Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesss
lol ezt mind taklába??😊

boltban 500k -t ér kb

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
mennyit ér?

>:C

Super Saiyan

20 perc alatt

Super Saiyan
isro-ba vok... minjárt megmutatom

yesss
jaja nálam is van ez igy ma csak 2 wep elixirt meg egy eus gyûrût loptam egy bottól😄

yesss
jaaah az jóóóóó 😄 akkor megtartom ezta tabit és csinálok belõle stone-t

bot nem vette fel 😊
lvl 10 alatt egybõl újraéled, jól megszedi magát

yesss
nem azért de hogy esett neked 72 staff ksroba lvl 1+ os karivalXDXD

nem, csökkenti az ellenfél pajzsának blockolási esélyét
képfeltöltõ

yesss
jaja most kedden nyilik

Super Saiyan
ha valaki ad 1 helyet ahova feltehetem a képet... jah és még 1 elixir

yesss
ha a fegyón van br akkor az ugy blokkol mint a shield??

Super Saiyan
😄DDDD kimeek taklába 20 perc alatt 4 elixir 1 staff 72es 😛 mennyit ér?

az Uranus után lessz?

yesss
OFF:
a klántagjaitoknak szoltam már páran jönnek is át különbözõ union tag klánokba.
ON:
lol én is néztem hogy kajak az sro hiv oldalon már kintvan a Pluto a karakterválasztó menüpontban

tpisti24
vkinek van vagy volt premium ticketje mostanában? csak anyni érdekelne, hogy ha pl auto share partyíban van akkor tud egész nap esni, akár egyész hónapban egyfolytában a purification seed? vagy csak abban a 3 órában?
mert régebben emlékszem hogy ha dist. partiban voltam akkor csak napi 3 órában esett, de vki mondta h auto shareben mindig esik...

yesss
akkor bann sorry.....

gameplusz
Most majd jön a Black & White & Purple...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Morphin
Maddennel nemtudom h mivan...mindig dolgozik..én pedig már Persiára visszamentem...szal döntsetek...én ehhez mást nemtok hozzáfûzni 😄

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

qvára nem de azért szeretünk 😊
Velence legyen

Super Saiyan
valaki itt nagyon régen mondta, hogy ilyen nevûk lesznek a szervereknek... olyan fél éve

byzhouse
de lol már összes szerver neve valami bolygó névs szint e kivéve a roma aege meg ezek miért nem csinálnak Earth szerver-t ? XD föld

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

tpisti24
megoldás:

yesss
morph hallod? akkormaradtok a szerveren mert ha nem akkor kirakjuk a klánotokat az unionból kell másnak a hely

Lord Nomak
Hát mivel sp visszaszedést írtam így gondolhatod, hogy nem Ivy quest ^^ Potisnál felveszed, gyüjtögeted a cuccokat, beváltod potira, leszeded a skillt etc..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kösszi az infót<#worship>
chemotox000000
hehe erre én már régrájöttem! kb 2-honappal server nyitás elõtt tudom h lesz uj server és h mileszt a neve... ha bejelentkeztek a joymax oldalon a beállításoknál ahol kilehetválasztani h mien a character avatarod és a server ode le van mindig irva egy-2uj server name 😊

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Atisz
Konkrétan melyik quest? Mert van pár eu-s ami csupa bug 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csak akkor húzd õket, ha a fõ osztályod a pap. Abban a pillanatban hogy lecseréled a cleric rod-ot, vagy akár a light armor szet egyetlen db-ját, repül a bónusz.
Ha másodlagosban kell a cleric csak 3 skill érdemes a húzásra:

1. holy spell - a legtöbb státusz ellen véd (kivéve stun és cold, de azok idõtartamát is csökkenti) és a warlock ellen szinte 100%-os védelem
2. recovery division - folyamatos heal, bár néha hosszú mp-ekre kihagy és ez gyakran halálos -> (ha wizard vagy rogue vagy nem nagyon érdemes)
3. bless - 45 mp-re brutális védelmet ad és pt-ra hat, de nagyon hosszú a recharge

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csomagokat visszafejtik.
Az egy dolog, hogy nem íratják neked ki az új szervert Joymaxék, de attól már megvan, és ha vágod a packet-analyzing-et akkor nem nagy kunszt ezt "elõre látni".
Semmi spanolás nincs JM-mel.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

draxler12345
hély aki irta a 79es karit mennyiért adod? WuraZselic pls ird le

tpisti24
nem pont spanok, régebbena rev6 segített a gaymaxnak vmi bot ügyben..

spanok Joymaxxal 😊
szted h tudnka szerver statot csinálni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csimmbi
Srácok..Vettem arrowot: 1-et vettem 2 goldért, 2-õt vettem 4 goldért, 3-at vettem 6 goldért, 4-et vettem 8 goldért, 5-öt vettem 10 goldért, 6-ot vettem 12 goldért, 7-et vettem 14 goldért stb. stb. stb. És gondojátok el 2000 arowot szoktam venni?! mama2 inkább olvas, ha nem érted. Ha elsõre nem tiszta valami olvasd el még1x sokkal egyszerübb lesz utána neked a játék...Kérdésedre válaszolva ha megnyomod a térképet akkor a kaputól északra qvanagy betükkel ki van írva 3 domb közé hogy Exircist Home. Remélem segítettem<#vigyor0>

nyugatra Jangantól exorcist home vagy mi

Lord Nomak

mama2
Az lenne a problémám, hogy nem találom MYOSORYEONG-ot. Ördögûzõ házába kéne lennie, de hol van az ördögûzõ ház?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lord Nomak
Kapsz érte egy sportszeletet. :|

képzeld mi micsináltunk kSRO ban xD

Lord Nomak
Háh na ismét egy szép dolog. Aki orvosolni tudja nyugodtan tegye.
Ugyebár farmoltatós kariról van szó, farm, delevel, farm, delevel.. Még annó ilyen 50k sp környékén felvettem sp húzós questet és leszedtem 1-2 skillt. Nem is volt gond vele, most ismét felvettem a questet, tegnap olyan este 8 körül, összeszedett 19 itemet összesen reggel 6ig.. 6kor vissza városba gondoltam bugos lehetett.. Quest lead, másik felvesz, eltelt 3 és fél óra és egy darab sem esett.. :\

WuFraZselic
nem itt a helye, de; wts lvl 79 char @ Athens, pm me

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

yesss
a ló persze hogy eltünik csak "szállitó" eszköz majd ha lesz pet ed az nem fog eltünni😄 (1m gold> wolf)

ui.: húzni nagyon még nem lehet majd 20-25 körül az ongoknál

yesss
stun elle nsemmi nemvéde a holy words véd fire poison meg hassollón ellen

datango
azt tudom hogy melyiknél van, csak azt nem értem hogy milyen ártalom ellen véd??? stun , fire, poison ???😛

Athens serveren vennék SOS 4deg robe vagy heavy armor setet persze SOM is jó.Külön darabok is érdekelnek<#crazya>
Azok majd a jobb cleric buffokhoz kellenek 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Kéne egy kis segitség a cleric skillnél Glory armor meg a favor armor na most passiv igen ám de kell cleric rod meg light armor hozzá de ha átváltok wizárd staffra akkor megszünik?.Csak mert ma keztem eus karit és nem akkarok ide-oda rakosgatni.<#worship>
mama2
Hát yesss húzott mondjuk a mars szerveren, meg most is felajánlották hogy húnka, de mondtam: "köszönöm szépen nem kell." Rájöttem hogy szemétség hogy msá valaki gyilkol én meg csak megyek utánna. Questeket csinálom ezerrel😊. Nemsokára 14 lvl-es leszk, meg volt már lovam is, csak leszáltam róla és eltünt:@.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.