Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jha, csak 2 uniónyi magyar van...ha ez alig, akkor tényleg nem vagyunk sokan 😊

Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy

Maala
OFF: Kocka a fejed, az, te GEEK! xD Szal ment a PM.

Már csak Kockákra tudsz gondolni... Inkább gömbölydedebb formákra, arc, mell, segg... (mind nõi, részemrõl) ^^

ON: ha tényleg kevesen vannak a régi szerveren, akkor miért Crowded mindig? gyanítom, hogy lassan kSRO effekt lesz itt is, mindenki húz el elsõ területrõl, aztán pwrfarm 2. területen, meg grind/bot 3 a többin...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IfjuSkywalker
Benne vagyok, csak irdd meg pm-ben hogy neked mikor jó. Gondolom Kocka

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
Venice volt az, egyik legjobb SRO-s élményem, ha nem a legjobb... :-)

Off: 2 hétig no laptop. T_T Szal belekóstolok egy kis Life-ba, kíváncsi vagyok, hogy milyen is az mostanában. Sky, egy-két sör vmeik délután?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hi é n atroy szerevren fijtatom 20 as szintü vok😄😄D:😄 de sajna azon már alig vannak

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Maala
jajj már... ezt a trükköt még valaki beveszi? :-s

Demila
ma reggel láttam a z egyik GM-et , cseles mivel nem a kék armoros sárga vagy mittoménmilyen verzióban jött be <#hehe> ,ez egyeseknek igen kellemetlen lehet , legalábbis mellette épp volt két bot az egyik prémiumos , a másik prémiumos sosunner vietes , nagyon kiváncsi leszek a következõ Aege bann listra <#buck> , (persze ha benntmaradnak azse lesz meglepõ ...)

X-bow Apollo

WuFraZselic
jah, mivel az intes wizardokon és clericeken általában rajta van az 59%-os phy dmg absorb, a protect és a pain quota buff a warrior kari(k)tól 😄😄D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
tévedsz ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Warrior+Cleric vagyok én is és nálam ezek vannak húzva clericbõl:

- bless spell
- recovery division
- holy spell
- healing cycle
- body blessing
- soul blessing
- res skillek

Valami heal spell-t is felrántanék pont amiatt, mert ki tudja mikor jöhet jól pt-ba, az kérdés hogy abból melyiket szokta használni aki cleric-ként megy? mert ahogy látom van a rakat különféle, de gondolom helaing orbit mellett lvl80-on max ha egy fajtára van szükség...

IfjuSkywalker
Csak ne felejts el intet meg manát pakolni a cuccaidra:-) és egypár mana scroll sem árt:-) Szvsz full str cleric sokkal hasznosabb egy jól müködõ share partyban, mert tovább birja a gyürödést, mint az intes clericek...

Alapesetben nem, de mivan ha nem tud jönni cleric?
No akkor jól jön még hogy megvan minden cucc 😛

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

tpisti24
OFF:
jó de nem onnan akarom..😊
ON:

hát jah de most ha str es vagy úgyse buffolsz ... max a 2 pajzs

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Simán én is zúzok mindent clericbõl, kivéve támadó skilleket.
Az összes többi ownage sztem és nem gond ha STR-es vagyok, így is hasznos.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

IfjuSkywalker
Jó az, ha van pár buff (értsd uccso sor) és pár healing skill meg res, ki tudja mikor kellhet a partyba...

dragon11
OFF:
Szerintem,csak 1percig lehet..
ON:

utolsó sor nem kell illetve támadó varik ^^

Atisz
Sokszor leírtam már én is, más is. De csak itt, csak neked, csak most (tudom milyen tré visszakeresni több 10 oldalt):
- bless spell
- recovery division
- holy spell
- healing cycle (ez szerintem gyagyi a lehelletnyi idõtartamával, de mások mondták, szóval leírom)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jagi
Ööö csá 😊
jó régen voltam erre, kéne egy kis infó:
A warriorhoz clericet akarok párosítani, DE
valaki leírhatná vagy adhatna egy normális felvilágosítást, hogy mit kell a clericnél a warriorhoz húzni 😊 merteddig sehol nem találtam semmi szart
a gugol meg csak kórejai meg kénai nyelven tolja a hülye fórumokat, de érteni akarok vmit 😊
szóval valaki szánja meg a parasztot,
a kenyérszeletelõje jó nagy meg nagyot is üt csak hal, mint állat 😊

OK, kösz.
Azt hogy lassú a kétkezes kard azt tapasztalatból mondom...van egy rogue-warrior karim..igaz kicsi még lvl 22, de jobban szeretek tõrrel menni, mert az jóval gyorsabb.MIre a karddal megölök vkit, addig a tõrrel már 2-n túl vagyok. De ha lesz vmi "sebesség" skill késõbb a kétkezes kardosnak akkor nem szóltam.

Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard

tpisti24
khm...😊
régebben még úgytudom ottvolt h törlés mostmár nincs..

vip-ként tudni kéne ...

tpisti24
hmm lol hogy tudom kitörölni?😛<#banplz><#banplz>

fake, ban del plz -.-'

nekem c21 es van, az asszem 80 %

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tpisti24
jó az elõzõ kép saját kreálmány volt sry nem hagyhattam ki😛
eredeti:

Gubberx
Jó lesz az 27-nek is😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

és nem is sun 😊
bár képminõség ...

tpisti24
ebben a 25ben biztos vagy?😊

IfjuSkywalker
Ja és senkit ne kápráztasson el a tõrökön és a Xbowokon a magas critical. Ugye 25 a max....2kezes warriornak van critical növelõ passzivja, ami 80as szinten 8 critet ad, a kardokon meg 16os critical a max. ergo szintén elég magas érték jön ki (gy.k.: 24)...

IfjuSkywalker
Elöszöris...wizard/cleric lightarmoros cuccal kapcsolatban:
csak akkor müködnek a passzivok, hogyha a cleric rod van a kezedben. Az hogy érdemes-e ennek ellenére LA-ba öltözni. Nos ez attol függ ki ellen szeretnél jobb védelmet...intesek vagy str-esek ellen. Ez alapján dönts.

Warrior vs rogue pvp téma érdekes. Attol függ, hogy milyen jellegû a pvp. Ha lesbõl támadja a rogue a warrior-t akkor nagy valoszinüséggel nyer is, na de ez bármely másik karinál igy van. Ha azonban a warrior számit a támadásra akkor szeritnem (legalábbis tapasztalat alapján) 75% hogy a warrior nyer. Fel tudja rakni a descry nevû skillt, ami ugye stealth (eltünés) detect. Természetesen van olyan skillje warriornak ami defense-t növel, de ezt elöbb is irtam (phy defense esetében iron skinnek hivják és 895 phy defet ad maxolva 45 másodpercig) Valamint téves állitás, hogy a 2kezes lassu volna; igenis tud gyors lenni és ha mellé kihasználja a stun-knockback-knockdown lehetõségeket, akkor mégjobb. Sprint assault ugyan nem sebez semmit, de marha gyors és messzire elteleportál ráadásul stunol és knockbackel elég magas sikeraránnyal. Ezzel blockoltad a rogue elsõ skilljét utána felütöd és a földön heverve már tuti,h vége, mert kapsz +50% sebzést, hogyha a földön van. Akkor nem nyer a warrior, ha se stun, se kb, se kd nem jön be, de mivel csomo skillnek van efféle "effect"-je ezért nagy a valoszinüsége, hogy valamelyik bejön.

tpisti24
jó csak közben kimentem kajálni, 2x kezdtem el hát ez sült ki😊

Igaz hogy a ruhán múlik. De pl. a warrior tud def. növelõket felrakni magának, de lassú(fõleg a 2 kezes kard). A rogue meg gyors(fõleg a tõrös), meg híres a criticaljairól...szóval azért nem csak a ruhától függ.
Jah egy más kérdés: Megéri egy Wizard\clericnek light armorba lenni? A cleric light armoros passzívjai mûködnek vagy sem?

Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard

Atisz
A silkroad csak mmo, nem rpg... gondolom ezt akartad írni 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

tpisti24
az gyõz aki elõbb lõ😊
figy én úgy vettem észre, hogy bármilyen mmorpg játékot nézünk (bár már a silkroad sztem csak rpg), az összes faj, fajta, vagy kaszt ugyanolyan erõsre van kialakítva kb csak tudni kell használni..
silkroad esetében szerintem a farmoltságodon és a ruhádon múlik, hogy legyõzöd-e az ellenfeled

Szeva!

Akkor egy olyat kérdezék, hogy warrior\claric vs rogue\cleric pvpben melyik gyõz ha mindkettõ cucca kb hasonló?
Lényeg hogy melyik erõsebb és melyiket érdemesebb csinálni.
Eddg még senki nem adott egyértelmû választ..

Hi
Avatar, rájöttem h mi történik!!
Mikor az sro leáll, és modem nem villog rendesen, megnézem a z asztalon a hálozati kapcsolatokat, és tod mi van?1 piros X van a 2 kis gép ikon melett az óránál a tálván.. " 1 hálózati kábel nincs bedugva" mad 10-15 sec múlva, a hálózat csatlakoztatva.Szeritned xy idõ múlva, mért érzi azt h nincs 1 kábel bedugva, majd megy tovább, ez tök futcsa:\

tpisti24
teveled még a venicén egy klánban kezdtem asszem...emlékszel még?

gameplusz
Maala ezzel indított Athenson ha jól emlékszem 😉 Bár lehet Venice nyitáskor volt, franc se tudja 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tpisti24
jah, sajna ezt csak új szervereken lehet megoldanim habár tg-t ellehet húzni chintombig ha szerencséd van és ügyes vagy majd egyszer megpróbálom😛

Atisz
Egyszer én is láttam már Isy-t a ferry-nél 😄

Ma már nem tudnák megcsinálni a sok high lvl full sosun kuwaiti miatt...

tpisti24
zajlik az élet a saturnon xD (már yarkant is ölték..)

gameplusz
Ez az egész csak egy nagy biznisz, több millió dollár évente 😉 A hülyének is megéri 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tpisti24
egyébként ez tényleg ígyvan nem 1 helyrõl hallottammmár, hogy a joymaxnak köze vana bothoz...nem perelik be õket, ha kapnak részesedést, amúgymeg a botkészítõk adóznak is biztos forrásból tudom..
éshát hogyha adóznak is, a joymax simán beperelhetné az egészet..

u.i.: a rev6 is régebben segített a joymaxnak vmi bot ügyben, nemtudom miben és ezért csinálhatják ezt amit csinálnak..

Elég megbízható a srác, nem hiszem, hogy kamuzna, hiszen érdekében nem áll.

Atisz
Hmm ilyet én is hallottam, de csak "urban legend" szinten...

Ne aggódj van ezeknek eszük.
Egy külföldi fórumra postolta be egy moderátor nekünk, hogy még a kezdet kezdetén vett botcardot bot369-tõl és a paypal "számlán" mi volt?
Na mi? Joymax Entertainment
Persze a hibát gyorsan orvosolták...

Atisz
Lol, ja ez tiszta poén. Ha nem veszel silket és botolsz, joyanx ökle hamarosan lesújt rád :/

Pedig ez gerinctelenség sztem. Ezek az emberek is fizetnek (a botért)többnyire, csak ugye nem a joynax-nek. Mennyivel egyszerûbb lenne ha silkért lehetne botot vásárolni és akkor még ezeket sem kéne ban-elni. Ja de ehhez ész is kéne, bocs...

tpisti24
ZEUS htd6s2fg
ZEUS ngf451hgf
ZEUS srstggfdg
ZEUS trhyhgfgf
ZEUS fgghfs561
ZEUS jtyh4886
ZEUS tyrjtikyr
ZEUS htdgfdhfyt
ZEUS bvcs6f
ZEUS vrdfg563
ZEUS iuhhtrtrgf