82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Hay #80244
    KÖSZ, így működik nekem is :-)
  • doxadmin
    Nah működik is. Leírom, hátha valakinek kell.

1, Belépsz a program files->silkroad->hackshield mappába, és elindítod a "hsupdate.exe"-t

2, program files->silkroad->hackshield->update mappából kimásolod az sro_client.exe-t majd beilleszted a program files->silkroad mappába.

Ennyi, indíthatod, és elvileg látszódnia kell a kariknak.

• QuickHUN
    Sztem nem ,hiszen hogyan tovább? nincs sp pontod ,akkor abba is hagyhatod a játékot ....

Bocsi.........
    Közben el szeretnék adni egy karit :
    Warlock/Clerick
    99.5 ös jelenleg
    100k sp
    +5 full szett ha kell
    +5 ös full fegyó 82% magic attack
    amennyi lé kell hozzá :)
    inventori kibővítve
    tele mindennel :)
    mondjatok árat rá légyszi ...

bocsi :)
  • Cat 02 #80241
    Szerintem a felét már újraregisztrálták :D
  • doxadmin
    Most töltöttem le, és nálam is ugyanezt dobja föl karakter választásnál.
  • Aneko
    Szép napot! Szerver stop ilyenkor? És frissen mindjárt 23900 mandarint lebanoltak! Lol mi van mostanság Joymaxnál??Új sherif van a városban :)
  • surr3al
    G+ megtennél nekem egy szívességet? kitennéd felülre, hogy WTS (kSRO) lvl 91 ff pure int Wizard/Bard pm surr3al? köszi szépen
    tudom, hogy nem ksro topic, de azért hátha érdekel valakit^^
  • gameplusz
    Nem jogos, persze, hogy nem. A tények makacs dolgok kedves barátom. Hidd el, ha valaki akar/tud/szeretne (márpedig szokott ilyen lenni) fog válaszolni a kérdésedre, nem kell mindig beírogatni, hogy válaszoljanak. Ezért nem chat.
  • Hay #80236
    Egyik sem jogos, de nekem ebből elég.

Elnézést kérek a Többiektől.
  • gameplusz
    Te OFF-olsz és Te chat-elsz.
    #80231 #80220
  • Hay #80234
    Most akkor ki offol&chatel?

Én szépen kultúráltan privátban írtam...
    Igen, elolvastam a piros betűvel írt Topicszabályzatot.
  • gameplusz
    Értelmezési gondjaim vannak :D Jókat lehet rajtad nevetni, de hosszú távon hidd el ez a politika nem kifizetődő. Ha tényleg annyi vagy, amennyi az adatlapodon szerepel, akkor nyilván megérted és ÉRTELMEZED azt, ami a topicszabályzatban szerepel. A továbbiakban kérlek próbálj meg alkalmazkodni hozzá, tényleg nem nehéz.
  • gameplusz
    Majd ha lesz ilyen, válaszolnak. Még mindig nem chat...
  • Hay #80231
    Esetleg a felvetett problémával kapcsolatban érdemben valaki?
  • Messi6502
    Hay Off:

1) Attól még - hogy jogos volt-e valamilyen hsz-ed -, az egymás után írt üzenetek tilosak. Ez van, ezt kell szeretni, ha nem megy..-->

2) Super Saiyan csak segíteni akart neked, mielőtt jön a házigazda, vagy valami rossz hangulatú ember, és el kezd okoskodni. Szerencséd van, eddig nem voltam.

3) Azt, hogy kinek vannak értelmezési gondjai, azt a lentebbi hozzászólásodból remekül ki lehetett venni.
    pl.: Aki segíteni akart, abba belekötöttél. Vagy nálatok ez a szokás?

Részemről is lezárva, több szót nem érdemel egy ilyen szócsata..
  • Hay #80229
    Off

"Hogy mi baj, és mi nem, azt majd megpróbálom Én eldönteni."
    Próbáld...

"A fórum nem chat, és nem szeretjük a floodereket. Próbáld leírni egy hsz-ben, mit szeretnél közölni."
    #80212 valamint #80214.

"Hidd el, ha másnak is sikerül, neked is menni fog (és nem is fájdalmas)."
    Ennek a fentiek értelmében az égvilágon semmi értelme...

"Ne, értsd félre, nem akarok beszólni, sértegetni, okoskodni, de van itt pár vérpistike, akik leoltanak ha sok hszt írsz egymás után. :)"
    Akkor Te "vérpistike" vagy?

Szóval bocs, de úgy látom, hogy értelmezési gondjaid vannak, ráadásul indokolatlanul önérzeteskedsz, de ennyit erről, és nem többet. Legalábbis részemről biztosan.

On
    Továbbra is kérdezem, hogy a már említett (#80202) jelenség másnál is előfordul-e, ill. tudja-e valaki, hogy miként lehetne orvosolni? Ma reggel újból leszedtem a hivatalos honlapról a klienset, az előző telepítést MINDENESTŐL kiírtottam (unistall, registry, stb.), új letöltést feltelepítettem, sajna a probléma dettó.
    5let?
  • gameplusz
    Hogy mi baj, és mi nem, azt majd megpróbálom Én eldönteni. A fórum nem chat, és nem szeretjük a floodereket. Próbáld leírni egy hsz-ben, mit szeretnél közölni. Hidd el, ha másnak is sikerül, neked is menni fog (és nem is fájdalmas).
  • HardStyleZ
    C-sro-ról lenne szó :)
  • surr3al
    az a 101-es nuker véletlenül nem Meteora?
  • HardStyleZ
    Ha van melette másik karid amivel magad akarsz foglalkozni míg Plvl-ezik az említett karidat. megéri.
  • HardStyleZ
    sziasztok. különös kérdésem lenne ong farmmal kapcsolatban. adott egy 101es kínai nuker és én mint farmer lv5ös masterykkel lv 21esen. nah most normális az h Pt-s Blood Ong-tól 2-3sp-t kapok csak? :/ sima Ong-tól meg 1et se.. pts-től nagyon max 1et.

Miért lehet ez? nem használok sp ticketet se premit. viszont a hozzám hasonló klántársak is páran így farmolnak és nekik már 200-250k sp-jük van.
  • dragon11
    Fail mérő kiakadt..
  • tucsok63
    (wizzard/cleric)
  • tucsok63
    sziasztok ! van egy 42 és karakterem megéri szerintetek 10k hufért 80ra felhúzatni ? vagy inkább silket vegyek ?
  • Hay #80220
    SZia!

Neked nem volt ilyen gondod: #80202 ?
  • Hurkans
    Te direkt vagy pk-s vagy meghackeltek?
    Mert láttalak ma és piros voltál és mindenki darált agyba főbe samarkand előtt
  • byzhouse
    silkroad szerverek NEM Magyarországon találhatóak te agyhalott
  • WorldTorrent
  • WorldTorrent
    szerintetek mier lagol nekem az sro? mas jatek egyik sem lagol csak a silkroad
    vagy a szerver annyira lagos? mast kerdeztem es ok nem lagoltak
  • ceb1t
    persze. amúgy igotq10, nem lehet h nem állított be silkroad mappát?
  • Hay #80214
    Nem baj... nem volt közben másik bejegyzés, követhető a párbeszéd...

Van, akinek működik a játék amúgy?
  • Super Saiyan
    Van 1 olyan "gomb" hogy "Válasz erre".
  • Hay #80212
    Szerintem logikusan jogos volt az összes hozzászólásom, egyedül EZ lóg ki a "követelményekből".
  • Super Saiyan
    Ne, értsd félre, nem akarok beszólni, sértegetni, okoskodni, de van itt pár vérpistike, akik leoltanak ha sok hszt írsz egymás után. :)

"Tilos a topic rombolása! Ne küldj egymás után több hozzászólást (hacsak nem válaszolsz egy-egy üzenetre), gondold át jól az üzeneted, ha nincs jogod később azt módosítani!"
  • Super Saiyan
    "Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetőpont jár!"

(Ti is beírtátok 1 szerencsétlennek, aki azt se tudta mi az a multi)
  • MilkesFlakon
    [12:40:12] * Checking for updates...
    [12:40:13] * Finished checking for updates!
    [12:40:19] * Language packet: Detected english language!
    [12:40:19] * Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.
    [12:40:19] * Starting of sro_client.exe failed!
    Sbot is ezt irja
    nemtudom mi a faxot kéne csin. felrakom a régit ls azt fogom ujra updatelgetni sztem.
  • MilkesFlakon
    F/sza -.-
    Másnak persze jó. http://www.rev6.com/servercapacity/
  • Hay #80203
    Nos, nekem dettó ugyanez van, pedig ugye az imént töltöttem le a honlapjukról a Legend IV Plus Hotan Fortress Ver. 1.225-öt... install után nálam hiba nélkül lefutott az update, de belépés után nincs kari, csak az általad is leírt hibaüzenet...
  • MilkesFlakon
    Sziasztok help kéne.
    Nem most kezdtem sro-t de ilyet még nem b/sztam.
    Update során is error volt, aztán reinstalláltam sro-t, f/szán elindul és mikor belépek sehol semmi kari, és kiirja h " incorrect file version please reinstall blabla. " már 10 szer reinstall oltam, semmi.
    Ha valaki tudja h mi a pöcs ez pls irjon.
    Ty
  • Hay #80201
    Igen, nálam is így volt... bottal nem volt bann, csak loaderrel...
    Amúgy épp most töltöm le a full klienst, már régen játszottam... kíváncsi vok, mire lejön, és feltelepítem újra, vajon beenged-e, vagy máris elérhetetlen lesz...