Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak ez a Auto login a jo bene
este bent hagyod talán regel be juc ugy is meg lehet csinálni nem?
doxadmin
Van dc, de annyian szeretnének bejutni egyszerre, hogy kb 1 milliomodnyi mp-re van 1 üres hely.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

it már nicsn dc se b+ egész nap?
amugy?
Prémiummal igen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

2 kérdés ha 6 közöt fel lehet jutni bármejik szerora?
doxadmin
Hát kell neki még több pénz

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

miután átbasztad a gyereket van képed még1x feltenni ?!

Sziasztok

Van egy eladó karakterem a Spárta szerverre.Lvl 95warrior akit érdekel és több mindent megszeretne tudni a kariról az vegyen fel msnre.MSN: [email protected]
Szerinted ha a 2. opcio lenne érvényes akkor crowded lenne a sero inspi napján?😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

a mostani bot punishment mennyire komoly? csak amennyi eddig? ergo ha van silked és használod is és fizetõs botot veszel akk szemet húnynak felette? vagy mindenkivel könyörtelenül elbánnak?
vénfarok
írol<#banplz>

gameplusz
Aki még a nemét se tudja, attól ne várj sokat...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

persze heuk/cold/light

pure int es spear os ? mennyire élet képes az ?

billentyû hibája hogy LY hejett J-t írol.... 😊

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

7:1-nek mi értelme van ám ? Legyen pure...

Ám wts lvl 65os nuker, 230k sp, 100 mill pénz, meg rengeteg item. ~4-5k huf

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szegény g+ az ilyen idioták mindig plussz feladatot csinálnak neki 😊

UI: Feldobom ismét a labdát ( 7:1 INT hibryd spear cold-light-heuk high lvl-en mit tud?😊 )

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Topic név: Silkroad Online(iSRO) tudod ez mit jelent?

Super Saiyan
Ne is mond... xD én ismerem személyesen xD

>:C

Gubberx
omg.... 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ne maz én hibám b+ a biletyü nem müködik normálisan na akor küld valaki linket amin le lehet tölteni de ne ojan legyen ami a eredeti oldalán van fel téve érted igy már
vénfarok
elõbb tanulj meg írni

na léci valki adjon már ojan linket ami le lehet szedni hogy ne az eretetiröl kejen plz linket
?
helyesírás rulez😊
vagyok majd ojan is lehet ne hogy sj sro cserélem a karimat eredeti sro ra
Dik holl találok ghost sung sung-ot vagy mit?😄😄😄
Ölj le Ghost SungSung-okat.
Gyûjts halloweeni cukorkákat.
beszélj NPC So-Ok-kal és kapj ajándékokat.
5 fajta bombát tudsz kapni.

Kérdés..csak bombákat?Vagy ez a fõ attrakció a (vigor,ballonok,500hp/mp potikon kivül)?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

jack0101
Annyit értettem még az eventbõl, hoogy van talán 4 külömbözõ bombafajta, de arra kéne rájönni, hogy mimt ad vagy hogy mire jó ez az event.

Egyvalami biztos, a goldbotokat jól megfogom dobálni.

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

írd h lehet privát szerverre rakni amin nagy a szorzó 😄
Gaia szerón aktív vagyok, van 1 magyar klán is 😊 ha gondolod privát és írok mindent 😊

hy én annyit szeretnék megtudni h hogy lehet fun szerverre átváltani a sro-ban?
gameplusz
A játékot el lehet kezdeni bármiféle kezdõtõke nélkül.
Ui.: légyszi ne duplázz, írd le egyben.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gulid stb ugy értem??
gyere venusra vagy gaia-ra 😊

üdv jövök hozátok visaz jácani meg untam a töbit adtok valami jo szeron amiböl el tudok kezdeni?
Az egy jó kérdés, így elsõ ránézésre megdobálhatod a másikat bombával de csak városban 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jack0101
Ennek a haloweenos eventnek mi lesz a lényege, valaki röviden leírná, jah és hogy mit lehetlesz vele kapni.

jack0101
hol rangom, követelem a kezdõ rangomat 😄

jack0101
a Lóti-futi izérõl csak annyit, hogy FÖLSLEGES a futás a forcosnak, rájöttem...

Tudjátok miért??

Mert nem kell a forcos karival ide oda szaladgálni, van neked ha glavid vagy beledobás, ha blader akk szintén és ha íjász akkor pláne nem kell odaszaladni, namost ha töltõdik a dobás a glavisomnál úgy oldom meg, hogy a körülöttem lévõ mobokra mindenféle forcot nyomo, és idejönnek hozzám, és pörgök párat meg ... és meghaltak, nem kell odafutni mind1ikhez.

Mantastic
Sziasztok!
Segítségeteket kérem abban hogy blockolták az accountomat a ClickandBuy miatt amit már elintéztem, egy félreértés miatt.
A ClickandBuy azt mondta hogy a Silkroad accomat is feloldja, de még nem tette meg. Természetesen addig járok a nyakukra míg el nem intézik.
De úgy gondolom kéthelyen kellene a vasat ütni, olvastam itt korábban hogy írt valaki Blockolással kapcsolatos levelet a Joymaxnak. Hát az nem mostanában volt, így nem tudom melyik oldalon találnám meg. Arra kérnélek benneteket hogy az email címet írjátok már meg nekem hogy hová lehet írni a Joymaxnak. Nagyon fontos lenne és sürgõs is. Elõre is köszönöm segítségeteket.

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

Ez már kezd tényleg szánalmassá válni, amit csinálsz😊
Jó ideje egyetlen építõ jellegû hozzászólásod sem érkezett. emellett mindenbe bele kötsz 😊

"Tekintve, hogy elõtte végig a saját parryd növelésérõl beszéltél - ruhákon -, (még mindig) nem az ellen parryjét akarod levinni (hogy Te többet üss rajta), hanem az Attack Ratingjét (hogy õ üssön rajtad kevesebbet). Csak a kifejezést írtad el. Senki sem vitatott semmit, hogy meddig tartod rajta, vagy bármi mást, csak egyszerûen hozzáértõként elírtad, ennyi."

Nyilván valóan, ha valakit meg akarsz ölni, akkor a defjét kell csökkentened, nem a damage-ét. Ha jó a setted, kevésbé van szükséged arra Bladerként, hogy kisebbet üssön(att rating debuff) De sokkal jobban kell, hogy te nagyot üss. Twhát én is azt írtam, hogy a PARRY
Olvass figyelmesebben!
kár hogy erre nem gondoltál😊
csinálj wizzardot, ha szerencséd van, és kifogod a türköket, 1hit/ playa.

"Érdekes gondolatmenet, hogy úgy teszed kevésbé szembetûnõvé azt, hogy valaki nagyokat csapkod rád, hogy leviszed az õ parryjét, ezáltal te is nagyobbat ütsz rá. Persze, a legjobb védekezés a támadás, de csak biztos alapokkal, különben összedõl a rendszer, mint egy kártyavár. Vagyis szerintem ettõl még ugyanúgy megdöglesz, mielõtt lecsaphatnád.
Az egyedüli megoldás a ruha turbózása, semmi más."

ehhez nincs is mit hozzáfûzni😊 Azért megpróbálom, hogy az olyanok mint Te, is megértsék.
pontosan arról beszélek, hogy azt kell csökkentened, hogy nagyot üssenek rád. Mér döglene meg valaki über parrykkal. (nyilván, ha parry maxon, akkor többi stat is.. parry már a jéghegy csúcsa a blue és statok mellett. hiszen azok kötelezõek mindenkinek magason)egyértelmû, hogy a high def(erko kisebb bekapott damage) az elsõdleges szempont és ehhez a settbõl kell kihoznod a legjobbat, nem olyan debuffra utazni, ami nincs 100%ban az ellenen.

Bár lehet úgy is csinálni, ahogy te.(kit érdekel mit védek, bízok a böszme critekben, aztán hátha addig att rate csökkentõ buffal + impotennttel kihúzzuk valahogy..)legalábbis a hozzászólásodból ez derül ki)

Ergo force kariként, az egyetlen esélyed kompenzálni a hátrányt, ha a parry-d növeled(övét csökkented). ugyanis azonos settel neked egyedül az kisebb..

Tehát mielõtt kötekedsz, figyelj arra mirõl beszélgetünk😊
köszike
Maala
Jó magyar mentalitás, biztos Romániából beszélsz. De nem, egyszerûen csak ez a két sor szúrt szemet:

'Force debuffra való. De parry-d attól még nincs. 1v1-ben leszeded esetenként az ellen parryát, de elõfordul, hogy nincs rá idõ😊
Valahol pedig pótolni kell a kimaradást.'

Tekintve, hogy elõtte végig a saját parryd növelésérõl beszéltél - ruhákon -, (még mindig) nem az ellen parryjét akarod levinni (hogy Te többet üss rajta), hanem az Attack Ratingjét (hogy õ üssön rajtad kevesebbet). Csak a kifejezést írtad el. Senki sem vitatott semmit, hogy meddig tartod rajta, vagy bármi mást, csak egyszerûen hozzáértõként elírtad, ennyi.

Persze neked, mint hozzáértõnek, ez a különbség már lehet, szemet sem szúr, de kevésbé szakavatott szemek még dilemmákba kerülhetnek miatta. 😊

Erre a válasz pedig ez, ha jól sejtem:

'Az att rating csökkentést pedig végképp nem értem minek keverted bele, arról beszélgettünk, kinek nagyobb a parry-ja, hogyan tudod szintbe hozni az ellenfelével. Nem arról, hogyan tudod kevésbé számottevõvé tenni, az alacsony parrid.'

Érdekes gondolatmenet, hogy úgy teszed kevésbé szembetûnõvé azt, hogy valaki nagyokat csapkod rád, hogy leviszed az õ parryjét, ezáltal te is nagyobbat ütsz rá. Persze, a legjobb védekezés a támadás, de csak biztos alapokkal, különben összedõl a rendszer, mint egy kártyavár. Vagyis szerintem ettõl még ugyanúgy megdöglesz, mielõtt lecsaphatnád.
Az egyedüli megoldás a ruha turbózása, semmi más.

A futópotis már nem is neked ment, hanem horitazinak, de ha már te válaszoltál rá...

Milyen Builded van, Blader/Warrior? (Mert veled ellentétben ezt a problémát nem csak a Force karik hátrányának tekintem, hanem a Lighttal/Barddal nem rendelkezõknek) Vagyis valami PvP király... Esetleg valami AoE, ami öl is grind közben? 😊 Ha állandóan KSelnek, megértem, hogy nem hozza be az árát a grind. Goldbot? Azmi. 😊 1x sem volt a gépemen olyasmi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tényleg régen játszhattál már sro-val😄
vagy csak nem vagy formában. ha 100% futit veszünk alapul, ami 30percig van rajtad, az 1 nap alatt48db😊 de legyen csak 40, mert nem mindig vagy spoton.
Az kérlek 10mill. megnézem, ezt mikor termeled ki egy nap gold droppból 1 karival.(teljesen más, ha 4-5 goldbot fut taklában közben, akkor simán, 1 is elég..) Maximum alkemibõl, jobb droppokból, vagy plvl-bõl.
Szóval igen is drágább😊 ha csak az 50%osat veszed, akkor fele költség. Azt valóban kitermeled. De az 50% futással még mindig hátrányban vagy, a többiekhez képest, hiszen nekik 69-77% van. Õk ezt a goldot másra költik, tehát igen is drágább a force kari.

Az att rating csökkentést pedig végképp nem értem minek keverted bele, arról beszélgettünk, kinek nagyobb a parry-ja, hogyan tudod szintbe hozni az ellenfelével. Nem arról, hogyan tudod kevésbé számottevõvé tenni, az alacsony parrid.

Ha jól emléxem, volt force karid, tehát tisztában kell(ene) lenned azzal, hogy azt a 10 másodperces buffot nem tudod az egész pvp alatt az ellenen tartani.

Persze jó magyar mentalitással mindenbe bele lehet kötni, ahogy meg is tetted. Részemrõl a beszélgetést lezártnak tekintem, nem vitatkozom 😄

Aztán csináljatok force karit ratyi parrykkal! hajrá! nem is kell az minek 😄 Engem ugyan nem zavar, csak tanácsot adtam..
mi ez a türmüsün sro? xDDén is néztem valamit lehet tudni? v csak én vagyok lemaradva?😮
Türk sro wtf 😄DD

Maala
Lóti-futi, a moving speed potik. Aminek az árát egy petes handgrinder, vagy botter 100x kitermeli, bárd nélkül, Dist vagy Share ptyben...

Gondoltam, hogy jössz a parry csökkentéssel, de valahogy attól még nem fog rád senki sem kevesebbet csapni, hogy kisebb a parryje. Ezért a parry-csökkentésnek az ellenen nem sok köze van a te ruháid parryjéhez...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Huh? ezt a lóti-potisat nem értem😊

és a ellen att. ratingjét, és parry-át is le tudod szedni force-al. Ha már hozzáértésrõl beszélünk😄
force-os nemvolt, de lightos igen... és light egy szar, nemad olyan sok parryt... 60 felett asszem már nemis húztam se passzívot se buffot

asd