Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
#79615: lol <#vigyor>#vigyor> Virtuális alcatraz 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nyúl ÚR: Hát, ha nagy lesz az érdeklõdés, akkor lehet nyitnak még egyet, de többet nem hinném. Mindenesetre továbbra is tartom, hogy remek ötlet! 😄
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
bár már nekem mindegy
asd
Ne olvasd el mert nem szabad!
sztem török nyelvû, de nem csak törököknek
asd
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Most standardban 4 óra van mégis áll a játék, én nem értek valamit ?
Még mindig rengeteg a BOT 😞
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Régen is macera volt, de most GRRR
Melyik Szerver a legfrissebb ?
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
Végre sikerült a lv 100 hehe 😊
http://www .youtube.com/watch?v=h5dLYxOZNEc&feature=channel
Rate/Comm/Subs 😊
ByEz
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
http://www.youtube.com/watch?v=Auw84rcy-kQ
ha 90ig 15öt osztott str-re akk 90-100 között még 5 szint str meg 5 szint int
asd
És ezzel a .. builddal (nem 1:5, hanem nem tom mennyi) van neki 100% mag balance és 35k mp?
Nem sok kicsit már az STR benne, 1:5höz képest, v. jó úgy?😄
Jujj, ez nagyon ütõs karinak néz ki. Nem lehet bedarálni és erõset is üt.. megkérdezném, hogy a veled egy szintû pure int nuker és pure str glaviereket vered pvpben?:-P
Nagyon jól néz ki a karid, mondom még1x. Csábító a buildja!
Köszönöm!😊
A léyneg az, hogy csak 90 ig volt 1:5 , 100 ig máshogy osztottam.
A fire + heuk 100 és a cold 60 light 40 azért jó, mert tudsz protektort hordani, ami elég jó. 25k HP és 35k Mp mellett , és 72% phy 100% mag balance mellett, azt mondhatom, h ez a kari mindenre jó: )
Remélem segítettem
byeZ
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ECSROn van mana shield, meg minden egyéb, csak EU nem. 1hónap múlva meg, ahogyan említettem jön a lvl 100 a skillekkel együtt.
Eddig mindig pure int nukerral voltam.. 😊 de ugye a mana shield ha lemegy, van egy minimális töltõdési ideje, s az alatti idõ alatt simán bedarálhatnak. Illetve még nem volt hibrid int speares karim, nem tudom, hogy azzal fejlõdni milyen lenne.. meg milyen DMGket verne a szintjén levõ mobokban átlagsetben.. és hogy az 1:5 nem-e húzna el jobban a fizikai DMGre.. tehát alacsony lenne a mag balance.. (igaz ruhákkal javítható, de kérdés h hány %ig) de az biztosan nem hal be egy könnyen.. ára van.. nem lehet mindkettõ, hogy nagyot is üssön és meg se haljon SUN set nélkül.😞
ThedarkmanHUN: Hát, sajnos a bowos nekem nem tetszik.😊 de köszönöm a válaszod!😊
Ecsro... Ott nincs eu...
U.i.: Ha van szólj és megyek én is<#vigyor2>#vigyor2>
Ha unique-ra akarod a karit kizárólag, akkor Wizzard mindenképp, bard subclassal.
Ha job, akkor attól is függ, hogy milyen jobot választasz. Thiefnek szintén Wizzardot ajánlok, de inkább clericcel, ha hunter, akkor 2H/cleric.
Ha úgy vagy vele mint a "régiek", és semmiképp nem akarsz eu-t, akkor ch int kari valóban hibrid speares,vagy pure int s/s nuker.
De véleményem szerint ch karikból euval csak is full str kari veheti fel a versenyt. Persze nem unique hunting terén, de pvp /job esetében szerintem ez egyértelmû.
Legjobb kari pedig nincsen! Neked kell eldöntened, mire szeretnéd a karit használni, mivel játszanál szívesen.