe...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TÁmogatom a CLERIC jol fel buffolva jol játszó emberrel aki már tud vele bánni 1 vs 1 ben szerintem eléggé elpusztithatatlan:S

Atisz
Hát én most próbáltam ki és most nem ad semmit :/

Azt sem vágom hogy mik azok a bónusz def értékek amiket még említ...

Maala
érdekes, mikor én próbáltam ki zselével, akkor nekem adott. és light armoros vagyok... de csak Force Blessing adott, Force Deity nem... Mental Blessing is adott, Mental Deity még akkor nem volt. :-)

Atisz
Nem ad... kipróbáltuk light armorban és robe-ban. Az eredmény mind2 esetben az alap érték.

Maala
de ad. :-) az elsõ könyvekhez...

Atisz
OFF

Hát én sem, de tudod az egyik nagy párt elmondta a szimpatizánsainak hogyan kell szavazni, a sok birka meg elment, megtette és lám az eredmény... de szép lett volna ha azt mondják: mindenki döntsön belátása szerint és hallgasson a szívére, eszére, stb...

ON

Super Saiyan
grat<#eljen>

>:C

Atisz
Van valakinek primary (fõleg buffer) cleric-je? Mert mostmár nyugodtan állíthatom, hogy bugos a charity... semmi, azaz semmi bónuszt nem ad a force ill. mental blessing skillekhez. Illetve én sem kapok ilyen bónuszt ha vki rajtam használja ugyanezen skilleket. Gg, joynax did it again...

Darkspell esetleg ha tudnál ide vonatkozó infót szolgáltatni ksro-ból? (konkrétan hogy ott is bugos-e vagy netán mûködik)

azt monnyuk sosem értettem, magyar a magyarral milyért nem képes békében meglenni...

Atisz
Erdélyi magyarok helyesen. Gondolom a dec. 5-ei népszavazással szivattak fõképp. Én mindig elmondom hogy hogyan szavaztam és miért, és kész.

"Dr. Solomon"-ból monnyuk lehetett sejteni 😊

Egyszerû
Én magyar-zsidó vagyok - õk román "magyarok"
Több rendben szivattak magyarokat, ami engem felba.. agyilag, mert azt nem tûröm.
És ebbõl lett.......
Maala
akkor is nem ugy erted, hogy etikai?

mert az etnikai az kb az, hogy lecigóznak xy-t... ezen manapság nem trendi megsértõdni, ha meg igaz, pláne nincs mit szégyellni rajta. :-)

A békesség jegyében, illetve megõrzésének érdekében szeretnék errõl nem beszélni (írni).
Úgy gondolom, azért megoldódtak ezek a problémák, ha felületesen is.