Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
de hát nem birtam ki hogy ne szoljakbe dragon11nek egyszerüen fúú<#duhos2>#duhos2><#duma>#duma>
De azért jó moderátornak tartom de azért fizetés emelést nem kap se jutalmat<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz><#wave>#wave>
/inaktív/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ha kijelölted Hotan-t "fõ lakhelyednek", akkor lvl 10-en még fel tudsz kelni a földrõl, menj és szedj egy kis lóvét keke.
Ha meg nincs kijelölve, halj meg és Janganba mész vissza (ha csak nincs a többi város közül valamelyik kijelölve "lakhelynek")
- Nagy szintkülönbség miatt nem kapnál semmit azoktól a hotan körüli moboktól sajnos
>:C
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
- A srácot eddig vagy 4x kértem meg, hogy ne másolja át, az adott oldalról a híreket vagy pedig linkeljen hozzá egy forrást is. Egyszer sem tette meg, csak osztja itt az észt és ha merek szólni érte jön kedves game+ és törli, már pedig miért ne szólnék, hiszen az adott oldalhoz érdekeltségem fûz. Értsd úgy ahogy akarod. Ha pedig moderátorkodunk, ezen esetben ne felületeskedjünk, kéretik minden fórum szabályszegéssel szemben intézkedni. Nem bizonyos emberekkel szemben kell alkalmazni a jogokat, hanem mindenkivel. Nem szidelmaztam, nem járattam le, azt megteszi saját maga is. A minõsíthetetlen hangnem pedig egy olyan dolog, mikor ha valamit elmagyarázol, de 20adszorra sem értik meg, elpattan egy húr.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
- Nem történt ilyen.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
- Nem történt ilyen.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
- Nem vagy alig van / volt off topic hozzászólásom. A kultúrált társalgás pedig alap dolog, melyet ritkán szakítok meg a részemrõl. Eddig 3x fordult elõ, hogy a normálisnál, durvább hangnemet engedtem meg magamnak ezen a fórumon. Nem ok nélkül.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
- Nem történt ilyen.
# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
- Nem szoktam se nagyméretû képeket bemásolni, sem szövegeket, hacsak nem saját magam által írt hozzászólás.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
- Nem volt errõl szó.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
- Nem történt ilyen.
# Szándékos flood és reklám esetén.
- Nem szokásom spammelni, soha nem spammeltem fórumot.
btw ha meghalsz és visszamész vársoba ajánlott vennni ha már úgyis ott vagy
moderát kérdést meg nem kéne feszegetni; g+ lett megszavazva ergo õ a fórum 'fura' ura 😊 tehát azt moderál amit akar még akár azt is h fura vagy bármit max ha nem vagyunk vele megelégdeve mert túlzásba viszi lehet szólni modiknak és utánanéznek, de szerintem semmi gáz nincs ,,,
"If there is one MMORPG with no PVP, even no PK. What you can do is only kill mobs, finished missions. Will you still stay and enjoy it?"
lol ^^
Vigyél tradet 5*-ot, majd elkísérlek, de mivel nagyon csúnya a testem ezért ha nem baj, fekete ruhát fogok viselni.
javaslom neki, hogy keressen már 1 magyar guildet...
respect to the man in the ice cream van
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
próbálkozz újakon
btw azért okés h staffnak sok a mágikus sebzése de kíniabian ott a phy def és az is nyom vmit pl combo+imbue bár nemsokat