82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Hay #80244 KÖSZ, így működik nekem is :-) -
#80243 Nah működik is. Leírom, hátha valakinek kell.
1, Belépsz a program files->silkroad->hackshield mappába, és elindítod a "hsupdate.exe"-t
2, program files->silkroad->hackshield->update mappából kimásolod az sro_client.exe-t majd beilleszted a program files->silkroad mappába.
Ennyi, indíthatod, és elvileg látszódnia kell a kariknak.
-
#80242 Sztem nem ,hiszen hogyan tovább? nincs sp pontod ,akkor abba is hagyhatod a játékot ....
Bocsi.........
Közben el szeretnék adni egy karit :
Warlock/Clerick
99.5 ös jelenleg
100k sp
+5 full szett ha kell
+5 ös full fegyó 82% magic attack
amennyi lé kell hozzá :)
inventori kibővítve
tele mindennel :)
mondjatok árat rá légyszi ...
bocsi :) -
Cat 02 #80241 Szerintem a felét már újraregisztrálták :D -
#80240 Most töltöttem le, és nálam is ugyanezt dobja föl karakter választásnál. -
Aneko #80239 Szép napot! Szerver stop ilyenkor? És frissen mindjárt 23900 mandarint lebanoltak! Lol mi van mostanság Joymaxnál??Új sherif van a városban :)
-
surr3al #80238 G+ megtennél nekem egy szívességet? kitennéd felülre, hogy WTS (kSRO) lvl 91 ff pure int Wizard/Bard pm surr3al? köszi szépen
tudom, hogy nem ksro topic, de azért hátha érdekel valakit^^ -
#80237 Nem jogos, persze, hogy nem. A tények makacs dolgok kedves barátom. Hidd el, ha valaki akar/tud/szeretne (márpedig szokott ilyen lenni) fog válaszolni a kérdésedre, nem kell mindig beírogatni, hogy válaszoljanak. Ezért nem chat. -
Hay #80236 Egyik sem jogos, de nekem ebből elég.
Elnézést kérek a Többiektől. -
#80235 Te OFF-olsz és Te chat-elsz.
#80231 #80220 -
Hay #80234 Most akkor ki offol&chatel?
Én szépen kultúráltan privátban írtam...
Igen, elolvastam a piros betűvel írt Topicszabályzatot. -
#80233 Értelmezési gondjaim vannak :D Jókat lehet rajtad nevetni, de hosszú távon hidd el ez a politika nem kifizetődő. Ha tényleg annyi vagy, amennyi az adatlapodon szerepel, akkor nyilván megérted és ÉRTELMEZED azt, ami a topicszabályzatban szerepel. A továbbiakban kérlek próbálj meg alkalmazkodni hozzá, tényleg nem nehéz. -
#80232 Majd ha lesz ilyen, válaszolnak. Még mindig nem chat... -
Hay #80231 Esetleg a felvetett problémával kapcsolatban érdemben valaki? -
#80230 Hay Off:
1) Attól még - hogy jogos volt-e valamilyen hsz-ed -, az egymás után írt üzenetek tilosak. Ez van, ezt kell szeretni, ha nem megy..-->
2) Super Saiyan csak segíteni akart neked, mielőtt jön a házigazda, vagy valami rossz hangulatú ember, és el kezd okoskodni. Szerencséd van, eddig nem voltam.
3) Azt, hogy kinek vannak értelmezési gondjai, azt a lentebbi hozzászólásodból remekül ki lehetett venni.
pl.: Aki segíteni akart, abba belekötöttél. Vagy nálatok ez a szokás?
Részemről is lezárva, több szót nem érdemel egy ilyen szócsata.. -
Hay #80229 Off
"Hogy mi baj, és mi nem, azt majd megpróbálom Én eldönteni."
Próbáld...
"A fórum nem chat, és nem szeretjük a floodereket. Próbáld leírni egy hsz-ben, mit szeretnél közölni."
#80212 valamint #80214.
"Hidd el, ha másnak is sikerül, neked is menni fog (és nem is fájdalmas)."
Ennek a fentiek értelmében az égvilágon semmi értelme...
"Ne, értsd félre, nem akarok beszólni, sértegetni, okoskodni, de van itt pár vérpistike, akik leoltanak ha sok hszt írsz egymás után. :)"
Akkor Te "vérpistike" vagy?
Szóval bocs, de úgy látom, hogy értelmezési gondjaid vannak, ráadásul indokolatlanul önérzeteskedsz, de ennyit erről, és nem többet. Legalábbis részemről biztosan.
On
Továbbra is kérdezem, hogy a már említett (#80202) jelenség másnál is előfordul-e, ill. tudja-e valaki, hogy miként lehetne orvosolni? Ma reggel újból leszedtem a hivatalos honlapról a klienset, az előző telepítést MINDENESTŐL kiírtottam (unistall, registry, stb.), új letöltést feltelepítettem, sajna a probléma dettó.
5let? -
#80228 Hogy mi baj, és mi nem, azt majd megpróbálom Én eldönteni. A fórum nem chat, és nem szeretjük a floodereket. Próbáld leírni egy hsz-ben, mit szeretnél közölni. Hidd el, ha másnak is sikerül, neked is menni fog (és nem is fájdalmas). -
HardStyleZ #80227 C-sro-ról lenne szó :) -
surr3al #80226 az a 101-es nuker véletlenül nem Meteora? -
HardStyleZ #80225 Ha van melette másik karid amivel magad akarsz foglalkozni míg Plvl-ezik az említett karidat. megéri. -
HardStyleZ #80224 sziasztok. különös kérdésem lenne ong farmmal kapcsolatban. adott egy 101es kínai nuker és én mint farmer lv5ös masterykkel lv 21esen. nah most normális az h Pt-s Blood Ong-tól 2-3sp-t kapok csak? :/ sima Ong-tól meg 1et se.. pts-től nagyon max 1et.
Miért lehet ez? nem használok sp ticketet se premit. viszont a hozzám hasonló klántársak is páran így farmolnak és nekik már 200-250k sp-jük van. -
#80223 Fail mérő kiakadt.. -
tucsok63 #80222 (wizzard/cleric) -
tucsok63 #80221 sziasztok ! van egy 42 és karakterem megéri szerintetek 10k hufért 80ra felhúzatni ? vagy inkább silket vegyek ?
-
Hay #80220 SZia!
Neked nem volt ilyen gondod: #80202 ? -
Hurkans #80219 Te direkt vagy pk-s vagy meghackeltek?
Mert láttalak ma és piros voltál és mindenki darált agyba főbe samarkand előtt -
#80218 silkroad szerverek NEM Magyarországon találhatóak te agyhalott -
WorldTorrent #80217 -
WorldTorrent #80216 szerintetek mier lagol nekem az sro? mas jatek egyik sem lagol csak a silkroad
vagy a szerver annyira lagos? mast kerdeztem es ok nem lagoltak -
ceb1t #80215 persze. amúgy igotq10, nem lehet h nem állított be silkroad mappát? -
Hay #80214 Nem baj... nem volt közben másik bejegyzés, követhető a párbeszéd...
Van, akinek működik a játék amúgy? -
#80213 Van 1 olyan "gomb" hogy "Válasz erre". -
Hay #80212 Szerintem logikusan jogos volt az összes hozzászólásom, egyedül EZ lóg ki a "követelményekből". -
#80211 Ne, értsd félre, nem akarok beszólni, sértegetni, okoskodni, de van itt pár vérpistike, akik leoltanak ha sok hszt írsz egymás után. :)
"Tilos a topic rombolása! Ne küldj egymás után több hozzászólást (hacsak nem válaszolsz egy-egy üzenetre), gondold át jól az üzeneted, ha nincs jogod később azt módosítani!" -
#80206 "Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetőpont jár!"
(Ti is beírtátok 1 szerencsétlennek, aki azt se tudta mi az a multi) -
#80205 [12:40:12] * Checking for updates...
[12:40:13] * Finished checking for updates!
[12:40:19] * Language packet: Detected english language!
[12:40:19] * Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.
[12:40:19] * Starting of sro_client.exe failed!
Sbot is ezt irja
nemtudom mi a faxot kéne csin. felrakom a régit ls azt fogom ujra updatelgetni sztem. -
#80204 F/sza -.-
Másnak persze jó. http://www.rev6.com/servercapacity/ -
Hay #80203 Nos, nekem dettó ugyanez van, pedig ugye az imént töltöttem le a honlapjukról a Legend IV Plus Hotan Fortress Ver. 1.225-öt... install után nálam hiba nélkül lefutott az update, de belépés után nincs kari, csak az általad is leírt hibaüzenet... -
#80202 Sziasztok help kéne.
Nem most kezdtem sro-t de ilyet még nem b/sztam.
Update során is error volt, aztán reinstalláltam sro-t, f/szán elindul és mikor belépek sehol semmi kari, és kiirja h " incorrect file version please reinstall blabla. " már 10 szer reinstall oltam, semmi.
Ha valaki tudja h mi a pöcs ez pls irjon.
Ty -
Hay #80201 Igen, nálam is így volt... bottal nem volt bann, csak loaderrel...
Amúgy épp most töltöm le a full klienst, már régen játszottam... kíváncsi vok, mire lejön, és feltelepítem újra, vajon beenged-e, vagy máris elérhetetlen lesz...