Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unique huntingra és jobra bowos sztem elég korrekt

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Lehet, hogy off, de az itteni mestereket meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményük a következõ buildról ECSRO serveren..(még lvl90 és 90es skillek vannak, de nem soká' jön lvl 100 a skillekkel együtt.. max 1hónap)

Szóval 1:5hibrid int spear, ahogy iGotQ10-nek.. az jó PvPre..? és unique huntingra?(Mármint el tud kselni egy pure intet mondjuk..) tudom sok múlik a setten..

Hja, ennek heuksal +light+cold kell, nem ?

V. ajánljatok vlmi jobb buildot unique huntingra meg jobra pls.=)

thx a lot.

doxadmin
+ tegyük hozzá, hogy mit érsz egy lvl 100as ff karival, ha jön anyuci pici fia/lánya ki full sunban van - mivel már ezt is meg lehet venni ropogós $okért.

Tény, hogy elcseszték a játékot 1 év alatt elég rendesen.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Premiummal se sok értelme van ... hotanbol se tudsz kijutni 60ig mert a watcherek levadásznak -.- kénytelen vagyok donwhangbol át lovagolni a bunwangokig hogy tudjak ölni 10 percig aztán jön 1 lagg és die... 3 nap alatt 12% veszteség lv44en gap9ben gg...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Sajnos igaza van...Ismerek pár embert akik kezdetek óta játszanak és sajnos már nem nagyon van értelme...csak premiummal ha telik rá akkor érdemes amúgy nem...

Milyen spearos karit?Szerintem semilyen karit!Addig menekülj ettõl a játéktól amíg lehet.Bejutás 0! Játékélmény lassan 0!Ellovaginázol jangambol Konstiba útközben valódi player játékossal való találkozási esély 0 !Tréderek 0 és 1 közt!Magam szinte a kezdetektõl srozom van (de minek ).Nem is folytatom mert csak kesergek.De ez csak a személyes véleményem,de szerintem nem vagyok vele egyedül.Amúgy spearos csak hibrid,ill pl cold-light-heuksal.
Valaki hozzá értõbb tudna adni tanácsot milyen spearos karit vigyek ? hibrid vagy full int és valami buildnek is örülnék köszi.

Am ezek a watcherek hotan körül mi célt szolgálnak? Azon kivül hogy engem bosszantsanak?:D

dragon11
Nice.

Tetszett a vidi :)
Ezé (is) csinálok énis hibryd spear-est :)

nem jó a link...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

MilkesFlakon
A kis Demó után itt a teljes PVP vidim, ma megcsináltam :) http://www.youtube.com/watch?v=wM1DA31jhHw
Enjoy :)

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

akkor töröld azt a karit amit nem fasználsz különben banánt kapsz mindkettõre <#vigyor2>

Van egyátalán bármi sansz belépni ebbe a játékba? :)
Maintance után sikerult.. aztán a net megszakadt, ledobott és most már nem is tudok visszamenni. :(
MilkesFlakon
http://www.youtube.com/watch?v=J3a2m1inpio
Csináltam egy kis videót, akit érdekel nézze meg :)

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Nem az számít a karakterrel mikor léptél be hanem az accountra errõl írt a Supportos csávó: User Agreement Policy ez amit elfogadsz amikor acc-ot csinálsz(egyszer nem árt ezeket elolvasni)ez még nekem se sikerült eddig, még én se olvastam végig csak részleteket<#vigyor2>

Hát ez szép :( És mi van akkor ha pl ugyanazon accon mely amúgy igen aktív egy másik szerveren is van karakter amivel hónapok óta nem léptem be.:( ?????
Gubberx
hmm ezt sajnos nemtudtam

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bocsi dupla postért:S nem direkt

Tudomásom szerint 12hónap...
Ja és itt nem számít ha vettél is silket nem úgy mint botnál...(az is egy gyökérség cheatert bannolni kéne...)

Tudomásom szerint 12hónap...

Gubberx
hm talán 2 év :D de lehet csak 1.5 :D de akkor is egy rakat silket vettem...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

doxadmin
Mennyi volt az az idõ??

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Doomista
Így fog járni a romos karid is :DDDdd

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

... :D OMG WTF is that??????

Gubberx
Hát ez lol 100 évre letiltottak mert nem léptem be egy jó ideig....

írtam a gaymaxnak levelet és ez a válasz:

Dear Valued Customer,

Greetings from Joymax Customer Support Team!

We apologize for any inconvenience that this may have caused you and we really understand your frustration about this matter. As much as we would like to assist you with your concern but as of the moment, we do not have an account restoration service for blocked accounts due to inactivation. Please be advised that the system will automatically block accounts that are inactive for a period of time as based on the User Agreement Policy. Thank you for understanding.
<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>

jack0101
Én azt tudom, de én nem bírnék annyit ölni kézzel, hogy annyi mindent droppoljak :D:D

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Az nem azé van me belõtted a botot:D

jack0101
Bocs a dupla hsz-ért, de egyépként jó, tegnap egy óra alatt droppolt 2 weapon elixirt, 2 prot elixirt, és 3 acc elixitr, meg egy 64 es cleric rodot :D

hajrá fel buffol a karaktered és bann^^ fincsi lesz:P azaz most már csak block (nem botfórum és dupla hozzászólásért is szólni fognak)
jack0101
Ahha, alapból van szerintem 10 óra ingyen, és azután minden nap 16pm-23pm-is, silkroad idõben ingyenes, de ha lejár a 10 óra, akkor regelek egy újat, és megint van 10 óra?

Küldtem privátot, nézz és láss :-)
TS-re anno se nagyon jártam szal ebben nemtudok segiteni bocsi :/

Köszi az infót Sakiékról!Sajnálom,hogy eltüntek.Esetleg a jelenlegi Ts címükrõl tudsz valamit?
Úgy írnám, hoyg warlockon kívül. Én pl. kb. 2:1 hibrid vagyok, nem sokkal kissebbet sebzek, de van idõ pvp-nél feltenni a debuffot. Robe-ot pedig azért használok, mert így jó esélyem van egy wizzel szemben,ha meglep. Light-ban nem-igen lenne. 2h meg így sem ellenfél ;)

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

doxadmin
<#vigyor>

jack0101
Valaki tudna küldeni vidit a ksro-s huksal skillekrõl?

Amig check a server status<#idiota>

lesz*
medig nem elsz sro?
Én egy vagyok közülük de már rég nem Persian tolom :)

Sakiék meg legjobb tudomásom szerint Aionoznak már szal közük sincs sro-hoz :/

köszönöm, csak mert minden hight lvlt robeban látni
Andr0
hybrid eu-nak nem jó szerintem és inkább Light Armor-ba legyen az és full int szerintem.

Armin & Ayu fan

1-2 órás kb, de változó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

#79511 lécci

és az inspinek általában mikor szokott vége leni azaz mikor nyitnak a szerverek?
Sziasztok!Van itt valaki a Perzsia szerverrõl?( keresem azt aki ismeri Saki Manót ,Esztert stb akikkel régen még a Bábel szerveren játszottunk).
Logikok
WTS 65 FF wizard/bard 24K spvel Dunaferr a keri neve .

Ne olvasd el mert nem szabad!

dragon11
Kicsit off, de megemlítem én ha nem gond..:S

WTS LVL 83 full int(9str van benne) s/s char ECSRO publicon 400mill +mindennel.. képeket majd csinálok, ugyanakkor 84lvl pure int VIPen, 250millel mindennel együtt.. offer in only HUF.. nagyon olcsó, mert sürgõsen kell a pénz.

doxadmin
olvass vissza pár hsz-t, ott van linkelve is.

Az meg hogy átvándorolnának a törökök oda nem nagyon hiszem, ha mégis átmegy pár, akkor a helyükbe belép pár goldbot, szóval nem lesznek üresek a szerverek.

Sziasztok! Legyen szíves valaki valamilyen infóval szolgálni a következõ témáról.Olvastam,hogy indul valami türki sro,na nem mintha ott szeretnék játszani sõt nagyon nem ! De elképzelhetõ,hogy sok Török a szerverekrõl átvándorolna oda?Bár személy szerint semmi bajom velük csak talán kevesebben lennének a szervereken.Valaki valamilyen infót amit elõre is köszönök.