82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Logikok
    Hiába törlöm le és teszem újra ugyan ez vannn már a gép is újra lett téve vagy 3x de az sem segített
  • VadKacsa
    töröld le!
  • Logikok
    Nem indul nekem az egyik sro sem mert mikor elindítom akármelyiket c-sro Ksro i-sro sj-sro vagy akármelyiket ezt írja ki h windows run time error R6002 nem tudok mit csinálni adok egy linket amin látszik mit ír ki game+ pls ne töröld. köszi a válaszokat előre is de már nem tudom mit csináljak itt a kép amit mondtam
  • doxadmin
    Vannak még rendes játékosok?
  • WorldTorrent
    meik szerveren vagy?
  • WorldTorrent
    nem bug ez szerintem hanem direkt igy csinaltak mert van olyan huje aki vesz enyier is premit -,-
  • Holborn
    venuson 7-8 mill néha látni 9 millért is...

ha meg nem enged be elsőre indítsd ujra a logint 2-3-4 próbálkozás után beenged
  • ZsiCu
    Zeus serveren 5-6m 1db 10D-s STR stone

80151
    Valami bug van megint...hiába populated majdnem minden server nem jutsz fel elsőre(kivéve premivel), hanem elkezd loggolni
  • at16
    fogalmam sincs mi történt :S
  • Hurkans
    azér vannak ilyen kevesen fenn mer a rendes játékosokat bannolták vagy mi?
  • at16
    de lol.
    stall networkba semmi sincs!
    így nem lehet fejlődni. 72-esen vegyek npc 64 es sword-ot?
    ki van halva a szerver.
  • Hurkans
    Mennyibe kerül(isron) egy 10D-s STR alchemy stone? mert üres a stall network
    Köszi
  • surr3al
    chinese sro most kapta meg az új legendet jan. 16-án, amiben benne van d11, alexadnria, stb ezzel járó dolgok annyi különbséggel, hogy míg ksron csak 105-öt hozták be, chinese sro-n egyből 110. de ezen kívül semmi különbség
  • Messi6502
    Nem csro, hanem c-sro..
    Ksro 105ig van c-sro meg szintén, de lehet azóta volt ott update szintemeléssel, de ha volt is kétlem, hogy a teljes legendet tartalmazná.
    Utóbbi időben a forrásaimat hanyagolom, nem tudom már az ilyeneket naprakészen.
    Isron nem hallottam, hogy jönne a 105, de kitudja..
  • WorldTorrent
    vagy lehet csak a szintet feljebb raktak de a skillek maradnak 105be, meg uj degress se hinnem hogy lesz
  • csernok
    Sztem ez kamu..:D
    Ksro sokkal előrébb van..(vélemény szerint)
  • WorldTorrent
    Csro elorebb van mint a ksro? hogy lehet?
  • HardStyleZ
    Hajrá.:)
    én már c-sron elkezdtem 110-re farmolni mert már berakták.
  • Aneko
    Ez a márciusi update mennyire reális??Kérdem azért mert akkor időben kiárusítom a 10D cuccokat amik nem olyan fontosak.
  • ZsiCu
    Hogy van ez most? Majdnem minden serveren van 1000-1200 szabad hely de nem jutok fel :S csak join-ol...
  • iLoveSmileyz
    Silkroad következö update Márciusban jön a 105.
    Botolok mint amennyit lehet spért d11re, h ne kelljen farmolni.
  • gameplusz
    Ha azt akartad kérdezni, hogy játszhatsz-e két gépről otthonról: a válasz igen.
  • anthrox
    Hi
    Én azt akarom kédezni ho silkroadozni lehet-e egy 2 gépről de egy ruterrel kettéosztott netről?plz pm fast
    thx
  • ThedarkmanHUN
    1.6mil sp sztem bőven elég lesz 105ig hogy maxolj mindent, szerintem
    amugymeg max 105-ön farmolsz egy kicsit őlusszba - egyéni ötlet volt
  • Aneko
    Tisztelet teljes kérdésem az lenne,hogy szerintetek kb a 11 degre mikor jön be?Nem azért mert várom,csak van egy 99 es bléderem 1.600.000 spével.Bár a skilek csak 90ig vannak kihúzva.Olyan kevés mostanság a játékélmény,hogy azon tanakodom kimaxoljam vagy inkább végig farmoljam a 10 dét reménykedve a szebb időkbe és így még több spém lesz.Illetve hallottam egy olyan infot,hogy 11 degrére már nem lesz olyan nagy ugrás az spé szükségletben.Ötlet? Tanács? Köszönöm előre is a tanácsokat.
  • gameplusz
    Örülhetsz, hogy csak törölve lett. A továbbiakban remélem értettük egymást.
  • doxadmin
    kieg.: +google
  • Messi6502
    Te kis naiv :D

Am tucsok63, nem kötekedés miatt, de ha valahol elkezdek fórumozni, az első, hogy szabályzatot elolvasom:

#4: Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetőpont jár!
  • WorldTorrent
    Irtam bug reportot hova fognak valaszolni? Email?
  • WorldTorrent
    OMG.. hat ez nem igaz mennyire bugos a login.. 2400-an vannak a szerveren es nem enged sehogy sem fel ...
  • Messi6502
    Másik tipp: Vegyél egy rahedli cap-et és azt dobáld ki, fél percenként mennek városba :)

#80122: Pont, hogy olyan van, hogy illegális, a legális szót kevesebben ismerik :)
  • tucsok63
    egy tipp : a botokkal nagyon jól el lehet szórakozni
    próbáljátok ki dobjatok el 1 goldot egy olyan helyen ahol sok a bot és vagy 6 bot odafut h felszedje az 1 goldot :D
  • WorldTorrent
    az illegalis csak ha nem veszel silket , azer banolnak XD
  • WorldTorrent
    csak hogy isro-n nincs olyan hogy illegalis :D
  • gameplusz
    Legális úton csak több gépről lehetséges.
  • tucsok63
    sziasztok!
    azt szeretném kérdezni h lehet e olyat h 2 acc. al lépek be? csak mert meguntam a wizzardomat és szeretnék egy nukert és a wizzárdomal szeretném huzni
  • gameplusz
    Szervusz!

Próbálj más VGA meghajtóprogramot, DX-et, stb.
  • Krisztoforo42
    Sziasztok
    Egy kis segítséget kérnék. A legutóbbi szerófrissítés (január 19 ) után a játék benged, és kb 3-5 perc bent tartózkodás után egy villanással kivág. Nem DC üzenetes kirakás, hanem megszűnik futni a játék. Hibaüzenetként kiírja, hogy hibát észlelt a silkroad futásában és leállt, valamint felsorolja a gépem összes paraméterét ( memóriák, alaplap, meghajtó stb...)
    Ójra húztuk a gép teljes op rendszerét,diagnosztika szerint minden rendben van, és a silkroadot is ismét letöltöttem. Bot program eldugva sincs a gépen.
    Van valakinek használható ötlete mi a bánat lehet vele?
    3 év után komoly elvonási tüneteim jelentkeztek :-)
    Üdv és köszi
  • Cat 02 #80117
    És magadon tartja (ergo nem megy rá a clericre)
  • csernok
    Ismételten köszi..:D Még1 kérdés..:D
    Warinál a taunting target skill mire jó?
    Odahivja hozzád a mobot és ennyi?