Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Logikok
szerintem updatet próbáld meg még egyszer leszedni azt ha nem megy vagy nem lesz jobb akkor tedd csak újra.

Ne olvasd el mert nem szabad!

😄 nem rossz megoldás😄 valami kevésbé brutális?xD
dragon11
Semmit. Töröld le és vissza se rakd.

This is incorrect file version.
Please, reinstall the silkroad online game client.

az ilyenekkel mit kel kezdeni?
újra kel installálni? v ez is csak egy DC?
warlock/crelic robe full int vagy hybrid ? <#conf><#conf><#help>(és ne lvl 80 feletti karira gondoljatok léci meg ne arra h majd a ruhákból szedek strt xDD <#banplz>)
iLoveSmileyz
lado LvL 98 rogue/cleric karakter. Pluto szerver. Név: Daidalos
Rogue: xbow(98+7) 98 FF , dagger(98+5)Nem full.
Cleric: 98 FF Str, Int, Phy, Mag, Res, Bless, Holy Rec, Holy Spell, Healing orbit.

Ezen kívül: 440m gold, kövek, elementek, tabik, pár item, halott szedö pet.
Képek a karakterröl:http://rapidshare.com/files/288089999/__j_mappa__2_.rar.html
Érdeklödni: [email protected]

Elado LvL 95 FF bow-fire-force +4+5 sett +5 bow, szedõ pet, premi+ 89k sp 170mill gold. Athens szerver.

Érdeklödni: [email protected]

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Még mindig eladó 91es full int wizard/bard karim Venice szerveren ajándékkal. Bõvebben msn-en: [email protected]
T_T nem enged küledni, vmi hibát ír ki

iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK

Sima sro szerintem csak más néven.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

How to play

srácok itt levan írva hogy hogyan kell regisztrálni thsrora akinek van meghívója. sajna nekem nincs/még nincs.

Just the reggae,ska,dreadlock!

emailt küldjetek pm-be, és küldök meghívót

iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK

hentesbacsi
Melyik linken érem el azt a weblapot, hogy tudjak beszélni adminnal?

OASIS --- hentesbacsi lv70 fire nuket állat :P

Ha maradna akkor légyszi nekem is egyet
kösz

Mantastic
ha lehet én is kérnék meghívót erre a Blackrogue-re ha jut 😊)

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

mi ez az izé?😄
valami leírást tudnál küldeni? ami angol? esetleg magyar
meg küldhetsz meg hívót is😊
ha valalki játszik majd vele küldjön majd képet ide a fórumra kiváncsika vagyunk rá nem???
http://blackrogue.ini3.co.th/ >.<

mivan a black roguera?😄
kell vkinek meghívó black roguera? holnap reggel nyílik meg a szerver,80 cap, no türks, és cb után nem törlik ki a karikat

Logikok
Csáó szerintem egy Bowosnak Pacheon;Fire;+ Cold.Ez azért jó mert így van védelme + a lightning csak futásra meg csúszásra jó de arra meg tudsz venni futó srollt meg lovat és annyit nem ér ,hogy ezért kihúzz egy egész masterit. Én ezt csinálnám.

Ne olvasd el mert nem szabad!

Sziasztok. lenne egy kérdésem hozzátok. van egy full str bowos karim és mit fejlesztjek hozzá ami a leggérdemesebb lenne fejelszteni. pl.: Pacheon,Fire,Lighting---> én pl ezt fejelsztettem de vok benne biztos hogy jó szerintetek mi a legjob????? köszönöm elõre is
JethroHUN
Ez az autologin, az nem autoligin. Csak egy rohadt blokkoló. Tiben szerón 2300/3500 az szerintem egyáltalán nem full. De persze azt írja rá.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok! Venice szerveren eladó egy 91 es wizard/bard kari, pw és email váltóval, +ajándék😉 akit érdekel vegyen fel msn-re: [email protected]
Na végre elértem a 90-et is.😄
JethroHUN
Azt hittem ez vmi IP megtudó, olcsó trukk, ja de az vmi myip,com vagy mi, de az más. Mind1 én nem kattintottam rá 😊

Most kell fellépni Sro szerverekre, takarítás volt, még zárva van mind, de szerintem pár perc és kapcsolják. Csak szóltam hátha megnézi ilyenkor az SG-t

doxadmin
Szerencsétlen f@sz még ki is tölti az adatlapját. Amilyen hülye még valós adatokat ad is meg (nem nézem ki belõle hogy valamit odakamuzna).

"Az év barma díjat" kiérdemelte a szememben!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Teljesen hülyének nézik a népet..
És sajnos mindig van aki beveszi..
Pedig nagyon egyszerû. a link felé húzod az egeret, és kiírja hova ugranál.
Ráadásul teljesen amatõr próbálkozás, az eddigi egyik leggyengébb😄
Mert spam, a link fake, jelszólopás,etc

Andr0
azért mert aszt hiszi hogy nem vesszük észre hogy nem mypiv.re dob át a link hanem http://www.myviq.try.hu/-ra -.- tuti vmi baromság ne nyisátok meg!

Armin & Ayu fan

JethroHUN
Ezt mért ideírod? van Myvip topik

Sorban állós rendszerrõl annyit Titanra max 1 ora alatt bentvagyok akármelyik nap akármelyik szakaszában 😊

Addig meg ki mit csinál egyéne szabja meg ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Atisz
Lehetetlen, mert az account-ok kb. 3/4-e goldminer (lehet, hogy már több 😊) és azok ha mind vennének tikettet, akkor nem biztos (biztos, hogy nem), hogy nyereségesek lennének az üzemeltetõiknek.
Amúgy meg ez a sorban állós login rendszer is nekik kedvez, mert éjjel belövi az x accountot, reggelre bennt vannak, indul a bot. Minek kéne egyáltalán akkor tiket?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
1.) Most nem érdemes tikettet venni.
2.) Nem kapsz ban-t, akármennyi ideig is (1 éven belül biztos nem) vagy offline.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sürgõsen eladó 100as CH Swordos nuker kari Persián > MortalWh0re
Pw váltóval, lehet még email-t is váltani.
Lejárt devil spirit, pet, egy két itemm mallos cucc, halloween settek.
98 Fire 91 Bicheon 60 Cold 40 Light.

Ár: fix 25000Ft

Kép:
http://img44.imageshack.us/img44/875/sro2009100822470674.jpg
S/S:
http://img242.imageshack.us/img242/8895/sro2009100822471910.jpg
Cuccok:
http://img44.imageshack.us/img44/5271/sro2009100822473799.jpg
Ékszerek:
http://img242.imageshack.us/img242/6678/sro2009100822474486.jpg

Érdeklõdni: [email protected]

Tényleg nem unják még az ilyen kis nyomorékok???
JethroHUN
Igen 20mp de akkor se csatlakozik soha, próbálkozik az egy dolog. De amíg nem volt addig loaderrel 15 perc max, és belehetett lépni.
Inkább le is törlöm. Csak jobb híján raktam fel.

doxadmin
Beépített autologint tudtommal 20mp-ként próbálkozik. Nincs beállítva, egyszerûen annyian csatlakoznak egyszerre, hogy nincs hely.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JethroHUN
Azta megva na progi, loader, de semmit nem ér ez az autologin os baromság teljesen kiüti, amúgy ez bevan állítva h várnod kell 5 órát vagy többet? Mert nem kapcsolódik. 3480/3500 volt a szerver és nem kapcsolódott... Csak megy a hülye csík balról jobbra, balról jobbra...

doxadmin
Ez is 1 pont, hogy miért is ment el a kedvem a játéktól.

JethroHUN
mekkora baromság ez az autologin... semmit nem csinál. Most raktam fel fél év után a gamet, erre egyáltalán nem lehet felcsatlakozni sehova -.-

JethroHUN
Mi is a progi neve ami tud multikilenst és könnyebb a loggolás vele? Már ne emlékszem.

Nem zárolnak karit nyugi nemrég voltam fenn egy fél éve be nem lépett accounton és ott van minden csak az a gáz hogy a gazdag karimnak az accountját meg jelszavát elfelejtettemXD
Így oda nem de amúgy 1év után zárolnak tudomásom szerint

doxadmin
Ha lenne 3510 prémiumos /szerver akkor felnyomnák a férõhelyek számát szerintem 4000re. Illetve prémi nem véd dc ellen, szóval kidob 10 embert és kész.

#79467 1 acc = 1 kari nálam, szóval acc. Csak azért mert hallottam valami ilyesmit is, csak érdekelne hogy így van vagy csak kamu?

na végre
3510-en lesznek a szerveren?

amúgy olyankor mi van ha a 3500 férõhelyes szerverhez pl: 3510 prémiumos akar csatlakozni?

Kari vagy account ?

doxadmin
Ezt csinálja mindenki, valaki 5-8+ karival, szóval juss be. Ha meg bejutottál maradj bent, mert ha ki dczel sikeres loging után 15perccel akkor nem ér sokat. Kezdõdik elölrõl minden.

* Ha bejutsz, akkor vegyél egy premit, és akkor nem lesz gond a belépéssel 28napig.

Igaz az hogyha 2 hónapig nem lépek fel egy karimra, akkor azt automatán zárolják?? O.o

Super Saiyan
Nincs. Sõt még sötét is van! xD

>:C

Dupla mássalhangzó sincs a klaviatúrán butika? 😊

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel