Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Szóval 1:5hibrid int spear, ahogy iGotQ10-nek.. az jó PvPre..? és unique huntingra?(Mármint el tud kselni egy pure intet mondjuk..) tudom sok múlik a setten..
Hja, ennek heuksal +light+cold kell, nem ?
V. ajánljatok vlmi jobb buildot unique huntingra meg jobra pls.=)
thx a lot.
Tény, hogy elcseszték a játékot 1 év alatt elég rendesen.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Ezé (is) csinálok énis hibryd spear-est :)
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Enjoy :)
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
Maintance után sikerult.. aztán a net megszakadt, ledobott és most már nem is tudok visszamenni. :(
Csináltam egy kis videót, akit érdekel nézze meg :)
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ja és itt nem számít ha vettél is silket nem úgy mint botnál...(az is egy gyökérség cheatert bannolni kéne...)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
írtam a gaymaxnak levelet és ez a válasz:
Dear Valued Customer,
Greetings from Joymax Customer Support Team!
We apologize for any inconvenience that this may have caused you and we really understand your frustration about this matter. As much as we would like to assist you with your concern but as of the moment, we do not have an account restoration service for blocked accounts due to inactivation. Please be advised that the system will automatically block accounts that are inactive for a period of time as based on the User Agreement Policy. Thank you for understanding.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Sakiék meg legjobb tudomásom szerint Aionoznak már szal közük sincs sro-hoz :/
Armin & Ayu fan
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és az inspinek általában mikor szokott vége leni azaz mikor nyitnak a szerverek?
Az meg hogy átvándorolnának a törökök oda nem nagyon hiszem, ha mégis átmegy pár, akkor a helyükbe belép pár goldbot, szóval nem lesznek üresek a szerverek.