82377
Silkroad Online (iSRO)
-
WorldTorrent #80200 hat amikor en nem botoltam csak multit hasznaltam kibanoltak-,-
volt amikor tobb honapig nonstop botoltam semmi:D meg mindig megvan a karim:D -
WorldTorrent #80199 Notice] Language Support Information
hm... es ezekbe sincs magyar -.- runes of magic-ba sincs pedig roman mind a kettobe van , magyar mier nincs?:S:S -
#80198 Nekem sem indul, mióta update volt. Nem baj, úgyis érik egy komplett win uninstall (hiányzik a SP3 amúgysi más miatt, lehet azt hiányolja).
Persze szerintem már ban-t kaptam, múltkor úgy próbálkoztak, hogy be sem léptem, állítólag a skype-ot is 3rd pt proginak nézte... azért vicces, ez a tökéletes rendszer, meg hogy mindenki botol és olyan embereket próbálnak meg ban-olni, akik abszolút minden segédeszköz felhasználása nélkül szenvedtek meg és értek el vmilyen korrekt szintet.
Szóval aki abszolút nem botol (van ilyen?), high lvl, az nézzen fel mert lehet, hogy ott ketyeg az 1 hetes "figyelmeztetés"... -
Holborn #80197 hipsz, a piszok 2X rakta be :) -
Holborn #80196 nem akarok hülyeséget mondani de már szentem csak az avatar dress változik a poppon, mivel itemek közül: ruhák, fegyók már bármire tehetsz. a dress meg nem tudom mien időközönként de esélyesnek tartom hogy havonta vagy akár nagyobb időközönként cserélik. -
#80195 Változnak a nyerhető itemek. Hogy milyen időközönként azt nem tudom pontosan. Kb 2hét vagy havi szinten. -
WorldTorrent #80194 le menti a gepedre is konvertalatlanul is es konvertalva is :D azt csinalsz vele amit akarsz :D -
tucsok63 #80193 jójó de most csak a clown dresst lehet nyerni ezeknél meg van angyal meg minden a lényeg a dresseken van sun nem kell nekem : )
és a kérdés az lenne h ez változik e néha vagy most már csak ezeket lehet nyerni ? -
HardStyleZ #80192 Helo. erről énis hallottam és nézegettem vidiket h a srác nyomta neki és 2 sunt nyert :D sztem nem változik sose. csak szerencse kérdése. -
tucsok63 #80191 sziasztok tudjátok van ez a magic popos izé és ott elvileg lehetne mindenféle dresst nyerni láttam videókba de nálam csak bohóc ruhát lehet vagy úgy van ez h időközönként változik???
? -
#80190 vlki?xÐ -
#80189 sony vegas 9 pro, könnyen kezelhető, nagyon sokat tud stb..
Jah és youtube-on rengeteg tutorial is van.
Sry az off-ért. -
HardStyleZ #80188 Annak a srácnak ez az első ilyen minőségű vidije ha jól láttam a többit. megpróbálom 1ből X-el meglátom mi lesz. :) -
Cat 02 #80187 Tud az jobbat és tisztábbat is :D
Ám gondolom utána az a valaki neki esett Sony Vegas-szal, de igazából ha még akarsz rajta dolgozni, akkor Fraps, ha meg felveszed és egyből fel akkor Xfire. -
HardStyleZ #80186 Utána nézek majd ha jobban ráérek :) jól láttam a videódon a 30k spt? -
WorldTorrent #80185 http://www.xfire.com/video/1f47a3/
ilyen videot csinal -
WorldTorrent #80184 Xfire , en aval szoktam :D -
HardStyleZ #80183 Jó reggelt. ilyen minőségű vidit mivel tudok készíteni? előre is köszönöm:) http://www.youtube.com/watch?v=q-zOFyI2iAw -
#80182 helyes.=) még jó, hogy ezen a szerveren annyira sok bot nincs..=) -
#80181 persze, az első mmorpg játékom volt a silkroad, és totál rákattantam, teljesen új világot ismertetett meg velem, azóta mmorpgzek, úgy hogy hiába is botos, valamennyire tiszteletem rá.
-
#80180 okés.. de anno azért jó volt Greecen, de mindegy.:P -
#80179 Mással játszok, lásd az aláírásomat. ;-) -
#80178 Akkor gyere Te is.;-) -
#80177 Úgy könnyű! -
#80176 ecsro nomi serveren tolom, privát server.. elsőre beenged, de vannak botok.:D -
#80175 de amúgy fizetsz is a játékért ? -
#80174 Már haladok a kis karimmal.. ugye 1:5 hibrid int speares és 40ig húzva a light, 60cold 100heuk és fire.. PvP, és uniqueben mennyire zavaró, hogy kb. 14m-et dob odébb a Phantom? nah meg, hogy mindig 100%os speedet vásárolni..? (Light nuke több mob érintéséről nem is beszélve!)
ez a kérdés főleg iGotQ10hez szól, de mindenkitől várnék reakciót..:) -
WorldTorrent #80173 Es tegnapelott athelyeztettem mars-rol Redsea-ra , mars-on adtam 200millt neki es Redsean kaptam 110et;) -
WorldTorrent #80172 http://www.snowgameservice.com/silkroad/
en innen vettem regebben goldot, akkor kb fele anyier mint a silkroadgold-rol:)) -
#80171 Cat02 már linkelte azt bocsikah :) -
tucsok63 #80170 köszi mindenkinek a legszimpatikusabb HardStylez válasza volt ott majd alaposabban is körülnézek : )
-
#80169 Én már csak farmmal foglalkozok Cat, levelezés nem az én asztalom -
#80168 Ez itt a reklám helye xD
MSN: [email protected]
Vedd fel a srácot MSN-re, életszerűbb mint egy weboldallal "beszélgetni".
Ő tud forintért intézni mindent ami iSRO:) -
HardStyleZ #80167 több haverom is innen intézte a plvl-jét és némi gold rendelést is.
http://silkroadgold.atw.hu/ -
Cat 02 #80166 Avatar aláírása / Ez
De igazából szerintem minden szerveren van magyar aki árul gold-ot, mert sok van neki. -
#80165 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!thepowerlevel.com
Legjobb :D -
tucsok63 #80164 sziasztok nem tudtok egy olyan oldalt (magyart) ahol plvlt és goldot lehet kérni persze huf ért lehetőleg csak az válaszoljon aki már lebonyolított ilyet az adott oldalon
a szabályzatba nem találtam olyan szabályt ami ebbe a hozászolásba ütközne ha mégis szabályt sért ne válaszoljatok -
WorldTorrent #80163 Nincs valaki itt RedSea-rol aki arul Ong PWl-t? -
at16 #80162 itt van a válasz a hibaablakban...
tedd újra a C+-t
google -
surr3al #80161 szerintem VadKacsa úgy gondolta, hogy töröld le és vissza se rakd :D