Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
nefélj , csak nem ^^ egyébként én is loginoltam tegnap a hiv. oldalra 😊 csak nem lesz gáz :S

mekkora az uj kliens mérete??

Atisz
Így van én már tegnap letöltöttem. Bár ehhez be kellett jelentkezni a hivatalos honlapra, amit "kicsit" félve tettem meg, ismerve joynax-et. És lám most tessék... inspection van a hivatalos honlapon. Remélem nem most fogják lenyúlni az account infómat...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

datango
"Legend II, Fortress War cannot be accessed by the current client. Patch cannot be applied due to the massive capacity of the Legend II, Fortress War, so users must install a new client to play the game after the weekly server inspection on December 18th, 2007.
"

Hm???<#conf><#conf>

akkor most ha kijon a vár ostromos update , lekelesz tõteni újbol a gamát? , bár igaz ráérek még , odébb van 18.-a 😊

Meg fogod bánni, de a te dolgod.
Mondtam h vegyél egy sp ticketet, mert nem bírsz a besózott valagaddal 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Zaylka
Hmm én úgy olvastam, hogy Demi azt mondta erõs klánba akar menni.<#crazya>

Egyébként ebben az egészben már megint csak az a szar, hogy a kicsiknek esélyük sem lesz egy jót mulatni. Kitalálhatnának végre valami olyat is ami nem az erõn múlik hanem valami más egyében. Jó tény, hogy ehhez az ostromhoz spec taktika is kell, de mit ér a taktika, ha köcsög sunos botok védik a várat?...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

QuickHUN
Jó döntés gyere csak 😊
Kezdünk elég ütõsej lenni😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Lord Nomak
Hát lehet ez kéne amúgy.. Holnaptól megyek powerezni egyébként, már nincs kedvem üldögélni, van 250k sp-m azt kész. Amúgy is 3 nap alatt partyban voltam most jó esetben 24 órát, mindenki egész nap afk. Nincs kedvem így 1 mil sp-t összeszedni mert az márciusra jó ha meglesz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Atisz
Lol ez így van... az egész arra jó, hogy kuwaitiak és a németek újabb dollárezreket dobjanak ki a játékra az egójuk növelése érdekében. Átlagos guildek nem nagyon fognak tudni beleszólni a dolgokba...

Btw, máris tele az új szerver 😄
Kb. 50% rendben is van (ezek a "gyorsanmenjünkazújszerverrehogyottmilegyünkazászok" típusú emberek), na de a többi... már csupa goldminer.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Mit nem lehet érteni.. Voltál te is eleget pl Athenson, láthatod hogy némelyik guildban az 50 helybõl 45 foglalt és több mint 80%-nak full sun szett van.. Szerinted pl Harcosok mit fog csinálni fortressben ? Semmit, van 1 aktív 80asunk és 3 aktív ülõs farmolos. HF.

Demila
valószínû akkor ezt a meghívást a közeljövõben be is váltanám <#smile>

(mivel az én guildem és unióm nem sok vizet zavarna ott <#buck><#szomoru1> )

amúgy hány helyetek van ?

X-bow Apollo

Privibe irtam hogy megkiméljem Game+ a törölgetéstöl<#eplus2>
dragon11
OFF:Na re,megjöttem a hacker kezei közül(eddig..remélem nem lesz nagyobb baj...)
ON:Mi is a gondod a Dragon bácsival, hm?Azért mert mondjuk mindenki megnézte a privát üzeneted amit te küldtél nekem trágárkodással?Hát igen égsz mint a rongy...írj még több ilyen trágár privit, elolvasom->röhögök..tehát jó napom lesz.

Ez jár neked a sok kérdésért 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
wazze, ne nekem oszt azt észt xD én csak elmondtam még1x mert nem értetted XD

>:C

1. ds nem jó kr bõl ezért nem tud nevezni
2. +5 ös szetje van
3. union sincs

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
arról beszél, (sztem) hogy DS klánjába kb6an vannak +3as cuccokban, viszont a kóreaiak full sun-os szettben feszitenek...és 6x annyian vannak kb

>:C

ezt nem értem de biztos 😄
lenntrõl is fel lehet lõni a városfalra

Lord Nomak
Jahogy. Hát anyád hogyvan ? Kérdésem lenne hozzájuk. Teljesen reális lesz a küzdelem az ilyen 45 aktív ember egy guildban full sun szettel vs 6 aktív ember +3 szettben. -.-"

Japp, viszont nálunk most már van xlarge poti janganban, aki esetleg ott akar vásárolni (persze senki nem ott vásárol, mert 300k a futás poti pl..).
Mindenesetre nem hinném, hogy minden városra be lesz téve a fortress
1) ksro-ban is csak jangan alatt vannak zászlók
2) nincs annyi nagy guild/unió egy serveren, hogy mindegyik ostromnál annyian legyenek, hogy az valóban ostrom legyen
3) mert joymax a játék gazdája...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

IfjuSkywalker
Elég láma dolog lenne csak Janganba ilyen szart tenni...Janganban semmi sincs a lvl 25 alatti goldbotokon kivül.....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

minden cuccra amit jagnanban veszel van vetve 20 % adó
MINDEN cuccra 😄
kaja, pia, teleport
azért jó ksroban mert Jangnaban lehet kapni a legnagyobbb potikat mivel mellette van a cave

Lord Nomak
Én nem igazán értem ezt az adózás dolgot, szóval valaki felvilágosíthatna.. Nem akarok szüzen belépni az erõdbe. ^^

ez érdekes, ksroban csak Jagnanban volt adó ergo csak azt uralták 😮

IfjuSkywalker
Amennyire én tudom minden "területnek" 2 azaz 2 erõdje van, amit el lehet foglalni. Tehát mondjuk Dowhang fõ erõd és Dohang mellékerõd (ami a Hekmakdan Den-t ellenõrzi) Tehát nem csak egy erõd lesz, amit támadni lehet hetente. Nem hinném, hogy külön szervert vagy ilyesmit csinálnának a warozóknak, de annyi biztos, hogy külön részre kerül mindenki és limitált belépési számmal. Én ugy tudom elképzelni, mint mondjuk a Thief Den-t csakhogy nem mehet be akármennyi ember egyszerre.

Ami meg Demi kérdését illeti. Védekezõ oldalon van az erõdöt uraló guild. Õt támogatja (segiti) a védekezésben az unionban levõ klánok (ez nem azt jelenti, hogy az unionban lévõ klánok is részesülnek az erõd uralásából fakadó elõnyökkel).
Emellett JELENTKEZNI LEHET az erõdöt ostromolni fix ideig. Ez azt jelenti, hogy egy adott erõd megtámadására adott idõben egyserre töb klán is elindul. Végül az nyer, aki az erõd belsejében lévõ ugynevezett Hearth of the Stronghold" cimû épületbe a legtöbbet sebzi. Na innentõl jön asszem egy kis bonyodalom, amit nem igazán értettem Joymax megfogalmazása miatt, de ha jol sejtem ilyenkor olyasmi jön, hogy azok akik együtt támadták az erõdöt egy fix ideig támadhatják azt, aki megszerezte...de ebben nem vagyok biztos...

A lényeg, hogy a klánok nem egyedül mennek se támadó se védekezõ oldalon.

Atisz
Eh, új kliens? Na kíváncsi leszek mi lesz az a "massive capacity"...

Szerintem fogják tartani az idõpontot, csak "kicsit" bugos lesz az új cucc, rengeteg update-et vonva ezáltal maga után...

minden szerveren 1 war nem ? és 20 szeró van kb

bár már tudom h mire gondotlál 😄

Lord Nomak
Milyen 20 pót szerver ? Azon se lepõdnék meg ha ez a 20 szerver egy géprõl menne, amilyen a minõségük =DD

csak 20 pót szerver az gázos 😄
az a gáz h nem tudsz belépn és warod lenne xD

Lord Nomak
Pedig amennyire sürün vannak warok lehetett volna egy 200 megás 2D-s alapú klienst összedobni és belépni egy pót szerverre ahol max 500 ember fér be..

külön részen és elvileg bár nem tom uni vs uni v talán a 1 guild védekezik uni ellen

IfjuSkywalker
igen ugyanugy uj kliens lesz, mint anno moikor behozták EU-t. Torrentrõl leszeded a klienst elõre, hogy amikor 18.án bejön a cucc ne terheldd le a szervereket és mellesleg updateljen a kliensed lényegesen rövidebb idõ alatt...

nekem már megvan....másfél óra alatt lejöt....912 mega

IfjuSkywalker
Demi, már mondtam,h gyere hozzánk:-)

új klines leszedni h autoupdate gyorsabb legyen?
de legalább nem kell külön client a war hoz 😄

Lord Nomak
Hello. This is Silkroad Online.

We make this announcement to inform our users in advance regarding the upcoming update, Legend II, Fortress War.

Legend II, Fortress War cannot be accessed by the current client. Patch cannot be applied due to the massive capacity of the Legend II, Fortress War, so users must install a new client to play the game after the weekly server inspection on December 18th, 2007.

Downloading the full client of Legend II, Fortress War on the opening date could drastically reduce the download speed due to the large amount of people downloading simultaneously. Thus we recommend our users to download the full client of Legend II, Fortress War in advance, which is currently available for download at the Downloads section at our website.

Please note that the installation of Legend II, Fortress War will not be available until after the weekly server inspection on December 18th, 2007. Also users who have not installed the full client of Legend II, Fortress War will not be able to access the game after the weekly server inspection on December 18th, 2007.

We ask for our users concerns on this upcoming update.

Thank you.

Apply Date of Legend II, Fortress War: After Weekly Server Inspection on 12/18/2007

Fogadásokat lehet kötni mennyivel tolják el, napokban, hetekben várjuk a tippeket, a szerencsés nyertes jutalma egy 2005-ben lejárt sportszelet.

Nekem is volt hasonló sztorim bottal. cca lvl 19-20 körül voltam, mikor ráakaszkodtam egy "cuccokat valami miatt nem felvevõ, csak lóvét összeszedõ" botra. Kb. 2-3 kék és egy sos motyó lett a vége, nem beszélve az elementekrõl. Cirka 2 millával lettem beljebb... 😊)
Lord Nomak
Itt egy meg itt egy link amin lehet falatozni.

1.kaszt:warrior,rogue,wizard
2.kaszt:cleric,bard,warlock

kb így

datango
aztmondtátok még múlt héten hogy a rouge + warrior xar mert hogy nemjo aegymásra a ruha meg ilyenek... nekem cleric et ajánlottatok , most akkor mivan <#conf><#conf><#conf><#conf>

Demila
most ez a fortress war ki VS ki ellen lesz ? , Guild VS guild , Unio V Unio ? , (mert akkor valszeg átigazolok valami erõsebb klánba <#buck> ) és hogy lesz ? külön részen , mint mikor Ivy ellen kellet menni ? , vagy ellessz b*szva , mint a unique szörnyek ?

X-bow Apollo

Atisz
Az nem botirtás, hanem "akivoltolyanhülyeésilknélkülbotoltkitiltották". Ez nem ksro. Itt van elég aranytojást tojó tyúk, nekik meg ez is jó...

az europa legens 2-be mi fasz lesz benne????
9 degrees vagy mi?
Lord Nomak
Stallozás ^^

0 fejlõdés ? 😊

amennyi silket már vettem, ha bannolnak...<#mf2>

de azért sztem most néhány nap legit élet következik...

Nem tudom kinek mond ez valamit, de Konixot is törték... Köszönhetõen Joymaxnak, aki "nem kúrt el semmit"....

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Ugyanmár, vegyél silket is 😄

botirtásról tudsz valamit?

Próbálkozz Athens-szel, majd rádöbbensz 😊

csimmbi
az igazsághoz az is hozzátartozik hogy engem általában eslõre vagy ha elsõre nem is elsõ három próbálkozásra be szokott engedni <#mf2><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor> Úgyhogy ezzel nekem nagyon nincs problémám^^(pedig rome szerver az pedig mindig Crowed XD)

Ne botoljatok, az rossz 😊