Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Nincs kedved egyedül játszani egyébként ? Mert eddig mindent a szádba rágtak.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak

csimmbi
Az attól függ meikre gondolsz...Én full str-en 35%-ra van állítva a Hp és 60%-ra a mana....Szerintem annak mértékében álítsd be hogy mien karakter is vagy 😉

mama2
Meg van😊. És hány %-ra állítsam? 75%?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lord Nomak

csimmbi
Megnyomod a T betüt és ott betudod állítani

mama2
A mana, és az élet ppotionokat hogy kell elhelyezni hogy azonnal "aktiválódjanak" ha lemegy az életem, vagy a manám? Mert nekem nem hat autómatikusan, hanem nekem kell nyomkodni, ha valamim léjebb megy.😛.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

csimmbi
Most gondojj bele: teszem azt én élvezni szeretném a játékot mert megragadt az egész világ a tárgyak a fegyverek a hangok stb. és ezért mondjuk nem botolok. Teszemazt csinálok pl: egy küldit és elkezdem ölni a mobokat, de egyszerüen a kb 1 órás küldit csinálom 3 óráig a tömérdek bot miatt<#wow3> Tehet nekem nem az a problémám hogy Te botolsz met az a te dolgod, nekem azzal van a problémám hogy az ÉN játékomat teszed vele tönkre (Tegyük hozzá hogy a bot az illágális<#vigyor0> Bár mondjuk fosmaxéknak elég sok fizetõs botban benne van a kezük)....DarkSpell neked meg csak annyit mondok hogy olvastam de nem visszamenõleg 10-20 oldalt néztem meg csak ezt az 1-et és ezen az 1 oldalon nem derült ki írásaidból mekkora antibotter vagy és nekem az jött le az egészbõl amit már lent említettem...De ha Valóban nem igaz az rád amit írtam természetesen tisztes Magyar ember lévén bocsánatot kérek: Sajnálom
Remélem ez megteszi bocsánatkérésben sose voltam túl jó<#crazya>

Kérlek ne vetítsd ki az érzéseidet rám.
Én nem utálok senkit akinek van IQ-ja, legkevésbé téged, az antibotter érzéseid visszafordítva nem érvényesek, nekem semmi bajom nincs a legit arcokkal, amíg elfogadják ugyanazt a szabályt amit én is vallok: élni és élni hagyni, tudom ez a te fórumodon nem dívik és egyenesen "közellenség" jelzõvel titulálnál engem.
Ha valami b*ssza a csõröm, akkor az a blur effekt amitõl golyóznak a szemeim, már azzal is megbékéltem, hogy potyogtatsz ide ksro-s képeket, had csorogjon más nyála (és hátha sikerül átcsábítani pár embert, gondolom unatkozol) 😉
Nyilván a saját fórumod már nem elég jó neked ilyen célra, nos elfogadom ezt is, amíg bizonyos határokon belül maradunk.
Kb ennyit rólam, és az érzéseimrõl irányodban, mégegyszer kérlek ne magadból indulj ki, mikor rólam beszélsz 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

byzhouse
reméljük😄 sztem sokan nem várják az ostromot a laggzás miatt ,ostrom nélkül is laggzik a szerver mien lesz 1helyen 300ember harcol kb 1 *** vár-ért legalább azt a pénzt amit fizetnek nekik ajátékosok fejlesztenék a gépküket hogy ne legyen akkora lagg mert kb oylan mint ha 1 macska baszna a bokorban akkora a lagg. <#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Gyûjtöget. Szerintem ostrommal együtt megkapjátok ti is.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

byzhouse
eza tündér szerüség mit is csinálj harcol gyüjtöget? mert ha harcol akkor hogy? 😄 üti a pálcával a szörnyet? 😄 xD
vagy gyûjtöget? 😮<#idiota><#confused>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

csimmbi
Most gondojj bele: teszem azt én élvezni szeretném a játékot mert megragadt az egész világ a tárgyak a fegyverek a hangok stb. és ezért mondjuk nem botolok. Teszemazt csinálok pl: egy küldit és elkezdem ölni a mobokat, de egyszerüen a kb 1 órás küldit csinálom 3 óráig a tömérdek bot miatt<#wow3> Tehet nekem nem az a problémám hogy Te botolsz met az a te dolgod, nekem azzal van a problémám hogy az ÉN játékomat teszed vele tönkre (Tegyük hozzá hogy a bot az illágális<#vigyor0> Bár mondjuk fosmaxéknak elég sok fizetõs botban benne van a kezük)

Lord Nomak
"hiszen nem sok magyar rohangál már d10-ben" fõleg hogy isroban még d9 sincs és elvileg ksro-ban keresnivalója se lehetne egy magyarnak sem

Istenem húzd már le a bõrt arról a két golyóról a fejed közepén ember...

Miért mondod ezt? Botolni jó! <#integet2>
Személyem egy antikser, melegszívû, mocskosszájú, becsületes, jópofa és még szerényke jelzõvel is megilletett botter. 😊

csimmbi
Nem power leveleztem még 1xsem és ha goldot kértem mert nekem nem volt annyi vagy akármi akkor visszaadtam mihelyst volt<#kacsint> Amugy meg nem értem hogy miért kell "bemutatás" gyanánt 2x szinte ugyanazt a képet beszurni..nemértem ebben mi a bemutatás<#fejvakaras>

Atisz
Nem akarok senki ügyvédje sem lenni, de ds nem botol, erre bizonyítékaim vannak (illetve aki volt vele egy guildben az tudja miért).
Valóban van pár dicsekvõ ember itt a fórumon (na és?), de sztem ds joggal lehet az hiszen nem sok magyar rohangál már d10-ben (javítsatok ki ha tévedek).
Ha figyeltél volna, ksro-n lehet venni item mall cuccost ingame gold-ért (mint anno az elején isro-n is, csak ugye jöttek a német és kuwaiti milliomosok) tehát igen is lehet ott powerlvl nélkül uppozni szépen.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

byzhouse
Magyar játékosokra kik csak: "húzzál már egy kicsit" meg "Tudsz valami jó botot" esetleg "Nincs kölcsön 2-3kk goldod ígérem visszaadom

ja persze te vagya kivétel ... fogadni mernék kértél már valakitöl goldot és plevel-t .DS meg csak "bemutatja" milesz majd isro-ban gondolom nem dicsekedni jött.

1) Ha kritizálsz, elõtte legalább tájékozódj, hogy legyen alapja!
2) Ha csak egy kicsit is kinyitottad volna a szemed és megnézted volna a képeket: a korábbi a glévirõl szólt, az újabb pedig a tündérrõl (bár lehet, hogy Avi szemét a glévi blurja (sicc!) zavarja...)
3) Ha dicsekednék (sicc!), akkor mondjuk arra, hogy van egy 92es karim, amit bot (SICC!) és powerlvl nélkül értünk el.
4) Szintén tudnád, hogy az egyik legnagyobb antibotter vagyok a magyarok közt (Avi utál is érte 😄), ha egy kicsit körülnéztél volna és nem csak pofáznál... Ejj...

De beszólni jó érzés, Isten tartsa meg a jó szokásod. De ajánlom, hogy elõbb mondjuk... OLVASS.<#rolleyes>

csimmbi
Ja amugy ha valaki tojja rome szerveren és játék közben normális emberek társagá vágyik nem pedig azokra a Magyar játékosokra kik csak: "húzzál már egy kicsit" meg "Tudsz valami jó botot" esetleg "Nincs kölcsön 2-3kk goldod ígérem visszaadom" akkor azt szívesen látjuk nem rég alakult level 2-es klánunkba (természetesen ez nem azt jelenti hogy nem segítünk egymásnak game-be és nem húzzuk egymást néha-néha<#smile>) Ha érdekel valakit a dolog írjon privibe!

csimmbi
De tök cuki csak kissé unalmas már<#unalmas>Láttuk már 1x nem kell ezel teliszorni a fórumot! Természetesen nem így van de bennem mintha olyan érzést keltett volna hogy 2x is beszurtad nemsokkal egymás után a karid képét hogy dicsekedni szeretnél vele...(persze biztos hogy nem teszed ezt ez csak az én hülye fejemben fordulhatott meg máséban nem <#ravasz1>) De ha mégis így lenne akkor megkérdezném hogy mire dicsekszel? Arra hogy sok kocka kínai és kínai botter között tolod valószínüleg te is bottal vagy ha nem akkor huzatod/huzattad magadat és low levelen only PowerLewel. De természetesen nem kérdezem meg mert biztos nem így van<#kacsint>

Simán csak a blur effekt-tõl kiesik a szemem 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Hát nem tök cuki????

Persze ezért írtam elsõnek a light-ot.
Ez hogy úgymondjam elengedhetetlen minden nukernek, tele hasznos skillekkel/buffokkal.
Cold max grindelésre jó(imbue), vagy esetleg ugye a mana shield / phy def buff.

Ami szintén elég gáz, tekintve hogy a coldot is csak a mana shield meg a phy def miatt húzod... Vagyis igazából 1 normál ágad van... Ez ám a balanced game..

Intesnek a fire kicsit haszontalan ha csak 2 masteryt húzhatsz.
Nuke+Imbue miatt nem húzok egy ágat, a buffok eléggé haszontalanok ott.
Light/cold ftw.

snow shield miatt intesnek inkább fire..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

cement
szép vagy, csak a fm skinek kozul tan ez a legcsunyabb de lehet csak nekem nem jon be 😊))

respect to the man in the ice cream van

Ami többé-kevésbé annyit jelent, hogy vége a változatos kínai buildeknek. Mert az összes str-esnek fegyó+fire lesz, az inteseknek meg light+cold/fire... Aztán kb. ennyi. Szóval lehet hogy így lesz kiegyenlítve az eus karikkal, de hogy szar lesz, az tuti.

hááát 150 lesz állítólag a max level, szal ha ezt vesszük akkor 2-t mint eusnál pld.

yesss
köszönöm csak erre a megerõsitésre vártam tehát akkor 3 mastery-t lehet húzni se több se kevesebb.....

nem

yesss
engem is??😄 mert akkor vasárnap hajrá gyerünk át perzsiára😄

yesss
lvl 100 mikro bejött akkor a mastery total is megnõtt vagy nem?

melléfogtál ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én és a glévikém.

gyerekek, ez marha szép.

csak tervezett, nem hinnám h meg tudják csinálni 1000 fõsre lag nélkül

dragon11
Okay,de melyik?

tört szerver gondolom ^_^"

dragon11
Ez melyik server vagy mi?😊

"xFlyer
Name: Lithuania
Xp Rate: 30x
Sp: 20x
Gold Rate: 20x
Drop Rate: 50x
SOS Rate: 30x
SOM Rate: 20x
SoSun Rate: 10x
Max Level: 140 For Players, 150 For GM's.
Max Players: 1000~2000"

idevele

csek it
ilyent sro sban v sro-t wiiire ^^

pk2

ilyet hogy mi?

ilyen lighting nuke miko lesz?????
vasgy ezt hogy vagy ezt a pk2-vel meglehet?
vagy hocs csináta<#fejvakaras><#conf><#conf><#conf><#conf>
látom eléggé aktív az a fórum 😊 sõõt 😊 köszi a válaszokat

Jagi
nem mert nem akrta megvenni (látsd WTB használatának elmulasztása)
egyébként jól tudom, hogy meg akarta venni, de banyek ez csak 1 a napi 10-20 ilyenbõl... már mindenkinek úgy köszönök hogy "dragon flag" mert már asszem ez egy új raj köszönés vagy ilyesmi banyek 😊

mondjuk ezt kifejezetten utálom 😊 ráragad a gyerek keze a "k"-ra mondjuk egy 7D sos esetén és 3 "k"-t ar 2 helyett😊 sztem mindíg ez van 😊

Super Saiyan
sõt, ha azt mondja 3kk nem 3.000 hanem 3.000.000

>:C

bicheon max 60 de felesleges nuker karinál max 20 ig ...
cold ligthing fire maxra és mindent ez a jo nuker😊

sztem arra gondolt h 3 mill -.-'