Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rhazid
pffff de azér kössz srácok

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Super Saiyan
vagy megszokod, vagy sajnos viszlát 😞

>:C

Lord Nomak
Szerver túlterhelés, isten hozott a silkroad csodálatos világában. Adott 3 ezer férõhely egy szerveren és szeretnének belépni 15 ezren egy szerverre.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
az hogy tele van a szerver... próbálkozz

rhazid
sziasztok lenne egy kérdésem letöltöttem a játékot felraktam letöltötte a dolgokat vagyis upgradelte és amikor be akarok lépni akkor azt irja ki h cannot connect due to server traffic vagy vmi ilyesmi mi lehet a gond segítsetek plz

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lord Nomak
Ez ám, az egészben az a szánalmas hogy amikor fizetni akarok nekik akkor nem megy mert bugos az egész úgy ahogy van. Most mondják azt hogy rosszat akarok én nekik.. küldtem mailt már 1 órára paymentre normálisan megfogalmazva de válasz az semmi. ki gondolta volna ^^

yesss
lol hát ez a dzsójmax rendszer😄

yesss
hát nemtudom egy jól öszerakott moon bowwal vagy polearm glavie picit megtudja lepni az eusokat és az invisible rõl meg annyit hogy bármikor tudok én is venni invisible italt detect meg bugos😄

Lord Nomak
éééés ismét gratulálok joymaxnak, akartam silket feltölteni az accomra amivel már 18 napja be sem loginoltam és akkor töltöttem utoljára silket erre kiírja hogy elértem a napi limitet, nájsz béjbi nájsz.. naponta változik passom meg ha valaki töltött volna nekem silket akkor csak gratulálnék neki -.-

kinézettel nem igazán foglalkozom 😄 DE amugy eu ban legjobb erõre minden hogy (szerintem) a crossbow

yesss
erõ van benne csak 1 szarul néz ki mondjuk a staff jól nézne ki ha egy rd angyal szárnya ölelné át a staff végét de a többi-.-" lehet hogy erõsebbet üt de gyorsabban hal😄

Super Saiyan
+ a mag balance

Hmm mondjuk tedd oda wizard skilljeit lol + a staffját :S sztem azért van abba erõ hidd el

Super Saiyan
aha 😄 hasonlitsd már össze a staff és a spear mágikus erejét... vagy a dagger vs glavie se rossz

Én ezt nem vitából mondom a kinai kari munkásabb ez biztos,persze profinak nem biztos én azt mondom valamilyen kariba jártas vagy akkor azzal tudsz jol menni sokat számít a jo taktika .

sokkal erõsebbek ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

yesss
mondtam hogy ebbõl vita lesz😄

a fegyók nem jobbak szerintem miaz pff staff, sword meg spear a király xbow hagyad máXD a d8 as moon bow picit jobban néz ki, többit ösze se lehet hasonlitani szoval ez rosz megállapitás volt szerintem

Engem csak ez a "fegyverek is jobbak" érdekelne...

Super Saiyan
lemaradtál 😄 itt szinte mindenkinek van 1-2 80as EU-s harcosa ^^

yesss
ez most egy nagy vitát fog kirobbantani kellett ez nekünk-.-"

mama2
Én azt ajánlom mindenkinek, hogy az Európa részén csináljon egy karit😊. Gyorsabban lehet fejlõdni, meg minden és a fegyverek is jobbak😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

csimmbi
egy bot akar lenni gondolom
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

datango
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

miez bambusz?😄

Emennyiben jól emlékszem shared pt-ben kell lenni, csak úgy tudod felvenni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

1szer kérdezték tõlem h nem tudom-e h h kell beállítani a botot xD nem kicsit röhögtem, botot nem láttam életemben (ha vki beszúr 1 faágat tökön ütöm -.-')

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Most komolyan játsz 1-2 hetet egyedül és menni fog (alapok) és akkor csinálj egy karit ami tetszik és azt már jol megcsinálhatod a tudásod alapján igy felesleges probálkozni egyedül kéne kitapasztalnod ...

Lord Nomak
Egy darabig én is ezen a véleményen voltam amíg Harcosokból nem mentem át kissebb idõkre máshova, aztán egész nap trécselnek és persze bevonnak a beszélgetésbe. Arra meg nem tudok apellálni hogy csak magyarokkal beszélgetek mert Athenson van kb Harcosok meg még 5-6 ember akivel lehet dumálgatni a többiek 12 évesek és a "köcsög török" a legnagyobb nyelvtudások =D Összességében kell a játékhoz azért angol tudás. =) Meg a játék történetét is csak úgy lehet megérteni szerintem ha valaki érti is mit olvas, nem csak minden harmadik szóval van jóban. =)

valaki segícsen a

minden elõköldit megcsináltam a cerberus 3 hoz de nem veszi fel mért nem???
byzhouse
kösz a választ azaz ezek csak baromságok nincs karim nincs mitröl félnem 😄 hogy feltörnek majd ujra rakom a winfos-t és szerzek 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

" nem értesz angolul minek játszol"

Hát szerintem silkroadhoz nem kell valami nagy angol tudás mert történet nulla,legfeljebb a skillekhez meg hogy tudj a külföldi mokusokal dumálni habár azoknak a 70% csak 1-2szót tud angolul.Szoval kicsit erös eza állitás hogy aki nem tud angol nyelven az ne is jáccon silkroadal. Mert ha egy komoly rpg játékhoz mind Finalfantasy vagy Gensosuikoden mondod oké mert ott komplikált történet van.Szóval mmorpg szerintem nem kell angol tudás csak minimális alap szavak szerintem<#vigyor2><#crazya>
IfjuSkywalker
egyetemen vagyok, és nem is leszek ma már, de jer MSN azt mesélj...

(Bocs az OFFÉR)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Arra elég, hogy beterítse a karikat. Jobban belegondolva adott egy enemy, adott 5 ember akik kissebbek nála, beidézik a giantet, rááll a fejükre kb a kariknak, nem lehet kijelölni õket és ez egy bladernek kellemetlen helyzetet teremthet, nuker kariknak nem mert pattognak a sebzések, de idõleges figyelem elterelésre alkalmas. Amúgy ha nem találkozom ezzel a videóval és update után elmegyek kommandózni aztán rám spawnolnak egy ilyet lehet sikítva elszaladok mire rájövök hogy nem egy yarkan a sebzése =D

THeArrow
ááákos gyere fel ingame

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Google a te barátod. Van pár hasznos oldal, nem kell elárasztani a topicot olyanokkal amik dögivel vannak neten. Csak hát a lustaság nagy úr, általában még 1-2 nap ilyen emberek társaságában itt és akkor kezdek kifakadni és megint írkálni, hogy google, keresõ, faq, hivatalos honlap, ha nem értesz angolul minek játszol, ha lusta vagy keresni minek játszol de.. most megelõztem a kifakadásom ezzel a kommentel, meglátjuk volt-e értelme. =D

Atisz
Aha, így ok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IfjuSkywalker
ahogy mondod....monsztát lehet idézni, ami elvileg annyi HPval bir, mint egy giant. Szvsz nem fog sokat érni, de hát evvan.

Maala lusta forditgatni? :-) Megtenném, de sajna ez az õ privilégiuma😄😄😄

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Azért írtam így mert kb ez a válaszom a nagy bot undorára ami ugye kapcsolódik az illegális dolgokhoz.

Atisz
Na ennél a kérdésednél 1 picit elgondolkoztam azon, hogy "mi van ha direkt csinálja"?

Ettõl függetlenül: azt nevezik itt "farm"-nak, amikor a karaktered szintje minél jobban elhagyja a legmagasabb mastery-d szintjét, ezáltal egyre kevesebb xp-t, de egyre nagyobb arányú sp-t kapsz. Van a farmnak egy másik értelmezése, bár azt inkább "goldmine"-nak hívják, amikor is a karakterednél 4-10 szinttel alacsonyabb mobokat ölsz gyors haszonszerzés céljából.

Bár sztem ez mind le van írva FAQ-ben, azért leírtam csak neked, csak itt és csak most, mert én ilyen rendes vagyok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

mama2
Farmolni hgy lehet? Mert a faw-ból nem jötem rá:/.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kellene neki egy guild...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Hmm ettõl még nincs sok magyar d10-ben... 😊
Az "elvileg"-rõl meg annyit hogy elvileg tilos botolni, elvileg tilos account-ot vásárolni, elvileg tilos tárgyakat és goldot árusítani, elvileg...

gameplusz
Próbáld ki, és megtudod. Egyébként meg már le lett írva, hogy lvl 10-ig jó. Ne értsd félre, de ha minden szir-szar miatt mindenki annyit írna, mint te, akkor huhh... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Szerintem az inkább valami cucc lehet amit az erõd mellé lehet aktiválni.. Fogalmam sincs, DS ebben talán otthon van. Én arra tippelnék hogy lehet megídézni a "kapitánynak" ilyen extra dolgot és ilyen body guardként mûködteti =D

mama2
Fiúk lányok, az hogy lehet hogy még lvl 10-nél is feltámadok?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Persze, hogyne mászkálj csak ilyen kellemes oldalakon 😉
Inv már vagy fél éve veri a nyálát, hogy mingyá kész a privát szerver, dehát csak a nyálát veri, mivel õ is bevesz mindent...
Felejtsd el a dolgot sztem jobban jársz.

A google hírdetéssel akar kersni pénzt
semmi több

botforum.co.cc :p

byzhouse
van még 1 kérdésem 😄 http://www.sroad.co.at.tc/ azt írja game szerver:online meg enek és van top játékos akkkor kész az elsõ tört szerver?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
a white tiger-neka lába h h kék-es volt? amugy jó vidi bow-osok nak nem enhéz fenntröl