Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
Szerintem napi 1 vagy max 2 naponta 1 újraindítás a szervereken csodát tenne, tegnap bármikor mentem mindig be tudtam lépni, ma meg 2 órája próbálom..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Messi6502
Így legyen! 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

doxadmin
Jah, várható volt. Mikor megláttam, hirtelen azt hittem hogy valami török privát szerver.

#79615: lol <#vigyor> Virtuális alcatraz 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Gubberx
Az lenne a legjobb ha ez ilyen büntetõ telep lenne 😄 Ha valakit mondjuk botoláson kapnak vagy egyéb illegális tevékenységen akkor átteszik a turk serverre a kariját a törökök közé<#idiota><#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én is azt mondom ,hogy kúrva jó ötlet csak azokat a botokat kéne elpusztítani még.

Messi6502
a "fogyatékosabbja" továbbra se tud angolul, tehát a többi szerón nem fog megnõni a török származásúak aránya. Sõt, 1-2 török biztos, hogy át fog menni a török szeróra, ami nekünk is kedvezni fog.

Nyúl ÚR: Hát, ha nagy lesz az érdeklõdés, akkor lehet nyitnak még egyet, de többet nem hinném. Mindenesetre továbbra is tartom, hogy remek ötlet! 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Holdpro
Az a baj régi szervereken is megy a török nyelv ahogy néztem..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

hát jah csak nyissanak még pár ilyen szervert, fogyatékos törökök úgyis átmennek ezekre, értelmesebbel meg sose volt bajom azok maradhatnak 😄
bár már nekem mindegy

asd

Messi6502
Kivételezésnek tûnhet, de szerintem ez egy remek ötlet.

Logikok
Omg egyre szánalmasabb ez a sro <#banplz><#banplz>ez az igy is sok a török a szerókon igy legalább a "fogyatékos " törökök nem voltak mert nem értettek angolul de most meg ááá lesznek egy csomóan<#violent><#violent>

Ne olvasd el mert nem szabad!

Malazgirt is recommended for users using Turkish language, but this is a free server for all users.

sztem török nyelvû, de nem csak törököknek

asd

doxadmin
Rev6on a szerverek között mi az a Malazgirt(TR)?! CSak nem egy török szerver???

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Holdpro
Game Inspection Period : Nov 17th, 2009 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)

Most standardban 4 óra van mégis áll a játék, én nem értek valamit ?

Holdpro
Prémium nélkül meg esélytelen mi ?
Még mindig rengeteg a BOT 😞

*feljutsz a helyes kifejezés nem a feljútsz... sry 😊

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

premi... 3K/hó és feljútsz amikor akarsz és oda ahova akarsz 😊

Grat iGotQ10 csak így tovább de ahoz még várni kell egy pár legendet.<#smile>
Holdpro
Minden szerver piros és sehova sem tudok bejutni 😞
Régen is macera volt, de most GRRR

Tudod mit jelent a "felebarát" szó? Mert nem pontos a kiírásod...
Holdpro
most olvasom a kép alatti szöveget 😊 Bocsánat 😊

Holdpro
És hol van a legtöbb aktív magyar ?

Helios, de ne ott próbálkozz mert a 2000-bõl 4000-nek premije van... 😊 am titanra elég hamar fel lehet jutni meg gaiara is a többit nem tudom.

Holdpro
Üdv
Melyik Szerver a legfrissebb ?

doxadmin
Benny Benassi - Satisfaction

Super Saiyan
Grat. Mi az elsõ szám címe?

>:C

Logikok
Grat nem is rossz<#email><#email>

MilkesFlakon

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Logikok

jack0101
Plz linket

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

MilkesFlakon
Sziasztok 😊
Végre sikerült a lv 100 hehe 😊
http://www .youtube.com/watch?v=h5dLYxOZNEc&feature=channel
Rate/Comm/Subs 😊
ByEz

Messi6502
Rengeteg módon el lehet jutni max. szintre, de legalábbis magasabb szintek környékére. A kérdés, ki melyiket választja: könnyebb-drágább, vagy nehezebb-olcsóbb, ezek arányban vannak. Persze vannak kivételek, de ahhoz kell ismertség/befolyás/protekció...

Az értelmesebbje nem vesz goldot, 6 ember elfér még a partyban...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Logikok
Kis csíter na ezért szeretem az isrot, itt ha valaki nagy szintû akkor vagy botol vagy nagyon gazdag és aki goldbotol annak fizet hogy adjon goldot és abból taxizik<#banplz>......

A hiba az Ön készülékében van.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

draxler12345
Akit érdekel az emperor utáni skill ,itt egy tube-os link ahogy egy rouge/warlock pvpzik egy glavissal ^^ ( Nagyon béna a skill xD )
http://www.youtube.com/watch?v=Auw84rcy-kQ

jack0101
Ha Eldorado, akk adok érte 1 ezrest ^^

Logikok
OFF: WTS lv 65 Wiz/bard full farm + 30K sp irány ár kb.:5K (nyugi ugy se alkudok)ha érdekel valakit írjon egy pmet.<#banplz>(Botot nem látott a kari remélem igy is marad.!!)

draxler12345
OFF:WTS Lv 95 FF Warrior/Cleric ( olcsón =D ) Akit érdekel dobjon egy üzit 😄

Messi6502
Nekem is így jön ki.

hát ha 20 lvl str akk az 1:4 sztem.
ha 90ig 15öt osztott str-re akk 90-100 között még 5 szint str meg 5 szint int

asd

dragon11
Ezt most nem egészen értem. 90ig 1:5 volt.. tehát 5levenként 1et STRre rakott 2t pedig INTre. Így csinálta 90ig. 90 után meg hogyan?:-s

És ezzel a .. builddal (nem 1:5, hanem nem tom mennyi) van neki 100% mag balance és 35k mp?

Nem sok kicsit már az STR benne, 1:5höz képest, v. jó úgy?😄

draxler12345
20level str-t rakott^^, (ha 1:5 lenne akkor 15 szint str-t kellene raknia 100ig) a videóba mindenki vele egyszintû, kivéve az elsõ pvp alany, ugyanis õ kérte hogy pvpzennek. Ezt honnan tudom ? Onnan hogy én mondtam hogyan csinálja a kariját^^, Hybrid int FTW ^^

dragon11
Értem. Viszont elárulod, hogy 100ra hogy osztottad el?;-)
Jujj, ez nagyon ütõs karinak néz ki. Nem lehet bedarálni és erõset is üt.. megkérdezném, hogy a veled egy szintû pure int nuker és pure str glaviereket vered pvpben?:-P

Nagyon jól néz ki a karid, mondom még1x. Csábító a buildja!

Köszönöm!😊

MilkesFlakon
Hali,
A léyneg az, hogy csak 90 ig volt 1:5 , 100 ig máshogy osztottam.
A fire + heuk 100 és a cold 60 light 40 azért jó, mert tudsz protektort hordani, ami elég jó. 25k HP és 35k Mp mellett , és 72% phy 100% mag balance mellett, azt mondhatom, h ez a kari mindenre jó: )
Remélem segítettem
byeZ

Nekem 1:7-es hibryd spearesem van ( eltekintve attol hogy sos+5ös spearem van ) elég jól gyepálja a mobokat szintjén ( sõt én most narancs mobot ölök 1 cold nuke + ghost spearbõl ) a sos csak kompenzálja a gap-et 43-on 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
átlag setben* külön akartam írni.. ha találtok egyéb helyesírási hibát elnézést.. sietve írtam.:|

dragon11
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat, csak sajnos ECSROn(Legal private server) nincs EU.:-( azt tudtam, hogy nincs legerõsebb karakter. Van már tapasztalatom azért, 3év játék után.😊 csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

ECSROn van mana shield, meg minden egyéb, csak EU nem. 1hónap múlva meg, ahogyan említettem jön a lvl 100 a skillekkel együtt.

Eddig mindig pure int nukerral voltam.. 😊 de ugye a mana shield ha lemegy, van egy minimális töltõdési ideje, s az alatti idõ alatt simán bedarálhatnak. Illetve még nem volt hibrid int speares karim, nem tudom, hogy azzal fejlõdni milyen lenne.. meg milyen DMGket verne a szintjén levõ mobokban átlagsetben.. és hogy az 1:5 nem-e húzna el jobban a fizikai DMGre.. tehát alacsony lenne a mag balance.. (igaz ruhákkal javítható, de kérdés h hány %ig) de az biztosan nem hal be egy könnyen.. ára van.. nem lehet mindkettõ, hogy nagyot is üssön és meg se haljon SUN set nélkül.😞

ThedarkmanHUN: Hát, sajnos a bowos nekem nem tetszik.😊 de köszönöm a válaszod!😊

"Lehet, hogy off, de az itteni mestereket meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményük a következõ buildról ECSRO serveren.."
Ecsro... Ott nincs eu...

U.i.: Ha van szólj és megyek én is<#vigyor2>

jack0101
Thiefnek, mindenképp daggeres 😄

szia!
Ha unique-ra akarod a karit kizárólag, akkor Wizzard mindenképp, bard subclassal.
Ha job, akkor attól is függ, hogy milyen jobot választasz. Thiefnek szintén Wizzardot ajánlok, de inkább clericcel, ha hunter, akkor 2H/cleric.
Ha úgy vagy vele mint a "régiek", és semmiképp nem akarsz eu-t, akkor ch int kari valóban hibrid speares,vagy pure int s/s nuker.
De véleményem szerint ch karikból euval csak is full str kari veheti fel a versenyt. Persze nem unique hunting terén, de pvp /job esetében szerintem ez egyértelmû.

Legjobb kari pedig nincsen! Neked kell eldöntened, mire szeretnéd a karit használni, mivel játszanál szívesen.