82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Mantastic
    sziasztok

Magyar idő szerint az új FW idő

kéthetente Szombaton 18:00-19:30
  • Maala
    Te mikor indulsz meg 100ra már, teeee...? :D
  • gameplusz
    Már egy éve kellett volna :)
  • Maala
    Vagyis csüt de. 11ről átrakták vasárnap de.11 - 17 órára, ami szombat este 7 óra, ha jól számolok.
  • Maala
    Wow, átrakják a FW-t vasárnap estére. :D
  • Cat 02 #80070
    Innen pl írt valaki Joymax-nak, hogy miért banolták, mikor van silk-je és unban lett a vége.
  • WorldTorrent
    de most mi koze van a silknek ahoz hogy botol-e? havidijas jatekokbol is kibanolnak ha csalsz
  • Doomista
    Ha már 1 db silkje van, akkor csak nem...:D
  • Cat 02 #80067
    Ha silkje van marad.
  • WorldTorrent
    FAQ-ba ezt olvastam :D
    4. Bot Prevention
    Please send all Bot reports to the Bug Report under Support.

Ki kellene probaljam.. de most csak a nevet irjam le? ha tenyleg banoljak akkor lenne mit jelenteni..
  • Doomista
    Hallod, nem gondoltam volna,de ezt is megéltem. Töltöm lefele eztet :-DD
  • Holborn
    ne reménykedj :)
  • WorldTorrent
    Akkor siman mar kevesebben jatszanak silkroaddal:)) felmentem silkroadonline forumra es irtam par dolgot:P remelem ott legalabb olvasnak a gm-ek
    De, botolnak.
  • ThedarkmanHUN
    Annyit mondok persian a goldbotok ugyanugy megvannak :)
    Player botok is ugyanugy vannak ...
    Sőt penonoknál a goldbot még exp share pt-t is ad ...
  • WorldTorrent
    hm... ha ez igy maradna akkor lehet vissza neznek isro-ra, playerek sem botolnak most?
    http://www.rev6.com/servercapacity/

Fail
  • dragon11
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1131269663&no=80057]#80057[/URL]
  • byzhouse
    rev6-ot néha megnézhetnétek
  • Hurkans
    Komoly?
    És mióta és meddig?
  • dragon11
    Igazat mond sráác:D
  • Doomista
    Te már megint hazudsz. Igyál valami erőset, mert ez így nem fog menni.
  • Cat 02 #80053
    Kapufa, új anti-hack van és minden szerver félig van tele :D
  • Doomista
    Te még be tudsz jutni a szerverre ? :D
    Nyamm, friss dropjaim: 76 sos eu shield és 76 sos 2h sword xD
    Rugóm arat :P
  • doxadmin
    Míg le nem zárul a szavazás
  • WorldTorrent
    hol lehet silkroadra szavazni?:D
  • Aneko
    Meddig lesz ez az állapot? Hát igen érdekes,hogy pont most nem tudják az S-botosok a hibát kiküszöbölni.Pont valahogy most amikor sok-sok ezer ember arról szavaz a világhálón,hogy melyik a legjobb M.. játék.Milyen érdekes,hogy most olyan szép meg jó minden.De vajon meddig :)
  • Maala
    Igen, kb. Vagy amíg nem lesz jön be mindenki 16 kliensről botolni SBottal. :)
  • Cat 02 #80046
    Amíg nem lesz loader ^^
  • doxadmin
    Vajon meddig marad meg az az állapot?
  • Maala
    Nem tudom, nekem nem volt semmi gond, csak annyi, hogy a képernyő-billentyűzetről nem engedte beírni a felhasználónevet és a jelszót. :D

Lőjj ki minden progit, aztán próba, cseresznye. Mocsok Zselé, ilyenkor nem adja kölcsön a nukerjét. :D
  • Atisz #80043
    Természetesen átengedtem a tűzfalon (hsupdate.exe), de így sem működik. Pár másodperc szünet, utána megint jön az "ÁLÓ-s" hibaüzenet. Lehet, hogy vmit 3rd pt programként érzékel és ezért nem enged fel? Elvileg a bejelentkező képernyőig így is el kéne jutnom, nem?
  • Cat 02 #80042
    Ilyenkor nincs fent sro :S Felmentem volna NooBoRkA-val funolni :D
  • Maala
    Hackshield az új védelem neve, és a GameGuarddal ellentétben nagyon is működik. Testo sincs még miatta, szóval csak Sbot multiclient marad. Meg clessek sincsenek, minden srv easy. :D De SBot van. :)

Tűzfalat kikapcsolva próbáltad már?
  • iLoveSmileyz
    Smileyz és Union újabb sikert aratott Pluto szerveren. Megvédtük Bandit Foresst, miénk még 2 hétig =)) Grat Mindenkinek Aki ott vol és Harcolt.
  • Messi6502
    Csak nukeokkal nem igazán fog leölni senkit :)

dragon11: np
  • dragon11
    okk, ty
  • HardStyleZ
    Én is húznék pár combot a helyedben mert hasznos pvpben is. múltkor 1 gyerek odajön neki áll csak nukeolni. mondom de hülye nem unja még? erre toltam rá 1 villámot 1 meteort majd pörgőt azt kifeküdt. szóval vhol hasznos ám meg nem olyan monoton a pvp heuksal-al.
  • Atisz #80036
    Mi történt sro-al?
    Benyom vmi új védőprogramot (silkroad guard - gondolom ugyanúgy nem működik mint a régi), a játék pedig nem indul el, hanem benyomja az "Á LÓ (9)"-es hibaüzit (nem teljesen így van, csak ugye mivel hottentotta karaktereket használ, ezért nem tudom pontosan idézni).

Most próbáltam, nem használok semmi 3rd pt programot, gondolom az update-et szabták el megint (bár ahogy nézem eddig nem írt senki hasonló hibáról).