Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl amennyi idõ alatt kézzel 29-30 ra mész én cabalon 1-31 re :S Mind 1 lényeg silkroad amig nem lesz rendesen kitakarítva addig jó sem lesz és mivel teljesen pénzéhes a brigádja nem valószínû hogy valaha is tenni fognak valamit ez ügyben😊
tehát vagy beállsz közéük, vagy szopacs...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
a d10 esek nincsenek jól megadva 😞
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na mindegy elleszünk mire felmegyünk 90re farmoltan. Kell neki 2-3hónap.
Amit kérdezni akartam hogyha jön lv 90en, akkor a 9d-s fegyverek lvl hánytól lesznek elérhetõk? 82-85kb, vagy talán elõbb??
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
btw ha dolgozol mi van ? reggel be bot azt keddenként ki
Most õszintén, mire lvl 100as cap lesz, eltelik másfél-2 év. Addigra esetleg ti is eljuttok oda, hogy mentek melózni, és rohadtul nem fogtok már sro-zni. Ha mégis, 100as szinten 3 masteryvel elleszel még +1 évig. Most komolyan, nem azon kell sírni, hogy mi lesz 50év múlva, azzal foglalkozz, hogy most[/u] mi volna a legjobb a karidnak.
Rogue+Bard az ütõs.
A Bard esetében mindenki fikáz, hogy csak a futás az egyetlen jó skill.
Moving March, Noise, Bind Skill illetõleg nagyobb manna poti esetén a manna-consuming buffok eszméletlenül megtudják dobni a támadási dmg-et.
A warrior sub.ról annyit, hogy nagyon fasza ha feltudod dobni a 45seces halhatatlanságot, csakhogy heavy armor, meg eme skill miatt én nem fogom elszúrni a karimat. Ha Roguenak mész, tekintve hogy hp felezõ skillekkel fogsz own-olni, a gyorsaság egy must!
Én még nem kaptam ki warrior-tól, nem ugy mint a roguetól ha bard subja (esetleg) cleric subja volt...bár én akkoris a bardra teszem le a voksom.
ksroban már lvl 100 van, elõbb v utóbb ide is ideér bár igaz h addigra mindeki ráébred h ez egy szar és botol 1000L aztán menõzik h milyen überfaxa karija van
nekem rugó+bardom van de max a futás miatt jó 😊 2.szorra rugó+pap-ot csinálnék, csak sok sp kihúzni daggert is meg cb-t is ezért jobb a mágus
Rogue/bard v. rogue/cleric elég korrekt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sztetek melyiket válasszam?
EU: rogue+bard v wizard+cleric
v.
Kinai: full str bow...
wizardot szeretném de nukerem van...már unom kicsit az intest...és a roguet annyira nem ismerem...viszont a bowos meg nagyon alázós...ki mit gondol errõl?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hát az érdekes igen, mert elég sûrûn dobálja... bár ha na a különbség közted és a mob szintje között akkor lehet hogy egyáltalán nem dobja.
nekem 30k-m voltam Athenson (Maala-ék nem adtak -.-'), de Maszkból összehoztam 5millt + esett 24 es sos 1h kard eu-s 😊