Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ö azt írta 3M (3 male, tehát három férfi)
én azt írtam FM tehát nõ 😊

hát gdf 1 millért tényleg noob dolog (ugye noob = kezdõ és kezdõ nem tuja mi mennyit ér)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jagi
nem a "plz buff"-ra nem írnak vissza, mondjuk az nem is baj, de ami "bajabb", hogy buffod se lesz 😊
de ha azt írod hogy "wts GDF" skkor egybõl...
Mostanában így "köszönnek" nekem "dragon flag"
deírja a faszi, hogy dragon flag mondom igen van olyanom beírja hogy 3M
mondom nem, 1 FM, erre "noob"
mondom te vagy a noob b+ tanulj meg kommunikálni, bassz elé egy WTB vagy esetleg nyithatnál egy "hi"-al, bocs 😛

ironikus akartam lenni 😉
Kb. a legnehezebb az volt benne hogy stunt meg kd-t kaptam .D

int hybrid, most már csak intre adok... szal nyúker.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

ezt bírom ezekben, lehetsz annyuk kínja is akkor is felbuffolnak, isron meg gondolom plz buff, fuck you ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bicheon+cold+light vagy cold+light+fire

és abból mindent

Hi all! Szombaton kap tuningot a gépem,úgyhogy szeretnék SRO-zni.Mivel már korábban is játszottam(lv 16 a max <#eplus2>),nagyjából tudom mi,hogy mûködik.Elöször is azt szeretném kérni,hogy ezenaz oldalon,nem jó a skill 'rész'.Nem tom,hogy csak nálam rossz-e,de csak annyit hoz ott fel hogy FaQ ,de skill vagy ilyesmi sehol.
Úgyhogy mivel nem jó,kérem valaki leírhatná milyen skillre rakjak,ha INT sword-ös akarok lenni.
Köcce ^_^

Super Saiyan
túlélés

>:C

Super Saiyan
nuker

Super Saiyan
"nem figyel" be se megyek 😄D

datango
grat 😊 de 92 esen miért nem egyszerû yarkit kinyirni ????
milyen tipusu ez a kari ??? látom hogy kínai. de nekem újjak ezek a skillek , villámos tüzes micsoda ? 😊))

Igazán élvezetes a partychat 😊
Az lehet mlég a durva ha privizni akarsz vkit 😄DD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

b+, nem volt egyszerû, de csak megcsináltam 😄DDDDD

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

dragon11
Ok ha már úgyis offolunk:
Egyetértek, hogy nem chat, de mit csináljak ha az az SS belém kötöget?😊 Örömöm volt kioktatni hogy nem figyel magyar nyelvtan órán..

jhó bocsi... Sikerült már dvdvel CD-t írni öcsi?😄

/inaktív/

és neked ez a játék?😄

/inaktív/

Morphin
órákat??? negyed órát kinntvoltam...meguntam...jött be durván az elixirrel 300k... és nemvok öcsi...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nomak el jut addig? 40 a kritikus pont...

/inaktív/

Super Saiyan
hát... döltsd el te.. oda adtam a karinak 15k-t elmentem taklába, 2 kõ, mind2-t eladtam, 200k... szal van haszon...

Lord Nomak
Majd 72 felett amikor 1%ot jó esetben 300 mob ad akkor mit fogsz mondani ? Semmit, befejezed a játékot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

"a hülye lámák" khm khm nem tudom melyik cselekedet érdekesebb az amit te csinálsz vagy az ha nem veszel észre vmit... nem tudom akkor már inkább bot és gold mine... nem ülnék órákat a gép elött és szedegetném a dolgokoat szerintem elég szánalmas dolog (magánvélemény) pacsi és sok wep elixet öcsi

/inaktív/

Morphin
Csõ Andro...ugynézki h ha vasárnapig nem történik Madden-el vmi akkor visszamegyek Persiára...most üzentem 😄 már várnak...

amugy kiprobáltam lvl 8as kari...taklában...rengeteg tablet 😄 és most egy wep elixir 😛PP...az elixirt huzos partybol loptam...a hülye lámák nem vették észre :S
THX az 5letet

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

yesss
hallod mama te hol kezdtél karit és mióta játszol??XD

THeArrow
avi küldtem pm-et, tudnál rá dobni egy re-t?😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

gameplusz
Épp 240k körül vagyok, lassan delvl majd. Tudom nem sok, majd holnaptól az új Paks 4-es reaktorommal begyorsulunk + ticket 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
mama2 & dragon11 & sayan & CViktor93:

Nem chat, nem botfórum, nem személyeskedõs topic.

Mama2: ott a FAQ, használd egészséggel. Lvl 8-on mit ölj? Lvl 8-as szörnyeket. Szerintem nem bonyolult.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

OFF:Hoppá errefelé járkált a házigazda 😄
ON: Csõ Game+ mennyi spd van ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
jah potit, meg követ... szal mennyit ér, mert akkor elstallozom 😄

Super Saiyan
menj te is Lord Yarkanozni... csak 80as, könnyen megölöd 😄

nyilván van pet, de sokmindent nem szednek, lényeg: szaladgálj körbe-körbe, és mindent porszívózz amit találsz

mama2
lvl 8-on miket öljek? Azt a kõoroszlánt próbáltam, de két csapásból megöl:/. A water ghostok, meg csak 1%-ot adnak:/.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Super Saiyan
ez kib*szás :CCC a botoknak is van pet-jük ami szedi a pénzt 😞 de a követ nem <#hehe> 1 lv8as int stone mennyit ér?

mama2
Hát ez tényleg LOL😄😄😄:XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mama2
lvl nyóc😄😄.

Super Saiyan
ezt megcsinálom

Super Saiyan
lehet rendelni dolgokat, amit csak silkel lehet venni, és silket igazi pénzért... igy forgatja vissza a joymax a SRO-ba fektetett pénzt. lehet venni állatokat (gyûjtõgetõt, harcolót, szállitót) és sok-sok tekercset ami segiti a feljõdést... vannak akik (itt az SG-n) vesznek 3-4 különbõzõ fajtájút is, igy pl ha megölnek 1 szörnyet, 4x annyit exp/sxp-t kapnak mint a cuccok nélkül

full hülyeség a gém ^^ semmi értelme

meg FAQ ot is nehéz hozzá írni :S eddig van 6 sor xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mama2
Mert az a silk mire jó? Gyorsabbban fejlõdök?

Super Saiyan
télleg nincs xD fõleg silk nélkül 😄 majd meglátod ha 2-3 hónapot játszol

Super Saiyan
nemtudommm mirölbeszléssz

mama2
Nincs értelme?! Hogy monthatsz ilyet? Megsértetted a Selyem Út Istenét.

Super Saiyan
jaja... én is meek nagyba dw-be... lv7es karimmal, mikor összegyûlt 5k 😄 szal meek, ott a ghostoknál (a lv24-eseknél, de nemtom a nevûket) sos nanyaklánc +1... mondom magamba "lál, még 1 hülye bot 😄D"

Super Saiyan
azaz 😄

amúgy újaknak javaslom, hogy használják ki, hogy lvl 10ig helyben feltámadnak, és hogy vissza tudnak teleportálni helyükre

menjenek ki taklába, keressék meg nyia snipereket vagy guardot, és ott szedegessék az otthagyott alchemy cuccokat,tabikat,goldot stb.
1-2 nap alatt egész szép összeget lehet gyûjteni induláshoz...

mama2 olvass FAQ-ot

/inaktív/

mama2
Hát azt hogy mi az a mastery gap azt télleg nem tudom, de hogy hogy vannak a skillek azt egen😊😛.

1x benéztem Persiara, kb 3 óra alatt lvl 8 +150k gold, amit taklában botok által otthagyott cuccból szedtem...

Lord Nomak
Én ilyenkor elsõre azt feltételezem, hogy nem tudja mi az a mastery gap, meg hogy vannak skillek. 😊
1-2 hónap és belejön, aztán már csak botolni jár fel õ is lol. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Zaylka
Hát nem tom, az ilyenek hallatán az az érzés fog el, hogy ha már igy van elég baj a játékkal gyártsunk még párat! Természetesen nem ismerem a játékost igy véleményalkotásom elõitéletekkel teli, de miért van az az érzésem, hogy igenis volt rajta immortal, csak a srác mindenképpen szeretett volna vmivel a joymaxnak és ha már az uncsi szövegekkel nem tud, mert ugyse figyelnek rá, hát kitalál valami bugot. Rengeteg ccfer-t ismerek aegen akik folyamatosan veszik a stonekot és nyomják felfele +7 +9 mégse hallottam még egytõl se, hogy ilyen történt volna. Valahogy nehézkes elhinni, hogy több száz alchemybõl pont vele esett volna meg ez a bug...<#ejnye1><#schmoll2><#sniffles><#szomoru2>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc