Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csimmbi
sajnos igazad van....De amíg szeretek játszani és élvezemaz egész játékot nem hagyom abba😉

Vagy abba hagyod mint egyesek pl én és át álsz másra vagy teljesen itt hagyod ezeket a játékokat én pl cabalra váltottam nekem itt nem is a botokkal volt a bajom hanem hogy belépni sok idõ bottal is szenvedés a fejlõdés rájöttem hamar (41 en) hogy az egész játék egy szenvedés😄
pl amennyi idõ alatt kézzel 29-30 ra mész én cabalon 1-31 re :S Mind 1 lényeg silkroad amig nem lesz rendesen kitakarítva addig jó sem lesz és mivel teljesen pénzéhes a brigádja nem valószínû hogy valaha is tenni fognak valamit ez ügyben😊

csimmbi
Antibotter??? HAd botojjon aki akar engem nem izgat amíg nem basszák el vele a játékom (és minnél nagyobb leszek annál jobban fogják elbaszni ezzel tisztában is vagyok^^) Szóval aki akar az botojon nekem 8...Én élvezem a játékot! Nem pedig benyomok egy amúgy illegális hackprogramot ás utána verem a f*s*o* hogy van egy level 8725687256 karim és full som-ben vagyok stbstb..De mondom aki akar azh botoljon..de én inkább élvezem a játékot😉

ejj, de sokáig voltam én is antibotter, végsõkig kitartottam, aztán...

csimmbi
Akor szopok de nem leszek román botter köszi^^

majd ha 64+ leszel térjünk vissza erre, ugyanis akkor sok bottól, akiknek gazdáját kicsit sem érdekli véleményed, létezni sem tudsz majd...

tehát vagy beállsz közéük, vagy szopacs...

csimmbi
Én még mindig a játékért játszok és nem azért hogy legyen egy "überállatistenfaszahiperatom" karakterem...Én azzal nem szórakozok, nem élvezem a játékot ha regel benyomom a botot és mikor hazaérek akkor ki. Nem látom az egésznek az értelmét és nem hogy nincs értelme és nem szórakoztató hanem mások játékát is elrontanám vele...Aki meg botol arról a fentiek alapján már kitalálhatjátok a véleményemet^^

yesss
jaja volt nem látod most is 300 szabad hely van rajta(server list) pedig azért mégiscsak csúcsidõ😊 nem kevés accot véghattak le

botirtásról lehet valamit tudni? xianon állítólag volt

mama2
Nekem gondom az, hogy most már tényleg még a start se jön be😞. Jomax hiba, vagy az éán gépem szarakszik?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lord Nomak
Igen ez errõl szól már, nem arról mint régen, hogy játszom mikor idõm van. Bot be aztán kész.. =D Aki meg nem botol az úgy is fog idõvel mert nem akar sz*pni a karakterével esetleg. Elgondolkodik rajta, hogy másnak 4 hónap alatt full farmed lvl80as kari, neki meg 4 hónap alatt lvl52 unfarmed. Aztán miért ne, kipróbálja.. és már rá is szokott.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

parancsolj
a d10 esek nincsenek jól megadva 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

yesss
nem lvl 76 tól jön a d9 es fegyver és szép sorjába a ruhák

doxadmin
Ez végülis igaz. Most megkapjuk a lv90et, ha megkapjuk, mert ugyebár ez sem 100%. Útána 1-2 évig rá se néznek a játékra. Egyszer egyszer kidobnak pár botot, meg benyomnak valami semmi értelme sincs eventet, vagy ruhát azt ennyi. Ez évbe úgyis sokat kaptunk, Legend 1 és (ha lesz) lv 90!

Na mindegy elleszünk mire felmegyünk 90re farmoltan. Kell neki 2-3hónap.

Amit kérdezni akartam hogyha jön lv 90en, akkor a 9d-s fegyverek lvl hánytól lesznek elérhetõk? 82-85kb, vagy talán elõbb??

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

tpisti24
de ez a most ez kicsit már elnyúlik a 90es szint felé ugyanis szerintem most újévkor vagy karácsony és újév között rakják be a 90es max lvlt, tavaly is ezvolt és most pont berakhatnák már...

Super Saiyan
lvl 90 gap-ról... nem a lv150esrõl ^^

>:C

hmhm szted Avi miért farmol mint állat ?
btw ha dolgozol mi van ? reggel be bot azt keddenként ki

Mellékesként mondom, hogy ne foglalkozzatok ti azzal a 300as max mastery-vel.
Most õszintén, mire lvl 100as cap lesz, eltelik másfél-2 év. Addigra esetleg ti is eljuttok oda, hogy mentek melózni, és rohadtul nem fogtok már sro-zni. Ha mégis, 100as szinten 3 masteryvel elleszel még +1 évig. Most komolyan, nem azon kell sírni, hogy mi lesz 50év múlva, azzal foglalkozz, hogy most[/u] mi volna a legjobb a karidnak.

Látom variáltok megint. 😉

Rogue+Bard az ütõs.
A Bard esetében mindenki fikáz, hogy csak a futás az egyetlen jó skill.
Moving March, Noise, Bind Skill illetõleg nagyobb manna poti esetén a manna-consuming buffok eszméletlenül megtudják dobni a támadási dmg-et.

A warrior sub.ról annyit, hogy nagyon fasza ha feltudod dobni a 45seces halhatatlanságot, csakhogy heavy armor, meg eme skill miatt én nem fogom elszúrni a karimat. Ha Roguenak mész, tekintve hogy hp felezõ skillekkel fogsz own-olni, a gyorsaság egy must!

Én még nem kaptam ki warrior-tól, nem ugy mint a roguetól ha bard subja (esetleg) cleric subja volt...bár én akkoris a bardra teszem le a voksom.

mi ebben a poén? eu-ban is 2 kasztot lehet húzni (ksroban elõszõr csak 1.8 at lehetet...) kínában is 2-t
ksroban már lvl 100 van, elõbb v utóbb ide is ideér bár igaz h addigra mindeki ráébred h ez egy szar és botol 1000L aztán menõzik h milyen überfaxa karija van

tpisti24
poénnak szántad ezt a 150 lvl maxot?😊 mer soha nemlesz 150 szerintem, alapból persze aztmondják annyi de gondolj bele... mikor ér az ide? 10 év múlva? akkor megmárcsak a goldminerek lesznek a szerveren meg az a 200 amcsi vagy török aki vesz premiumot😊 btw kb 100 még az elfogadható sztem mint max szint, azután már egy év mire továbbjutsz, a másik meg az h 300 max masteryvel igen szar lesz a 150es szint..

wizard+pap

nekem rugó+bardom van de max a futás miatt jó 😊 2.szorra rugó+pap-ot csinálnék, csak sok sp kihúzni daggert is meg cb-t is ezért jobb a mágus

150 lesz a max szint ...

yesss
wizard cleric az nagyon ütõs lehet kezdek egy olyat😄

tpisti24
énis komolyan mondtam.. rogue warrior az nagyon erõs tud lenni...

Super Saiyan
tudod milyen jó a rogue/warrior ?

Atisz
Ne már, sztem komolyan kérdezte... 😊

Rogue/bard v. rogue/cleric elég korrekt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

tpisti24
rogue+warrior 😉

Morphin
Hi people!
Sztetek melyiket válasszam?
EU: rogue+bard v wizard+cleric
v.
Kinai: full str bow...
wizardot szeretném de nukerem van...már unom kicsit az intest...és a roguet annyira nem ismerem...viszont a bowos meg nagyon alázós...ki mit gondol errõl?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

yesss
lvl 90 gap?? vagy lvl 90 vagy 9 es gap😄😄

Super Saiyan
aha 90 lessz a max szint, és lessz 9dg XD

tpisti24
lvl 90 gap-ról vki tud vmit?

Super Saiyan
2m-ért elvitték ^^

datango
értem, akkor sajnos ez sem egy pozitivum a papnál... ugyanis én light armor setbe vagyok csak xbowal mászkálok 😛 tehát magamnak megint nem szereztem örömöt 😊

Atisz
Elég tré %-ok, de lehet hogy így is elviszik (függ hogy szerveren mennyi wizard van, mennyire kísérletezõ kedvûek). Sztem próbáld meg 9 milla körül, aztán egyre lejjebb ha nem viszik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Bugos, nem ad str-int, def bónuszt amikor a megfelelõ skilleket használod. Viszont a passzív def bónusz miatt mindenképp érdemes light armort használni. A rod és light armor pedig szükséges, ja.

yesss
nem de ha pl a light armor sett nem fullos(sapi hiányzik) akkor sem müxik

Atisz
Ja, skill visszafejlesztõs quest, ok 😛
Hát az érdekes igen, mert elég sûrûn dobálja... bár ha na a különbség közted és a mob szintje között akkor lehet hogy egyáltalán nem dobja.

datango
pap nak a "charity" skill je mûxik akkor , ha light armor ba vagyok csak nem cleric rod van a kezemben? mert ott feltételként így van írva , hogy essential item: "light armor, cleric rod" <-- ?<#conf>

draxler12345
68+os karit venne haverom pm mem plssss°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Megpróbáltam amit mondtál. Többször is letõltöttem amit mondtál de így sem lett jó!!! Aki tud az segítsen!!!
Super Saiyan
23

yesss
és az hanyas??😊

Super Saiyan
😄 huzatom a másik karit, annál 900k van 😄

add el boltban, lvl 10 en 1.2 mill elég 😄
nekem 30k-m voltam Athenson (Maala-ék nem adtak -.-'), de Maszkból összehoztam 5millt + esett 24 es sos 1h kard eu-s 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
de, visszont csak taklába, és csak a niya sniperektõl 😄 (a 74esektõl)

yesss
miért elementet nem szedtél fel?

Super Saiyan
a sok tabit nemtom kifejleszteni 😄D talán elixir...

yesss
ha picit felturbózod azzal asok tabival ami esett😄 akkor sokat ha sok blue-t raksz rá akkor akár 50m+ ot is ér (persze elixir turbozással isXD) mondjuk +5

Super Saiyan
boltba 1,2m-t ér

yesss: igen 😄 pár perc alatt