Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jólvan, fiatalság bolondság 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Volt fórum már akkor is...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hát nem 😊 de akkor nem volt fórum ^^
bár sztem pár nap múlva rájön h ez egy szar gém
ofF: Archlord ot próbálta vki?

gameplusz
Aha 😊 És minden percben ide írtam a szarságaimmal?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

jajj, nem tom ki húztak lvl 2-n kínia karival a warer ghostoknál xD

gameplusz
Hát... már nem hiszem, hogy ilyen vagy. Ezt csak direkt lehet csinálni.

kb 1000 fajta kõ van, azért kell quest logot nézdni (Q gomb) tomb stoneok (repülõ kövek) dobkják

mama2
Köszi😊. De amikor felvettem a küldit, ugye azt írja, hogy valami köveket kell összeszedni. De milyen köveket? És mi az a Quest Log? Ez a feladat: Feladat: Gyûjtsd össze az összes kõdarabot (nézd a Quest Log-ot a frissítések miatt), majd térj vissza JEONGHYE-hoz a jutalomért.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Amikor ez a quest van: 7. szint – Biseokgwi tisztítás (Clear Biseokgwi)

Ismétlés: -
NPC: JEONGHYE, a keleti kaputól északra
Feladat: Gyûjtsd össze az összes kõdarabot (nézd a Quest Log-ot a frissítések miatt), majd térj vissza JEONGHYE-hoz a jutalomért.
Jutalom: 10500 exp, 3800 arany, lvl 10 horse scroll.
Itt a JEONGHYE hol van? Mert azt értem hogy a keleti kaputol északra, de hol északra???:S.

ha peched van, még blokkolják az accod 100évre a végén...

Lord Nomak
"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."

Nos ebben az a vicces, hogy kiírja paypall mikor akarok tölteni silket az accra. Na már most.. Tegnap töltöttem fel egy másik accra szintén paypall és engedélyezte, ez aminél kiírtam az enyém amivel tolom.. 2 hete simán töltöttem fel rá, most nem engedi, cibbel beszéltem, azt mondák zavartalanul müködik. Hát akkor hogy is van ez kérem szépen ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GM-et vagy 1 éve nem láttam, már meg nem is szeretnék... xD

byzhouse
akko kiakadt nekem 2percre a game 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

az a best mikor gm lerak harmony-t dh elé 😄

1 tucat ember dh-nál olyan szép laggot tud produkálni, mi lesz itt ostrom alatt?!...

innocentet az talán rugó/blade-s skill

KapuBen
caps lock off-.-

LAMBORGHINI THE BEST CAR

VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!LEAKAROM TÖLTENI A SILKROAD-OT LE IS JÖN DE NEM TUDOM MEGNYITNI VALAKI KÜLDJE EL NEKEM AKINEK MENT A LETÖLTÉS PLS!!!
[email protected] vagy ha Budapesten van akkor elmegyek személyesen
mama2
Beszarás... belépek a játékba, megjelenik a karim, meg minden, erre nem tudok megmozdulni😛. Mi van ilyenkor?

datango
pl rouge nál a "poison circle" skill, az csak a curse series ártalmat csökkenti le valamilyen formában 😊 nade azok melyik ártalmak ?pl?
clericnél ami szintén csökkentõ , mind3 at csökkenti az pl a "innocent" skill.

Ki mondta h eladó ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mama2
Nem szótam😄.

mama2
Nekem nem indítja el az SRO-t.:S. Miért? Amikor ugye rákattolok az ikonjára, kiadja hogy start, rányomok, ott betölti azt a Guard valamit és vége😛. Tovább nem megy. Miért?

draxler12345
avatar mennyibe adod a a int hibridet?

sztem jó lett

gyengébbek nem értik meg 😄 eddig ott volt h bot is

yesss
hát ja miért mire gondoltál??? én nem linkeltem ilyet ha jól tudom vagy most ez miért mondod?

Szerinteeed ?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

"# Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütközõ anyagot linkelni, vagy megosztani! Ezekért büntetõpont járhat!"

ez lenne a bot, no dc kliens, etc ?

yesss
jah igy már világos😄

csimmbi
-----============_______===========--------

Ennyi remélem ez megmagyaráza hogy mitõl van

Lökheted a pm-et itt is, ott is, a nevem ugyanez.

yesss
hmmm ez furcsa újra raktam az sro-t a géppel együtt és nem látom a karakteremet a bal felsõ karakterinfó ablakban a fejem helyén egy nagy fekete folot látok de a partysoknál is ez van ez miért van??XD

mangyan máshogy van írv a gémben és a hiv honlapon is szal õk se tudják

Van itt valaki aki jártas az SM használatába és kérdéseimmel nyugodtan fordulhatok hozzá pm ben?
bezzeg a te idõdben 😊

csimmbi
ja én is mangyangnak hívom mindig de máshogy van írva 😄 Na és a nagy köcuccokat dh-nál hogy híod? azt még magyarosítani is nehéz nemhogy a kínai nevét leírni😄D:😄

mama2
Már, mindenre rájöttem, csak ezt kivételesen nem írják(vagyis én nem áttam😛). És AvataR: Szeretek olvasni😊.

Super Saiyan
mangyang? 😄

>:C

A mai fiatalság nem szeret olvasni.
Inkább kérdez -.-

csimmbi
MAMA2......kérlek olvass már el valami ismertetõt a játékról...ha elolvasol valami legalapvetöbb információhalmazt akkor nem mondanál ilyet hogy: tudom hogy kell már questeket csinálni,.Remélem azért level 10-ig nem azokon a szénaemberkéken húztad fel magad(nemtom pontosan hogy írják ugye kínai nevük van<#idiota><#idiota>)Félretéve a tréfát kérlek olvassd el legalább az itteni FAQ-t hogy legyen halvány lila sejtésed a játékról, hidd el könnyeb lessz neked is és nekünk is<#vigyor0>

Super Saiyan
igen, dragon11, jól mondod

>:C

Cápafogxy
Sehogyot egybe írjuk...<#mf1>

mama2
Hát akkor se hogy😞.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Cápafogxy
Sziasztok!
Az érdekelne hogy hogyan tudnám megváltoztatni a jelszavamat?
Elvileg a joymax oldalán kéne de kéri a titkos kérdésre a választ, azt meg én nem tudom már.

yesss
pont igy névrõl nem tudomde ha megmondod konkrétan a skill nevét akkor tudok segiteni(volt egy lvl 34 es clericem)

datango
weaking series ??? , curse series??? és restriction series elleni reduce? .. ilyen van a papnak.. most konkrétan melyik ártalom melyik ellen véd? vki tudna segíteni ???

Hi all lehet itt hírdetni karaktert vagy már itt is tilos? Ha nem szabad akk töröljétek a kommentet!
Elado lvl 70 és 64 es Kinai full str glavies kari a Persian thxPm me

LVL 64 Full str Glavie KAri elado Pm -Rám!

gameplusz
Ez ingyenmunka... ^^