Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy
Már csak Kockákra tudsz gondolni... Inkább gömbölydedebb formákra, arc, mell, segg... (mind nõi, részemrõl) ^^
ON: ha tényleg kevesen vannak a régi szerveren, akkor miért Crowded mindig? gyanítom, hogy lassan kSRO effekt lesz itt is, mindenki húz el elsõ területrõl, aztán pwrfarm 2. területen, meg grind/bot 3 a többin...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Off: 2 hétig no laptop. T_T Szal belekóstolok egy kis Life-ba, kíváncsi vagyok, hogy milyen is az mostanában. Sky, egy-két sör vmeik délután?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
X-bow Apollo
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
- bless spell
- recovery division
- holy spell
- healing cycle
- body blessing
- soul blessing
- res skillek
Valami heal spell-t is felrántanék pont amiatt, mert ki tudja mikor jöhet jól pt-ba, az kérdés hogy abból melyiket szokta használni aki cleric-ként megy? mert ahogy látom van a rakat különféle, de gondolom helaing orbit mellett lvl80-on max ha egy fajtára van szükség...
No akkor jól jön még hogy megvan minden cucc 😛
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az összes többi ownage sztem és nem gond ha STR-es vagyok, így is hasznos.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
- bless spell
- recovery division
- holy spell
- healing cycle (ez szerintem gyagyi a lehelletnyi idõtartamával, de mások mondták, szóval leírom)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
jó régen voltam erre, kéne egy kis infó:
A warriorhoz clericet akarok párosítani, DE
valaki leírhatná vagy adhatna egy normális felvilágosítást, hogy mit kell a clericnél a warriorhoz húzni 😊 merteddig sehol nem találtam semmi szart
a gugol meg csak kórejai meg kénai nyelven tolja a hülye fórumokat, de érteni akarok vmit 😊
szóval valaki szánja meg a parasztot,
a kenyérszeletelõje jó nagy meg nagyot is üt csak hal, mint állat 😊
Azt hogy lassú a kétkezes kard azt tapasztalatból mondom...van egy rogue-warrior karim..igaz kicsi még lvl 22, de jobban szeretek tõrrel menni, mert az jóval gyorsabb.MIre a karddal megölök vkit, addig a tõrrel már 2-n túl vagyok. De ha lesz vmi "sebesség" skill késõbb a kétkezes kardosnak akkor nem szóltam.
Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard
nekem c21 es van, az asszem 80 %
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
bár képminõség ...
csak akkor müködnek a passzivok, hogyha a cleric rod van a kezedben. Az hogy érdemes-e ennek ellenére LA-ba öltözni. Nos ez attol függ ki ellen szeretnél jobb védelmet...intesek vagy str-esek ellen. Ez alapján dönts.
Warrior vs rogue pvp téma érdekes. Attol függ, hogy milyen jellegû a pvp. Ha lesbõl támadja a rogue a warrior-t akkor nagy valoszinüséggel nyer is, na de ez bármely másik karinál igy van. Ha azonban a warrior számit a támadásra akkor szeritnem (legalábbis tapasztalat alapján) 75% hogy a warrior nyer. Fel tudja rakni a descry nevû skillt, ami ugye stealth (eltünés) detect. Természetesen van olyan skillje warriornak ami defense-t növel, de ezt elöbb is irtam (phy defense esetében iron skinnek hivják és 895 phy defet ad maxolva 45 másodpercig) Valamint téves állitás, hogy a 2kezes lassu volna; igenis tud gyors lenni és ha mellé kihasználja a stun-knockback-knockdown lehetõségeket, akkor mégjobb. Sprint assault ugyan nem sebez semmit, de marha gyors és messzire elteleportál ráadásul stunol és knockbackel elég magas sikeraránnyal. Ezzel blockoltad a rogue elsõ skilljét utána felütöd és a földön heverve már tuti,h vége, mert kapsz +50% sebzést, hogyha a földön van. Akkor nem nyer a warrior, ha se stun, se kb, se kd nem jön be, de mivel csomo skillnek van efféle "effect"-je ezért nagy a valoszinüsége, hogy valamelyik bejön.
Jah egy más kérdés: Megéri egy Wizard\clericnek light armorba lenni? A cleric light armoros passzívjai mûködnek vagy sem?
Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
figy én úgy vettem észre, hogy bármilyen mmorpg játékot nézünk (bár már a silkroad sztem csak rpg), az összes faj, fajta, vagy kaszt ugyanolyan erõsre van kialakítva kb csak tudni kell használni..
silkroad esetében szerintem a farmoltságodon és a ruhádon múlik, hogy legyõzöd-e az ellenfeled
Akkor egy olyat kérdezék, hogy warrior\claric vs rogue\cleric pvpben melyik gyõz ha mindkettõ cucca kb hasonló?
Lényeg hogy melyik erõsebb és melyiket érdemesebb csinálni.
Eddg még senki nem adott egyértelmû választ..
Avatar, rájöttem h mi történik!!
Mikor az sro leáll, és modem nem villog rendesen, megnézem a z asztalon a hálozati kapcsolatokat, és tod mi van?1 piros X van a 2 kis gép ikon melett az óránál a tálván.. " 1 hálózati kábel nincs bedugva" mad 10-15 sec múlva, a hálózat csatlakoztatva.Szeritned xy idõ múlva, mért érzi azt h nincs 1 kábel bedugva, majd megy tovább, ez tök futcsa:\
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ma már nem tudnák megcsinálni a sok high lvl full sosun kuwaiti miatt...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
éshát hogyha adóznak is, a joymax simán beperelhetné az egészet..
u.i.: a rev6 is régebben segített a joymaxnak vmi bot ügyben, nemtudom miben és ezért csinálhatják ezt amit csinálnak..
Egy külföldi fórumra postolta be egy moderátor nekünk, hogy még a kezdet kezdetén vett botcardot bot369-tõl és a paypal "számlán" mi volt?
Na mi? Joymax Entertainment
Persze a hibát gyorsan orvosolták...
Pedig ez gerinctelenség sztem. Ezek az emberek is fizetnek (a botért)többnyire, csak ugye nem a joynax-nek. Mennyivel egyszerûbb lenne ha silkért lehetne botot vásárolni és akkor még ezeket sem kéne ban-elni. Ja de ehhez ész is kéne, bocs...
ZEUS ngf451hgf
ZEUS srstggfdg
ZEUS trhyhgfgf
ZEUS fgghfs561
ZEUS jtyh4886
ZEUS tyrjtikyr
ZEUS htdgfdhfyt
ZEUS bvcs6f
ZEUS vrdfg563
ZEUS iuhhtrtrgf
ZEUS gfdsg4112
ZEUS hgf5fg5fg