Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora az uj kliens mérete??
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"
Hm???<#conf>#conf><#conf>#conf>
akkor most ha kijon a vár ostromos update , lekelesz tõteni újbol a gamát? , bár igaz ráérek még , odébb van 18.-a 😊
Mondtam h vegyél egy sp ticketet, mert nem bírsz a besózott valagaddal 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Egyébként ebben az egészben már megint csak az a szar, hogy a kicsiknek esélyük sem lesz egy jót mulatni. Kitalálhatnának végre valami olyat is ami nem az erõn múlik hanem valami más egyében. Jó tény, hogy ehhez az ostromhoz spec taktika is kell, de mit ér a taktika, ha köcsög sunos botok védik a várat?...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Kezdünk elég ütõsej lenni😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Btw, máris tele az új szerver 😄
Kb. 50% rendben is van (ezek a "gyorsanmenjünkazújszerverrehogyottmilegyünkazászok" típusú emberek), na de a többi... már csupa goldminer.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(mivel az én guildem és unióm nem sok vizet zavarna ott <#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1> )
amúgy hány helyetek van ?
X-bow Apollo
ON:Mi is a gondod a Dragon bácsival, hm?Azért mert mondjuk mindenki megnézte a privát üzeneted amit te küldtél nekem trágárkodással?Hát igen égsz mint a rongy...írj még több ilyen trágár privit, elolvasom->röhögök..tehát jó napom lesz.
Ez jár neked a sok kérdésért 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
2. +5 ös szetje van
3. union sincs
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
>:C
lenntrõl is fel lehet lõni a városfalra
Mindenesetre nem hinném, hogy minden városra be lesz téve a fortress
1) ksro-ban is csak jangan alatt vannak zászlók
2) nincs annyi nagy guild/unió egy serveren, hogy mindegyik ostromnál annyian legyenek, hogy az valóban ostrom legyen
3) mert joymax a játék gazdája...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
MINDEN cuccra 😄
kaja, pia, teleport
azért jó ksroban mert Jangnaban lehet kapni a legnagyobbb potikat mivel mellette van a cave
Ami meg Demi kérdését illeti. Védekezõ oldalon van az erõdöt uraló guild. Õt támogatja (segiti) a védekezésben az unionban levõ klánok (ez nem azt jelenti, hogy az unionban lévõ klánok is részesülnek az erõd uralásából fakadó elõnyökkel).
Emellett JELENTKEZNI LEHET az erõdöt ostromolni fix ideig. Ez azt jelenti, hogy egy adott erõd megtámadására adott idõben egyserre töb klán is elindul. Végül az nyer, aki az erõd belsejében lévõ ugynevezett Hearth of the Stronghold" cimû épületbe a legtöbbet sebzi. Na innentõl jön asszem egy kis bonyodalom, amit nem igazán értettem Joymax megfogalmazása miatt, de ha jol sejtem ilyenkor olyasmi jön, hogy azok akik együtt támadták az erõdöt egy fix ideig támadhatják azt, aki megszerezte...de ebben nem vagyok biztos...
A lényeg, hogy a klánok nem egyedül mennek se támadó se védekezõ oldalon.
Szerintem fogják tartani az idõpontot, csak "kicsit" bugos lesz az új cucc, rengeteg update-et vonva ezáltal maga után...
bár már tudom h mire gondotlál 😄
az a gáz h nem tudsz belépn és warod lenne xD
nekem már megvan....másfél óra alatt lejöt....912 mega
de legalább nem kell külön client a war hoz 😄
We make this announcement to inform our users in advance regarding the upcoming update, Legend II, Fortress War.
Legend II, Fortress War cannot be accessed by the current client. Patch cannot be applied due to the massive capacity of the Legend II, Fortress War, so users must install a new client to play the game after the weekly server inspection on December 18th, 2007.
Downloading the full client of Legend II, Fortress War on the opening date could drastically reduce the download speed due to the large amount of people downloading simultaneously. Thus we recommend our users to download the full client of Legend II, Fortress War in advance, which is currently available for download at the Downloads section at our website.
Please note that the installation of Legend II, Fortress War will not be available until after the weekly server inspection on December 18th, 2007. Also users who have not installed the full client of Legend II, Fortress War will not be able to access the game after the weekly server inspection on December 18th, 2007.
We ask for our users concerns on this upcoming update.
Thank you.
Apply Date of Legend II, Fortress War: After Weekly Server Inspection on 12/18/2007
Fogadásokat lehet kötni mennyivel tolják el, napokban, hetekben várjuk a tippeket, a szerencsés nyertes jutalma egy 2005-ben lejárt sportszelet.
2.kaszt:cleric,bard,warlock
kb így
X-bow Apollo
9 degrees vagy mi?
de azért sztem most néhány nap legit élet következik...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com