Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
>:C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a fegyók nem jobbak szerintem miaz pff staff, sword meg spear a király xbow hagyad máXD a d8 as moon bow picit jobban néz ki, többit ösze se lehet hasonlitani szoval ez rosz megállapitás volt szerintem
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
miez bambusz?😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
minden elõköldit megcsináltam a cerberus 3 hoz de nem veszi fel mért nem???
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hát szerintem silkroadhoz nem kell valami nagy angol tudás mert történet nulla,legfeljebb a skillekhez meg hogy tudj a külföldi mokusokal dumálni habár azoknak a 70% csak 1-2szót tud angolul.Szoval kicsit erös eza állitás hogy aki nem tud angol nyelven az ne is jáccon silkroadal. Mert ha egy komoly rpg játékhoz mind Finalfantasy vagy Gensosuikoden mondod oké mert ott komplikált történet van.Szóval mmorpg szerintem nem kell angol tudás csak minimális alap szavak szerintem<#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya>
(Bocs az OFFÉR)
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Maala lusta forditgatni? :-) Megtenném, de sajna ez az õ privilégiuma😄😄😄
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Ettõl függetlenül: azt nevezik itt "farm"-nak, amikor a karaktered szintje minél jobban elhagyja a legmagasabb mastery-d szintjét, ezáltal egyre kevesebb xp-t, de egyre nagyobb arányú sp-t kapsz. Van a farmnak egy másik értelmezése, bár azt inkább "goldmine"-nak hívják, amikor is a karakterednél 4-10 szinttel alacsonyabb mobokat ölsz gyors haszonszerzés céljából.
Bár sztem ez mind le van írva FAQ-ben, azért leírtam csak neked, csak itt és csak most, mert én ilyen rendes vagyok...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Az "elvileg"-rõl meg annyit hogy elvileg tilos botolni, elvileg tilos account-ot vásárolni, elvileg tilos tárgyakat és goldot árusítani, elvileg...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Inv már vagy fél éve veri a nyálát, hogy mingyá kész a privát szerver, dehát csak a nyálát veri, mivel õ is bevesz mindent...
Felejtsd el a dolgot sztem jobban jársz.
semmi több
botforum.co.cc :p
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯