82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#80160 Hiába törlöm le és teszem újra ugyan ez vannn már a gép is újra lett téve vagy 3x de az sem segített -
VadKacsa #80159 töröld le! -
#80158 Nem indul nekem az egyik sro sem mert mikor elindítom akármelyiket c-sro Ksro i-sro sj-sro vagy akármelyiket ezt írja ki h windows run time error R6002 nem tudok mit csinálni adok egy linket amin látszik mit ír ki game+ pls ne töröld. köszi a válaszokat előre is de már nem tudom mit csináljak itt a kép amit mondtam -
#80157 Vannak még rendes játékosok? -
WorldTorrent #80156 meik szerveren vagy?
-
WorldTorrent #80155 nem bug ez szerintem hanem direkt igy csinaltak mert van olyan huje aki vesz enyier is premit -,- -
Holborn #80154 venuson 7-8 mill néha látni 9 millért is...
ha meg nem enged be elsőre indítsd ujra a logint 2-3-4 próbálkozás után beenged -
ZsiCu #80153 Zeus serveren 5-6m 1db 10D-s STR stone
80151
Valami bug van megint...hiába populated majdnem minden server nem jutsz fel elsőre(kivéve premivel), hanem elkezd loggolni -
at16 #80152 fogalmam sincs mi történt :S -
Hurkans #80151 azér vannak ilyen kevesen fenn mer a rendes játékosokat bannolták vagy mi? -
at16 #80150 de lol.
stall networkba semmi sincs!
így nem lehet fejlődni. 72-esen vegyek npc 64 es sword-ot?
ki van halva a szerver. -
Hurkans #80149 Mennyibe kerül(isron) egy 10D-s STR alchemy stone? mert üres a stall network
Köszi -
surr3al #80148 chinese sro most kapta meg az új legendet jan. 16-án, amiben benne van d11, alexadnria, stb ezzel járó dolgok annyi különbséggel, hogy míg ksron csak 105-öt hozták be, chinese sro-n egyből 110. de ezen kívül semmi különbség -
#80147 Nem csro, hanem c-sro..
Ksro 105ig van c-sro meg szintén, de lehet azóta volt ott update szintemeléssel, de ha volt is kétlem, hogy a teljes legendet tartalmazná.
Utóbbi időben a forrásaimat hanyagolom, nem tudom már az ilyeneket naprakészen.
Isron nem hallottam, hogy jönne a 105, de kitudja.. -
WorldTorrent #80146 vagy lehet csak a szintet feljebb raktak de a skillek maradnak 105be, meg uj degress se hinnem hogy lesz -
csernok #80145 Sztem ez kamu..:D
Ksro sokkal előrébb van..(vélemény szerint) -
WorldTorrent #80144 Csro elorebb van mint a ksro? hogy lehet? -
HardStyleZ #80143 Hajrá.:)
én már c-sron elkezdtem 110-re farmolni mert már berakták. -
Aneko #80142 Ez a márciusi update mennyire reális??Kérdem azért mert akkor időben kiárusítom a 10D cuccokat amik nem olyan fontosak. -
ZsiCu #80141 Hogy van ez most? Majdnem minden serveren van 1000-1200 szabad hely de nem jutok fel :S csak join-ol... -
#80140 Silkroad következö update Márciusban jön a 105.
Botolok mint amennyit lehet spért d11re, h ne kelljen farmolni. -
#80139 Ha azt akartad kérdezni, hogy játszhatsz-e két gépről otthonról: a válasz igen. -
anthrox #80138 Hi
Én azt akarom kédezni ho silkroadozni lehet-e egy 2 gépről de egy ruterrel kettéosztott netről?plz pm fast
thx -
ThedarkmanHUN #80137 1.6mil sp sztem bőven elég lesz 105ig hogy maxolj mindent, szerintem
amugymeg max 105-ön farmolsz egy kicsit őlusszba - egyéni ötlet volt -
Aneko #80136 Tisztelet teljes kérdésem az lenne,hogy szerintetek kb a 11 degre mikor jön be?Nem azért mert várom,csak van egy 99 es bléderem 1.600.000 spével.Bár a skilek csak 90ig vannak kihúzva.Olyan kevés mostanság a játékélmény,hogy azon tanakodom kimaxoljam vagy inkább végig farmoljam a 10 dét reménykedve a szebb időkbe és így még több spém lesz.Illetve hallottam egy olyan infot,hogy 11 degrére már nem lesz olyan nagy ugrás az spé szükségletben.Ötlet? Tanács? Köszönöm előre is a tanácsokat. -
#80135 Örülhetsz, hogy csak törölve lett. A továbbiakban remélem értettük egymást. -
#80134 kieg.: +google -
#80133 Te kis naiv :D
Am tucsok63, nem kötekedés miatt, de ha valahol elkezdek fórumozni, az első, hogy szabályzatot elolvasom:
#4: Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetőpont jár! -
WorldTorrent #80132 Irtam bug reportot hova fognak valaszolni? Email? -
WorldTorrent #80130 OMG.. hat ez nem igaz mennyire bugos a login.. 2400-an vannak a szerveren es nem enged sehogy sem fel ... -
#80125 Másik tipp: Vegyél egy rahedli cap-et és azt dobáld ki, fél percenként mennek városba :)
#80122: Pont, hogy olyan van, hogy illegális, a legális szót kevesebben ismerik :) -
tucsok63 #80124 egy tipp : a botokkal nagyon jól el lehet szórakozni
próbáljátok ki dobjatok el 1 goldot egy olyan helyen ahol sok a bot és vagy 6 bot odafut h felszedje az 1 goldot :D -
WorldTorrent #80123 az illegalis csak ha nem veszel silket , azer banolnak XD -
WorldTorrent #80122 csak hogy isro-n nincs olyan hogy illegalis :D -
#80121 Legális úton csak több gépről lehetséges. -
tucsok63 #80120 sziasztok!
azt szeretném kérdezni h lehet e olyat h 2 acc. al lépek be? csak mert meguntam a wizzardomat és szeretnék egy nukert és a wizzárdomal szeretném huzni -
#80119 Szervusz!
Próbálj más VGA meghajtóprogramot, DX-et, stb. -
Krisztoforo42 #80118 Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék. A legutóbbi szerófrissítés (január 19 ) után a játék benged, és kb 3-5 perc bent tartózkodás után egy villanással kivág. Nem DC üzenetes kirakás, hanem megszűnik futni a játék. Hibaüzenetként kiírja, hogy hibát észlelt a silkroad futásában és leállt, valamint felsorolja a gépem összes paraméterét ( memóriák, alaplap, meghajtó stb...)
Ójra húztuk a gép teljes op rendszerét,diagnosztika szerint minden rendben van, és a silkroadot is ismét letöltöttem. Bot program eldugva sincs a gépen.
Van valakinek használható ötlete mi a bánat lehet vele?
3 év után komoly elvonási tüneteim jelentkeztek :-)
Üdv és köszi -
Cat 02 #80117 És magadon tartja (ergo nem megy rá a clericre) -
csernok #80116 Ismételten köszi..:D Még1 kérdés..:D
Warinál a taunting target skill mire jó?
Odahivja hozzád a mobot és ennyi?