Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Amúgy rájöttem hogy kell questeket csinálni😊. És tényleg gyorsabban lehet fejlõdni, ha +-ba a szörny ölésen kivûl, questeket is csinálunk😊. Vagy csak questeket csináljunk, mert ugye a questeken belül is van szörny ölés. Minden questben van ugye szörny ölés. Yesss húzott is, úgy hogy mars szerveren van egy 11 lvl-es karim😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hát Game+ hoz hozzá füzve én megvagyok elégedve a moderálásával igaz eddigi hét hozzászolásombol 4et törölt <#rinya>.Igaz személyeskedtem benne
de hát nem birtam ki hogy ne szoljakbe dragon11nek egyszerüen fúú<#duhos2><#duma>
De azért jó moderátornak tartom de azért fizetés emelést nem kap se jutalmat<#eplus2><#banplz><#wave>
mama2
13.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2 te hány éves vagy?

/inaktív/

draxler12345
már mindenki eladta a kínai kariját vagy mi ?😄

akkor 2 nap múlva te jössz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Már linkeltem 2 napja. ;p

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

ostrom érdekes ...

mama2
Komolya?😮. Akkor megyek. Tenkjú imádlak:XD.

yesss
kezd egy új karit marson és felhúzlak lvl 16 ra lehet hogy többre is😄

Szerintem hagyd abba az sro-t.
mama2
Gáz van... Kiléptem a játékból. Belépek újra és megint hotanban találom magam. Megöletni nem tudom magam, mert még a palotábol se jutok ki, mert zsákutcába kerülök😛. Akkor most mi legyen? Új karaktert kezdjek? Nem szeretnék:S.

A csodához nagyban segítségedre lehetne, ha volna egy lvl 1+255 fegyó 😊
Ha kijelölted Hotan-t "fõ lakhelyednek", akkor lvl 10-en még fel tudsz kelni a földrõl, menj és szedj egy kis lóvét keke.
Ha meg nincs kijelölve, halj meg és Janganba mész vissza (ha csak nincs a többi város közül valamelyik kijelölve "lakhelynek")

- Nagy szintkülönbség miatt nem kapnál semmit azoktól a hotan körüli moboktól sajnos
mama2
Elkúrtam nem kcsit, nagyon. Ugye mondtátok, hogy teleportálni kell valamelyik városba, és össze lehert szedni sok aranyat, meg minden. Valaki a kezdõknek ezt ajánlotta. Én is megpróbáltam, csak nem emlékezdtem melyik városba kellene menni, elfogyott az aranyam, és most hotanban rostokolok 547 arannyal a zsebemben, és az én csekély lvl 10-emmel😛. Most mit csináljak? Amúgy ha valami csoda folytán, le tudnék gyõzni egy hotanban lévõ szörnyet, akkor mennyi szintet lépnék és mennyi aranyat szereznék?

lvl 100 van
yesss
120 van most ksroba de állitólak a max az 150 lesz

mama2
Max. hány szintig lehet fejlõdni? Hány lvl van összesen? 85?

Super Saiyan
draxler12345
68+os karaktert szeretne haverom venni aegen h van irjatok😊thx

csimmbi
Vagy ha mindenféleképpen megakarod valakivel osztani mibõl mennyit vetél akkor csak 1 embernek írj privibe és így megkíméled a közösséget(szegény egy ember<#vigyor>) De a tréfát félretérve pls olvass el egy részletes leírást a játékról és benne található dolgokról és ha utána sem értesz valamit akkor kérdezz csak hidd el így neked is egyszerübb lessz<#vigyor0>

gameplusz
Szerinted a "Privát" gomb mire való? Annak a bizonyos oldalnak a belinkelése pedig reklám, és a játékhoz olyan dolgokat tartalmaz, ami a szabályzat 4. pontját is megsérti. Egyéb probléma?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Nézd... Világosan le van írva a topicszabályzatba minden. Minden értetek van, eddig senkinek sem volt semmi baja vele. Szerintem is jó, így, hogy valamilyen keretek közé vagyunk szorítva, talán az eredeti témánál maradunk. Topicszabály-ellenes volt az üzeneted, le lett írva, hogy ilyeneket ne, a körítés sem érdekel már egy ideje... OFF: ON? Off mehet a kijelölt helyre, on jöhet ide. Ez is le lett írva kismilliószor. 3 hónap türelmi idõ volt erre is, csupán... Most, hogy jössz ezzel a fenyegetõzéssel, hát kit érdekel? Általában a normáls emberek megértik ezt legalább 2. írásra, hogy ilyeneket ne itt hirdessenek. Akiknek meg eddig nem tetszett a rendszer, azok kis 12-14 évesek voltak, akik többnyire tudjuk milyenek. Írj nyugodtan, azért van az a cím. Önkényes? Nem hinném. De! Ha ennyire házigazda akarsz itt lenni, hát kérdezd meg a többieket, mi a vélemény. Ugyanis, itt a többség számít. Ja, hogy én jóban vagyok a többiekkel? Szerinted miért is? Na, akkor jóu.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hozzászólások törlése:

# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
- A srácot eddig vagy 4x kértem meg, hogy ne másolja át, az adott oldalról a híreket vagy pedig linkeljen hozzá egy forrást is. Egyszer sem tette meg, csak osztja itt az észt és ha merek szólni érte jön kedves game+ és törli, már pedig miért ne szólnék, hiszen az adott oldalhoz érdekeltségem fûz. Értsd úgy ahogy akarod. Ha pedig moderátorkodunk, ezen esetben ne felületeskedjünk, kéretik minden fórum szabályszegéssel szemben intézkedni. Nem bizonyos emberekkel szemben kell alkalmazni a jogokat, hanem mindenkivel. Nem szidelmaztam, nem járattam le, azt megteszi saját maga is. A minõsíthetetlen hangnem pedig egy olyan dolog, mikor ha valamit elmagyarázol, de 20adszorra sem értik meg, elpattan egy húr.

# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
- Nem történt ilyen.

# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
- Nem történt ilyen.

# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
- Nem vagy alig van / volt off topic hozzászólásom. A kultúrált társalgás pedig alap dolog, melyet ritkán szakítok meg a részemrõl. Eddig 3x fordult elõ, hogy a normálisnál, durvább hangnemet engedtem meg magamnak ezen a fórumon. Nem ok nélkül.

# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
- Nem történt ilyen.

# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
- Nem szoktam se nagyméretû képeket bemásolni, sem szövegeket, hacsak nem saját magam által írt hozzászólás.

# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
- Nem volt errõl szó.

# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
- Nem történt ilyen.

# Szándékos flood és reklám esetén.
- Nem szokásom spammelni, soha nem spammeltem fórumot.

tpisti24
figyu látszik hogy most kezdted meg minden, ezért annyira nemis nézünk le, de az ilyen hozzászólásokat írd le egy papírra inkább, és egy év múlva olvasd vissza nagyot fogsz röhögni😊 ..és örülni h nem írtad be.. ha kérdésed van csak azt tedd ide

feszült a hangulat ^^
btw ha meghalsz és visszamész vársoba ajánlott vennni ha már úgyis ott vagy

moderát kérdést meg nem kéne feszegetni; g+ lett megszavazva ergo õ a fórum 'fura' ura 😊 tehát azt moderál amit akar még akár azt is h fura vagy bármit max ha nem vagyunk vele megelégdeve mert túlzásba viszi lehet szólni modiknak és utánanéznek, de szerintem semmi gáz nincs ,,,

mama2
Most mért baj az, hogy leírtam hogy mennyit vettem? Most ez akkora baj? Hát öcsém😛.

sztem házigazdaként ez a dolga...

Te meg azon gondolkozzál el, mit mondasz az sg moderátornak, mert már nem ez volt az elsõ eset, hogy önkényesen moderálod ezt a topicot. Pm ment.

btw

"If there is one MMORPG with no PVP, even no PK. What you can do is only kill mobs, finished missions. Will you still stay and enjoy it?"

lol ^^

mama2

Vigyél tradet 5*-ot, majd elkísérlek, de mivel nagyon csúnya a testem ezért ha nem baj, fekete ruhát fogok viselni.
gameplusz
Te ezt most komolyan gondolod?

mama2
Vettem 100 mana feltöltõ potiont, és 100 élet feltõltõ potiont😄. Egy ideig elég lesz:XD.

yesss
nemtudom nálunk marson csak 12 magyra klánról tudok ebbõl 7 tel unionba vagyunk

mama2
Mercury. De eddig nem találtam magyar szervert, de még magyart se-.-".

yesss
de melyik szerveren van??-.-"

kísérõvel lehet tradelni lvl 20on

javaslom neki, hogy keressen már 1 magyar guildet...

én lvl 20 on meg tudtam csinálno <#lookaround><#vigyor5>

csimmbi
ja amugy arra hogy level 20-on csak tradelni érdemes....VEgyél fel egy Hunter vagy egy Thief ruhát menj át Dh-ba (vagy akár janganba) a fõkapuhoz és menj ki ...Ha kibírod 15 másodpercig te vagy a legjobb<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

draxler12345
valaki adjon már el 69+ os karit aegen , haverom venni akar 😄

csimmbi
Szerintem se válassz semmit lev 64-ig, de ha mégis annyira akar tradelni akkor megoldás lehet számára a Jangan-stronghold táv...ott a legerõsebb szörny level 16 XD Vagy esetleg ha megkérsz egy Magyar vagy egy külföldi havert hogy sétájjon melleted és ölje a mobokat te meg szintén sétálsz de csak a thiefjeidet ölöd az még 1 megoldás lehet...

yesss
semmit ne válasz nekem a 40 es bowosomnak még nincs jobja majd 64 en lesz thief😊

cement
semmit. ha 20as vagy az kb egyenlo mintha level 1-es lennel 64ig nem is letezel.

respect to the man in the ice cream van

27 tol érdemes tradelni thief meg hunter hez min kell vagy 50-60 szerintem az alatt sürün halsz

mama2
ÁÁÁÁ... Nem engedbe a Spárta szerverre😞. Pedig ott van a 15-ös karim. 20 lvl-t elakarom érni és trédelni😊.

QuickHUN
De ,eladó vagy csak úgy van-e,igaz nekem 77 es .

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

rogueról nem tok

80as wizardja van 1-2 embernek, +nekem is 2-3 nap múlva 😄

tpisti24
kinek is van itt 80as rogueja? vagy nincs csak én emlékszem rosszul? na mind1 ha vkinek lenne egy pmet dobjon rám pl0x

mama2
megkúr szerver(mercury) engem mindig elsõre beenged. Ott próbáld meg. De ha az se enged be elsõre, ne csüggedj, próbálkoz, mert ha beenged, a Jó Isten nem tud felállítani a gép elöl(tapasztalat)😊.

sajnos minden szeró tele van =\
próbálkozz újakon

btw azért okés h staffnak sok a mágikus sebzése de kíniabian ott a phy def és az is nyom vmit pl combo+imbue bár nemsokat